Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
همین الان همینجوری فصل دوم Ao no Exorcist تایید شد برای 2017 :>

574rvao7thwb1ya08joo.jpg

امیدوارم اینم نشه اخرش مثل DGM :-<

جدی ؟! رمان هم داره ؟! البته برای انیمه های کوتاه تا بوده همین بوده کلی از چیز هاش را حذف میکنن ... انگار واجب شد مانگا هم بخونیم ! :D
----
اقا این Black Lagoon لامصب خیلی خوبه الان اپیزود 8 شو دیدم جدا از صحنه های اکشن و درگیریهاش داستان خوب و شخصیت پردازی قوی هم داره
منبع اصلی اقتباسش رمان ـه که انگار 9 یا 10 جلدش هم اومده:دی
مقدار حذفیات وحشتناک بالاست! یه موقع هست فک زدن های کاراکترها رو حذف می کنن اما در این مورد یه سری از چیزهای نسبتاً مهم رو حذف کردن.

در حدی نیست که داستان منفجر بشه، اما مهمه. مثلا:
این که محافظ پریشلا چرا ماسک داره و از کجا اومده.
میگم الان مطمئنی خود مانگا کاملا طبق Light Novel هست؟:sweatsmile:چون قبلا من شنیده بودم ملت بیشتر از همه از این مانگاهه شاکین!!!:-":)) و بازم همون LNرو پیشنهاد میدن:-"البته اگه اشتباه نکنم خود نووال ها هم هنوز به انگلیسی ترجمه نشدند:))
از هیچ جا نمی تونم مطمئن باشم:أی
رمان هاش به انگلیسی ترجمه نشدن، به صورت جسته و گریخته روی اینترنت باید اسپویلرها و سامری هاش رو پیدا کنی. که منم حال این کارا رو ندارم.
رفتم یه راست سراغ مانگا و دیدم آب قطعه و بچه نیست:دی
همین الان همینجوری فصل دوم Ao no Exorcist تایید شد برای 2017 :>

574rvao7thwb1ya08joo.jpg

امیدوارم اینم نشه اخرش مثل DGM :-<

بعد از اون گندی که توی فصل اول زدن چه طوری می خوان فصل دوم رو بسازن؟ نیمه دوم انیمه کلاً فیلر بود و در تضاد کامل با مانگا.
بنابراین یه ماست مالی اساسی باید بکنن:دی

به به! Ao no Exorcist ! :x
همینطور که محمدعلی گفت، باید چند قسمتی رو بپیچونند:-" یحتمل قسمت اولش مثلا خلاصه ای از داستان اصلی باشه و از قسمت دوم، ادامه ش بدن:-" به روی خودشون هم نیارن چی ساختن:-"

به به! Ao no Exorcist ! :x
همینطور که محمدعلی گفت، باید چند قسمتی رو بپیچونند:-" یحتمل قسمت اولش مثلا خلاصه ای از داستان اصلی باشه و از قسمت دوم، ادامه ش بدن:-" به روی خودشون هم نیارن چی ساختن:-"

یا این که مثل سیزن دو Kuroshitsuji بسازنش :|
کلا فیلر بدن بره ...

• Like
Reactions: slipkboy and m.a.t
درود

اگه خواننده تاپیک باشید که حتماً هستید...قبل از شروع این فصل، گفتم که منتظر میشم تا انیمه ی Joker Game رو تموم کنم و بعدش برم Live-Actionـش رو ببینم.
خوب بالاخره وقت ـش رسید...و امروز صبح، کله ی سحر دیدمش.

22670.jpg

اول اینکه تمام شخصیت های که تو انیمه داستان ـشون رو به عنوان جاسوس دیدم...همش تو یه شخصیت خلاصه میشه...خوب تا اینجاش گفتم خوب، مشکلی نیست، چه اشکالی داره، شخصیته coolتر میشه.
کمی که جلوتر رفت، دیدم نقش شخصیت های منفی رو هم همون یه نفر بازی میکنه.....:| بازم گفتم....مشکلی نیست، حالا که چیزی نشده، اتفاقاً قشنگ تر هم شده....بازم جلوتر رفت
چندتا داستان رو کمپلت با هم قاطی کرد و حال و هوای شخصیت ها رو کلاً عوض کرد...بازم گفتم مشکلی نیست، کمبود وقت دارن..مجبوراً...........دیگه مورد آخری برام غیر قابل تحمل بودش.....فک کنید که تو تمام قسمت ها و داستانها یه زن وجود داشته باشه....
به زور این نقش زن ـه رو چپونده بودن تو داستان.....این زنه اینقدر نچسب بودش که همینطوری فیلمه داغون بودش، این زنه هم گند زده بود بهش.

