AMD: ما سخت‌افزاری را برای PS4 خلق کردیم که Nvidia قادر به ان نبود.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

IMGP1643-580-75.jpg

درود.

چندی پیش در خبرها امده بود که شرکت Nvidia پیرامون سخت‌افزار کنسول PS4 سخن گفته و اذعان کرده بود که این پلتفرم یک دستگاه High-end نمی‌باشد و بیشتر به یک سیستم معمولی به ضعیف شبیه است. در همین راستا از شرکت AMD که مسئول ساخت CPU و VGA کنسول PS4 را برعهده داشته است در جواب سخنان شرکت انودیا اعلام کرد، "ما چیزی را برای سخت‌افزار PS4 خلق کردیم که انودیا قادر با آن نبود."

شرکت AMD که در مراسم GDC 2013 کارت Radeon HD 7990 را با ارائه تریلری 17 دقیقه‌ای از بازی Battlefield 4 به نمایش در‌آورد، در مورد سخنان انودیا و کنسول PS4 سخنان جالبی را بیان نمود. اقای Neal Robison در مصاحبه ای که داشت اذعان کرد:

"فکرش را هم نمی‌توانید بکنید که چقدر منتظر این بودیم که سونی کنسول جدید خود را معرفی کند، زیرا سال‌ها برایش کار و زحمت کشیدیدم و حال می‌توانیم بنشینیم و از تمام زحماتی که کشیدیم صحبت کنیم."

Robison در ادامه سخنان اذعان کرد؛ دلیل اینکه سونی اینبار مارا انتخاب نمود به خاظر عملکردی بود که ما در کنسول‌های 360- Wii و دیگر پلتفرم‌ها داشتیم، ان‌ها برای کنسول نسل بعد خود چیپ AMD را برگزیدند چون در PS3 شاهد چیپ Nvidia بودند. مسئله فقط ساخت معماری x86 نیست بلکه اساس همه چی در Jaguar APU نهفته است، جایی که CPU و گرافیک قادر خواهند بود چیزی فراتر را خلق کنند که به همانند x86 PC باشد.

"پیش‌تر ان‌ها اعلام کرده بودند به دنبال این هستند که چگونه سخت‌افزاری را که درست کرده‌اند را بهبود و ارتقاء ببخشند، ان‌ها به ما به عنوان شرکتی که قادر به این امر بود نگاه کردند و AMD هم چیزی را به آنها داد که Nvidia قادر به ساختش نبود. با بهتر و بهینه کردن جریان اطلاعات، ایجاد و تولید عملکرد بیشتر، قدرت و کارایی بهتر بخش گرمایی و با ارائه ابزارهای خوب کنسول PS4 به یک سیستم قدرتمند تبدیل شد. سوی با قرار دادن 8GB of GDDR5 در دستگاه خود به شما اجازه انجام کارهای بسیار ار می‌دهد که به راحتی می‌تونید دیتا و کارهای خود را به اشتراک بگذارید.

در اخر نیز وی در مورد شرکت ماکروسافت سخن کوتاهی اورد و اعلام کرد کنسول 360 تاکنون یک عملکرد بسیار عالی را داشته است و ما از همکاری که با این شرکت داشتیم بسیار لذت بردیم.

TechRadar

آخرین ویرایش:
قابل توجه کلیه طرفداران کنسول سونی ps4

دوستان عزیزم توجه کنید حرف این بابا مسئول ای ام دی تا حدودی درسته
انویدیا نمیتونست برای سونی cpu بزنه چون انویدیا اساسا با تکنولوزی که اره نمیتونه cpux86 بزنه فقط اینتل ای ام دی میتونن (بحثش مفصله ) اماااااااااااااااااا

اگه سونی میومد از اینتل سی پی رو میگرفت از انویدیا gpu یحتمل بنده به ضرس قاطع جلوش تعظیم میکردم با اینکه همین الانم Customize شده ffp هاش
اما نمیدونم چرا سونی همچین اشتباه بزرگی رو کرد

در کل داستان اینه . حالا چرا طرفداری ps4 یهو شدن طرفدار amd جای سوال داره :))

