AMD: ما سخت‌افزاری را برای PS4 خلق کردیم که Nvidia قادر به ان نبود.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

IMGP1643-580-75.jpg

درود.

چندی پیش در خبرها امده بود که شرکت Nvidia پیرامون سخت‌افزار کنسول PS4 سخن گفته و اذعان کرده بود که این پلتفرم یک دستگاه High-end نمی‌باشد و بیشتر به یک سیستم معمولی به ضعیف شبیه است. در همین راستا از شرکت AMD که مسئول ساخت CPU و VGA کنسول PS4 را برعهده داشته است در جواب سخنان شرکت انودیا اعلام کرد، "ما چیزی را برای سخت‌افزار PS4 خلق کردیم که انودیا قادر با آن نبود."

شرکت AMD که در مراسم GDC 2013 کارت Radeon HD 7990 را با ارائه تریلری 17 دقیقه‌ای از بازی Battlefield 4 به نمایش در‌آورد، در مورد سخنان انودیا و کنسول PS4 سخنان جالبی را بیان نمود. اقای Neal Robison در مصاحبه ای که داشت اذعان کرد:

"فکرش را هم نمی‌توانید بکنید که چقدر منتظر این بودیم که سونی کنسول جدید خود را معرفی کند، زیرا سال‌ها برایش کار و زحمت کشیدیدم و حال می‌توانیم بنشینیم و از تمام زحماتی که کشیدیم صحبت کنیم."

Robison در ادامه سخنان اذعان کرد؛ دلیل اینکه سونی اینبار مارا انتخاب نمود به خاظر عملکردی بود که ما در کنسول‌های 360- Wii و دیگر پلتفرم‌ها داشتیم، ان‌ها برای کنسول نسل بعد خود چیپ AMD را برگزیدند چون در PS3 شاهد چیپ Nvidia بودند. مسئله فقط ساخت معماری x86 نیست بلکه اساس همه چی در Jaguar APU نهفته است، جایی که CPU و گرافیک قادر خواهند بود چیزی فراتر را خلق کنند که به همانند x86 PC باشد.

"پیش‌تر ان‌ها اعلام کرده بودند به دنبال این هستند که چگونه سخت‌افزاری را که درست کرده‌اند را بهبود و ارتقاء ببخشند، ان‌ها به ما به عنوان شرکتی که قادر به این امر بود نگاه کردند و AMD هم چیزی را به آنها داد که Nvidia قادر به ساختش نبود. با بهتر و بهینه کردن جریان اطلاعات، ایجاد و تولید عملکرد بیشتر، قدرت و کارایی بهتر بخش گرمایی و با ارائه ابزارهای خوب کنسول PS4 به یک سیستم قدرتمند تبدیل شد. سوی با قرار دادن 8GB of GDDR5 در دستگاه خود به شما اجازه انجام کارهای بسیار ار می‌دهد که به راحتی می‌تونید دیتا و کارهای خود را به اشتراک بگذارید.

در اخر نیز وی در مورد شرکت ماکروسافت سخن کوتاهی اورد و اعلام کرد کنسول 360 تاکنون یک عملکرد بسیار عالی را داشته است و ما از همکاری که با این شرکت داشتیم بسیار لذت بردیم.

TechRadar

آخرین ویرایش:
اینا چه بد افتادن به هم دیگه قبلا از این کارا نمیکردن :d ولی کلا amd فعلا کار تا به nvidia برسه :d کلا از اولش ما خیری از amd ندیدیم

AMD = قیمت خوب کارایی مناسب
nvidia = قدرت بالا قیمت بالا

از همون زمانی که من گرافیک 9200 خریده بودم فن دو آتیشه ی این برند شدم
لامصب خیلی شرکت باحالیه این tree fx هم روی ps4 بیاد دیگه محشره >:d

اون ادعای nvidia تابلو معلوم بود که از روی حسادته.
amd هم جواب خیلی منطقی و محکمی داد.
من چندتا از دوستانم که میخواستن pcشونو ازتقاء بدن بعد از کنفرانس سونی کلهم اجمعین بیخیال pc شدن و دارن پولاشونو جمع میکنن برای ps4...