روند فیلم اشغال بودش....یه قسمت از فیلم، دقیقاً احساس کردم که دارم فیلم های چرت و پرت "جکی چان" رو نگا میکنم....دقیق همون حرکات :-w

پایان ـش که کاملاً تو باقالی ها بودش.

کلاً این Watanabe Yuusuke آدم شاسگولی ـه....یکی از مزخرف ترین نویسده هایی که تو عمرم دیدم....همین شاد مغز بودش که Live-Action حمله به غول رو به گند کشید.
کارگردان کار رو هم که کلاً ولش کن...تو زندگی یه کار مثبت نکرده که بتونه بهش افتخار کنه.

در مورد بازیگرها هم...که کلاً ولش کن....دهنم رو باز نکنم بهتره.

دو ساعت فیلم نفرت انگیز.....:D

برم بشینم Live-Actionـه Orange رو ببینم.....که خدا بدادم برسه.....

اخه کجای Ao No Exorcist دوست داشتن داش :D من فقط بخاطر صدای دوبلورهاش نگاش کردم :-B
حدس بزنم یکم در این مورد... :-"
در راستای اینکه پرهام اهل کتاب خوندن هست ، یحتمل قبلا هم اهل کتاب خوندن بوده...در نتیجه احتمالا هری پاتر رو خونده و دوست میداشته اون زمان :-"
AnE هم یه جورایی حال و هوای هری پاتری داره یکم، شاید به همین خاطر خوشش اومده:-"

کلا هم که پرهام شونن میبینه و این سبک رو میپسنده:دی ، نمونش هم پسندیدن FT :-"

آخرین ویرایش:
Top-Selling Manga in Japan by Series: 2015 (First Half)

افت فروش مانگاها همچون ۴ ساله گذشته ادامه داره ... حالا دلیلش چیه من یکی که نمیدونم .. افت مانگاها ... ؟ رکود اقتصادی؟ رواج پایرت ؟ یا گستردگی تقسیم فروش بزرگتر شده ...
خبر یک سال پیش رو گذاشتی، بعد با خود پارسال مقایسه کردی و فروش مانگاها کمتر شده؟:-"

Top-Selling Manga in Japan by Series: 2015 (First Half)

Top-Selling Manga in Japan by Series: 2016 (First Half)

افت فروش مانگاها همچون ۴ ساله گذشته ادامه داره ... حالا دلیلش چیه من یکی که نمیدونم .. افت مانگاها ... ؟ رکود اقتصادی؟ رواج پایرت ؟ یا گستردگی تقسیم فروش بزرگتر شده ...

نمیشه بگی کمتر داره میشه ...
30 Top-Selling Manga in Japan by Series: 2012
Top-Selling Manga in Japan by Series: 2011
مثلا تو این دو تا لیست وان پیس خیلی خفن فروخته ، ولی بقیه مانگا ها تو کل سال به اندازه نصف سال یکی دو سال اخیر هم نفروختن ...

ولی خودمونیم ، چجوری تو یک سال وان پیس تونسته بوده 40 میلیون بفروشه :D

سلام
اخه کجای Ao No Exorcist دوست داشتن داش :D من فقط بخاطر صدای دوبلورهاش نگاش کردم :-B
پ بشینم آبغوره گیری جات ببینم ؟ :دی
در راستای اینکه پرهام اهل کتاب خوندن هست ، یحتمل قبلا هم اهل کتاب خوندن بوده...در نتیجه احتمالا هری پاتر رو خونده و دوست میداشته اون زمان :-"

کلا هم که پرهام شونن میبینه و این سبک رو میپسنده:D ، نمونش هم پسندیدن FT :-"
حدست بدرد خودت میخوره :دی
چون شاد و شنگول و مفرح بود دوسش دارم .
-----
پ.ن : شرط بن کردن همچنان سر جاشه :دی

کلا هم که پرهام شونن میبینه و این سبک رو میپسنده:D ، نمونش هم پسندیدن FT :-"
امیر آکیبا.... پرهام.....:|:D
سلام

پ بشینم آبغوره گیری جات ببینم ؟ :D
پَ نَ پَ (0_o)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or