همین الان همینجوری فصل دوم Ao no Exorcist تایید شد برای 2017 ![15 :> :>](/styles/default/xenforo/smilies/meep/15.gif)
امیدوارم اینم نشه اخرش مثل DGM![46 :-< :-<](/styles/default/xenforo/smilies/meep/46.gif)
![15 :> :>](/styles/default/xenforo/smilies/meep/15.gif)
![574rvao7thwb1ya08joo.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2F8pic.ir%2Fimages%2F574rvao7thwb1ya08joo.jpg&hash=c2c210f3f4476314fc88c84c76df7f5a)
امیدوارم اینم نشه اخرش مثل DGM
![46 :-< :-<](/styles/default/xenforo/smilies/meep/46.gif)
منبع اصلی اقتباسش رمان ـه که انگار 9 یا 10 جلدش هم اومدهجدی ؟! رمان هم داره ؟! البته برای انیمه های کوتاه تا بوده همین بوده کلی از چیز هاش را حذف میکنن ... انگار واجب شد مانگا هم بخونیم !
----
اقا این Black Lagoon لامصب خیلی خوبه الان اپیزود 8 شو دیدم جدا از صحنه های اکشن و درگیریهاش داستان خوب و شخصیت پردازی قوی هم داره
از هیچ جا نمی تونم مطمئن باشم:أیمیگم الان مطمئنی خود مانگا کاملا طبق Light Novel هست؟:sweatsmile:چون قبلا من شنیده بودم ملت بیشتر از همه از این مانگاهه شاکین!!!و بازم همون LNرو پیشنهاد میدن
البته اگه اشتباه نکنم خود نووال ها هم هنوز به انگلیسی ترجمه نشدند
![]()
همین الان همینجوری فصل دوم Ao no Exorcist تایید شد برای 2017
![]()
امیدوارم اینم نشه اخرش مثل DGM![]()
به به! Ao no Exorcist !
همینطور که محمدعلی گفت، باید چند قسمتی رو بپیچونندیحتمل قسمت اولش مثلا خلاصه ای از داستان اصلی باشه و از قسمت دوم، ادامه ش بدن
به روی خودشون هم نیارن چی ساختن
![]()
بیایید مثبت فکر کنیمیا این که مثل سیزن دو Kuroshitsuji بسازنش
کلا فیلر بدن بره ...
سلام
از اونجایی که من Ao No Exorcist رو خیلی دوست دارم ، اگر گند زدن بهش همتونو بن میکنم![]()
حدس بزنم یکم در این مورد...اخه کجای Ao No Exorcist دوست داشتن داشمن فقط بخاطر صدای دوبلورهاش نگاش کردم
![]()
خبر یک سال پیش رو گذاشتی، بعد با خود پارسال مقایسه کردی و فروش مانگاها کمتر شده؟Top-Selling Manga in Japan by Series: 2015 (First Half)
افت فروش مانگاها همچون ۴ ساله گذشته ادامه داره ... حالا دلیلش چیه من یکی که نمیدونم .. افت مانگاها ... ؟ رکود اقتصادی؟ رواج پایرت ؟ یا گستردگی تقسیم فروش بزرگتر شده ...
حواسم نبود ۲۰۱۵رو که داشتم چک میکردم گذاشتمخبر یک سال پیش رو گذاشتی، بعد با خود پارسال مقایسه کردی و فروش مانگاها کمتر شده؟![]()
Top-Selling Manga in Japan by Series: 2015 (First Half)
Top-Selling Manga in Japan by Series: 2016 (First Half)
افت فروش مانگاها همچون ۴ ساله گذشته ادامه داره ... حالا دلیلش چیه من یکی که نمیدونم .. افت مانگاها ... ؟ رکود اقتصادی؟ رواج پایرت ؟ یا گستردگی تقسیم فروش بزرگتر شده ...
پ بشینم آبغوره گیری جات ببینم ؟اخه کجای Ao No Exorcist دوست داشتن داشمن فقط بخاطر صدای دوبلورهاش نگاش کردم
![]()
حدست بدرد خودت میخورهحدس بزنم یکم در این مورد...
در راستای اینکه پرهام اهل کتاب خوندن هست ، یحتمل قبلا هم اهل کتاب خوندن بوده...در نتیجه احتمالا هری پاتر رو خونده و دوست میداشته اون زمان
AnE هم یه جورایی حال و هوای هری پاتری داره یکم، شاید به همین خاطر خوشش اومده
کلا هم که پرهام شونن میبینه و این سبک رو میپسنده، نمونش هم پسندیدن FT
![]()
امیر آکیبا.... پرهام.....حدس بزنم یکم در این مورد...
در راستای اینکه پرهام اهل کتاب خوندن هست ، یحتمل قبلا هم اهل کتاب خوندن بوده...در نتیجه احتمالا هری پاتر رو خونده و دوست میداشته اون زمان
AnE هم یه جورایی حال و هوای هری پاتری داره یکم، شاید به همین خاطر خوشش اومده
کلا هم که پرهام شونن میبینه و این سبک رو میپسنده، نمونش هم پسندیدن FT
![]()
پَ نَ پَ (0_o)سلام
پ بشینم آبغوره گیری جات ببینم ؟![]()