Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
خودم رو با Feng Shen Ji خفه کردم :D
از ظهر تا حالا فصل یک رو خوندم .
عالی بود .
با اینکه سر بعضی چیزا مشکل داریم:-" ولی خیلی جاها هم عقیده ایم! >:)
بسیار عالی! :دی
راستی برج خدا رو خوندی؟ و... امیدوارم مثل اینا به ویروس توکیو غول مبتلا نشی:-"

با این تعریف های که دوستان از مانگای Tokyo Ghoul کردن منم بدجور الا مشتاق شدم برم سراغ مانگا!!!انیمه هر دو فصل یه چیزه اشغال بود به جز اهنگ OP ,ED و ارت های خفن که تو ED پخش می شد!!
الا مانگا رو از صفر بخونم یا ادامه انیمه با این که انیمه هم نصفه نیمه یادمه:|
به نظر من از اول بخونی بهتره,کاراتر ها بهتر معرفی میشن و اگه از اول بخونی یهو از چپتر 50-60 به بعد ادمو مثل %$#^ میگیره و دیگه نمیتونی مانگا رو ول کنی :D

سلام
خودم رو با Feng Shen Ji خفه کردم :D
از ظهر تا حالا فصل یک رو خوندم .
عالی بود .
Kingdom-Feng Shen Ji-hunter X hunter-vagabond
قشنگ این 4تا مانگا تو یه لول دیگه هستن توصیه من این که بعده Feng بری Kingdom بخونی این از اون هم هیجانش زیاده ,و بعدی هم دیگه vagabond.... قشنگنفست بند میاد!!!:D
کنار اینا مانگای magi-Tower Of God-Red Storm هم پیشنهاد میشه ولی بالا پایین زیاد دارن!!!:)

سلام
با اینکه سر بعضی چیزا مشکل داریم:-" ولی خیلی جاها هم عقیده ایم! >:)
بسیار عالی! :D
راستی برج خدا رو خوندی؟ و... امیدوارم مثل اینا به ویروس توکیو غول مبتلا نشی:-"
قشنگ این 4تا مانگا تو یه لول دیگه هستن توصیه من این که بعده Feng بری Kingdom بخونی این از اون هم هیجانش زیاده ,و بعدی هم دیگه vagabond.... قشنگنفست بند میاد!!!:D
کنار اینا مانگای magi-Tower Of God-Red Storm هم پیشنهاد میشه ولی بالا پایین زیاد دارن!!!:)
من کلاً مانگا خون نیستم و علاقه چندانی هم ندارم .
قبل از این هم فقط مانگاهای Bleach و Shingeki No Kyojin رو خوندم و ادامه دادم .
Tower Of God رو هم چند چپتر خوندم و خوشم نیومد و دیگه ادامش ندادم ( زمانی که تستش کردم فکر کنم اوایلش بود هنوز )
در مجموع اینکه برای مطالعه انتخابهای دیگه ای دارم که خیلی وقتی به مانگا و کامیک نمیدن .

هانتر که با این وضعیتش هیچی:-"
Vagabond رو من خوندم...البته نه کامل، ولی یادمه خیلی خوندم:)) به نظرم فشنگ چی خیلی ازش سرتره! هم دنیاش،هم کاراکترهاش! و هم مبارزاتش:دی
Tower بنده خدا بالا پایین نداره:( همیشه بالاست! هر چپتری میاد،از قبلی بالاتر:-"

