Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
میدونم تو دیواره ها...ولی نمیشه ادامه ی بلیچ هم تایید بشه؟ :( چندتا مبارزه ی خفن داشتیم تا حالا! میخوام اونا رو:(( زاراکی :((

یعنی بهترین خبری که برا شب یلدا میتونست باشه تایید ادامه برسرک بود :excited::excited:امیدوارم به جای انیمه یا چند قسمت انیمه فیلم داستان را تا یه جا پیش ببرند !
پ.ن :darkdn49شیرینیت محفوظه ! :d

آخرین ویرایش:
دیروز ادامه دی گری من تایید شد الان هم ادامه berserk تایید شده :d کلا نمیدونم چه خبره هر انیمه ای فکر میکردیم دیگه ادامه ش ساخته نمیشه یکی یکی دارن تایید میشن :d

استاد میورا گفتن انیمه قراره بعد از جریانات انیمه 1997 باشه ولی معلوم نیست ova یا انیمه فیلم یا انیمه سریالی :d

خبر هم تو اولین شماره سال 2016 مجله Young Animal اعلام میشه!

عکس مجله هست که بزارم در جا بن میشم به سلامتی :d

خودتون برین ببینین :d لینک خبر
بهترین خبر ممکن بود!!!

Sent from my D6603 using Tapatalk

@AsaraymA
منظور من از پست های اخیرم دقیقاً همین بود که گفتی.
که تو ترجمه کنی ما بگیم به به:>
کار ترجمه مانگاهای ماگی، کوبرا، لِسا، وان پانچ من، جادوگر و .... همین جوری شروع شد. وظفیه من هم گول زدن و هایپ خلق الله بود:>
سلام

خب حرفات کاملاً منطقی و بی جوابه .
میدونم کار سختیه .
به خاطر همینم همون اول کار گفتم یه کار دورهمی و برای خودمون باشه که توی کار به کسی فشار نیاد .
در مورد کتاب هم که من اصلاً تجربه و شناختی از لایت نوول ندارم و نمیدونم چی به چیه . باید خودتون که واردین انتخاب کنین .
در باره استکبار دونو هم که تکلیف معلومه . عطوفت و مهربونی برای تو بود . طبق پیشنهاد خودش با بعضیا از در تهدید به بن وارد میشیم :دی

برو عمو جون. ما خود از بن کنندگانیم:>

سلام
کامنت من چرا پاک شده؟ اگر زحمت نیست اصل نوشته و اون قسمتی که "قانون" رو چیز کرده رو بدید روشن شیم و رعایت کنیم.
اگر زحمت خوندن پست اول رو به خودت میدادی ، متوجه میشدی که عنوان اسپویلر مشکل داشت .

این که تا بحث تشکیل گروه برای ترجمه اومد وسط و من ناپدید شدم،بحثه از زیر کار در رفتن نیستا:-"
من همین فارسی نوشتنم هم نیاز به ترجمه داره! :-" برای همین در نقش مترجم و ویراستار نمیتونم هیچ حرکتی برم:|
فوقش مثل محمدعلی،بتونم ملت رو گول بزنم بیان بخونند! >:)

من که شروع کردم به دیدن D Gray Man ادامش تایید شد. این نشون میده که من ماهیت فرازمینی دارم و شما باید در مقابل من تعظیم کنید.

اما این سایته که ازش DGM رو میگرفتم یهو به دستور مصادیق نمیدونم چی چی زد لینک هاش رو به اف داد دستای منم موند تو پوست گردو. کسی لینک داره بده خیر از جوونیش میبینه. اون دنیا شفاعتش رو میکنم.

پ.ن: ترجمه اینا خواستید من میتونم یه حرکتایی بزنم!:دی البته باید یه لقب خوب بهم پیشنهاد کنید تا قبول کنم.

من که شروع کردم به دیدن D Gray Man ادامش تایید شد. این نشون میده که من ماهیت فرازمینی دارم و شما باید در مقابل من تعظیم کنید.

اما این سایته که ازش DGM رو میگرفتم یهو به دستور مصادیق نمیدونم چی چی زد لینک هاش رو به اف داد دستای منم موند تو پوست گردو. کسی لینک داره بده خیر از جوونیش میبینه. اون دنیا شفاعتش رو میکنم.

پ.ن: ترجمه اینا خواستید من میتونم یه حرکتایی بزنم!:دی البته باید یه لقب خوب بهم پیشنهاد کنید تا قبول کنم.

من فهمیدم میخواد سیزن 2 ساخته بشه رفتم سراغش ، یه 10 قسمتی دیدم ، خداییش تو اوایل کار از بقیه شونن ها بهتر بوده.
یه لینک تورنت برات پی ام کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or