Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
پس از شنیدن تعریف زیاد از Tokyo Ghoul از خیلیا و فحش شنیدن که چرا ندیدمش رفتم سراغ مانگاش :D انیمه رو بیخیال شدم فعلا مانگا رو میخونم بعدا میرم سراغ انیمه ببینم چه گندی زدن :D

الان چپتر 69 هستم ( :D ) چند چپتره خیلیییی خوب شده :D

40 چپتر اولش فقط مقدمه شخصیت معرفی کنندست ولی بعدش یهویی خفن میشه :D

فعلا که خوشمان آمده :D چشم آکیبا هم دربیاد :D
همانا که تو از مایی:دی

هرچی میره جلوتر خفن تر میشه و بعد هم فصل دوم مانگا میاد که رسماً تبدیل به Mind FAQ میشه:دی
Mayoiga - E08
خاک برسرشون.....اصلاً معلوم نیست که چی دارم نگا میکنم....معلوم نیست که با خوشدون چند چند ـن.....حیف وقت که تا اینجاش رو دیدم ):
این داستانش در قسمت های دو و بعد از آن به کدوم سمت میره؟
من فقط قسمت اول رو دیدم و دراپش کردم. شبیه عنیمه عَنادر به نظر میومد. لذا دارپ شد:دی
------------
حاج خلیل خبر داری Live Action فول متال آلکمیست رو دارن میسازن؟عملاً باعث میشه فکر کنم لایم اکشن رو میسازن که
گند بزنن به تاریخ:-<
یه ناظم رو چجوری میشه اینجا ترور کرد؟ :D
Moderator is Rule

JoJo's Bizarre Adventure - Diamond is Unbreakable - E08
هیچی ندارم بگم.....مثل فصل های قبلشه...ولی اون حس جدی بودن داستان و مبارزه سر و مرگ زندگی رو با قاطی کردن زندگی مدرسه، کلاً نابودش کردن.
از مانگاش خبر ندارم...ولی امیدوارم که هر چی زودتر برگرده به همون حس ماجراجویی سابقش

من بیشتر این محدود شدن فضا رو اعصابمه که تمام داستان به یه شهر کوچیک محدود شده, به نظرم فصل قبلی از این لحاظ خیلی بهتر بود که دائم در سفر و ماجراجویی به مکان های مختلف, دیدن افراد از نژاد ها و شهرهای مختلف بودن و حتی با دشمن هایی موقع سفر روبرو میشدن

البته بازم منکر عالی بودن فصل چهارم نمیشم اگه این محدود شدن فضا رو حساب نکنم انیمش در حد فصل سومه برام !

اما نمیدونم چرا کلا با قسمت هایی که کویچی ( همون پسربچه ) نقش اولشونه هم حال نمیکنم, دوست دارم مانور داستان روی جوسکه و اوکویاسو باشه

یه ناظم رو چجوری میشه اینجا ترور کرد؟ :D

فرشاد جون، تلاش واهی نکن....کاری از دست هیچ کس بر نمیاد :D

این داستانش در قسمت های دو و بعد از آن به کدوم سمت میره؟
من فقط قسمت اول رو دیدم و دراپش کردم. شبیه عنیمه عَنادر به نظر میومد. لذا دارپ شد:D
------------
حاج خلیل خبر داری Live Action فول متال آلکمیست رو دارن میسازن؟عملاً باعث میشه فکر کنم لایم اکشن رو میسازن که
گند بزنن به تاریخ:-<
Moderator is Rule

هر قسمت انیمه به یه شاخه میپره.....معلوم نیست داستان چی میخواد بشه...اگه هم بخوام بگم تا الان چی شده.....بازم نمیشه درست توضیح ـش داد....کلاً یه چیزه بی سر و ته ـیه
P.S
بابا صد رحمت به Another....اون حداقل تکلیفش با خودش روشن بودش...ادم میدونست حداقل داره یه اشغاله رو نگا میکنه.....ولی این Mayoiga از اشغال بودن هم رد کرده :D

Fullmetal Alchemist Manga Gets Live-Action Film in Winter 2017

news_xlarge_hagaren_cast.jpg

اره، خبرش رو چند وقت پیش تو natalie دیدم....کارگردان کار اقای Sori Fumihiko که کلاً تو باقالی هاس....هیچ کارگردان معروفی نیست و خیلی هم کم کاره......از بین کارهاش، فقط فیلم ichi رو دیدم با بازی قشنگ آیاسه هاروکا....

