Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان لطف میکنید دارک ترین انیمه های موجود رو چنتاشو معرفی کنید؟

Sent from my iPhone

Blood: the last vampire
Shigurui: Death Frenzy
Berserk
Claymore
GYO: Tokyo Fish Attack
Ergo Proxy
Attack on Titan
Tokyo Ghoul
Psycho Pass
Devilman
Guility Crown
Monster
When They Cry
Corpse Party
Perfect Blue
Serial Expriments Lain
Aku no Hana
Paranoia Agent
Danger Ronpa

وان پانچ من؟ جان من وان پانچ من؟ :d
درسته انیمه خیلی خوبیه! :d من خودمم اینجا تبلیغش رو میکردم(با تشکر از [MENTION=547]m.a.t[/MENTION] :| ) ولی به هیچ وجه برای انیمه بین کردن پیشنهاد نمیشه! :-" قشنگ احتمالش هست طرف کلا دیگه طرف انیمه و انیمه جات پیداش نشه! :d
این لیستی که دادی خیلی خوبه، به جای OPM میشه Psycho-Pass یا FMA:Brotherhood (درسته شونن هست ولی مجبورش کنی ببینه،رد خور نداره :-" ) ، Stein's ; Gate یا شاید CG پیشنهاد داد! :d
در شرایط خاص میشه از انیمه هایی مثل Usagi Drop هم استفاده کرد مثلا! :d

البته نمیدونما...شایدم OPM جواب بده...ولی شخصا احساس نمیکنم جواب بده :d

باورت نمیشه امیر یجا تو یه گروه گفتم کسی اگه بیکاره وفلان .... بره one punch man نگاه کنه!!بعدش فردا همه به من گفتن دارن هر قسمت رو 2 بار می بیین اینقدر ازش خوششون اومده و می گفتن باز انیمه معرفی کن!!

• Like
Reactions: Straw Hat Luffy
وان پانچ من؟ جان من وان پانچ من؟ :d
درسته انیمه خیلی خوبیه! :d من خودمم اینجا تبلیغش رو میکردم(با تشکر از [MENTION=547]m.a.t[/MENTION] :| ) ولی به هیچ وجه برای انیمه بین کردن پیشنهاد نمیشه! :-" قشنگ احتمالش هست طرف کلا دیگه طرف انیمه و انیمه جات پیداش نشه! :d
این لیستی که دادی خیلی خوبه، به جای OPM میشه Psycho-Pass یا FMA:Brotherhood (درسته شونن هست ولی مجبورش کنی ببینه،رد خور نداره :-" ) ، Stein's ; Gate یا شاید CG پیشنهاد داد! :d
در شرایط خاص میشه از انیمه هایی مثل Usagi Drop هم استفاده کرد مثلا! :d

البته نمیدونما...شایدم OPM جواب بده...ولی شخصا احساس نمیکنم جواب بده :d

اتفاقا دیدن OPM شدیدا به تازه کارا توصیه میشه

من به هرکس که انیمه بین تازه کار بود و حداکثر 1-2 انیمه دیده بود دادمش عاشقش شد

حتی يه نفر میشناختم از انیمه بدش میومد و طرفدار کمیک بود ولی اونم از OPM خوشش اومد

Sent from my D6603 using Tapatalk

خب انیمه Noragami به بدترین شکل ممکن تموم شد یجوری گنگ بودن داستان تو این دوقسمت اخر و با عجله تموم کردن انیمه بدجور خود رنی کرد!!موندم میمردن اتفاقات انیمه رو جز به جز وارد می کردن؟)x اینقدر افتضاح تموم شد که نپرسید!!!
اگه کسی هنوز شک داره به حرفام بره از مانگای Noragami رو از قسمت 34 به بعد رو بخونه و بعد ببینه چیکار کردن!!!!!

DGM از قسمت 19 به بعد که این آلیستر کرولی میاد خیلی باحال میشه!:دی این داداشه هم که ته احمقه!:دی

البته این جناب آلیستر کرولی واقعا یکی از جنگیرهای بزرگ بوده!:دی یه کتاب هم داره به اسم شریعت که گفته جنی که توی اهرام مصر احضار کرده (به اسم آیواس) بهش الهام کرده و نوشته!:دی یا این لاوی هم که موسس اولین کلیسا شیطان هست!:دی کلا انیمه ممیزی هست!:دی

DGM از قسمت 19 به بعد که این آلیستر کرولی میاد خیلی باحال میشه!:دی این داداشه هم که ته احمقه!:دی

البته این جناب آلیستر کرولی واقعا یکی از جنگیرهای بزرگ بوده!:دی یه کتاب هم داره به اسم شریعت که گفته جنی که توی اهرام مصر احضار کرده (به اسم آیواس) بهش الهام کرده و نوشته!:دی یا این لاوی هم که موسس اولین کلیسا شیطان هست!:دی کلا انیمه ممیزی هست!:دی

همچین میگفتی از DGM خوشم نیومد گفتم تا تهش رو دیدی :d که قسمت 19 :d خجالت بکش :d نه یه بار بلکه 7 بار خجالت بکش :d

وقتی دیگه گروه بدمن ها اسمشون Noah (نوح)ئه دیگه اینا گوگولی های تاریخ حساب میشن :d

هروقت به قسمت 24 رسیدی یه ندایی بده :d

- - -ویرایش - - -

و اینکه اسمش درواقع کروریه چون تو ژاپن مریضن و عین آدم L و R رو نمیگن خیلی شبیه هم میشه

