Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اما در مورد خط دوم تا حدی باهات موافقم. این که خفن ترین انیمه دنیا هست یا نه رو نمی تونم تایید یا رد کنم. حداقل خفن ترین انیمه من نیست.
حداقل برای من انیمه های خفن تری هم هست.
اما به هر حال تک بودنش رو نمیشه انکار کرد.

نکته اصلی دورارارارارارارارا همین مسخره و بی سر و ته بودنش ـه (حداقل در ظاهر). اخوی ایشون (انیمه Baccano) هم دقیقاً همین جوریه.
و باحال بودنش هم به همین خل وضع بودنشه.

حالا بهترین انیمه کلا توصیف اغراق آمیزی هست. و قاعدتا درست نمیتونه باشه. اما منظور به همین تک بودنشه. من فلسفه ای که پشتش بود رو خیلی دوست داشتم. کلا استعاره آمیز ترین انیمه ای بود که تا الان دیدم.

دورارارارارارا هم از نظر کارگردانی واقعا خوب بود. خصوصا از نظر ترتیب وقایع و ارتباط دادنشون با هم اما در کل خط داستانی مشخصی نداشت که خوب تو میگی کلا خصیصه این انیمه همینه

کسی نیست بازم نظر بده؟

از من میشنوی هیچ وقت نیا اینجا بگو بین x,y کدومو ببینم :d میشینی 3-4 قسمت از هرکدومو میبینی از هرکدوم خوشت اومد ادامه میدیش با اینکه 99 درصد انیمه ها رو نمیشه از رو قسمت های اولش قضاوت کرد

بعدش خودت یه زمانی میشینی اون یکی هم میبینی :d

_____________________________________________________________________________________

دورارارا هم یکی از پدیده هاییه که خداروشکر وقتی به دنیا اومدم که میتونم ببینمش و ازش لذت ببرم :d

خاص ترین کارگردانی بین همه انیمه ها داره و از نظر شخصیت پردازی فکر کنم اگه بهترین نباشه جز بهترین هاست حتما :d

از نظر داستان هم یا 2 حالت داره:

1- داستان رو میفهمید و ازش لذت میبرید و آخر هر قسمت کف و خون قاطی میکنید :d

2- نمیفهمید و هیچی دیگه همین :d

فکر نکنمم لازم باشه که بگم چقدر ملت خودشونو برا LN های دورارارا میکشن :d

کسی نیست بازم نظر بده؟
وان پیس ! :d بعد هم گینتاما ! :d(به شرطی که با دنیای انیمه حسابی اشنا بشی ) اون دو تا را ندیدم و نظری نمیدم ولی اگه اولین انیمه ی بلندت را میخوای شروع کنی ناروتو گزینه خوبی هست بعد هم رورونین کنشین که مورد علاقه خودمه

دوستان دارم وان پیس میبینم قسمت 200 اینا هستم عاشقش شدم اصلا یه وضعی :دی
شاید روزی یکی دو تا اپیزود ببینم کنارش میخوام انیمه های دیگه هم ببینم نظرتون چیه درباره انیمه هایی که لیست میکنم ؟ کنار وان پیس میخوام ببینم البته یکی یکی مثلا یه قسمت وان پیس یه قسمت Death note وقتی DN تموم شد Fate Zero و ... البته به قول یکی از دوستان دیدن 2 تا انیمه بلند کنار هم خوب نیست و منم حال نمیکنم به خاطر همین بیشتر انیمه های یک فصلی یا کوتاه مد نظرمه .
البته یکی در میون هم حال نمیده یه فصل یا یه Arc از وان پیس میبینم بعد یه فصل از یه انیمه دیگه اینطوری بیشتر میچسبه :دی
Death note
Fate Zero
Psycho Pass
Hajime no Ipo ( همون بوکسوریه اسمش یادم نیست دقیقا :دی)
بعد یه سوالی این Full metal Alchemist با فول متال Brotherhood فرقش چیه ؟ من Brotherhood رو دارم .
سوال بعدی اینکه از کجا دانلود کنم یه سایتی که تورنت نباشه و لینک های با کیفیت های فضایی و خیلی خوب رو داشته باشه برام پیام کنید یا تو پروفایلم بگید . تشکر .
پ.ن : وقتی One Piece میبینم فکر میکنم دوباره 14-15 سالم شده اصلا حس جوونی بهم دست میده خیلی حس خوبیه انقدری که با تقریبا 30 سال سن 15-16 تا اکشن فیگور از وان پیس تو اتاقم دارم خخخ :دی

