اقا یه توضیحی راجب بلیچ و دی گری من بدید
بعد کدومشون اکشن تره و خشونت بیشتری هم داره ؟
راجع به اکشن بودن که بدون شک بلیچ :d بزار اینجوری بگم خودت متوجه میشی:
تو انیمه های شونن دیدی بیشتر معروفا اینجورین که تو یه انیمه همه نینجان تو یکی دیگه همه اعضای خانواده مافیان تو یکی همه Exorcistن (تو همین D.Gray-man) میتونی متوجه بشی از هرکدوم چه چیزی در میاد اما تو بلیچ همه شینیگامی یا Death Godن :d دیگه یه حساب دو دوتا میتونی متوجه بشی که level کار مبارزات بلیچ از همه اینا بالاتره :d
از نظر خشونت که جفتشون تو یه سطح هستن و بالاخره انیمه های این تیپی شونن خشونت زیادی توشون نیست اما از نظر Dark بودن داستان بدون شک D.Gray-man خیلی داستان بهتری (از همه نظر) داره و Dark هست
از نظر کلی بخوای به نظر من D.Gray-man با اختلاف خیلیییی زیادی بهتر از بلیچه تا این حد که برا من D.G-m دومین انیمه تو لیست بهترینامه اما بلیچ حتی تو 20 تای اول هم نیست :d
از دلایلی که میتونم به بد بودن بلیچ بگم اینه که بالا پایین زیاد میشه یعنی یه سری جاها انیمه خیلی جذاب میشه ولی یه سری جاها حالت بهم میخوره و همینجوری میزنی جلو. کلا بلیچ اینجوریه که اولاش جالبه وسطاش خیلی جالب میشه ولی بعد از نصفه هاش دیگه همینچوری چرت و پرت میشه تا حدی که الان مانگاش به یه زباله تبدیل شده
اما D.G-m اولاش جالب رو به خیلی معمولیه تا آخر انیمه هم کم کم کم کم بهتر میشه تا قسمتای آخر خیلی باحال میشه و اوجش بعد از انیمه و تو مانگائه یعنی این فصل جدیدی که میخوان ازش بسازن که با تمام زندگیت بازی میکنه :d کلی شخصیت معرکه داره از آدم خوبا بگیر تا آدم بدا همه دوست داشتنی و معرکن. از نظر مبارزات و قدرتا هم درسته از بلیچ پایین تره اما بازم تو شونن ها یه چیز فوق العاده ایه :d
خیلی خیلی کم پیش میاد انیمه ای که هم تو آدم خوبا شخصیت خیلی محبوب پیدا کنی هم آدم بدا :d از همین الان مطمعنم اگر ببینی این لیست کساییه که حتما 2 نفر توشون هست که تو هم خیلی خوشت بیاد:
Allen
Lavi
Kanda (اینو تو مانگا همه عاشقش میشن)
Tyki
Road
البته آخرشم سلیقه ایه یکی خوشش میاد یکی هم نمیاد (که من با این شخص برخورد میکنم XD ) یکی هم میبینه که چون من گفتم انیمه محبوبش فلانه اونم میاد میگه که D.G-m فلانه نمیخوام نام ببرم :d
ولی به نظرم کل دنیا باید با Charmی که آلن داره آشنا بشن :d
البته بازم میگم اوج D.G-m دقیقا بعد از انیمست و کل فصل 1 انیمش از نظر داستانی میشه گفت prologue داستان کلی سری هست :d
- - -ویرایش - - -
البته بگم درسته مبارزات بلیچ خر تره (اینجا خر معنی خوبی میده :d ) اما مبارزات D.G-m یه حس خیلی معرکه ای دارن مخصوصا اینکه هرکدومشون قدرتای خیلی جالبی دارن کلا از نظر تکنیکی بهترن اما تو بلیچ پر ضرباتیه که نصف شهر و یه کوه و . . . رو نابود میکنه :d
- - -ویرایش - - -
امروز تو دانشگاه خبر بدی شنیدم اما تو نت کلی خبر خوب ریخته XD
انیمه مخصوص Itachi از Naruto هم که بهار میخواد پخش بشه و اسمش Naruto Shippuden The True Legend of Itachi هست که بر اساس 2 تا کتاب ساخته میشه که تو ژاپن منتشر شده
به به باز هم میریم تو کار Itachi-san
http://www.saiyanisland.com/2015/12/naruto-shippuden-the-true-legend-of-itachi-anime-trailer/