انویدیای بدبخت فقط قدرت کارت گرافیکاش رو با tech demo هاش نشون میده , کو پس بازی؟ هیچی..
حالا بشینه نگاه کنه نسل بعد کنسول ها چه جوری بازی رو بازی برای سخت افزار ATI میاد....:))

^^^بازم من توی بنچمارکایی که گذاشتین اسمی از تایتان نمیبینم.کوادرو برای همین هدف ساخته شده و قیمت خیلی بالایی هم داره حتی نسبت به تایتان در صورتی که کارتهای AMD در هر دو زمینه موفق عمل کردن و هردوجانبو دارن(هم گیکینگ هم پردازش موازی).این بنچمارکا اگر بر اساس عمل نیستن پس چین؟چرا تایتان جزشون نیست؟اگر طبق اعدادین که شما روشون تکیه کردین NO1 همشون میبایست تایتان معظم باشه.شما خودتون هم نمیدونید دارید از چی حرف میزنید بحث کودا رو میکشید وسط و میگید تایتان خیلی قویه ولی بنچمارک از یه گرافیک دیگه میزارید.

£3149 - £8445این قیمت کوادرو6000 براساس سایت خود انویدیاست کارتهای انویدیا هر سریشون برای هدفی خاصه مثل رقیب نیست که در هر دوزمینه گیمینگ و پردازش موازی همزمان حرفی برای گفتن داشته باشه.
بحث با شما به هیچجا نمیرسه :|شما کلا 4تا عدد بیشتر میبینید که منجبر به افزایش قیمت بیهوده میشن در صورتی که اصلا بهینه نیستن .

^^^بازم من توی بنچمارکایی که گذاشتین اسمی از تایتان نمیبینم.کوادرو برای همین هدف ساخته شده و قیمت خیلی بالایی هم داره حتی نسبت به تایتان در صورتی که کارتهای AMD در هر دو زمینه موفق عمل کردن و هردوجانبو دارن(هم گیکینگ هم پردازش موازی).این بنچمارکا اگر بر اساس عمل نیستن پس چین؟چرا تایتان جزشون نیست؟اگر طبق اعدادین که شما روشون تکیه کردین NO1 همشون میبایست تایتان معظم باشه.شما خودتون هم نمیدونید دارید از چی حرف میزنید بحث کودا رو میکشید وسط و میگید تایتان خیلی قویه ولی بنچمارک از یه گرافیک دیگه میزارید.

£3149 - £8445این قیمت کوادرو6000 براساس سایت خود انویدیاست کارتهای انویدیا هر سریشون برای هدفی خاصه مثل رقیب نیست که در هر دوزمینه گیمینگ و پردازش موازی همزمان حرفی برای گفتن داشته باشه.
بحث با شما به هیچجا نمیرسه :|شما کلا 4تا عدد بیشتر میبینید که منجبر به افزایش قیمت بیهوده میشن در صورتی که اصلا بهینه نیستن .
پسر خوب cuda برای تایتان نیست cuda یسری مجموعه دستور العمل هست که از نسل سری 8000 ارائه شدن تا همین نسل کپلر تایتان یعنی gk110 که یه تراشس که فعلا دو سری از سه سری ش اومده

GK110 برای HPC ها بنام TESLA K20 o K20x
Gk110 برای consumer gamer series بنام GeForce GTX TITAN
gk110 برای workstation series هنوز نیومده بیاد که همه باید فرار کنن اینقدر هولناکه
این تستهایی که دیدی مال بخش workstation بود برای کارهای نرم افزارهای محاسبات
همه اینا GK110 دارن اما هرکدوم BIOS واسه یه چیزه دی:
عزیز شما وقتی میگی کو titan یعنی هنوز فرق بین workstaion با consumer gaming card نمیدونی وقتی نمیدونی فرق کودا با تایتان چیه من با چیه شما بحث کنم ؟
اول ببین بحث چیه بعد بپر وسط ;)

