AMD: شرکت Nvidia دستش به گوشت نمی‌رسد می‌گوید پیف پیف

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

ps4_amd_apu_prin.jpg

درود.

بی‌شک شرکت AMD با قراردادی که با دو شرکت بزرگ سونی و ماکروسافت برای ساخت چیپ گرافیک و CPU ها بست، یک قدم از رقیب دیرینه خود یعنی Nvidia در مورد سود کلان دستگاهای بازی پیش افتاد. در همین راستا آقای Robert Hallock مدیر روابط عمومی شرکت AMD در بخش بازی و گرافیک در طی مصاحبه‌ای که داشت ادعای سرکت انودیا را مبنی بر سود پایین در کسب و کار کنسولی را مورد انتقاد قرار داد و اذعان کرد، در این موقعیت این حرف بیشتر شبیه همان انگور ترش است. ( یا به قول معروف، گربه دستش به گوشت نمی‌رسه می‌گه پیف پیف).

وی در ادامه افزود، "واقعیت این است اگر بخواهیم به سخنان مرد افسانه‌ای دنیای گیم یعنی آقای John Carmack استناد کنیم، ایشان یک کنسول استاندارد را این چنین توصیف می‌کنند: کنسولی را بساز که هم ساخت بازی‌های مولتی‌پلتفرم برایش آسان باشد و هم ارزان قیمت باشد." وی در ادامه می‌افزاید "این مسئله باعث می‌شود سازندگان به جای دستکاری خاص معماری، در زمان صرفه جویی نمایند و کیفیت بازی‌های خود را بهبود ببخشند. ما افتخار داریم که تونستیم یک همچین اکوسیستمی را برای سازندگان باز کنیم تا آن‌ها از آن بهره ببرند و بیش از آن از این مسئله هیجان زده هستیم که این سیستم فقط در سخت افزاری که ما خلق کرده‌ایم کار می‌کند. واقعا درک این مطلب که چرا برخی‌ها می‌خواهند از این وضعیت مطلوب صرفه نظر کنند برایم سخت است."

شایان ذکر است در ماه مارچ انودیا کار با سونی را به خاطر مسائل قیمتی کنسل و رد نمود.

gamingbolt

مثل اینکه دوستان فراموش کردن اینجا موضوع بحث GPU کنسول هست. انویدیا اگه کارش برای کنسول ها هم خیلی خوبه چرا GPU ساخت AMD کنسول X360 (کنسولی که یه سال هم زودتر و ارزون تر از PS3 عرضه شد!) کمی قوی تر از GPU پلی استیشن3 بود؟
سازنده ها حتی 1st Party های خود سونی مدام از سل حرف می زدن به جای GPU، نمونه اش سازنده های اینفیموس2 که می گفتن تمام افکت های جدیدی که به کار بردیم به لطف سل بوده سل نبود کاملا موازنه قدرت بهم می خورد با کنسول رقیب. کما اینکه تفاوت تو خیلی از بازی های مولتی به چشم می خورد.

دوست عزیز اول از همه وقتی بحث سر GPU میشه صحبت سر قدرت GPU ها میشه که در اینجا کلا بحثی وجود نداره قدرت GPU های NVIDIA بیشتر اما نه انقدر بیشتر که قیمت تمام شده این میزان تفاوت داشته باشه با AMD بعدشم بهترین گرافیک کارت تک GPU دنیا برای NVIDIA هستش .

