Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
به نظرم وقت گران بهاتون رو با وان پیس و بلیچ و امثالهم هدر ندید.
:>
به جای 700 قسمت وان پیس، 28 تا انیمه 25 قسمتی شاخ ببینید
:>
مخالفم .
چندتا انیمه بلند هست که حتماً باید دیده بشن .
هرچی هم زودتر استارت دیدنشون زده بشه بهتره .
در کنار اونها با انیمه کوتاه هم دید .
بیا یه لیست TOP10 از انیمه های کوتاهت بده ببینم چیا دوست داری!
:d
کلا درکت نمیکنم
:p:-"
البته همین که وان پیس دوست داری کافیه
:d
بدون ترتیب :
GoSick
Fullmetal Alchemist : Brotherhood
Steins Gates
Log Horizon
Psycho Pass ( فصل 1 فقط )
Black Lagon
Kenshin ( اگر کوتاه حساب بشه )
Onizuka
Soul Eater
Katanagatari
البته احتمالاً یه چیزایی رو یادم رفته و لیست قابل تغییره .
همین One Piece دیدن منم جریانی داره .
اولش به پیشنهاد کوروش رفتم سمتش .
6 7 قسمت دیدم و به شدت زده شدم ازش و دراپ کردم .
بعد از حدود 2 سال تو یه برهه ای که اساسی بیکار بودم و چیزی هم نداشتم ببینم ، گفتم بذار دوباره برم سراغ One Piece .
این دفعه خودم و نگه داشتم و 60 هفتاد فسمت دیدم و دیگه بقیشم که معلومه .

دم همه دوستان گرم فقط اینکه الان این full metal alchemist brotherhood ادامه Full metal alchemist ـه یا یه ورژن دیگست ؟ یعنی من همین Brotherhood رو ببینم ؟ آخه فکر کنم یه بار شروع کردم به دیدن و 5 دقیقه دیدم ولی اون موقع یه جورایی فکر کردم ادامه قسمتهای قبلی بوده که من ندیدم ( من فکر کردم Sequel ـیی چیزیه )
و اینکه کسی بهم پیام نداد که از کجا دانلود کنم :دی
مرسی .

دم همه دوستان گرم فقط اینکه الان این full metal alchemist brotherhood ادامه Full metal alchemist ـه یا یه ورژن دیگست ؟ یعنی من همین Brotherhood رو ببینم ؟ آخه فکر کنم یه بار شروع کردم به دیدن و 5 دقیقه دیدم ولی اون موقع یه جورایی فکر کردم ادامه قسمتهای قبلی بوده که من ندیدم ( من فکر کردم Sequel ـیی چیزیه )
مرسی .

قبلا یه انیمه با نام Full metal alchemist درست کرده بودن ولی چون انیمه رسید به مانگا دیگه پخش انیمه رو متوقف نکردن و خودشون داستان رو اورجینال جلو بردن

بعد چند سال قبل به خاطر محبوبیت انیمه و مانگا اومدن یه نسخه دیگه درست کردن با نام full metal alchemist brotherhood که کاملا به مانگا وفاداره و تا اخر داستان مانگا رو هم پوشش میده

full metal alchemist brotherhood خیلی خیلی بهتر از Full metal alchemist

حالا که فرصت فراهمه من یه چیز هم بگم :d

(ولی با همه این ها من جو Full metal alchemist رو خیلی بیشتر دوست داشتم کلا خیلی دارک تر بود و پایان بهتری هم داشت :>:d) تا نیومدن ترورمون کنن اینم بگم :d همون full metal alchemist brotherhood رو ببین بعد اگر وقت شد و حوصله اش رو داشتی بشین Full metal alchemist هم ببین :>:d

مرسی .

فکر کنم قسمت اول فیلره ، به همین خاطر بوده :d
همون برادر هود خالی رو ببین کافیه ...

Scαrface

به نظر من بشین Fullmetal رو ببین (برادرهوود که دومیه هست). بعد اینجا میشینیم با هم در مورد فلسفه پشت انیمه بحث و مجادله میکنیم!:دی فلسفه فراماسونری (از تاریخ تا اعتقاداتشون) رو توی انی انیمه آوردن!:دی خیلی خوبه!:دی

بعد هم سایکو فقط فصل اولش رو ببین.

البته نظرم همین الان عوض شد. اول از همه Death Note‌ رو ببین.

ممنون میتونم تقریبا Arc ـیی یا Season ـیی هم ببینم وان پیس رو و بینش یه انیمه ببینم الانم تقریبا اینطوری شده یعنی بعد از تموم شدن یه فصل وان پیس ( زدن باس اون فصل :دی ) یه 20 روزی استراحت میکنم میتونم بینش یه فصل از یه انیمه دیگه ببینم .

