Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
این انیمه‎ها این فصل چرا اینطوری هستن؟ مشکلی با خود انیمه ندارم با پخش و فن سابشون دارم :D
روی هر انیمه دست گزاشتم، مخصوصا Koutetsujou no Kabaneri که هربر یا لینک‎های درست حسابی ازش نیست یا هاردساب هستن یا ایندفعه زیرنویس خوبی ازشون نمیشه بیرون کشید. Boku no Hero Academia هم هر وقت لینک قسمتاش رو از هرجایی گرفتم هاردساب بود. کلا صبر کنم انیمه ها تموم بشن بعد ببینمشون بهتره انگار :D

حالا از صحبت‎های بالا گذشته یکی بیاد من رو با D.Gray Man روشن کنه :D ادامه سری قبلش هست یا یک ریبوت هست؟ اگر ریبوت هست که خیلی هم عالی، وگرنه برم سرعتی قبلیش رو ببینم تا تابستون نشده :D

راستی کسی به این انیمه سریالی جدید برسرک امیدی داره؟

ادامه سری قبلی

آخرین ویرایش:
امروز دیدن انیمه Shigatsu Wa Kimi No Uso رو تموم کردم. انیمه خوبی بود ولی:
واقعا درک نمیکنم چرا باید آخرش کائوری میمرد. من از پایان های تراژدی اصلا بدم نمیاد ولی توی این انیمه خیلی بهتر میشد اگه داستان پایان خوشی داشت.
در کل اصلا پایان انیمه رو دوست نداشتم و اگه اینطوری تموم نمیشد این انیمه برای من به یکی از بهترین هایی که تاحالا دیدم تبدیل میشد.

واقعا درک نمیکنم چرا باید آخرش کائوری میمرد. من از پایان های تراژدی اصلا بدم نمیاد ولی توی این انیمه خیلی بهتر میشد اگه داستان پایان خوشی داشت.
در کل اصلا پایان انیمه رو دوست نداشتم و اگه اینطوری تموم نمیشد این انیمه برای من به یکی از بهترین هایی که تاحالا دیدم تبدیل میشد.

اتفاقا به نظرم پایانش بهترین حالت ممکن بود درسته پایانش خوب بودم کسی مشکلی نداشت و بازم انیمه ی خیلی خوبی محسوب میشد ولی هیچوقت تأثیر گذاریش به اندازه‌ای که الان هست نبود .

به نظر من پایان انیمه عالی و خیلی نزدیک به یه prefect ending بودش :D
تقریبا از اواسط انیمه موج های منفی در مورد کائوری شروع میشه (نرسیدنش به اجرای کوسی و بیمارستان و . .... ) و تقریبا از اینجا میشد پیش بینی کرد که اوکی احتمالا پایان خوش نداره این انیمه و اگه یهو انیمه به خوبی و خوشی تموم میشد به نظرم زیاد جالب در نمیومد... :|

بخاطر همین پایانش توی لیست بهترین انیمه های من رتبه خیلی خیلی بالایی داره :| :| :D

بزارید یکم توضیح بدم که چرا به نظر من اگه کائوری زنده میموند پایان جالب تر میشد:

اول اینکه همون طور که خودتون گفتید موج منفی در مورد کائوری تقریبا از وسطای انیمه شروع میشد و از همونجاها مخاطب احتمال بیشتری میداد که کائوری بمیره، ولی اگه آخر داستان کائوری نمیمرد شوک و تاثیر داستان روی مخاطب بیشتر میشد. یا حداقل برای من که اینطوری میشد چون تاثیر گذاری قسمت پایانی روی من فقط تا جایی بود که کائوری توی اتاق عمل بود و بعد از مرگش هیچ احساس خاصی نداشتم جز هیتی که نسبت به پایان داستان توی ذهنم ایجاد شده بود.

دوم اینکه شخصا خیلی دوست داشتم که داستان تمرکز بیشتری رو روابط بین چهار شخصیت مهم داستان (کوسی، کائوری، سوباکی و واتاری) داشته باشه و مسائلی که بین اونا بود در آخر داستان به شکل جالبی به نتیجه برسند (کائوری و کوسی که همدیگر رو دوست داشتن و سوباکی که کوسی رو دوست داشت و واتاری که از کائوری خوشش میومد) ولی با مرگ کائوری در آخر داستان، مسئله این روابطی که تا اونجا خیلی خوب بهشون پرداخته شده بود، به شکل مسخره ای با حذف یکی از از شخصیت هایی که توی این روابط نقش داشت حل شد :| برای همین انگار که رسیدن کوسی و سوباکی به همدیگه در آخر داستان در ذهن من خیلی Happy ending تر و ساده تر بود تا اینکه کائوری در اخر داستان زنده بمونه و ما شاهد یه نتیجه گیری بهتر درمورد روابط بینشون یاشیم.

:D
یادتون هس یه سری انیمه ی ایچی برای یکی خواستم.....حالا کسی نظری در مورد سری High School DxD و انیمه ی Isekai no Seikishi Monogatari نداره....ارزش دانلود رو داره!؟
اون دومی رو که ندیدم ولی سری دی ایکس دی خیلی خوبه. حداقلش اینه که شخصیت اصلیش از همون اول معلومه که یه منحرف و اصلا شرمی هم در این مورد نداره. شخصیت های خوبی هم داره مخصوصا آکنو سان.