البته خودمم مطمعن نیستم و فقط از روی تجربه دیگه 90 درصد L هارو R فرض میکنم :d

هیچ وقت زجر هایی که سر فهمیدن اسم دقیق این دونفر کشیدم رو فراموش نمیکنم:

هالیبل یا هاریبل؟

Flan یا Fran ؟

آخرین ویرایش:
پستاتون منم به هوس انداخت بشینم دوباره دی گری منو ببینم :x

واقعا 2016 هنوز از راه نرسیده چه سال خوبی شده واسه انیمه! فک کنید تو یه فصل Berserk و D.Gray-man و Full Metal Panic و با هم داشته باشیم! تازه Shingeki no Kyoujin و Shokugeki no Soma هم هست =p~

فصل دیگم که چنتا سری جدید خوب تو راهه،تریلرای Hai to Gensou no Grimgar و Dimension W عالی بود!

تانوشیمی!!

پستاتون منم به هوس انداخت بشینم دوباره دی گری منو ببینم :x

واقعا 2016 هنوز از راه نرسیده چه سال خوبی شده واسه انیمه! فک کنید تو یه فصل Berserk و D.Gray-man و Full Metal Panic و با هم داشته باشیم! تازه Shingeki no Kyoujin و Shokugeki no Soma هم هست =p~

فصل دیگم که چنتا سری جدید خوب تو راهه،تریلرای Hai to Gensou no Grimgar و Dimension W عالی بود!

تانوشیمی!!

یک فن دیگه دی گری من :d و البته Kuroshitsuji چه شود :d

2016 واقعا یه سال رویایی شده نمیتونم سالی رو تصور کنم که به اندازه 2016 انیمه و بازیای خفن داشته باشه دیگه حالم داره از خوب بودن بیش از حدش بهم میخوره :d

ای بزنه وان پیس هم از بین بره دیگه معرکه میشه :d (این خط تنها برای نشان دادن علاقه من به آکیبا بوده :d )

الان یادم اومد من #@؟$%@ هنوز Kuroshitsuji: Book of Murder رو ندیدم :|

حالا چرا گریه میکنی؟ :d باشه اصلا خیلی خوبه :d

آخرین ویرایش:
یک ضرب المثلی هست میگه شتر در خواب بیند پنبه دانه! :)) وان پیس با قدرت داره ادامه میده! بپایید مانگای خودتون دوباره X سال نره کما >:) :d
---
من دیروز اومدم اینو بگم یادم رفت :|
Naruto the Last رو دیدم! فقط کافیه 5 دیقه ی اولش رو ببینید تا عاشقش بشید! :x مخصوصا اگر خیلی وقته ناروتو و دوستان رو ندیده باشید،پی میبرید حسابی دلتون تنگ شده :( (باز بگید انیمه فلان! :| همین شنیدن صدای ناروتو و رفقا روحم رو شاد کرد:(( )
از شروعش بهتر،تصاویر اندینگ بود! :x ایروکا سنسه :(( :x چقدر این مرد دوست داشتنیه! :x چند وقت پیش(یک سالی میشه:-") هم با محمدعلی بسی در مورد خودش و محبوبیتش صحبت داشتیم :x :d کاراکتری که شاید هیچ حرکت خفنی نرفته باشه ولی... :x
حالا در مورد خود انیمه :-"
آقا چه وضعشه :(( یعنی بزرگترین نامردیه تاریخ بشریت در حق کاکاشی بوده! :((
توی 700 چپتر، کلا 2 پنل هوکاگه بود:(( حالا هم که خیر سرشون فیلم از اون بازه ی زمانی دادن،هیچ کاری نکرد! دریغ از یک حرکت :( فقط حدس زد:(
حداقل اون جلوی شهاب سنگ گرفتن رو میسپردن به کاکاشی سنسه:(

این قضیه ی عشقولیه ناروتو و هیناتا رو دوز میداشتم :x اون بخش رویای ناروتو...خاک بر سر تازه دو هزاریش افتاد :| خااااک! خاک! یعنی من نمیدونم هیناتا اون صحنه ی مبارزه با پین دقیقا باید به چه زبونی میگفت تا این خاک بر سر بفهمه=))
اون ماست مالی کردنه ابراز علاقه به ساکورا هم در نوع خودش جالب بود=)) که ناروتو این رو میگفته که ساسکه رو نگه داره=)) باشه حتما! :)) (نه که خیلی ساسکه حالا علاقه داشته به ساکورا :)) )
یک مورد دیگه اینکه چرا انقدر هیناتا رو ضعیف نشون دادن:| هیچ کاری نمیکرد:|

ولی در کل خیلی چسبید:x
دخترک ـه آسوما سنسه هم دیدیم :( (من بار اول که چپتر 700 رو خوندم فکر کردم پسره! اگر همون موقع محمدعلی شفاف سازی نمیکرد برام که این دختره،احتمالا الان شوکه میشدم:| )
آخی آسوما سنسه:(( ... آکاتسوکی...:( ... فرض کن آسوما رو دوست داشته باشی،هیدان هم دوست داشته باشی:| شیکامارو هم که عزیز دله :x

---
دوستان، AMV و آهنگ میزارید یه توضیح بدید قضیه چیه...از کدوم انیمه هاست و ...! :d با تشکر :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or