شما هنوز نمیدونید من حس نوشتن اسم کامل ندارم؟ گفتم در جریان بحث های قبلیه تاپیک هستید،اول اسمش رو که یادم بود گفتم
---
شینگکی هم درسته طراحیش در حد بچه 5ساله هاست،ولی حداقل یه انیمه گولاخ داشت باعث شد به خاطرش جذب بشیم و یه مدت مانگا رو بخونیم! (یه مدت...اونم طرف دور خودش میچرخید گویا و به هیچ نتیجه ی خاصی نرسید داستان،ولش کردم به امون خدا تا ببینیم فصل های بعد انیمه به کجا میرسن )
---
علی پاشو برو Hyouka ببین،خیلی هم رومنس خوبیه
بعد موندم چجوری بوکو رو کمدی حساب کردی و 50 خط از رومنسش گفتی
به هر حال بوکو همون رومنس هم نیست سبکش مهدکودک دخترونست تو این سبک میشه گفت از F/SN لعنت الله علیه و اون Elfen Lied آشغال بهتره (البته اینا رو هم تو واتساپ بهت گفتم )
---
چقدر تو این پست هیت ورزیدم از خودم بدم اومد ولی خوب....به حق بود
حالا که انقدر شد،یادی هم بکنیم از ساسکه و ساکورا و سیبر و شیرو! جاشون خالی بود تو این پست
از Gantz هم بدم میاد! (حالا نه اونقدر شدید،ولی کلا... )
آماده ی ترکیدن وان پیس هستم
---
به هر حال وقتی یه مشت طرح چندش میبینی( ) به چیش میخوای جذب بشی؟ همیشه باید یه عامل جاذبه ای باشه،و از هر زاویه ای که به TG نگاه میکنم همش عامل دافعه ست (اگر در دیده ی آکیب نشینی جز بدیه TG نبینی! ) امیدوارم فروشش هم در آینده بیاد پایین تر و چیزای درست حسابی تر بیان جاش رو بگیرن (حالا امسال از وان پیس پرفروش تر میشه )کیفیت مانگارو نمیشه از آرتاش فهمید که برای مثال میگم، اگه من بدونه شناخت قبلی آرتای مانگای شینگکی رو میدیدم، با یه کار درجه پنج درب داغون اشتباه میگرفتمش
توکیو غول نقطه قوتش نه طراحی های ایشیداست نه مبارزه ها و اکشن (مورد دومی باعث شد الکی الکی انیمه محبوب و شدیدا خز بشه)، نقطه قوتش داستان دارک و بروتال و ادبیشه، با شخصیت پردازی های شدیدا عمیق ، کاری که انیمه 1% هم نتونست درست انجام بده.
حالا نمیدونم با این Theme حال میکنی یا نه، اگه نه که هیچی، نخون وقتتو هدر میدی ولی اگه به خاطر انیمه یا آرتا نری سمتش اشتباه بزرگی کردی.
شینگکی هم درسته طراحیش در حد بچه 5ساله هاست،ولی حداقل یه انیمه گولاخ داشت باعث شد به خاطرش جذب بشیم و یه مدت مانگا رو بخونیم! (یه مدت...اونم طرف دور خودش میچرخید گویا و به هیچ نتیجه ی خاصی نرسید داستان،ولش کردم به امون خدا تا ببینیم فصل های بعد انیمه به کجا میرسن )
---
علی پاشو برو Hyouka ببین،خیلی هم رومنس خوبیه
بعد موندم چجوری بوکو رو کمدی حساب کردی و 50 خط از رومنسش گفتی
به هر حال بوکو همون رومنس هم نیست سبکش مهدکودک دخترونست تو این سبک میشه گفت از F/SN لعنت الله علیه و اون Elfen Lied آشغال بهتره (البته اینا رو هم تو واتساپ بهت گفتم )
---
چقدر تو این پست هیت ورزیدم از خودم بدم اومد ولی خوب....به حق بود
حالا که انقدر شد،یادی هم بکنیم از ساسکه و ساکورا و سیبر و شیرو! جاشون خالی بود تو این پست
از Gantz هم بدم میاد! (حالا نه اونقدر شدید،ولی کلا... )
آماده ی ترکیدن وان پیس هستم