تو این فصل من فقط Boku no Hero Academia رو میبینم چه چیزایی رو پیشنهاد میکنید؟؟
Kanaberi of the Iron Fortress
Re: Zero
Kiznaiver
این 3 تا به نظرم بهترین های فصل و از واجباتن :D

بعد این ها :
Tanaka Kun
Sakamoto desu ga?
Netoge no yome
Bungou Stray Dogs
Joker Game

و در آخر :D
Mayoiga
Flying Witch

دوباره یه اشاره بکنم که Koutetsujou no Kabaneri عالیه !!! قطعا در کنار RE:Zero و Kiznaiver بهترینای فصلن :x

پ.ن : Sound Track هاشم اومده و از اونجایی که از نظرم فوق‌العادن به دوستان پیشنهاد میکنم حتما بگیرن .

یعنی اینقدر این انیمه تک هستش که مشابه نداره؟!‎:D تا بذارمشون لیست سیاه پستم به اینجور انیمه ها نخوره :D
وقتی میگی یه انیمه مشابه فلان انیمه معرفی کنی، اون انیمه باید یه ویژگی خیلی خاص به ذهن من متبادر کنه. مثلاً تعلیق خفن یا فضا سازی خفن (مثل شینگکی) داشته باشه یا مثلاً
در گونه ی محترم مغز تلیت کن (اوانگلیون) باشه.

اما هرچی فکر می کنم Another هیچ نکته خفنی برای من نداشته که بخوام انیمه ای مشابه اون رو بیاد بیارم:دی
---------------------------
بالاخره چند تایی دیگه از انیمه های بهاری رو هم دیدیم:>

Koutetsujou no Kabaneri
بدک نبود. قابل دیدنه.:دی
انیمیشن خیلی خوبی داره. انگار کلی پول پای کار ریختن.
در مورد چیزهای صدادار مثل دوبله و آهنگ و اپنینگ و اندینگ و اینا هم هیچ نظری ندارم.
نه در مورد این انیمه و نه هیچ انیمه دیگه ای. کلاً زیاد به صداها توجهی ندارم:دی

Sousei no Onmyouji
یه پله پایین تر از بالایی. یه طنز خیلی شلی داره. داستان هم سوپر کلیشه ای. اما آدم به دیدن انیمه های شونن هم نیاز داره.
ادامه خواهد یافت.
توی 2 قسمت اول که فقط یه عنصر جدید داشت اما همین توی داستان شونن وقتی اضافه میشه، نوجوان درون آدم
دلش می خواد بقیه کار رو هم ببینه.

Sakamoto Desu Ga
خفن!!!!!
ساکاموتو بدجوری منُ یاد خودم می اندازه. مدیونید اگر باور نکنید:>

Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge
هنوز دیده نشده.
گفته بودم که به ترتیب الفبا انیمه می بینم.

وقتی میگی یه انیمه مشابه فلان انیمه معرفی کنی، اون انیمه باید یه ویژگی خیلی خاص به ذهن من متبادر کنه. مثلاً تعلیق خفن یا فضا سازی خفن (مثل شینگکی) داشته باشه یا مثلاً
در گونه ی محترم مغز تلیت کن (اوانگلیون) باشه.

اما هرچی فکر می کنم Another هیچ نکته خفنی برای من نداشته که بخوام انیمه ای مشابه اون رو بیاد بیارم:دی
---------------------------
بالاخره چند تایی دیگه از انیمه های بهاری رو هم دیدیم:>

Koutetsujou no Kabaneri
بدک نبود. قابل دیدنه.:دی
انیمیشن خیلی خوبی داره. انگار کلی پول پای کار ریختن.
در مورد چیزهای صدادار مثل دوبله و آهنگ و اپنینگ و اندینگ و اینا هم هیچ نظری ندارم.
نه در مورد این انیمه و نه هیچ انیمه دیگه ای. کلاً زیاد به صداها توجهی ندارم:دی

Sousei no Onmyouji
یه پله پایین تر از بالایی. یه طنز خیلی شلی داره. داستان هم سوپر کلیشه ای. اما آدم به دیدن انیمه های شونن هم نیاز داره.
ادامه خواهد یافت.
توی 2 قسمت اول که فقط یه عنصر جدید داشت اما همین توی داستان شونن وقتی اضافه میشه، نوجوان درون آدم
دلش می خواد بقیه کار رو هم ببینه.

Sakamoto Desu Ga
خفن!!!!!
ساکاموتو بدجوری منُ یاد خودم می اندازه. مدیونید اگر باور نکنید:>

Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge
هنوز دیده نشده.
گفته بودم که به ترتیب الفبا انیمه می بینم.
گفتم از تجربه کسانی که اینجور انیمه ها رو دیدن تیکه پاره و شهید شدن استفاده کنم تا اینطوری به شکر خوردن نیوفتم که چرا این چرت و پرت رو دیدم‎:D
دو تا انیمه ای که از دیدنشون پشیمونم اینان Elfen lied و Another به هیچکس پیشنهاد نمیکنم ببینن حتی اگه از جاهای دیگه دیده باشیم تعریف میشه ازشون‎:D

• Like
Reactions: slipkboy

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or