AMD: ما سخت‌افزاری را برای PS4 خلق کردیم که Nvidia قادر به ان نبود.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

IMGP1643-580-75.jpg

درود.

چندی پیش در خبرها امده بود که شرکت Nvidia پیرامون سخت‌افزار کنسول PS4 سخن گفته و اذعان کرده بود که این پلتفرم یک دستگاه High-end نمی‌باشد و بیشتر به یک سیستم معمولی به ضعیف شبیه است. در همین راستا از شرکت AMD که مسئول ساخت CPU و VGA کنسول PS4 را برعهده داشته است در جواب سخنان شرکت انودیا اعلام کرد، "ما چیزی را برای سخت‌افزار PS4 خلق کردیم که انودیا قادر با آن نبود."

شرکت AMD که در مراسم GDC 2013 کارت Radeon HD 7990 را با ارائه تریلری 17 دقیقه‌ای از بازی Battlefield 4 به نمایش در‌آورد، در مورد سخنان انودیا و کنسول PS4 سخنان جالبی را بیان نمود. اقای Neal Robison در مصاحبه ای که داشت اذعان کرد:

"فکرش را هم نمی‌توانید بکنید که چقدر منتظر این بودیم که سونی کنسول جدید خود را معرفی کند، زیرا سال‌ها برایش کار و زحمت کشیدیدم و حال می‌توانیم بنشینیم و از تمام زحماتی که کشیدیم صحبت کنیم."

Robison در ادامه سخنان اذعان کرد؛ دلیل اینکه سونی اینبار مارا انتخاب نمود به خاظر عملکردی بود که ما در کنسول‌های 360- Wii و دیگر پلتفرم‌ها داشتیم، ان‌ها برای کنسول نسل بعد خود چیپ AMD را برگزیدند چون در PS3 شاهد چیپ Nvidia بودند. مسئله فقط ساخت معماری x86 نیست بلکه اساس همه چی در Jaguar APU نهفته است، جایی که CPU و گرافیک قادر خواهند بود چیزی فراتر را خلق کنند که به همانند x86 PC باشد.

"پیش‌تر ان‌ها اعلام کرده بودند به دنبال این هستند که چگونه سخت‌افزاری را که درست کرده‌اند را بهبود و ارتقاء ببخشند، ان‌ها به ما به عنوان شرکتی که قادر به این امر بود نگاه کردند و AMD هم چیزی را به آنها داد که Nvidia قادر به ساختش نبود. با بهتر و بهینه کردن جریان اطلاعات، ایجاد و تولید عملکرد بیشتر، قدرت و کارایی بهتر بخش گرمایی و با ارائه ابزارهای خوب کنسول PS4 به یک سیستم قدرتمند تبدیل شد. سوی با قرار دادن 8GB of GDDR5 در دستگاه خود به شما اجازه انجام کارهای بسیار ار می‌دهد که به راحتی می‌تونید دیتا و کارهای خود را به اشتراک بگذارید.

در اخر نیز وی در مورد شرکت ماکروسافت سخن کوتاهی اورد و اعلام کرد کنسول 360 تاکنون یک عملکرد بسیار عالی را داشته است و ما از همکاری که با این شرکت داشتیم بسیار لذت بردیم.

TechRadar

آخرین ویرایش:
موقعی که دو چیزو مقایسه می کنید ، اول قیمتو مقایسه کنید بعد برید سراغ بقه چیزا ;)
نمی دونم چرا یه سری همین طوری می خوان تو سر ps4 بکوبن و همین طوری ترولش کنن

این نظر شما کاملا غیره حرفه ایی یه .. قیمت و قدرت تو مسئله کاملا مجزاست

بله مونیتور با پنل TFT یه قیمت داره مونیتور با پنل IPS هم یه قیمت اما تفاوتشون و قیمتشون زمین تا زیر زمین فرق داره

حالا هرکی نداره پراید سوار میشه هرکی داره لامبورگینی نمیتونی بگی چون پراید ارزون تره پس بهتره که:d

کمی دقت کنید;)

تو کدوم بازی شما فریم بیشتری میگیری و با چه تنظیماتی 1080 میزنی ؟ بنچمارکها مشخصه
ps4 میدونید که PhyXs ساپورت میکنه و این یعنی اکثر بازیها در اینده چون برمبنای کنسول ساخته میشن پس PhyXs به احتمال زیاد خواهند داشت و اون زمان amd مجبوره تعظیم کنه و این دستاوردو از انویدیا بخره و شما هم مجبوری کارت گرافیکتو عوض کنی
همین بتمن وقتی فعال میکنی دندونای ادم میریزه اینقدر تفاوت وجود دارهتو بتمن وقتی PhyXs فعال میکنی دودکش خونه ها حرکت روزنامه های کف خیابون های شهر ... خرد شدن بینظیر اجسام وخیلی چیزهای دیگه رو تجربه میکنی چیز کمی نیست سرچ کن تو گوگل عکسهاش هست تفاوت فاجعست :d

