از 24 بهتر میشه:d ولی خب به هیچ وجه نمیتونه به 17 قسمت اول نزدیک بشه متاسفانهاین قضیه Death Note چیه ؟ تا قسمت 17 از تک تک لحظات انیمه لذت بردم ولی 17 تا 20 انگار فیلره از 17 به بعد انیمه و مانگا از هم جدا شدن؟
از 24 بهتر میشه:d ولی خب به هیچ وجه نمیتونه به 17 قسمت اول نزدیک بشه متاسفانهاین قضیه Death Note چیه ؟ تا قسمت 17 از تک تک لحظات انیمه لذت بردم ولی 17 تا 20 انگار فیلره از 17 به بعد انیمه و مانگا از هم جدا شدن؟
من فهمیدم میخواد سیزن 2 ساخته بشه رفتم سراغش ، یه 10 قسمتی دیدم ، خداییش تو اوایل کار از بقیه شونن ها بهتر بوده.
یه لینک تورنت برات پی ام کردم.
متأسفانه باهات موافقم درباره D Gray Manجرات ندارم بگم که از D.Gray-Man خوشم نیمد،ولی گویا گفتم دیگه
تا اونجایی که دیدم هیچ کاراکتریش جذبم نکرد،قضایای اولشم من رو یاد اوایل بلیچ مینداخت دقیقا (باز اونجا اوایل داستان شخصی به نام سادو(چاد یا هرچی ) بود )
باشد که در ادامش بهتر بشه،ولی تا اونجایی که دیده بودم یه چی در حد FT بود\
ببخشید یه نفر میتونه چند تا انیمه ی شبیه Nanatsu No Taizai بهم معرفی کنه ؟
میخوام فانتزی اکشن مربوط به قرون وسطا باشن
قدیمی هم نباشن که دیگه بهتر
برسرک و کلیمور رو هم دیدم
حالا خوبه همین آکیبا همه ی انیمه های محبوبش توی لیست بقیه هم هستناز اونجایی که سلیقه آکیبا بسیار عالیه و همه ماها از سلیقش خاطرات خیلی خوبی داریم و همه قبولش دارن من عذرخواهی میکنم :d
(همینکه از سادو خوشش میاد گویای همه چیزه :d )
حالا خوبه همین آکیبا همه ی انیمه های محبوبش توی لیست بقیه هم هستن
(توی اون بازه ی زمانی کاراکتر دیگه ای داشتیم؟ حتما میخوای بگی ایشیدا؟! )
حالا خوبه همین آکیبا همه ی انیمه های محبوبش توی لیست بقیه هم هستن
(توی اون بازه ی زمانی کاراکتر دیگه ای داشتیم؟ حتما میخوای بگی ایشیدا؟! )
ایشین اون زمانا نقش نخودی رو داشت :d صرفا برای طنز خوب بود! (10 قسمتی یه بار )در این که سلیقه ات داغونه که شکی نیست
اما در همون بازه زمانی ایشین رو هم داشتیمb-)