Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
گفتم از تجربه کسانی که اینجور انیمه ها رو دیدن تیکه پاره و شهید شدن استفاده کنم تا اینطوری به شکر خوردن نیوفتم که چرا این چرت و پرت رو دیدم‎:D
دو تا انیمه ای که از دیدنشون پشیمونم اینان Elfen lied و Another به هیچکس پیشنهاد نمیکنم ببینن حتی اگه از جاهای دیگه دیده باشیم تعریف میشه ازشون‎:D
باز Another به آشغالیه Elfen Lied نیست! دیدنش بد نیست :دی

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
این حرفت مثل این میمونه که بگی وسط بیابون هات داگ گیر میاد؟ :D

اگه میخوای حتما بخری سفارش بده از آمازون برات بخرن.

میدونم سوالم احمقانه بود ولی به هر حال گفتم یهویی دیدی معجزه شد و یه جا داشت :D

آره انگار از همین آمازون باید بگیرم آخرش. چیزی که میخوام ۳۸۰ برام در میاد :(

قبلش یه zaku ارزون میگیرم skillم رو بسنجم xD

باز هم لازمه به ژاپنیا فحش بدم که تو نعمت خالص زندگی میکنن T_T یه ویدئو از یه فروشگاه GUNPLA تو osaka دیدم موهای زائد بدنم فِر خورد xD هر کوفتی توش بود و تمومی نداشت xD

Sakamoto Desu Ga
خفن!!!!!
ساکاموتو بدجوری منُ یاد خودم می اندازه. مدیونید اگر باور نکنید:>

Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge
هنوز دیده نشده.
گفته بودم که به ترتیب الفبا انیمه می بینم.

من که کاملا باور کردم خیالت راحت xD

ولی در کل از ما نیستی :| فقط tanaka way و بس کی حال داره مثل ساکاموتو بدرخشه؟

من که کاملا باور کردم خیالت راحت xD

ولی در کل از ما نیستی :| فقط tanaka way و بس کی حال داره مثل ساکاموتو بدرخشه؟
ممنون از این که باورم کردی:دی

انیمه دیدن خیلی سخت شده. خیلی کم وقت دارم و وقتی هم که وقتش پیش میاد برای دیدن همه اش وقت کم میاد.

این شد که رویکرد ابلهانه ترتیب الفبایی برای انیمه دیدن پیش گرفته شد:دی

تاناکا رو هم باید سریع تر ببینم که نوبت Ushio to Tora بشه:>

گفتم از تجربه کسانی که اینجور انیمه ها رو دیدن تیکه پاره و شهید شدن استفاده کنم تا اینطوری به شکر خوردن نیوفتم که چرا این چرت و پرت رو دیدم‎:D
دو تا انیمه ای که از دیدنشون پشیمونم اینان Elfen lied و Another به هیچکس پیشنهاد نمیکنم ببینن حتی اگه از جاهای دیگه دیده باشیم تعریف میشه ازشون‎:D
Higurashi no Naku Koro ni و Corpse Party:Tortured Souls انیمه های مشابه هستن ولی هر دوی اینها هم مزخرف هستن :D اگه دنبال سبک Gore هستید تو انیمه دنبالش نگردید،تو مانگا چند کار خوب در سبک Gore پیدا میشه،به طور مثال کارهای Junji Ito در این سبک خوب هستن:Dاگه هم که داشتن داستان براتون مهم نیست کارهای Toshi Saeki و Shintaro Kago رو نگاه کنید :D

قسمت 8 Ushio to Tora S2 در یک کلام فوق العاده بود یکی از بهترین قسمت های انیمه که تو این چند وقته دیدم بود و رسما یکی از بهترین فلش بک ها!!!!:-t:-t از شروع این فصل که قسمت به قسمت اکشنتر میشد و از کمدی بودن انیمه دور میشد این قسمت 8 عالی بود!!!!