توی همه ی بازیها بالاترین تنظیمات 1920*1080
برای همین گفتم 7970GHZ رو سرچ کنید تا بنچ مارک هارو ببینید
من گیمر نوب نیستم، سنمم کم نیست، قبل از این 7970 ها 2 تا 580 sli داشتم با فیزیکس کاملا آشنا هستم، سوالم این بود روی چندتا بازی AAA بوده تا الان؟ PhyXs چه فایده ایی داره وقتی روشنن می کنی فریم رو نصف می که
تفاوت اونقدرم که فکر می کنی فاجعه نیست
برای من مهم اینه پول برای چیزی بدم که ارزش داشته باشه پول برای اسم نمی دم

ببین بی خیال تایتانی که روش 4 تا بازی درست و درمون مثل آنچارتد the last of us و RDR و غیره نیاد مفت نمیارزه
مطمئن باش خیلی از بازی سازها نسل بعد خیلی بیشتر از این نسل بر روی کنسول ها کار میکنن فقط به خاطر سخت افزار خوبشون
حالا شما برو تایتان رو Quad sli کن از بنچمارک لذت ببر

ببین من برای این بازیها یه پلی 3 گذاشتم کنار اصلا غم نمیخورم کلا کنسول فقط ارزشش به بازی انحصاریشه اما همین آنچارتد وقتی رو رزولوشن 720 بازی میکنم تازه میفهمم وقتی رو PC دارم Tombraider با تکنیک TRESSFX رو رزولوشن دهشتناک 1080 بازی میکنم چقدر فرق داره:))
حرفه ایی بازی کردن فقط PC .. موفق باشی دوست عزیزم:d

جیب خالی و پز عالی.
دوستانی که هی تایتان تایتان میکنن اول خودشون با یدونه 670 عکس بگیرن و اینجا بزارن تا ما باور کنیم اینا کارت خوب هم دیدن.
طرف بهترین کارتش از سری 400 هستش اونوقت میاد میزنه تو برجک amd.
معلومه وقتی برا یه کارت گرافیک به اندازه 2 برابر حقوق یه نفر هزینه نکردی ، نمی فهمی قیمت بالا یعنی چی .......

ببین من برای این بازیها یه پلی 3 گذاشتم کنار اصلا غم نمیخورم کلا کنسول فقط ارزشش به بازی انحصاریشه اما همین آنچارتد وقتی 720 بازی میکنم تازه میفهمم وقتی رو PC دارم Tombraider با تکنیک TRESSFX رو رزولوشن دهشتناک 1080 بازی میکنم چقدر فرق داره:))
حرفه ایی بازی کردن فقط PC .. موفق باشی دوست عزیزم:d

داداش من شما اول مشخص کن کدوم وری هستی بعد بیا صحبت کنیم
بحث AMD میشه میگی من با فیزیکس بازی میکنم خوف هستش بحث کنسول میکنیم میگی با tree fx موهای لارا رو میبینم کیف میکنم
نکنه دو تا گرافیک گرفتی فقط برای مو و سنگ خرده =))
همین بازی ای که میگی نسل بعد روی pc نخواهد آمد و فقط شماره جدیدش روی کنسول میاد چون کنسول ها قدرت لازم رو دارن

دوستان ما زیاد سوادی از گرافیک و موارد مرتبط با آن نداریم
ولی بعضی ها واقعا بیشتر از شرکت معظم سونی میفهمند
من میگم یک ایمیل بزنید به سونی شاید نظرش عوض شد
آدمی دیگه ;)

توی همه ی بازیها بالاترین تنظیمات 1920*1080
برای همین گفتم 7970GHZ رو سرچ کنید تا بنچ مارک هارو ببینید
من گیمر نوب نیستم، سنمم کم نیست، قبل از این 7970 ها 2 تا 580 sli داشتم با فیزیکس کاملا آشنا هستم، سوالم این بود روی چندتا بازی AAA بوده تا الان؟ PhyXs چه فایده ایی داره وقتی روشنن می کنی فریم رو نصف می که
تفاوت اونقدرم که فکر می کنی فاجعه نیست
برای من مهم اینه پول برای چیزی بدم که ارزش داشته باشه پول برای اسم نمی دم