دیگه این نسل شاهد بودید که 360 با این معماریش 3 سال ابتداییش همش می سوخت اما ps3 مشکلاتش خیلی کمتر بود.. نسل قبل هم xbox که NVidia بود هیچیش نمی شد هیچ ارزونی بی دلیل نیست

دیگه این نسل شاهد بودید که 360 با این معماریش 3 سال ابتداییش همش می سوخت اما ps3 مشکلاتش خیلی کمتر بود.. نسل قبل هم xbox که NVidia بود هیچیش نمی شد هیچ ارزونی بی دلیل نیست
ولی فکر کنم مشکل xbox از مین بوردش بودا;)
من زیاد تو معماری کنسول وارد نیستم ولی تا اونجا که من میدونم مشکل از مین بود که با تعویض مین توی کنسول های بعدی مشکلو حل کردن البته بعد از کلی تلفات جنگی منور قرمز زدن

ما چیزی را برای سخت‌افزار PS4 خلق کردیم که انودیا قادر با آن نبود."
خلاصش اینه سونی یه پکیج کامل میخواست cpu و gpu
انویدیا نمیتونست این apu رو بسازه
مسئله قیمت نیست

خلاصش اینه سونی یه پکیج کامل میخواست cpu و gpu
انویدیا نمیتونست این apu رو بسازه
مسئله قیمت نیست

منم میگم منظور amd همین بوده . انویدیا با اینکه در زمینه gpu خیلی برتر از amd عمل کرده ولی خوب سازنده cpu نیست و به همین دلیل هم بود که سونی به سمت amd جذب شده . البته قیمت های مفت و بنجلی رو هم نباید فراموش کرد.

البته قیمت های مفت و بنجلی رو هم نباید فراموش کرد.
این قیمتارو به منو شما میندازند وقتی قراره کارتا رو کنسول نسل بعد استفاده بشه این سودا رو روش نمیکشند
680 وقتی میبینی با قیمت 500 خورده ای فروش میره این تراشه در رده ی میانست چون رقیب کارتی برای رقابت نداره این قیمت خورده هزینه ی ساخت این با یک 560 یا 460 یکیه البته به جز کولرش فوقش 40 دلار بیشتر

اون ادعای nvidia تابلو معلوم بود که از روی حسادته.
amd هم جواب خیلی منطقی و محکمی داد.
من چندتا از دوستانم که میخواستن pcشونو ازتقاء بدن بعد از کنفرانس سونی کلهم اجمعین بیخیال pc شدن و دارن پولاشونو جمع میکنن برای ps4...

دوستان تو پست ها گفتن nvidia به صورت کلی cpu نمیسازه amd حالا چون cpu هم میسازه دلیل نمیشه حسادت میکنه چون اصلا جزو سایست های کاریش ساخت cpu حساب نمیشه. البته ناگفته نماند تا همین الان Intel از نظر ساخت cpu زده amd رو کاملا نابود کرد در مورد gpu هم خوب nvidia قوی تر هست کلا نگاه کنی amd همچین کاری نکرده که به قول معروف jaw dropping باشه

بچه ها قبول کنید اگه دوباره سونی به سمت انویدیا میرفت قیمت سر به فلک میکشید ...
به نظر من اینجوری بهتر شد چون انویدیا برای رو کم کنی و تبلیغ هم شده بازار pc رو از نظر بازی به روز نگه میداره .
xbox هم تو این نسل به خاطر طراحی بد سیستم خنک کننده و مین بوردش همش سه چراغ میشد ، طرف اومده بود gpu رو تقریبا" زیر درایو کنسول قرار داده بود
که حرارت تولید شده از درایو و gpu باعث میشد دمای کلی سیستم و gpu بالاتر بره . بعد ماکروسافت اومد یه کاری کرد که بازیها نصب بشن
یعنی عقلشون نرسیده بود مثل مدل اسلیم یا همین pc های خودمون یه فن رو cpu و gpu قرار بدن ! شایدم عجله در تولید و رقابت .
ولی به طور کلی احتمال میره تو این نسل رقابت نرم افزاری باشه تا سخت افزاری .

دوستان تو پست ها گفتن nvidia به صورت کلی cpu نمیسازه amd حالا چون cpu هم میسازه دلیل نمیشه حسادت میکنه چون اصلا جزو سایست های کاریش ساخت cpu حساب نمیشه. البته ناگفته نماند تا همین الان Intel از نظر ساخت cpu زده amd رو کاملا نابود کرد در مورد gpu هم خوب nvidia قوی تر هست کلا نگاه کنی amd همچین کاری نکرده که به قول معروف jaw dropping باشه

نمی دونم چرا نسل های 4000 و 5000 که nvidia کاملا عقب موند از amd رو یادتون نمیاد
دمای 90 درجه ایی کارت 480 یادتونه؟ قدرت 5970 یادتون رفته تا مدت ها بهترین بود؟

نمی خوام از amd دفاع کنم اما باید واقع بین باشیم همه این شرکت های در دوره های مختلف برتری هایی داشتن و دوره های دیگه افت
اینکه بگیم amd هیچ وقت حرفی برای گفتن نداشته اشتباهه درسته در زمینه cpu همیشه یه پله عقب بوده از intel ولی با قیمت های پایین تونسته بازارش رو نگه داره
چند درصد از مردم می تونن 1000 دلار برای cpu های high end هزینه کنن؟ چند درصد می تونن 1000 دلار برای تیتان بدن؟

nvidia قوی تر هست
توی گوگل سرچ کن 7970GHZ vs GTX680

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or