شیره One punch man
ولی به نظر من تنها نکته های مثبتش مبارزات و فقط خود سایتاما بود :d
یعنی هیییییچ شخصیت درست و حسابی دیگه ای نداشت :d چه آدم بدا چه خوبا
یعنی انقدر سایتاما رو خفن نشون دادن که بقیه هرچی هم که باشن بازم مسخره به نظر میان
داستان هم . . . . داستانی تو مانگا داره یا نه؟ :d چون تو انیمه که داستان نداشت :d
مبارزاتش و خود سایتاما که عالیه.
یه مقداری داستان داره. البته فرمت ارائه عجیب و غریب مانگا باعث شده فهمیدن داستان یه کم سخت باشه.
ماجرا اینه که وان پانچ من اول توسط آقای ONE به صورت وب کمیک منتشر میشد و مفتی در دسترس همگان قرار داشت و داره و ادامه هم داره.
توی سایت های مانگایی هم با نام (One Punch Man (ONE می تونید پیداش کنید. البته طراحی هاش در حد فاجعه است.
اگر ببینید باور نمی کنید یه آدم بالغ اینا رو کشیده باشه. شبیه خط خطی های بچه های دو ساله است.
یه مدتی که گذشت و اسم و رسمی برای خودش در کرد. مانگاکای Eye-shield 21 (اگر اشتباه نکرده باشم) میاد میشه طراح مانگای وان پانچ من
و مجدداً مانگا به نویسندگی ONE و طراحی اوشون شروع به انتشار می کنه.
مانگای جدید هم به صورت اینترنتی و هر دو هفته یک بار منتشر میشه. اما وضعیت انتشارش فاجعه باره.
یه قسمت میاد 30 صفحه، یک ماه نمیاد، دوباره یه قسمت میاد 2 صفحه.
بعد هفته بعد یه قسمتی میاد که قسمت قبلی رو از اول با یه زاویه دیگه نشون میده.
مثلاً قسمت 11 انیمه جایی که سامورای اتمی هست، توی مانگا یه بار نشون داده شد، بعد دوباره داستان ریست شد و یه جور دیگه نشون داده شد.
اینی که توی انیمه نشون دادن ورژن دوم مانگا بود.
بعد این که قسمت های مانگا گاهی به صورت کامل نمیاد.
مثلاً این هفته قسمت 27 میاد. دو هفته بعد 27.2، دو هفته بعدش یه چیز کاملاً نامربوط میاد. دو هفته بعد 27.3 و الی آخر!
این وسط وان پانچ من یه نسخه چاپی هم داره که اصلاح شده همین وب کمیک دو هفته ای ـه.
و توی نسخه چاپی تعداد زیادی داستان های فرعی هست که در واقع شخصیت پردازی و داستان شخصیت های فرعی توی اون ها گفته میشه.
و چپترهای اصلی فقط مبارزه و بزن بزن و سایتاماست.
در اقتباس انیمه، اومدن فقط قسمت های اصلی رو برداشتن انیمه کردن (که کار خوبی کردن و ریتم داستان حفظ شده) بنابراین کاراکترهای فرعی پشمک به نظر میان.
برای جبران این قضیه دو راه هست. برید مانگا رو کامل بخونید (که کار سختی ـه
)
صبر کنید تا OVA ها بیان که داستان های فرعی رو پوشش میدن
-------------------------------
به نظرم وقت گران بهاتون رو با وان پیس و بلیچ و امثالهم هدر ندید.
به جای 700 قسمت وان پیس، 28 تا انیمه 25 قسمتی شاخ ببینید