این قبول العان 7970GHZ قوی تر از 680 هست با درایورا جدید به شخصه تو تستا من اینو دیدم
اینم حساب کنید 680 یه کارت میان رده حساب میشه تعداد ترانزیستور اندازه تراشه ببینید معلومه قیمتی که برا انویدیا برا این کارت در می اد در حد همون 560 قدیمه
7970 فرق مینه اینو میخوام بگم العان بعدانم نمیگم معماری کپلر خیلی بهتر از gcn هست
بحث سر تاپیک باشه انویدیا گرافیک قوی تری میتونست بگذاره تو ps4

داداش من شما اول مشخص کن کدوم وری هستی بعد بیا صحبت کنیم
بحث AMD میشه میگی من با فیزیکس بازی میکنم خوف هستش بحث کنسول میکنیم میگی با tree fx موهای لارا رو میبینم کیف میکنم
نکنه دو تا گرافیک گرفتی فقط برای مو و سنگ خرده =))
همین بازی ای که میگی نسل بعد روی pc نخواهد آمد و فقط شماره جدیدش روی کنسول میاد چون کنسول ها قدرت لازم رو دارن
مهدی جان با عرض احترام تکنیک TREE FX روی کارت های NVIDIA هم اجرا میشه
البته اگه منظورت از گرفتن 2 تا کارت اینه که TREE FX فقط روی کارت های AMD میاد اگه منظورت چیز دیگست که هیچ
---------------------------------------------------------------------------------------------------
حرفه ایی بازی کردن فقط PC ..
ای خدا ملت حرفه ایی بازی کردنو تو ONبودن Phyxs , tree fx میدونن صبری به ما عطا فرما

Face palm

آخرین ویرایش:
مهدی جان با عرض احترام تکنیک TREE FX روی کارت های NVIDIA هم اجرا میشه
اجرا كه مي كنه اما با افت فريم محسوس نسبت به كارت هاي amd طوري كه كارت هاي نسل قبل amd يعني 6970 اين تكنيك رو بهتر gtx 680 يا gtx 670 اجرا ميكنن چه به رسه به سري 7xxx amd

اجرا كه مي كنه اما با افت فريم محسوس نسبت به كارت هاي amd طوري كه كارت هاي نسل قبل amd يعني 6970 اين تكنيك رو بهتر gtx 680 يا gtx 670 اجرا ميكنن چه به رسه به سري 7xxx amd

نه اینطور نیست فقط سری 7000 اونم یه مقدار بیشتر تو کارتا انویدیا فریم خوب نمیده اونم در این حد مشکل یه جای دیگست به درایورا جدید پتچا جدید حل شده

این کچل مو فرفری مسئول شرکت AMD بدجور تفت داده :d
طبیعیه اکثرا تو ایران فکر میکنن مثلا فلان کارت گرافیک چون رم بیشتری داره پس قدرت بیشتری هم داره ...
اما داستان کمی فرق داره خوب انویدیا از زیر پردازنده های کودا کور استفاده میکنه که تا همین الانشم تایتان کبیر کلا AMD قیچی کرده تایتان که حالا مهم نیست تا اخر سال خدای بزرگ MAXWELL میاد اون بیاد که کلا همه فرار میکنن .
اما انویدیا کوداکورهارو خلق کرد دقیق میدونست AMD همون یه ذره تجربه رو هم از شرکت ATI به ارث برده .

خدمتتون عرض شود ابتدا نگاهی کنیم به نحوه پردازش CUDA Architecture شرکت معظم انویدیا

