AMD: ما سخت‌افزاری را برای PS4 خلق کردیم که Nvidia قادر به ان نبود.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

IMGP1643-580-75.jpg

درود.

چندی پیش در خبرها امده بود که شرکت Nvidia پیرامون سخت‌افزار کنسول PS4 سخن گفته و اذعان کرده بود که این پلتفرم یک دستگاه High-end نمی‌باشد و بیشتر به یک سیستم معمولی به ضعیف شبیه است. در همین راستا از شرکت AMD که مسئول ساخت CPU و VGA کنسول PS4 را برعهده داشته است در جواب سخنان شرکت انودیا اعلام کرد، "ما چیزی را برای سخت‌افزار PS4 خلق کردیم که انودیا قادر با آن نبود."

شرکت AMD که در مراسم GDC 2013 کارت Radeon HD 7990 را با ارائه تریلری 17 دقیقه‌ای از بازی Battlefield 4 به نمایش در‌آورد، در مورد سخنان انودیا و کنسول PS4 سخنان جالبی را بیان نمود. اقای Neal Robison در مصاحبه ای که داشت اذعان کرد:

"فکرش را هم نمی‌توانید بکنید که چقدر منتظر این بودیم که سونی کنسول جدید خود را معرفی کند، زیرا سال‌ها برایش کار و زحمت کشیدیدم و حال می‌توانیم بنشینیم و از تمام زحماتی که کشیدیم صحبت کنیم."

Robison در ادامه سخنان اذعان کرد؛ دلیل اینکه سونی اینبار مارا انتخاب نمود به خاظر عملکردی بود که ما در کنسول‌های 360- Wii و دیگر پلتفرم‌ها داشتیم، ان‌ها برای کنسول نسل بعد خود چیپ AMD را برگزیدند چون در PS3 شاهد چیپ Nvidia بودند. مسئله فقط ساخت معماری x86 نیست بلکه اساس همه چی در Jaguar APU نهفته است، جایی که CPU و گرافیک قادر خواهند بود چیزی فراتر را خلق کنند که به همانند x86 PC باشد.

"پیش‌تر ان‌ها اعلام کرده بودند به دنبال این هستند که چگونه سخت‌افزاری را که درست کرده‌اند را بهبود و ارتقاء ببخشند، ان‌ها به ما به عنوان شرکتی که قادر به این امر بود نگاه کردند و AMD هم چیزی را به آنها داد که Nvidia قادر به ساختش نبود. با بهتر و بهینه کردن جریان اطلاعات، ایجاد و تولید عملکرد بیشتر، قدرت و کارایی بهتر بخش گرمایی و با ارائه ابزارهای خوب کنسول PS4 به یک سیستم قدرتمند تبدیل شد. سوی با قرار دادن 8GB of GDDR5 در دستگاه خود به شما اجازه انجام کارهای بسیار ار می‌دهد که به راحتی می‌تونید دیتا و کارهای خود را به اشتراک بگذارید.

در اخر نیز وی در مورد شرکت ماکروسافت سخن کوتاهی اورد و اعلام کرد کنسول 360 تاکنون یک عملکرد بسیار عالی را داشته است و ما از همکاری که با این شرکت داشتیم بسیار لذت بردیم.

TechRadar

آخرین ویرایش:
والا بخدا فنهای PS4 تو بازی سنتر اصلا یه چیز عجیبی هستن من دارم میگم این مسئول کچل ای ام دی داره میگه انویدیا نمیتونه CPUX86 بزنه . طرف اینجا ایران نشسته با نیمچه قداره بلند میشه میگه نهههههههههه این منظورش اینه انویدیا اصلا بلد نیست تراشه بزنه
:d
بعد بهش میگم خوب توکه اینو در مورد انویدیا میگی بهم بگو اصلا میدونی CUDA چیه باز میزنه کانال دو بعد سریع به رفیقاش یه پیام میده 600 نفر ازش تشکر کنن
خوب فن بازی شاخو دم نداره که
:d
والا معلومه عجیب نیست وقتی شما نشستی بقل خودمون تو ایران خطاب به سونی به اون همه مهندسو و ........... اینجا بلند میشی میگی:
اما نمیدونم چرا سونی همچین اشتباه بزرگی رو کرد
واقعا فن بازی شاخ دم نداره.

باز نظر شما اینه PS4 با همین تراشه ایی که AMD در اختیارش قرار داده در تمام دنیا نظیر نداره . خوب نظرتون قابل احترامه حرفی ندارم
من همچین حرفی زدم دوست عزیز؟؟
حرف من اینه سونی خودش بهتر از من شما میدونه به نسبت قیمتی که میخواد کنسولش رو بده چه سخت افزاری انتخاب کنه و گرنه هیچ چیز بی نظری تو دنیای قطعات کامپیوتر نیست هر چیزی اومد امروز شاخه فردا بهترش میاد

آخرین ویرایش:
والا معلومه عجیب نیست وقتی شما نشستی بقل خودمون تو ایران خطاب به سونی به اون همه مهندسو و ........... اینجا بلند میشی میگی:

واقعا فن بازی شاخ دم نداره.
والا من خدمت دوستان عرض کردم همین الانم PS4 ایده اله بسیار Customize شدس
اما اگه طرفدار PS4 بودم خیلی بیشتر دوست داشتم با اینتل انویدیا کار میکرد . انشالله چندسال دیگه بیشتر درمورد این موضوع صحبت میکنیم.