هانتر که با این وضعیتش هیچی:-"
Vagabond رو من خوندم...البته نه کامل، ولی یادمه خیلی خوندم:)) به نظرم فشنگ چی خیلی ازش سرتره! هم دنیاش،هم کاراکترهاش! و هم مبارزاتش:D
Tower بنده خدا بالا پایین نداره:( همیشه بالاست! هر چپتری میاد،از قبلی بالاتر:-"
Tower قشنگ این چند قسمت از نظر پاور اپ و... زده رو دست ناروتو واینا... قشنگ داره قدرت گرفتنش اش ناکامایی میشه!!از یه طرف هم قبول کن که نو تست هاش فوق العاده بچگانه شده!!!قشنگ میاد 1 چپتره قاونو میزاره واسه امتحان که قلان میشه بهمان میشه بعد قسمت بعدی میبینی یه بازی یا امتحان خلی ساده است!!چی ادم انتظار داره چی میبینه!!!:-?
Vagabond هم بدجور مانگای سنگینیه و یه شاهکاره کلی مبارزه دوئل و....داره که ادم با دیدنش لذت می بره چیزه تخیلی هم توش وجود نداره!!!ولی این تاخییر هاش بریده ادمو واسه صبر کردن و....
فنگ شن هم من خوندم تموم کردم اخراش بدجور یا چطور بگم خیلی نامید کننده تمومم میشه قشنگ این ارک اخر چند لول کیفیت مانگا رو اورده پایین!!!
الا تنها مانگای که خیلی ثابت رو هوا راه میره و همه چی تمومه ای Kingdom هست 474 قسمت اومده 1 قسمت هم افت نداشته امیر وقت کردی حتما حتما برو سراغ اش که شدیدا از فنگ هم جذابتره

بحث مانگا شد فقط بگم آقا Vegabond کنار بقیه مانگاها نذارید:D چون اصلا مانگا نیست... اثر هنریه لامصب!
یعنی هر چپتر چند صفحه فوق العاده از لحاظ طراحی داره که آدم غرق دنیای خودش میکنه و از لحاظ طراحی فوق العادست فوق العاده!:D

کلیت داستان به طور خلاصه هم درمورد پا گذاشتن در ره شمشیر، قدرت بدست آوردن و اسم و رسمی به هم زدن و بلاه بلاه... که در دوران ژاپن قدیم و عصر سامورایی هاست
از جنبه شخصیت پردازی هم فوق العاده قوی ظاهر شده و در کنار شخصیت اصلی که میتونم به جرئت بگم چیزی از لحاظ کیفیت نسبت به گاتس توی برسرک کم نداره! و حتی بعضی جاها میتونه از گاتس پیشی بگیره که بنظرم به خاطر سادگی هست که داره و خبری از قدرتای فراطبیعی نیست... درکل شخصیت اصلی خاکستری هست و در طول داستان(تا جایی که خوندم) پله پله رشد و تغییر میکنه(فکری/جسمی).
سایر شخصیت های داستان هم به خوبی بهشون پرداخته میشه...

من 100چپتر بیشتر نخوندم بعدا ادامه میدم ولی فضاسازی و جوی که داره جوری هست که بعضی چپترها واقعا حس میکنی که اونجایی... چندچپتری که توی جنگل بود اون فضای بارونی،تاریک و سرد جنگل یا مثلا وقتی داری مبارزه میبینی واقعا حس میکنی داره اتفاق میوفته:D

پ.ن: حالا اکثرا که اینجا خوندن و کار معروفی هست ولی اگر کسی تا حالا نخونده حتما امتحان کنه چون از معدود کارهایی هست که همه چیز در بالاترین سطح خودش ارائه میده

مانگای اول Tokyo Ghoul رو خوندم :|

الان تو حال WTF هستم یکم درس بخونم خودمو اینجا پاره میکنم بعد :|
حالا که مانگا رو خوندی یکبار دیگه به انیمش فکر کن :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
من خودم مانگا خون نیستم به اون صورت و فقط یه سری کار های معروف تر :D رو خوندم/میخونم ولی Tokyo Ghoul واقعا عالی بود :|
من هنوزم انیمه و مخصوصا root A یادم میاد نیم ساعت میرم تو فکر چطور از اون مانگا همچین چیزی درست کردن.... :|

من انیمه رو ندیدم :D

بهترین کار رو کردی :D :D :D

کلا از اون اشغال همه باید دوری کنن:| :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
اومدم :|