هه هه هه;)) شما الان فقط 200 قسمت از وان پیس رو دیدی و هنوز نمیدونی توی چه دامی گیر افتادی.:دی بزار یکم بگذره، فک میکنی به همین سادگیه که یک ارک ببینی و بعد بوسش کنی بزاریش کنار بری سراغ یه انیمه دیگه و بعد از اتمام اون برگردی سروقت وان پیس؟! برادر من، شما چند وقت دیگه خودتون رو توی موقعیتی میبینی که بسیاری قبل از شما هم توش گیر افتادن و راه حلی هم براش پیدا نکردن...بعد از اتمام ارک، یکی دو قسمت که چه عرض کنم، پنجاه شصت قسمت بعدش هم میبینی و باز هم داستان اونقدر حساسه که دلت نمیاد ولش کنی. :دی بزار از واتر 7 رد کنی...>:)

(ولی با همه این ها من جو Full metal alchemist رو خیلی بیشتر دوست داشتم کلا خیلی دارک تر بود و پایان بهتری هم داشت :>:d) تا نیومدن ترورمون کنن اینم بگم :d همون full metal alchemist brotherhood رو ببین بعد اگر وقت شد و حوصله اش رو داشتی بشین Full metal alchemist هم ببین :>:d
من هنوز وقت نکردم FMA رو ببینم.اینم مثل برادرهود اون قسمته که اشک ادم رو درمیاره داره یا نه؟:((
اگه داره که برم ببینمش اگه نه که هیچی.:d
کلا دوتا قسمت رو تو انیمه های کوتاه میپرستم یکی همین یکی هم قسمت اخر کد گیاس^:)^

آقا دنیام جلو چشام سیاه شد الان خخ
داشتم دنبال سایت برا دانلود میگشتم یه سایت ایرانی پیدا کردم رفتم توش همینطوری One Piece رو سرچ کردم و لینکهاش اومد دیدم نوشته قسمت 1 تا 630 با کیفیت 1080P داره من اولش فکر کردم چرت و پرته آخه تو نت خونده بودم تا قسمت 205 ( همین حدودا فکر کنم ) کلا 480P بوده و اون زمان که پخش میکردن اصلا 720 چیزی پخش نمیشده ولی دانلود کردم با کمال تعجب کیفیت فوق العادست اونم تازه اپیزود اول رو دانلود کردم . از زمین تا آسمون فرق میکنه با چیزی که من میدیدم :( اینی که من میدیدم فقط هارد ساب ـه کایزوکو فن ساب همراهشه و زیرنویس اونا رو داره ولی این یکی کلا زیرنویس نداره ) ولی خب کیفیت عالی .
الان نمیدونم چه کنم حالم گرفتست آخه تو سایت های خارجی همه نوشته بودن 480 ـه اپیزود های اولش :(
چقدر دانلود انیمه سخته مثل فیلم نیست که کیفیت آدم وار و مشخص داشته باشه, 1000 مدل و زیرنویس و کوفت و زهرمار داره آدم Noob مثل من گیج میشه کلا ...

آقا دنیام جلو چشام سیاه شد الان خخ
داشتم دنبال سایت برا دانلود میگشتم یه سایت ایرانی پیدا کردم رفتم توش همینطوری One Piece رو سرچ کردم و لینکهاش اومد دیدم نوشته قسمت 1 تا 630 با کیفیت 1080P داره من اولش فکر کردم چرت و پرته آخه تو نت خونده بودم تا قسمت 205 ( همین حدودا فکر کنم ) کلا 480P بوده و اون زمان که پخش میکردن اصلا 720 چیزی پخش نمیشده ولی دانلود کردم با کمال تعجب کیفیت فوق العادست اونم تازه اپیزود اول رو دانلود کردم . از زمین تا آسمون فرق میکنه با چیزی که من میدیدم :( اینی که من میدیدم فقط هارد ساب ـه کایزوکو فن ساب همراهشه و زیرنویس اونا رو داره ولی این یکی کلا زیرنویس نداره ) ولی خب کیفیت عالی .
الان نمیدونم چه کنم حالم گرفتست آخه تو سایت های خارجی همه نوشته بودن 480 ـه اپیزود های اولش :(
چقدر دانلود انیمه سخته مثل فیلم نیست که کیفیت آدم وار و مشخص داشته باشه, 1000 مدل و زیرنویس و کوفت و زهرمار داره آدم Noob مثل من گیج میشه کلا ...

