چقدر این قسمت خوب بود البته اگه تیکه های بی عرضگی Mika رو در نظر نگیریم ( مثل ول کردن Krul ) و صحنه ی آخر که همه دور هم جمع شد بودن
بازم میگم برو بابا! :d
تا همین آرک آخر چیز خاصی به انیمه اضافه نکردن،اگر بوده قسمت کامل فیلر بوده(مثل آراباستا مثلا اون وسط چند قسمت فیلر داشت! که فکر نمیکنم ایس فن ها ناراحت بوده باشن ) ولی این آرک آخر رو یه حرکاتی رفتن که نصف یک قسمت و مبارزات فیلره! بدبختیش اینه کیفیت انیمه خوب نیست که حداقل آدم لذت ببره! :d
الان من خودم امیدوارم بعد از این آرک،قشنگ یک فیلر حسابی برن! مثلا سه ماه یا حتی بیشتر،یه آرک فیلر بدن! :d (آرک طولانی باشه! نه ایپزودیک یا 2-3 قسمتی )
با قطع شدنش که کاملا مخالفم!
فن بازی هم نیست! نظر من اینه! وان پیس فن ها هم اکثرشون انیمه رو میبینند،هرچقدرم مشکل داشته باشه انیمه،هیچکدوم متنفر نیستن ولی بازم لذت میبرن! :d تو کلا با خود وان پیس کم مشکل نداری،انیمه ـش که دیگه فبها! :d کلا نظر تو اینجا به هیچ وجه مهم نیست! چون مشخصه محمد هم جزو دسته ای هست که انیمه ی وان پیس رو میپسنده! :d
اصلا کسی که بی خیال کلاه حصیری ها با صداپیشگی خفنشون بشه باید ترورش کرد! قشنگ باید ترور بشی فرشاد
چقدر این قسمت خوب بود البته اگه تیکه های بی عرضگی Mika رو در نظر نگیریم ( مثل ول کردن Krul ) و صحنه ی آخر که همه دور هم جمع شد بودن
کسی رو ندیدم از انیمه بدش بیاد ولی Shingeki no Kyojin رو دست نداشته باشه!!پیشنهاد میشه!!دوستان یکیو میخوام انیمه بین کنم چی بش پیشنهاد بدم ؟ خودم با ناروتو شروع کردم البته بعد آرک پین دراپ کردم یه اینیمه کوتاه برای کسی که کلا انیمه ندیده پیشنهاد بدین
وان پانچ من؟ جان من وان پانچ من؟ :dکسی رو ندیدم از انیمه بدش بیاد ولی Shingeki no Kyojin رو دست نداشته باشه!!پیشنهاد میشه!!
One Punch Man
Death Note
FATA ZERO
این 4 تا انیمه رو هرکسی ببینه رسما زندگیش.......:d