غیر آکیبا دیگه کیا هستن که با Tokyo Ghoul مخالفن؟ این دسته از آدما بدترین فحشی که به ذهنشون میاد چیه؟ همون فحش رو از طرف من به خودشون بدن :|

یعنی واقعا معرکه بود. خیلی وقت بود تو هیچ انیمه و بازی و مانگا یا همچین چیزی داستان و شخصیتای به این معرکه ای ندیده بودم

واقعا Perfect بود

از نظر شخصیت پردازی و نکات تو مانگا و اتفاقاتی که افتاد به صورت کامل ارضا شدم :D

یه شخصیت اصلی باید مثل کانکی باشه یه پایان هیجان انگیز باید مثل این باشه

کلییییی صحنه معرکه ازش رو تو یه فولدر Save کردم که بخوام اینجا بزارم 200 تایی میشه :D

همچنان از پایان سری اول دارم زمین و زمان رو فحش میدم :D انقدر خوب تموم شد که بیش از حد خوب بودنش باعث شده ناراحت بشم

با اینکه خیلییی از Manager خوشم میومد با اینکه خیلی از Amon خوشم میومد و با اینکه دیوانه وار عاشق Kaneki بودم ولی مرگشون دقیقا چیزی بود که باعث شد بگه این داستان شوخی نداره. خیلی خیلی ناراحتم که کانکی دیگه نمیبینم :( ولی به هر حال خیلی پایان معرکه ای داش

تو کل مانگا یه چیز اعصابم رو خورد کرد که به نظرم واقعا مسخره بود و اونم بیش از حد OP بودن Arima هست. دیگه به طرز مسخره ای OP بود ولی در کل همه چیز منو ارضا کرد تو این مانگا :D

آخرین ویرایش:
حالا که مانگا رو خوندی یکبار دیگه به انیمش فکر کن :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
من خودم مانگا خون نیستم به اون صورت و فقط یه سری کار های معروف تر :D رو خوندم/میخونم ولی Tokyo Ghoul واقعا عالی بود :|
من هنوزم انیمه و مخصوصا root A یادم میاد نیم ساعت میرم تو فکر چطور از اون مانگا همچین چیزی درست کردن.... :|

من انیمه رو ندیدم :D

@rezi_71
نمیدونم...همینطور که گفتم برای من Vagabond صرفا مانگای خوبی بود...از یه جایی که یادم نمیاد کجا هم حس خوندنش رفت:-"
البته خوب سلیقه هم مطرحه:-" ولی در کل درک نمیکنم چرا انقدر Vagabond رو کف و خون قاطی میکنند:-"

---
@humanaga
در مورد بازی هاش هم نمیدونم چرا همچین میگی! به نظر من قوانین خوبی دارن،بهشون هم پایبندن! اگر هم آسون به نظر میان،به خاطر حضور لاکپشت آبی ـه که مخش کار میکنه چیکار کنه:-"
اصلا یه شیر یا خط بازی میکنند توی تاور،از مبارزه ی خیلی از انیمه ها جذاب تر! :D
این آرک پیش رو هم که خفن میزنه! >:)

---
این Ushio چند قسمت اخیر خیلی حال داد! تقریبا از عرضه ی آنچارتد هیچ انیمه ای ندیدم،دارم دوباره خودم رو میرسونم:)) (فعلا تاناکا و Boku no Hero Academia و این رو رسوندم! بقیشم...امتحان:| )
فلش بک قسمت اخیر هم فوق العاده بود و حال نمودم! :x دمشون گرم! :x
بالاخره هویت تورا و هاکومن مشخص شد!!!