آخرین ویرایش:
شاید روزی یکی دو تا اپیزود ببینم کنارش میخوام انیمه های دیگه هم ببینم نظرتون چیه درباره انیمه هایی که لیست میکنم ؟ کنار وان پیس میخوام ببینم البته یکی یکی مثلا یه قسمت وان پیس یه قسمت Death note وقتی DN تموم شد Fate Zero و ... البته به قول یکی از دوستان دیدن 2 تا انیمه بلند کنار هم خوب نیست و منم حال نمیکنم به خاطر همین بیشتر انیمه های یک فصلی یا کوتاه مد نظرمه :
Death note
Fate Zero
Psycho Pass
بعد یه سوالی این Full metal Alchemist با فول متال Brotherhood فرقش چیه ؟ من Brotherhood رو دارم .
سوال بعدی اینکه از کجا دانلود کنم یه سایتی که تورنت نباشه و لینک های با کیفیت های فضایی و خیلی خوب رو داشته باشه برام پیام کنید یا تو پروفایلم بگید . تشکر .
پ.ن : وقتی One Piece میبینم فکر میکنم دوباره 14-15 سالم شده اصلا حس جوونی بهم دست میده خیلی حس خوبیه انقدری که با تقریبا 30 سال 15-16 تا اکشن فیگور از وان پیس تو اتاقم دارم خخخ :دی
من کلا پیشنهاد نمی کنم همزمان (یکی در میون) ببینی. این لیستی که دادی خیلی خوبه و برا همین میگم ترجیحا سعی کن یکی رو تموم کنی بعد برگردی به وان پیس. یکی در میون حس و حالش از دست میره.
فرق اون دوتا هم اینه که brotherhood رو از روی مانگا ساختن، ولی اون اولیه از وسطای داستان راهش جدا میشه از مانگا.

ممنون میتونم تقریبا Arc ـیی یا Season ـیی هم ببینم وان پیس رو و بینش یه انیمه ببینم الانم تقریبا اینطوری شده یعنی بعد از تموم شدن یه فصل وان پیس ( زدن باس اون فصل :دی ) یه 20 روزی استراحت میکنم میتونم بینش یه فصل از یه انیمه دیگه ببینم .

سلام
شاید روزی یکی دو تا اپیزود ببینم کنارش میخوام انیمه های دیگه هم ببینم نظرتون چیه درباره انیمه هایی که لیست میکنم ؟ کنار وان پیس میخوام ببینم البته یکی یکی مثلا یه قسمت وان پیس یه قسمت Death note وقتی DN تموم شد Fate Zero و ... البته به قول یکی از دوستان دیدن 2 تا انیمه بلند کنار هم خوب نیست و منم حال نمیکنم به خاطر همین بیشتر انیمه های یک فصلی یا کوتاه مد نظرمه .
البته یکی در میون هم حال نمیده یه فصل یا یه Arc از وان پیس میبینم بعد یه فصل از یه انیمه دیگه اینطوری بیشتر میچسبه :دی
Death note
Fate Zero
Psycho Pass
پ.ن : وقتی One Piece میبینم فکر میکنم دوباره 14-15 سالم شده اصلا حس جوونی بهم دست میده خیلی حس خوبیه انقدری که با تقریبا 30 سال سن 15-16 تا اکشن فیگور از وان پیس تو اتاقم دارم خخخ :دی
همزمان دیدن که خوبه به نظر من .
اما لیستت بدرد نمیخوره ( اون 3 تایی که من دیدم . هاجیمه رو ندیدم ) :دی
بشین همون فول متال برادرهود رو ببین که فوق العادست .

وان پیس ! :d بعد هم گینتاما ! :d(به شرطی که با دنیای انیمه حسابی اشنا بشی ) اون دو تا را ندیدم و نظری نمیدم ولی اگه اولین انیمه ی بلندت را میخوای شروع کنی ناروتو گزینه خوبی هست بعد هم رورونین کنشین که مورد علاقه خودمه

ناروتو رو تا اخرین کنونی که اومده دیدم بقیش رو هم قبلا مانگا خوندم ولی من بین همین bleach و D.G m موندم اون وان پیس رو هم ولش کن خوشم نمیاد:d

ناروتو رو تا اخرین کنونی که اومده دیدم بقیش رو هم قبلا مانگا خوندم ولی من بین همین bleach و D.G m موندم اون وان پیس رو هم ولش کن خوشم نمیاد:d
وان پیس رو حداقل باید 200 قسمت ببینی تا بفهمی خوشت میاد یا نه :d ولی بین این دوتا Bleach رو ببین
در ضمن چطوری لیستی که از Death note,Fate zero,psycho pass تشکیل شده بدرد نخوره :d

سلام
در ضمن چطوری لیستی که از Death note,Fate zero,psycho pass تشکیل شده بدرد نخوره
:d
اون نظر شخصی منه و شکلک خنده هم جلوش گذاشتم که مشخص باشه جدی نگفتم و فکت ندادم .
قبلاً هم درباره دلایلش زیاد بحث کردم با بچه ها .
مخصوصاً درباره Death Note .
-----
پ.ن : چه اشتباه مسخره ای کردم . Psycho Pass رو با Code Geass قاطی کردم :|