باز نظر شما اینه PS4 با همین تراشه ایی که AMD در اختیارش قرار داده در تمام دنیا نظیر نداره . خوب نظرتون قابل احترامه حرفی ندارم

خیلی جالبه دوستان کنسولی و ps fan نمیدونم چی شده همه amd lover شدن اقا شما ps fan باش ولی الکی از amd دفاع نکن بالا بری پایین بیای gpu اصلا nvidia حرفی نزاشته و تو cpu هم intel حالا از قیمت بگین بزنین جاده خاکی بعد از این که بهتون فشار امد بگین برای titan کو بازی اینا واقیعت رو تغییری نمیده شما ها میاین بحث قدرت میکنین بعد میزنین خاکی میگین چون گرونه قدرتش پس مهم نیست :)) شما ها اگه میخواین صحبت اینو کنین که چی به صرفه هست خیلی فرق میکنه تا این که چی قوی تر هست. وقتی من به عنوان فن nvidia میگم amd مفت هم ارزش نداره شما فکر میکنین ps4 رو دارم troll میکنم ولی حقیقت این که هر سری من از vga های amd استفاده کردم بعد از چند ماه بدون شک عوض شدن.

خیلی جالبه دوستان کنسولی و ps fan نمیدونم چی شده همه amd lover شدن اقا شما ps fan باش ولی الکی از amd دفاع نکن بالا بری پایین بیای gpu اصلا nvidia حرفی نزاشته و تو cpu هم intel حالا از قیمت بگین بزنین جاده خاکی بعد از این که بهتون فشار امد بگین برای titan کو بازی اینا واقیعت رو تغییری نمیده شما ها میاین بحث قدرت میکنین بعد میزنین خاکی میگین چون گرونه قدرتش پس مهم نیست :)) شما ها اگه میخواین صحبت اینو کنین که چی به صرفه هست خیلی فرق میکنه تا این که چی قوی تر هست. وقتی من به عنوان فن nvidia میگم amd مفت هم ارزش نداره شما فکر میکنین ps4 رو دارم troll میکنم ولی حقیقت این که هر سری من از vga های amd استفاده کردم بعد از چند ماه بدون شک عوض شدن.
ببين جناب شما و دوستانتون راجب كنسول و gpu ساختن واسه كنسول اطلاعات كافي ندارين و توي هر تاپيك مربوط به ps4 حضور فعال دارين.
Nvidia شايد تو طراحي و ساخت شتاب دهنده گرافيكي براي pc ها تا حدودي قوي تر و البته گرانتر از amd هست اما در طراحي وساخت gpu براي كنسول amd هم قوي تر و هم به صرفه تر از nvidia هست .....نمونه زندش هم هست gpu x360 ساخت amd و gpu ps3 ساخت nvidia كه بااين كه كنسول x360 يك سال زودتر از ps3 عرضه شداما از gpu به مراتب قويتر از ps3 برخوردار بود .

آخرین ویرایش:
اما اگه طرفدار PS4 بودم خیلی بیشتر دوست داشتم با اینتل انویدیا کار میکرد .
این چیزی که برا شما آرزوست برا PS فن ها خاطرس , سال 2005 که چیپ گرافیگ PS3 رو انویدیا توسعه داده بود کلی کف و خون قاطی کرده بودیم , آخرش گندش جلو چیپ گرافیک 360 که ATI تولید کرده بود دراومد , PS3 شانس اورد Cell به دادش رسید وگرنه فاتحش همون اولش خونده بود..
در کل آدم حرف AMD رو نمیتونه نادیده بگیره بچسبه به نظرات و پیشنهادات شما که یه رادیو FM تک موج هم نمیتونی بسازی...:d

یک جورایی انویدیا تو نسل قبل سر سونی کلاه گذاشت خفن ! :دی
قیمت تمام شده کنسول سونی بیشتر اما از لحاظ قدرت پردازشی تقریبا برابر 360 !

واسه چی سونی باید دوباره اینچنین اشتباهی رو بکنه ؟!

امسال که کوالکام زده پدرشو در آورده و تگرا 4i ، رو دستش مونده و تقریبا شکست خورده تو این مورد .
انویدیا تکنولوژی خوب داره ولی سیاست های دزدانه !!