18242498649433007547.jpg

در تصویره بالا شمای کلی یک هسته کودارو مشاهده میکنید که برخلافه نسل پیش که از sp هایه ساده تشکیل شده بودن که هسته کودا بسیار بهینه تر و پیچیده تره
dispatch port : وظیفه ای مشابه خوشه(cluster) دسته بالا یعنی sm داره با این تفاوت که تنها وظیفه ارسال/دریافت داده به کودا کور هایه همسایه و شبکه ی بین هسته هارو داره.
Operand collector: وظیفه جمع اوری عملوند ها و ارسالشون به ALU مربوطه برای پردازش داره که بسته به ویژگی داده ها اعم از ممیز شناور یا ثابت به ALU مربوط میفرسته.
FP/INT Unit:عملوند ها به دودسته ثابت یا INTEGER ویا ممیز شناور Floating Point تقسیم میشن که oc بنا به ویژگی به ALU مربوط برایه پردازش میفرسته. ALU که مخفف Arithmetical logic unit هست از مجوعه ای از Gate هایه منطقی تشکیل شده که مجموع اونها ایجاد 1 یا چند خط لوله پردازشی یا pipeline میکنن.عمل و دستورالعمل ها با تغییر در ولتاژ پایه این گیت هایه منطقی عملیات پردازشی رو در خط لوله پردازش انجام میده که این تنها توسط ترانزیستور هایه بیشمار نانومتری که ساختار ALU رو تشکیل دادن ممکنه.به طوره کلی ورودی و خروجی هر ALU شامل عملونده که از Operand collector میگیرد و اعمال میشه و دیگری که شامل code یا همون issue ای هست که از واحد کنترل control unit برایه پردازش استفاده میکنه و نتیجه رو به result queue میفرسته.
البته این نکته قابله ذکره که از نظره بسیار از مراجع FPU ها بسیار پیچیده تر از ALU های رایج هستن و برخلافه اکثره ALU هایه معمول که از سیستم Two,s compliment یا متمم 2 استفاده میکنن اینها از داده هایه بسیار پیچیده ممیز شناور برایه عملیات پردازشی بهره میگیرند که موجب میشه هر FPU از چندین مدار پیچیده داخلی یا Complex circuit برایه ارتباط Multiple internal ALU,s استفاده کنه و همین باعث میشه صرف یک ALUاون رو حساب نکنیم.
ALU INT هم طبق گفته انویدیا برایه داده های 64-BIT و دقت بالاتر برای انجام عملیات ها بهینه شده.همچنین از متد FMA یا Fused multiply add برای داده های double and single precision استفاده میکنه.
همونطور که گفتم نتیجه پردازش FP/INT Unit به result queue یا صف انتهایی میرسه که توسط واحده اعظام یا شبکه داخلی برایه ادامه عملیات مورد نیاز جذب میشه.

شرکت سونی که مطمئنا این مطالب کمی براش سنگینه که رفته سمت AMD اما
تو مبحث CPU هم که کلا AMD جلوی خدای بزرگ اینتل همیشه زانو زده . نمونش کش های سری بلدوزر که کلا ریپ میزندن اون داستان معروفش خلاصه سوتی کم نداده ..

اما درکل از نظر من خیلی خوبه AMD داره با شرکت سونی کار میکنه چند وقت دیگه هم خدارو چه دیدی یهو میره همکاری میکنه با الجی سامسونگ مثلا ال سی دی هم میده بیرون .:)) جدیدا هم زده تو کار رم کامپیوتر ..

درمورد قیمت هم اکثرا با پراید میرن اینور اونور ولی خوب ادمهای خاصی هم هستند که ماشین حرفه ایی سوار میشن . قیمت نمیتونه جلوی تکنولوژی پیشرفتو بگیره.
بهرحال اینکه مهندسین شرکت AMD کمی شیش میزنن و بپای اینتل انویدیا نمیرسن دیگه نندازین گردن قیمت .:d چه بسا اگه amd علمشو داشت الان صد برابر قیمتو بیشتر میکرد.

شما مثلا به یه گیمر که کارت گرافیک AMD داره بهش بگید PhyXs چیه مطمئنا نمیتونه جوابتونو بده چون تاحالا همچین چیزی تو عمرش ندیده .. ;;)

این اقای مسئول amd هم بهتره بگه ما مفت دادیم به سونی ولی انویدیا مفت خیرات نمیکنه .

با احترام .همینجور بگید چون تعداد کوداکورها زیاده پس بهتره درست نیست خدای بزرگ کپلر اصلا نتونست از این کودا کورها استفاده کنه طوری که سری 500 خیلی بازده بهتری در زمینه پردازشی داره حتی کارتهای AMD خیلی سرتر از سری 600 هستن در این زمینه در صورتی که سری 600 طبق اعداد باید خیلی بهتر باشه که متاسفانه اینجوری نیست.پس فقط به اعداد هم نمیشه اعتماد کرد.
نتیجه ی این کودا شرکت معظم انویدیا رو میتونید از این سایت ببینید.اگر قسمت home همین سایت رو هم ببینید top 5 کلی رو زده اسمی از تایتان که این همه کوداکور داره نمیبینم:-o
اینم یه سایت دیگه خواستین اینم ببینید:http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-650-ti-benchmark-gk106,3318-14.html

آخرین ویرایش:
این یک تیکش یعنی چی..؟ یعنی به مرور میشه سخت افزار رو ارتقاع داد..؟ حالا نرم افزاری..؟

"پیش‌تر ان‌ها اعلام کرده بودند به دنبال این هستند که چگونه سخت‌افزاری را که درست کرده‌اند را بهبود و ارتقاء ببخشند، ان‌ها به ما به عنوان شرکتی که قادر به این امر بود نگاه کردند و AMD هم چیزی را به آنها داد که Nvidia قادر به ساختش نبود.