رفیق به چیزایی که توش تخصص نداری و اطلاعات نداری وارد نشو

آخرین ویرایش:
پسر خوب cuda برای تایتان نیست cuda یسری مجموعه دستور العمل هست که از نسل سری 8000 ارائه شدن تا همین نسل کپلر تایتان یعنی gk110 که یه تراشس که فعلا دو سری از سه سری ش اومده

gk110 برای workstation series هنوز نیومده بیاد که همه باید فرار کنن اینقدر هولناکه
این تستهایی که دیدی مال بخش workstation بود برای کارهای نرم افزارهای محاسبات
همه اینا GK110 دارن اما هرکدوم BIOS واسه یه چیزه دی:
عزیز شما وقتی میگی کو titan یعنی هنوز فرق بین workstaion با consumer gaming card نمیدونی وقتی نمیدونی فرق کودا با تایتان چیه من با چیه شما بحث کنم ؟

رفیق به چیزایی که توش تخصص نداری و اطلاعات نداری وارد نشو

سران ماکروسافت و سونی چقدر احمقند که نیومدن قبلش با شما مشورت کنند :d

شما اصلا بگو کودا برای چیه,کارش چیه من قبول میکنم حرفایه شمارو.خودتون بحث کودا رو کشیدید وسط و گفتین تایتان معظم 7,6 برابر efficency داره نسبت به 470 و گفتین کوادرو 6000یعنی همون 470.اینا یعنی چی؟کوادرو چه ربطی به کپلر داره که میگید یعنی همون.کودا اصلا ربطی به تایتا نداره از این قسمت حرفتون میشه فهمید که چقدر باحالید
وقتی نمیدونی فرق کودا با تایتان چیه من با چیه شما بحث کنم ؟

شمام اول ببینید اینایی که دربارشون حرف میزنید چین بعد گیر بدید;)نه اینکه دیدید عددش بزرگتر بیاید اینجا بگید این بهتره

شما اصلا بگو کودا برای چیه,کارش چیه من قبول میکنم حرفایه شمارو.خودتون بحث کودا رو کشیدید وسط و گفتین تایتان معظم 7,6 برابر efficency داره نسبت به 470 و گفتین کوادرو 6000یعنی همون 470.اینا یعنی چی؟کوادرو چه ربطی به کپلر داره که میگید یعنی همون.کودا اصلا ربطی به تایتا نداره از این قسمت حرفتون میشه فهمید که چقدر باحالید

شمام اول ببینید اینایی که دربارشون حرف میزنید چین بعد گیر بدید;)نه اینکه دیدید عددش بزرگتر بیاید اینجا بگید این بهتره

گل پسر تو ميخواي اينجا من برات مقاله بدم تا بفهمي كودا چيه و بعد فرقش با كپلر چيه ؟؟:d

خدمت شما عرض شود که میدونم دوستان بسیاری مشغول مطالعه هستند

كودا يه سري دستورالعمل هاي توليدي و ارائه شده از طرف انويديا هست براي GPGPU. Processing
اينا از سري 8000 مال سال 2006 كه نسل unified shader ها معرفي شد ارائه شده تا همين نسل كپلر كه شامل GTX680 و GTXTITAN و حتي GT610 هم ميشه

پسر گل بحث من با اين رفيقمون سر توانايي هاي GPGPU و بحث سر OPENCL و CUDA isa بود
شما اصلا نميدوني W9000 چيه و چرا مثلا 7970ghz ed يا gtx680 توش نيست و اينا يعني اصلا نميدوني ما داريم راجع به چي حرف ميزنيم

موفق باشی

قابل توجه کلیه طرفداران کنسول سونی ps4

در کل داستان اینه . حالا چرا طرفداری ps4 یهو شدن طرفدار amd جای سوال داره :))

نه داستان از این قراره که اگه Nvidia میومد چیپ ps4 رو درست میکرد همین خود تو میشدی فن 2 اتیشه AMD . سونی با 30 سال سابقه تو گیم و اون همه مهندس و نابقه تو شرکتش احمق هستن اونوقت شما لابد خیلی با هوشی نشستی از پشت
سیستم فتوا صادر میکنی

به خدا نمیدونم چرا بعضی ها خودشون رو به در و دیوار میکوبونن.
خداییش حسادت تا این حد
گیریم یه گرافیک ساختن در حد اواتار ولی چه فایده.
نه بازی درست و حسابی برای پی سی میاد .
نه یه حامی درست و حسابی داره.
نه ..........
خداییش کنسول یه چیز دیگه هست چه ایکس باکس چه پلی استیشن.
لذتی که بازی روی کنسول داره روی 1000 تا کامپیوتر هم نمیشه تجربه کرد.