ببين جناب شما و دوستانتون راجب كنسول و gpu ساختن واسه كنسول اطلاعات كافي ندارين و توي هر تاپيك مربوط به ps4 حضور فعال دارين.
Nvidia شايد تو طراحي و ساخت شتاب دهنده گرافيكي براي pc ها تا حدودي قوي تر و البته گرانتر از amd هست اما در طراحي وساخت gpu براي كنسول amd هم قوي تر و هم به صرفه تر از nvidia هست .....نمونه زدنش هم هست gpu x360 ساخت amd و gpu ps3 ساخت nvidia كه بااين كه كنسول x360 يك سال زودتر از ps3 عرضه شداما از gpu به مراتب قويتر از ps3 برخوردار بود .

باشه باشه من اطلاعات ندارم اطلاعات دوستان رو تو تاپیک دیدم برای هفت پشتم بس بود طرف دیگه انقدر کم اورده میگه اگه تو راستی میگی بلدی خودت بگو ببینم :)) بعد شما حضور فعال من رو در همه تاپیک های ps4 نشون بده اگرنه صحبتی نکن شما. چون من خودم جزو کسانی بودم که گفتم کنسول نسل بعدی رو که میخوام کنار pc بگیرم بدون شک ps4 خواهد بود پس نه اگه منو میشناسی نه چیزی میدونی رو هوا برای من حرف نزن. یعنی تو حضور فعال منو تو همه تاپیک ها نشون بدی من دیگه پا تو bc نمیزارم.

آخرین ویرایش:
یک چیزی هست به نام توافق..
قطعا سونی با هر دو شرکت موجود نشستن سر میز مذاکره و خواسته هاشون رو گفتن و اون شرکتی که به خواسته های سونی نزدیکتر بوده این مناقصه رو برده..

PS3 سخت افزار گرونی داشت و سونی سر اون کلی ضرر کرد و دوباره نمیخواد اشتباه گذشته رو تکرار کنه به خاطر همین هم رفت سراغ AMD

در راستای اینکه NVidia حوصله ـش سر رفته و هر روز داره در مورد کنسول ها بیانیه میده ، جدیداً این رو هم گفته ! :دی
Next batch of mobile phones will outperform 360 and PS3

بازار Nvidia خوابیده و نمیدونن چی کار کنن هی مضخرف تحویل میدن!

هر چه قدرم چیپ گوشی های موبایل قوی بشه بازم مخاطبان موبایل در نهایت دنبال بازی های ساده و سرگرم کننده هستند و طرف نمیاد Crysis 3 رو گوشی موبایل بازی کنه!

از طرفی قیمت بازی ها روی موبایل باید ارزون باشه و هزینه ساخت بازی های گرافیک بالا هم زیاد میشه و مخاطب آنچنانی هم ندارن!

آخرین ویرایش:
من الان طبق صحبت های دوستان ps فن به این نتییجه رسیدم که پراید قویتر و به صرفه تر از بنز amg هست ! چون هم راه میره هم قیمت مناسبتری داره!

در ps3 خود پردازنده سل باعث گرانی کنسول شد. چه طور حرف های خود سازنده مبنی بر ساخته شدن cell از سال 2001 با هزینه تحقیقاتی برابر با 400 میلیون دلار رو نادیده میگیرید .

بعد چه طوری به این نتیجه رسیدید که rsx باعث افزایش قیمت ps3 شده بود ؟ احتمالا دو شرکت سونی و انویدیا با برخی از ps فن های بازی سنتر در زمینه ساخت ps3 مزاکره و مشورت داشته اند که این گونه برخی از فن های ps3 با قاطعیت در مورد قرار داد ها و علل افزایش قیمت ps3 صحبت میکنن! =))

در راستای اینکه NVidia حوصله ـش سر رفته و هر روز داره در مورد کنسول ها بیانیه میده ، جدیداً این رو هم گفته ! :دی
بابا من نمیدونستم , این انویدیا عجب فشاری رو داره تحمل میکنه این روزا :))

در راستای اینکه NVidia حوصله ـش سر رفته و هر روز داره در مورد کنسول ها بیانیه میده ، جدیداً این رو هم گفته ! :biggrin1:
Next batch of mobile phones will outperform 360 and PS3​

بابا بهمش نزن دیگه NVIDIA
به جان خودم تا یه گندی نزنه نرن ازش شکایت کنن ول کن نیست این

اگه کوالکام این حرف رو میزد حداقلش این بود که آدم نمیسوخت ...

نیما من نه ps fanـم نه amd loverـم نه هیتر انویدیا اما سره این تیکه بیا حال حاضر رو ببینیم نه اینکه بعدا قراره ابر سوپر خفن پادشاه بیاد رو رزولوشن پشمکناک چیکار کنه

2 کارت هم رده از انویدیا و ای ام دی رو مقایسه کن و به من معنی "حرفی نزاشته" رو توضیح بده "البته منظورم همون قوی ترین در عین حال هم قیمت نه یه کارت 450 دلاری با 1000 دلاری"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or