اتفاقا دیشب درایو Drive VGA NVIDIA Whql 314.22 منتشر شد این مشکلم به تاریخ پیوست
همچنین انویدیا اعلام کرد با درایو جدید Up to 60% faster in Tomb Raider تو بایوشاک که دیگه با موس کیبورد پرواز میکنی البته 1080 فراموش نشه

اتفاقا دیشب درایو Drive VGA NVIDIA Whql 314.22 منتشر شد این مشکلم به تاریخ پیوست
همچنین انویدیا اعلام کرد با درایو جدید Up to 60% faster in Tomb Raider تو بایوشاک که دیگه با موس کیبورد پرواز میکنی البته 1080 فراموش نشه

البته این 60درصدایی که میگنو حتما نگاه میکنید که برای کدوم کارتا هست؟

با احترام .همینجور بگید چون تعداد کوداکورها زیاده پس بهتره درست نیست خدای بزرگ کپلر اصلا نتونست از این کودا کورها استفاده کنه طوری که سری 500 خیلی بازده بهتری در زمینه پردازشی داره حتی کارتهای AMD خیلی سرتر از سری 600 هستن در این زمینه در صورتی که سری 600 طبق اعداد باید خیلی بهتر باشه که متاسفانه اینجوری نیست.پس فقط به اعداد هم نمیشه اعتماد کرد.
نتیجه ی این کودا شرکت معظم انویدیا رو میتونید از این سایت ببینید.اگر قسمت home همین سایت رو هم ببینید top 5 کلی رو زده اسمی از تایتان که این همه کوداکور داره نمیبینم:-o
اینم یه سایت دیگه خواستین اینم ببینید:OpenCL: GPGPU Benchmarks : GeForce GTX 650 Ti Review: Nvidia's Last Graphics Card For 2012

دوست عزیزم این بنچمارکهای خطی اگه ملاک بودن الان TITAN super computer الان سریع ترین سوپر کامپیوترهای دنیا ازش استفاده نمیکردن
این بنچمارکها که خطی هستن و چیزیو اثبات نمیکنن

توجه کن الان 90% بازار hpc دست انویدیاست و همه قراردادهای GPGPU از ان انویدیاست

الان همه sc های رده اول دنیا با gk110 هست چون اونا نمیان cl بنچمارک خطی wave front که برای amd هستو مد نظر قرار بدن
اگه خوب بود الان بازار HPC میگرفت فدای تو بشم
نه اینکه جز یکی دوتا sc عربی بیان از GCN استفاده کنن .:))

الان توی نرم افزارهای GPGPU هم یه GTX470 پیزوری که معادل یه کوادرو 6000 هست گاهی چندبرابر w9000 hd7970 قدرت داره ..

چه برسه به TESLA kepler ها اگه شرکت معظم انویدیا WOrkstation بده amd محو میشه =))
هرچند نیازی نیست همین GTX470 کافیه رفیق ..

SVP-1.png

به عمل کاربراید نه تستهای open cl که برای amd هست رفیق ..

کلا انویدیا کواداهاش براساس دستورالعملهای CUDA هستند .
Open-cl be surate mechine code
SPV-2.png

Maya2012.png

اینم دیگه نتیجه کار w9000 =))

توجه کن Not competitive now Overpriced, even for its market segment Often beaten by GPU 1/5th its price
Often beaten by gpu 1/5 its price

تاکید میکنم این تازه gtx470 هست که میشه Quadroo 6000

یادت نره TITAN تازه 7-8 برابر effeciency و قدرت محاسباتی بیشتری داره ..
نتیجه تسلا که سری همزمان با عرضه اونا دیدنی خواهد بود

0101_Catia_0.png

0101_Catia_8.png

=))

0104_Maya_0.png

بازم تاکید میکنم این تازه GTX470 بوده رقیبش hd5870 سه نسل پیش بود =))

0105_ProE_4.png

میدونی که رفیق hd7970 معادلش میشه W9000 همون cgn تون

خلاصه بنچمارک خطی رو نکن
:d فدات شم

انویدیا نمیاد کارتهاشو واسه opencl که تخصصش رو کودا هست بهینه کنه ... ISA اصلی انویدیا cuda هست

همین GTX 470 پیزوری برا کل سری 7000 بسه وای بحال کپلرو ماکس ول که مادر بگرید ..

بازم تکرار میکنم به عمل کار براید

فعلا بحث تاپیک فن بازیه ... وارد مقوله تخصصی بشیم که کلا واویلاس

موفق باشی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or