فنگ شن جی چقدر خوب و #امیرپسند و #جوخه11ی میباشد! :x عالیه! عالی!!! :x

فقط اسم ها رو بلد نیستم کلا:)) اجا آه گو،تیان،سپهسالار نیروهای تاریکی و این یارو ماسک دارشون رو خیلی دوست میدارم! :x
هم طراحی فوق العاده ای دارن و هم خفنند! >:) (البته نیروهای تاریکی همه #امیرپسند و #جوخه11ی میباشند! :دی )

بعد خوشم میاد خیلی کاراکترها(شاید 90%) سیاه یا سفید نیستن، خاکستری هستن که خیلی بهتر میشه درکشون کرد و بیشتر به دل میشینند:x

فقط یک نکته! امتحان ها بسیار فشردست و هنوز هیچ آمادگی نگرفتم:| (4درس سخت و اصلیم 17م تا 22مه امتحان هاشون ،وسطشم چیزای دیگه هست:| ) به جای درس خوندن هم دارم این رو میخونم:)) دانلود شبانه هم حسش نمیاد و تا وقتی بیدارم چپترهاش رو میگیرم...حجمشون زیاده نامردا:|

مانگای جدید مانگاکای Koe no Katachi هم معرفی شد :>:>
اسمشو نگفتن ولی پاییز امسال شروع میشه :> بر عکس Koe no Katachi ژانر این فانتزی :>

ux3qql6kn3be2cn3xzoo.jpg

----------------------------------------
جا داره بگم چقدر این Uchuu Patrol Luluco خوبه هر قسمت تو اوج :> این قسمت 8 قشنگ با روح و روانم بازی کرد :-<

پس از شنیدن تعریف زیاد از Tokyo Ghoul از خیلیا و فحش شنیدن که چرا ندیدمش رفتم سراغ مانگاش :D انیمه رو بیخیال شدم فعلا مانگا رو میخونم بعدا میرم سراغ انیمه ببینم چه گندی زدن :D

الان چپتر 69 هستم ( :D ) چند چپتره خیلیییی خوب شده :D

40 چپتر اولش فقط مقدمه شخصیت معرفی کنندست ولی بعدش یهویی خفن میشه :D

فعلا که خوشمان آمده :D چشم آکیبا هم دربیاد :D

نظرم تا اینجای فصل

Assassination Classroom - Second Season - E18
این چند قسمت آخر، به جزء دو قسمت آخر.....خیلی انیمه خوب پیش رفتش....واقعاً انیمه ی سرگرم کننده ای D:

Boku no Hero Academia - E08
اولش خیلی به انیمه امید نداشتم....ولی تو این چند قسمت آخر، انیمه خودش رو خیلی بالا کشیده....اکشن انیمه هم پیشرفت کرده، اساساً Bones همیشه کارش درسته...دوبله انیمه، با این دوبلورهای که داره....ای بدک نیست (:

Bungou Stray Dogs - E07
چقدر چرته...اصلاً با این مُد طنز تو انیمه هیچ حال نمیکنم.....حیف همچین انیمه ای نیست که اینطوری با طنز خرابش کردن.

JoJo's Bizarre Adventure - Diamond is Unbreakable - E08
هیچی ندارم بگم.....مثل فصل های قبلشه...ولی اون حس جدی بودن داستان و مبارزه سر و مرگ زندگی رو با قاطی کردن زندگی مدرسه، کلاً نابودش کردن.
از مانگاش خبر ندارم...ولی امیدوارم که هر چی زودتر برگرده به همون حس ماجراجویی سابقش

Joker Game - E07
فک کنم جزء محدود کسایی باشم که از این انیمه خوشم میاد.....فک کنم همه هم بدونن که چرا خوشم میاد

Kiznaiver - E07
من هنوز نفهمیدم که اینها قراره تو این انیمه چه غلطی کنن.....امیداورم که جلوتر، بهتر به سوالات جواب بده.

