با اینکه سر بعضی چیزا مشکل داریمسلام
خودم رو با Feng Shen Ji خفه کردم
از ظهر تا حالا فصل یک رو خوندم .
عالی بود .
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
![19 >:) >:)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/19.gif)
بسیار عالی!
راستی برج خدا رو خوندی؟ و... امیدوارم مثل اینا به ویروس توکیو غول مبتلا نشی
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
با اینکه سر بعضی چیزا مشکل داریمسلام
عالی بود .
به نظر من از اول بخونی بهتره,کاراتر ها بهتر معرفی میشن و اگه از اول بخونی یهو از چپتر 50-60 به بعد ادمو مثل %$#^ میگیره و دیگه نمیتونی مانگا رو ول کنیبا این تعریف های که دوستان از مانگای Tokyo Ghoul کردن منم بدجور الا مشتاق شدم برم سراغ مانگا!!!انیمه هر دو فصل یه چیزه اشغال بود به جز اهنگ OP ,ED و ارت های خفن که تو ED پخش می شد!!
الا مانگا رو از صفر بخونم یا ادامه انیمه با این که انیمه هم نصفه نیمه یادمه![]()
Kingdom-Feng Shen Ji-hunter X hunter-vagabondسلام
عالی بود .
با اینکه سر بعضی چیزا مشکل داریمولی خیلی جاها هم عقیده ایم!
بسیار عالی!
راستی برج خدا رو خوندی؟ و... امیدوارم مثل اینا به ویروس توکیو غول مبتلا نشی![]()
من کلاً مانگا خون نیستم و علاقه چندانی هم ندارم .Kingdom-Feng Shen Ji-hunter X hunter-vagabond
قشنگ این 4تا مانگا تو یه لول دیگه هستن توصیه من این که بعده Feng بری Kingdom بخونی این از اون هم هیجانش زیاده ,و بعدی هم دیگه vagabond.... قشنگنفست بند میاد!!!
کنار اینا مانگای magi-Tower Of God-Red Storm هم پیشنهاد میشه ولی بالا پایین زیاد دارن!!!![]()
هانتر که با این وضعیتش هیچیKingdom-Feng Shen Ji-hunter X hunter-vagabond
قشنگ این 4تا مانگا تو یه لول دیگه هستن توصیه من این که بعده Feng بری Kingdom بخونی این از اون هم هیجانش زیاده ,و بعدی هم دیگه vagabond.... قشنگنفست بند میاد!!!
کنار اینا مانگای magi-Tower Of God-Red Storm هم پیشنهاد میشه ولی بالا پایین زیاد دارن!!!![]()
Tower قشنگ این چند قسمت از نظر پاور اپ و... زده رو دست ناروتو واینا... قشنگ داره قدرت گرفتنش اش ناکامایی میشه!!از یه طرف هم قبول کن که نو تست هاش فوق العاده بچگانه شده!!!قشنگ میاد 1 چپتره قاونو میزاره واسه امتحان که قلان میشه بهمان میشه بعد قسمت بعدی میبینی یه بازی یا امتحان خلی ساده است!!چی ادم انتظار داره چی میبینه!!!هانتر که با این وضعیتش هیچی
Vagabond رو من خوندم...البته نه کامل، ولی یادمه خیلی خوندمبه نظرم فشنگ چی خیلی ازش سرتره! هم دنیاش،هم کاراکترهاش! و هم مبارزاتش
Tower بنده خدا بالا پایین ندارههمیشه بالاست! هر چپتری میاد،از قبلی بالاتر
![]()
حالا که مانگا رو خوندی یکبار دیگه به انیمش فکر کنمانگای اول Tokyo Ghoul رو خوندم
الان تو حال WTF هستم یکم درس بخونم خودمو اینجا پاره میکنم بعد![]()
من انیمه رو ندیدم![]()
حالا که مانگا رو خوندی یکبار دیگه به انیمش فکر کن![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
من خودم مانگا خون نیستم به اون صورت و فقط یه سری کار های معروف تررو خوندم/میخونم ولی Tokyo Ghoul واقعا عالی بود
من هنوزم انیمه و مخصوصا root A یادم میاد نیم ساعت میرم تو فکر چطور از اون مانگا همچین چیزی درست کردن....![]()
امیرحسین،.....جونم برات بگه که، قطعاً برای شندین صدای "ایتو شیزوکا" که این انیمه رو خیلی دوست دارم....@Police _ 110
این Terra Formars صرفا به خاطر صداپیشه ها میگی یا بهتر شده نسبت به قسمت اول؟
فعلا دراپش کردم،اگر بهتر شده و مثل فصل اول شده ببینم،اگر نشده که ... داستانش هم به درک! کلا ولش کنم و سراغ مانگاش هم نمیرم![]()