به حرف امیر آکیبا گوش کن و بین این دوتا وان پیس رو ببین
خوشم نمیاد بهانه ای بس احمقانه است برای از دست دادن خفن ترین عنوان ادونچر

شیره One punch man :))

ولی به نظر من تنها نکته های مثبتش مبارزات و فقط خود سایتاما بود :d

یعنی هیییییچ شخصیت درست و حسابی دیگه ای نداشت :d چه آدم بدا چه خوبا

یعنی انقدر سایتاما رو خفن نشون دادن که بقیه هرچی هم که باشن بازم مسخره به نظر میان

داستان هم . . . . داستانی تو مانگا داره یا نه؟ :d چون تو انیمه که داستان نداشت :d

مبارزاتش و خود سایتاما که عالیه.

یه مقداری داستان داره. البته فرمت ارائه عجیب و غریب مانگا باعث شده فهمیدن داستان یه کم سخت باشه.

ماجرا اینه که وان پانچ من اول توسط آقای ONE به صورت وب کمیک منتشر میشد و مفتی در دسترس همگان قرار داشت و داره و ادامه هم داره.

توی سایت های مانگایی هم با نام (One Punch Man (ONE می تونید پیداش کنید. البته طراحی هاش در حد فاجعه است.

اگر ببینید باور نمی کنید یه آدم بالغ اینا رو کشیده باشه. شبیه خط خطی های بچه های دو ساله است.

یه مدتی که گذشت و اسم و رسمی برای خودش در کرد. مانگاکای Eye-shield 21 (اگر اشتباه نکرده باشم) میاد میشه طراح مانگای وان پانچ من

و مجدداً مانگا به نویسندگی ONE و طراحی اوشون شروع به انتشار می کنه.

مانگای جدید هم به صورت اینترنتی و هر دو هفته یک بار منتشر میشه. اما وضعیت انتشارش فاجعه باره.

یه قسمت میاد 30 صفحه، یک ماه نمیاد، دوباره یه قسمت میاد 2 صفحه.

بعد هفته بعد یه قسمتی میاد که قسمت قبلی رو از اول با یه زاویه دیگه نشون میده.

مثلاً قسمت 11 انیمه جایی که سامورای اتمی هست، توی مانگا یه بار نشون داده شد، بعد دوباره داستان ریست شد و یه جور دیگه نشون داده شد.

اینی که توی انیمه نشون دادن ورژن دوم مانگا بود.

بعد این که قسمت های مانگا گاهی به صورت کامل نمیاد.

مثلاً این هفته قسمت 27 میاد. دو هفته بعد 27.2، دو هفته بعدش یه چیز کاملاً نامربوط میاد. دو هفته بعد 27.3 و الی آخر!

این وسط وان پانچ من یه نسخه چاپی هم داره که اصلاح شده همین وب کمیک دو هفته ای ـه.

و توی نسخه چاپی تعداد زیادی داستان های فرعی هست که در واقع شخصیت پردازی و داستان شخصیت های فرعی توی اون ها گفته میشه.

و چپترهای اصلی فقط مبارزه و بزن بزن و سایتاماست.

در اقتباس انیمه، اومدن فقط قسمت های اصلی رو برداشتن انیمه کردن (که کار خوبی کردن و ریتم داستان حفظ شده) بنابراین کاراکترهای فرعی پشمک به نظر میان.

برای جبران این قضیه دو راه هست. برید مانگا رو کامل بخونید (که کار سختی ـه:دی)

صبر کنید تا OVA ها بیان که داستان های فرعی رو پوشش میدن:>
-------------------------------
به نظرم وقت گران بهاتون رو با وان پیس و بلیچ و امثالهم هدر ندید.:>
به جای 700 قسمت وان پیس، 28 تا انیمه 25 قسمتی شاخ ببینید:>

خدای من این چند پست اخیر چند نفر با من موافق بودن و گفتن وان پیس:( اونم وقتی که انتخاب بین دو انیمه ی دیگه بوده! چقدر خوشحالم :دی
از دست ندید وان پیس رو! از دست ندید! :x :x :x
---
[MENTION=41]parham_safa[/MENTION]
بیا یه لیست TOP10 از انیمه های کوتاهت بده ببینم چیا دوست داری! :d کلا درکت نمیکنم :p :-"
البته همین که وان پیس دوست داری کافیه :d

---
[MENTION=64527]the dark knigh[/MENTION]t
سروش،اگر محمد ( [MENTION=20273]scarface[/MENTION] ) پست نداده بود و از وان پیس تعریف نکرده بود،الان کاتانا رو کشیده بودم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or