خونسردیتو حفظ کن :d

اول از همه میری قسمت 1 هر دو مدل رو میگیر یکی همین 1080 رو یکی هم مدل قدیمی رو یه اسکرین شات از یه صحنه مشترک میگیری و مقایسه میکنی که این حالتی که برای من پیش اومده برا تو پیش نیاد:

اینا یه سریا میان کناره های تصویر رو Cut میکنن و با کمی Scale کردن به 16:9 در میارن و میزارن :d که اگر اینجا مقایسه کنی میبینی که ورژن قبلی خیلی هم بهتره :d تازه اسم این جدیده Remaster هم هست و یه چیز رسمی از طرف سازنده هاس XDDDD

نظر منو میخوای انیمه وان پیس رو بیخیال بشو و برو مانگاشو بخون چون بعد 100-200 قسمت اعصابت رو خورد میکنه جوری که یه اتفاق 7-8 دقیقه ای رو 4-5 قسمت طول میده و خلاصه انقدر کش دار میکنه که واقعا میره رو اعصابت و مثل من دراپش میکنی که بری مانگاش رو بخونی :d

برای اینکه انیمه به مانگا نرسه و از طرفی هم نخوان فیلر پخش کنن دست به یه همچین حرکت مسخره ای زدن

نظر منو میخوای انیمه وان پیس رو بیخیال بشو و برو مانگاشو بخون چون بعد 100-200 قسمت اعصابت رو خورد میکنه جوری که یه اتفاق 7-8 دقیقه ای رو 4-5 قسمت طول میده و خلاصه انقدر کش دار میکنه که واقعا میره رو اعصابت و مثل من دراپش میکنی که بری مانگاش رو بخونی :d
برو بابا! :دی
---
وان پیس رو بشینید انیمه ببینید،هفتگی که رسیدید مانگا رو هم بخونید! :d

برو بابا! :دی
---
وان پیس رو بشینید انیمه ببینید،هفتگی که رسیدید مانگا رو هم بخونید! :d

نه خداییش این حرف رو برا خورد کردن اعصابت نگفتم واقعا همچین چیزی اتفاق میوفته :d

وگرنه چجوری میشه که این همه فیلر های انیمه کم باشه و این همه مدت به مانگا نرسیده باشه؟ :d

حالا بازم انتخاب خودشه ولی امیدوارم اگر دانلود کرد وقتی به حرف من رسید (مطمعنا میرسه فقط زمانش متغیره ) بیاد و کلی به آکیبا فحش بده :d همینطور که من وقتی انیمش رو میدیدم فحش میدادم :|

خونسردیتو حفظ کن :d

اول از همه میری قسمت 1 هر دو مدل رو میگیر یکی همین 1080 رو یکی هم مدل قدیمی رو یه اسکرین شات از یه صحنه مشترک میگیری و مقایسه میکنی که این حالتی که برای من پیش اومده برا تو پیش نیاد:

اینا یه سریا میان کناره های تصویر رو Cut میکنن و با کمی Scale کردن به 16:9 در میارن و میزارن :d که اگر اینجا مقایسه کنی میبینی که ورژن قبلی خیلی هم بهتره :d تازه اسم این جدیده Remaster هم هست و یه چیز رسمی از طرف سازنده هاس XDDDD

برای اینکه انیمه به مانگا نرسه و از طرفی هم نخوان فیلر پخش کنن دست به یه همچین حرکت مسخره ای زدن
آقا دمت گرم دقیقا همینطوریه :

البته همینطور که میبینی کیفیت خیلی فرق میکنه اصلا اون اصلیه تاره :دی
اگه این جدیده کایزکو فن ساب داشت دانلود میکردم گور پدر بالا پایین تصویر :دی
در مورد ندیدن وان پیس و خوندن مانگا و اینا هم بگم که سر به سرم نزار :دی من وان پیس رو ازم بگیرن میمیرم :دی

این فرشاد یه چیزی میگه برای خودش! :d اصلا تا قبل از آرک فعلیه انیمه عمرا چنین چیزی حس نمیکنی! :d این فرشاد گیر بیخود میده :p
وان پیس داستان اصلی که هیچ،بشین حتما فیلرهاشم ببین! تونستی اسپیشال و هر چیز دیگه ای هم داره ببین :d که گویا خواهی دید >:)
همین آکیبایی که میبینی،نشسته دوبار وان پیس رو با تمام فیلرهاش و مخلفاتش رو دیده :d بار سوم هم دنبال وقت هست و اینکه ایندفعه نسخه ی رنگی مانگا رو بخونه یا دوباره ببینه:)) :-"

+ از نظر منم همون نسخه ی قدیمی رو ببین بهتره! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or