Ichi_film_cover.jpg

که اگه بدجنسی نکنم....فیلم بسیار قشنگی بودش...داستان فیلم درباره ی دختره کوری ـه که زیر دست زاتوچی تعلیم دیده (خود زاتوچی چندتا فیلم داره که بهترین فیلمی که ازش ساختن بنظرم کار استاد بزرگ Beat Takeshiـه که هم بازیگر فیلم بوده و هم کارگردانش)
موسیقی فیلم واقعاً عجیب بودش....از بهترین ها استفاده کرده بودن....صدای "لیسا جرارد" مست کننده بودش...این خانم قبلاً با هانس زیمر رو آهنگ فیلم گلادیاتور کار کرده بود.....و آخرین باری که صداش رو شنیدم تو Live-Action انیمه ی Rurouni Kenshin بودش.....

بگذریم....off-topic شد.....:D
الان Live-Action انیمه ی FMA ...... کارگردانش به کنار.....بازیگراش چرا اینطوری ـن ~X(

18.jpg 24292.jpg

اخه Yamada Ryousuke ادم ـه که جای Edward Elric انتخاب کردن :-& همون یکبار که بازی ـش رو توی Live-Actionـه Assassination Classroom جای ناگیسا دیدم...برام بس بودش
اخه چطوری میخوان این رو Edward Elric کنن :D

از اون طرف، حیف نیست جای Envy یه بازیگر مرد (Hongou Kanata) قرار دادن....البته تا اونجا که یادم میاد Envy جنسیت نداشت...ولی Hongou Kanata دیگه خیلی زور داره :|

74.jpg 24240.jpg

فعلاً حفن ترین بازیگرشون خانوم Matsuyuki Yasuko که جای Lust قراره بازی کنه...که همیشه بازی ـشو دوست داشتم

918.jpg 24239.jpg

Tokyo Ghoul :|

خیلی خوبه مانگاش :|

مدام دارم به کانکی و جوزو و تسوکیاما عشق میورزم :D

تا چپتر 100 هم خوندم :D

تو داپلگنگر منی :D منم تسوکیاما فنم با اینکه خیلیا هیترشن :D چقد خوبه این بشر XD

تازه الان هنوز مانگا اوج نگرفته، آخرای فصل یک خیلی خوب میشه بعد اول فصل دو یکم دورخیز میکنه بیشتر اوج میگیره!

تو داپلگنگر منی :D منم تسوکیاما فنم با اینکه خیلیا هیترشن :D چقد خوبه این بشر XD

تازه الان هنوز مانگا اوج نگرفته، آخرای فصل یک خیلی خوب میشه بعد اول فصل دو یکم دورخیز میکنه بیشتر اوج میگیره!

فکر کنم به خاطر همون سلیقه ایزایا فن بودنمونه که انقدر سلیقه هامون شبیه همه XD
خیلیییی خوبه یعنی هروقت هست از خوندن دیالوگاش و دیدن کاراش خسته نمیشم XD

الان که به یه سری مبارزه رسیدم دارم کف و خون قاطی میکنم :D

انقدر خوندم دیگه چشام درد گرفته به زور دارم ادامه میدم :))

با این تعریف های که دوستان از مانگای Tokyo Ghoul کردن منم بدجور الا مشتاق شدم برم سراغ مانگا!!!انیمه هر دو فصل یه چیزه اشغال بود به جز اهنگ OP ,ED و ارت های خفن که تو ED پخش می شد!!
الا مانگا رو از صفر بخونم یا ادامه انیمه با این که انیمه هم نصفه نیمه یادمه:|

فکر کنم به خاطر همون سلیقه ایزایا فن بودنمونه که انقدر سلیقه هامون شبیه همه XD
خیلیییی خوبه یعنی هروقت هست از خوندن دیالوگاش و دیدن کاراش خسته نمیشم XD

الان که به یه سری مبارزه رسیدم دارم کف و خون قاطی میکنم :D

انقدر خوندم دیگه چشام درد گرفته به زور دارم ادامه میدم :))

سلیقه ی مریضی داریم اصلا XD یعنی قشنگ میتونم حدس بزنم در آینده از چه کرکترایی خوشت میاد XD

با این تعریف های که دوستان از مانگای Tokyo Ghoul کردن منم بدجور الا مشتاق شدم برم سراغ مانگا!!!انیمه هر دو فصل یه چیزه اشغال بود به جز اهنگ OP ,ED و ارت های خفن که تو ED پخش می شد!!
الا مانگا رو از صفر بخونم یا ادامه انیمه با این که انیمه هم نصفه نیمه یادمه:|

کلا خاطرات انیمه رو در دورترین نقاط مغزت دفن کن :D اگه وقتشو داری که بهترین کار از اول خوندن مانگائه ، چون اگه بخوای از ادامه فصل اول انیمه بخونی (فصل دو‌‌ انیمه توو در و دیواره) یک سری چیزارو از دست میدی که ممکنه توو ادامه داستان یکم مشکل برات ایجاد کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or