دوستان لطف میکنید دارک ترین انیمه های موجود رو چنتاشو معرفی کنید؟
Sent from my iPhone
وان پانچ من؟ جان من وان پانچ من؟ :d
درسته انیمه خیلی خوبیه! :d من خودمم اینجا تبلیغش رو میکردم(با تشکر از [MENTION=547]m.a.t[/MENTION] ) ولی به هیچ وجه برای انیمه بین کردن پیشنهاد نمیشه! قشنگ احتمالش هست طرف کلا دیگه طرف انیمه و انیمه جات پیداش نشه! :d
این لیستی که دادی خیلی خوبه، به جای OPM میشه Psycho-Pass یا FMA:Brotherhood (درسته شونن هست ولی مجبورش کنی ببینه،رد خور نداره ) ، Stein's ; Gate یا شاید CG پیشنهاد داد! :d
در شرایط خاص میشه از انیمه هایی مثل Usagi Drop هم استفاده کرد مثلا! :d
البته نمیدونما...شایدم OPM جواب بده...ولی شخصا احساس نمیکنم جواب بده :d
دوستان لطف میکنید دارک ترین انیمه های موجود رو چنتاشو معرفی کنید؟
Sent from my iPhone
وان پانچ من؟ جان من وان پانچ من؟ :d
درسته انیمه خیلی خوبیه! :d من خودمم اینجا تبلیغش رو میکردم(با تشکر از [MENTION=547]m.a.t[/MENTION] ) ولی به هیچ وجه برای انیمه بین کردن پیشنهاد نمیشه! قشنگ احتمالش هست طرف کلا دیگه طرف انیمه و انیمه جات پیداش نشه! :d
این لیستی که دادی خیلی خوبه، به جای OPM میشه Psycho-Pass یا FMA:Brotherhood (درسته شونن هست ولی مجبورش کنی ببینه،رد خور نداره ) ، Stein's ; Gate یا شاید CG پیشنهاد داد! :d
در شرایط خاص میشه از انیمه هایی مثل Usagi Drop هم استفاده کرد مثلا! :d
البته نمیدونما...شایدم OPM جواب بده...ولی شخصا احساس نمیکنم جواب بده :d
با یه شیلترشکن دیگه کانکت شوسلام دوستان این سایت myanimelist منو بن کرده درحالی که اصلا اونجا اکانت ندارم کسی راه حلی داره تا درستش کنم؟
DGM از قسمت 19 به بعد که این آلیستر کرولی میاد خیلی باحال میشه! این داداشه هم که ته احمقه!
البته این جناب آلیستر کرولی واقعا یکی از جنگیرهای بزرگ بوده! یه کتاب هم داره به اسم شریعت که گفته جنی که توی اهرام مصر احضار کرده (به اسم آیواس) بهش الهام کرده و نوشته! یا این لاوی هم که موسس اولین کلیسا شیطان هست! کلا انیمه ممیزی هست!
پستاتون منم به هوس انداخت بشینم دوباره دی گری منو ببینم
واقعا 2016 هنوز از راه نرسیده چه سال خوبی شده واسه انیمه! فک کنید تو یه فصل Berserk و D.Gray-man و Full Metal Panic و با هم داشته باشیم! تازه Shingeki no Kyoujin و Shokugeki no Soma هم هست =p~
فصل دیگم که چنتا سری جدید خوب تو راهه،تریلرای Hai to Gensou no Grimgar و Dimension W عالی بود!
تانوشیمی!!