---
و ... اصل مطلب...:x
حالا که پودینگ رو دیدیم...من کاملا به این ازدواج رضایت میدم! :x بسیار دختر خوب و با کمالاتی هستند!:x انشاالله دست این و سانجی رو بزارن تو هم و سانجی بپیچونه بیارتش تو کشتی:x (حالا اگر اودا به ما یه ناکاما داد! ناکامای دختر میخوایم:(( این جیمبی داره میاد! :| یه بمب بزنند تو سرش نیاد تو گروه:| ... بارت هم این وسط استثنا بود:-" هنوز باورم نمیشه بارت کلاه حصیری نشد:(( )

بروک هم این چپتر عالی بود! =)) سو استفاده ی بهینه از موقعیت! خیلی ریلکس دراز کشیده بود داشت چای مینوشید! =))

یک چیزی به نام عملیات مخفیانه وجود داره...ولی خوب بنده خدایی به نام لوفی نمیفهمه این رو که نباید خودش رو لو بده! :| یعنی یک آرک نشد جایی مخفیانه برن،ازش بپرسن اسمت چیه! داد نزنه من لوفی،کسی که پادشاه دزدان دریایی میشه هستم! :| گویا پودینگ هم فهمید و ماست مالی کردن فایده ای نداره! (بیگ مام هم که فهمید و خیلی شعر زیبا و خونینی سرود:| )

داستان پدرو هم کنجاوم بشنوم! جالب شد! قراره بهش بپردازن! منم چون از حیوون جماعت خوشم میاد،هرچی بیشتر دور اینا باشن،بهتره! :D (البته غیر چوپر:| اصلا از "بعد از دو سال" مهرش از دلم رفته! خیلی بچه شده! کلا فن سرویس شده برای کاوایی پسندها :| تغییرشکل های قبل از دو سالش عالی بودن:x یکی از یکی خفن تر:x )

تم اینجا هم که آلمانی میزنه! لباس نامی و "هانسل و گرتل" که میشه به همین جزیره اشاره کرد و ... (هی این جزیره رو توصیف میکردن و من هوس شیرینی میکردم:( خدایا!!! :(( )

از همه ی اینها که بگذریم،صفحه ی اول هم فکر کنم اوکاماها آماده ی پذیرایی از انقلابی ها میشن به طور موقت! گرچه فکر نمیکنم به این زودیا هیچ خبر جدیدی از دراگون و رفقا بشنویم! داشتیم خوشحال میشدیم قراره کله گنده هاشون رو ببینیما:(
هفته ی پیش پست ندادم...ولی میهاوک صفحه ی اول:x ، خواهر سانجی هم که بسیار لایک داشتند!:-"گرچه به عنوان ناکاما نمیخوام! صرفا در داستان باشند!:-" برادر سانجی هم که منحرفیه مثل سانجی=)) البته یکم بیشعور هم هست:-"
و با اینکه از نظر معنوی حساب نیستا! ولی با اولین بوسه ی لوفی رو اینجا حساب میکنیم=)) ، یعنی هانکوک بفهمه کل خاندان سانجی رو زنده زنده میسوزونه! :-" کاش تو یکی از این صفحه اولا،یکی از این صحنه عکس گرفته باشه و برسونتش دست هانکوک! :-"

---
@Police _ 110
این Terra Formars صرفا به خاطر صداپیشه ها میگی یا بهتر شده نسبت به قسمت اول؟
فعلا دراپش کردم،اگر بهتر شده و مثل فصل اول شده ببینم،اگر نشده که ... داستانش هم به درک! کلا ولش کنم و سراغ مانگاش هم نمیرم:-"

@Police _ 110
این Terra Formars صرفا به خاطر صداپیشه ها میگی یا بهتر شده نسبت به قسمت اول؟
فعلا دراپش کردم،اگر بهتر شده و مثل فصل اول شده ببینم،اگر نشده که ... داستانش هم به درک! کلا ولش کنم و سراغ مانگاش هم نمیرم:-"
امیرحسین،.....جونم برات بگه که، قطعاً برای شندین صدای "ایتو شیزوکا" که این انیمه رو خیلی دوست دارم....
ولی جوابی که میخوای....اره، به نسبت ابتدای شروعش تو این فصل....تو این قسمت های اخر، بهتر شده...ولی به نظرم کیفیت ساخت فصل اولش، هنوز بهتر از این فصلشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or