نه داستان از این قراره که اگه Nvidia میومد چیپ ps4 رو درست میکرد همین خود تو میشدی فن 2 اتیشه AMD . سونی با 30 سال سابقه تو گیم و اون همه مهندس و نابقه تو شرکتش احمق هستن اونوقت شما لابد خیلی با هوشی نشستی از پشت
سیستم فتوا صادر میکنی

یه چیزی بگید یه ذره معلومات دوستان بره بالا چیه این پستهای فن بازی . خداوکیلی نود درصد از گیم فقط کیو کیو بنگ بنگشو بلدن کمی سعی کنید اشنا بشید ساختار معماری ها تحقیق اصلا بد نیست .
فکر کن VFSDF یکی از منتقدین اصلی تراشه های گرافیکی یه شبه بایه تراشه کنسولی AMD طرفدار AMD بشه . جوک جالبی بود TNX:d
شما تایه PS4 میبیند اب از لبو لوچتون اویزون میشه کنسول مقوله ایی نیست که بشه جدی گرفتش
:POOP: برا مسئولان AMD میذارم! واقعا زبون قاصره از گفتنش!
آخر الزمان که میگند اینه ها! AMD کاری میکنه که انویدیا عمرا نمیتونه بکنه!! شاید منظورش قیمت بوده....
کاملا درسته دوست عزیزم

والا بخدا فنهای PS4 تو بازی سنتر اصلا یه چیز عجیبی هستن من دارم میگم این مسئول کچل ای ام دی داره میگه انویدیا نمیتونه CPUX86 بزنه . طرف اینجا ایران نشسته با نیمچه قداره بلند میشه میگه نهههههههههه این منظورش اینه انویدیا اصلا بلد نیست تراشه بزنه
yahoo_4.gif
بعد بهش میگم خوب توکه اینو در مورد انویدیا میگی بهم بگو اصلا میدونی CUDA چیه باز میزنه کانال دو بعد سریع به رفیقاش یه پیام میده 600 نفر ازش تشکر کنن
خوب فن بازی شاخو دم نداره که
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
:POOP: برا مسئولان AMD میذارم! واقعا زبون قاصره از گفتنش!
آخر الزمان که میگند اینه ها! AMD کاری میکنه که انویدیا عمرا نمیتونه بکنه!! شاید منظورش قیمت بوده....
پیشنهاد میکنم گرافیک بازی انحصاری های پی اس 3 رو نگاه کنه
حالا بشینه نگاه کنه نسل بعد کنسول ها چه جوری بازی رو بازی برای سخت افزار ATI میاد....
yahoo_21.gif
ظاهرا خیلی فشار اومده تو این نسل!!!!
ATI هرگز به پای Nvidia نخواهد رسید و جوکی بیش نخواهد بود!
شما 3تا بازی روی کنسول به من نشون بده که روی PC ضعیف تر عمل کرده باشه!در حالت برعکس هم من میگم 90% عناوین مولتی !

آخرین ویرایش:
یه چیزی بگید یه ذره معلومات دوستان بره بالا چیه این پستهای فن بازی . خداوکیلی نود درصد از گیم فقط کیو کیو بنگ بنگشو بلدن کمی سعی کنید اشنا بشید ساختار معماری ها تحقیق اصلا بد نیست .
فکر کن VFSDF یکی از منتقدین اصلی تراشه های گرافیکی یه شبه بایه تراشه کنسولی AMD طرفدار AMD بشه . جوک جالبی بود TNX:d

جالبه تو یکی حرف از فن بازی دیگران میزنی . کل BC به حضور انقلابی شما و فن بازی های کور کورانه شما آشنایی کامل دارن . دیگ به دیگ میگه روت سیاه .
منتقد ؟ منظورت همون 4 تا مقاله تو سایت dvb5 هست دیگه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or