Koutetsujou no Kabaneri - E06
همچنان داره خفن پیش میره....ولی اصلاً نمیتونه حس و حال هیجانی حمله به غول رو بهم وارد کنه!....از نظر موسیقی، خوبه، ولی هنوز یک پله از حمله به غول پایین تره....ولی inset song های قشنگی داره...باهاشون حال میکنم، این قسمت آخری، اون اواز عربی چی بودش:D فقط کنم به زبون مراکشی خیلی نزدیک بودش......از نظر دوبله، به نظرم ترکیب خیلی خوبی از دوبلورهای حرفه ای و تازه کار رو کنار هم زدن، دقیق مثل حمله به غول، دوبلورها رو پخش کردن.

نظرم هم درباره ی OP ED انیمه، من هیچ مشکلی با صدای Aimer یا بند EGOIST ندارم....ولی هیچ خوشم نیومد که صداشون رو توی OP ED انیمه شنیدم....دوس داشتم حداقل هیروکی ساوانو از mizuki برای ED استفاده کنه....نه از Aimer :D
اصلاً...از ترکیب هیروکی ساوانو با Aimer هیچ حال نمیکنم...تو آلبوم UnChildـشون رو همین حسو داشتم :p

Mayoiga - E08
خاک برسرشون.....اصلاً معلوم نیست که چی دارم نگا میکنم....معلوم نیست که با خوشدون چند چند ـن.....حیف وقت که تا اینجاش رو دیدم ):

Re Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu - E08
جذابه...اینکه هر دفعه هی داستان عوض میشه....جالبه...فقط برای تفریح و هفتگی دیدن خوبه...ولی عمراً بشینم، همش رو با هم ببینم

Terra Formars Revenge - E08
خیلی خوب داره پیش میره....همچنان مثل همیشه حال میکنم با Itou Shizuka چان

Ushio to Tora - E34
اوف چرا اینقدر این انیمه خفنه.....انیمه داره همینطور شاخ میشه....اصلاً با قسمت های اولش، هیچ قابل مقایسه نیست
امیدوارم که یه پایان تلخ و همراه با مُرده کشی و گیره و زاری داشته باشه :D
یعنی کمتر از این راضی نیستم، یعنی خاک برسشون اگه قراره باشه داستان Happy Ending باشه :-&

++++++++++++++++++++

در مورد Live-Action های چند وقت اخیر هم نظرم رو بدم

ore monogatari

31342.jpg

واقعاً چرت بودش....یعنی دقیقاً مثل انیمه ـش، یه اشغال به تمام معنا بودش :-&:D

اینقدر بازیگرهاش داغون بودن که دوس داشتم اون شخصیت "سونا" بی افته بمیره...حالمو بهم میزد وقتی می خندید، مرتکیه جلغوز

شاید کسایی که از چرت برت های انیمه خوششون امده، از دیدن Live-Action هم لذت ببرن :D (خطاب به امیر آکیبا)

Assassination Classroom

27410.jpg

وای خدا، این دیگه چی بودش.....فقط میخواستم فیلم تموم بشه، راحت شم از دستش :-& یعنی صد رحمت به ore monogatari زباله
این یکی دیگه اصلاً قابل تحمل نبودش......یعنی خاک بر سر اون سایت هایی که بهترین فیلم سال، این مزخرف رو انتخاب کردن.....حالا یه 5ماه دیگه فک کنم بلوری قسمت دوم فیلمش بیاد، شاید اونم نگاش کردم :))

Bakuman

22097.jpg

به این میگن Live-Action......لذت بردم از دیدنش...بازیگرهای خیلی خوبی داشت....

روندش برای یه Live-Action بد نبودش...هر چند که یه سری از شخصیت های دوست داشتی رو حذف کرده بودن....دستکاری زیادی کرده بودن....ولی بازم بد نبودش..و پیشمون نیستم از دیدنش

Library Wars The Last Mission

29661.jpg

live-action به این میگن.....سه سال طول کشید که تمام قسمت هاش امد.....دوتا قسمت ـش تو سینما پخش شد، یه قسمت ـش هم فک کنم از شبکه ی TBS ژاپن پخشش کردن.

همه ی قسمت هاش قشنگ بودش...الخصوص قسمت سوم D:

فک کنم قبلاً در موردش تو تاپیک صحبت کرده بودم....!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or