مورد بعدی در مورد GPU کنسول PS3 خوب شما از کجا میدونی سونی نیاز به GPU قدرتمندتری نداشته ? NVIDIA که سازنده کنسول نبوده سونی سفارش داده NVIDIA ساخته قیمت حدودی هم سونی مشخص کرده این دیگه سوال داره ؟

فکر کنم این بحث ها ربطی به اینجا نداشته باشه مشکل از پورت بازی برای PS3 بوده همون جوری که بازی های مولتی که روی PS3 ساخته شده بودن و روی 360 عرضه شده بودن بهتر هم بودن . مورد بعدی در مورد CPU که صحبت میکردن به خاطر اینکه ساختار این CPU خیلی متفاوت بود با CPU های معمولی و حتی 360 که سازنده قارد بود عملیات های گرافیکی به CPU انتقال بده و اینجوری کیفیت بهتری بگیره پس نیازی نبود که در مورد GPU صحبت بشه در هر حال GPU کنسول PS3 ضعیفتر از 360 بود که حقیقته اما این ضعف با قدرت CPU جبران میشد که دیگه به معماری PS3 در زمان خودش بر میگرده نه به GPU NVIDIA .

از نظر من قدرت و market share يه جورايي تقسيم شده؛nvidia در حال حاظر تو pc desktop داره حكمراني ميكنه همونطور كه AMD يكه تار مطلق كنسولها شد .

خبر فوری :

طبق گفته سایت NVIDIA to launch more cards this year, Maxwell in Q1 2014 | VideoCardz.com

سری تراشه های ماکس ول MAXWELL (سری بعد کپلر کنونی ) در اوایل سال 2014 عرضه خواهند شد Q1

همچنین قویترین تراشه این سری موسم به GM110 با تکنولوزی ساخت 20nmخواهد بود با قدرت محاسباتی حدودا 12 ترا فلاپس و حدودا با تعداد 14 میلیارد ترانزیستور ساخته خواهد شد .

تقریبا x2 قوی تر از TITAN فعلی و حدودا بین x7 یا x8 قویتر از PS4

با اغاز سال میلادی جدید قاعده بازی بطور کل عوض خواهد شد ..
منتظر باشید

آخرین ویرایش:
خبر فوری :

طبق گفته سایت NVIDIA to launch more cards this year, Maxwell in Q1 2014 | VideoCardz.com

سری تراشه های ماکس ول MAXWELL (سری بعد کپلر کنونی ) در اوایل سال 2014 عرضه خواهند شد Q1

همچنین قویترین تراشه این سری موسم به GM110 با تکنولوزی ساخت 20nmخواهد بود با قدرت محاسباتی حدودا 12 ترا فلاپس و حدودا با تعداد 14 میلیارد ترانزیستور ساخته خواهد شد .

تقریبا x2 قوی تر از TITAN فعلی و حدودا بین x7 یا x8 قویتر از PS4

با اغاز سال میلادی جدید قاعده بازی بطور کل عوض خواهد شد ..
منتظر باشید
حالا که این طوره باید پولامون رو جمع کنیم شاید بتونیم یکی از کارت های معمولی انویدیا رو بخریم .
ولی تو زمینه گرافیک بدون هیچ بحثی nvidia برتره .

حالا هی صغری کبری بچنیدX7 X10 X20 BLAH GK110 GM110بکنید مهم اینه که نتونست امتیاز GPU کنسول ها رو بگیره برا من این مهمه که میشینم پا کنسولم BF4 رو 1080 60 فریم ثابت بازی میکنم NVIDIAهم هر کاری دلش میخواد بره بکنه

حالا هی صغری کبری بچنیدX7 X10 X20 BLAH GK110 GM110بکنید مهم اینه که نتونست امتیاز GPU کنسول ها رو بگیره برا من این مهمه که میشینم پا کنسولم BF4 رو 1080 60 فریم ثابت بازی میکنم NVIDIAهم هر کاری دلش میخواد بره بکنه
WTF؟:| به شما کنسول گیمر ها که از اولشم قرار نبوده که ربطی داشته باشه و ربطی نداره, این خبر واسه ما هاست که میخوایم ببینیم سری جدید کارت گرافیک چقدر از کنسولی که هنوز نمیومده:lol:قویتره.

- - -ویرایش - - -

حالا که این طوره باید پولامون رو جمع کنیم شاید بتونیم یکی از کارت های معمولی انویدیا رو بخریم .
ولی تو زمینه گرافیک بدون هیچ بحثی nvidia برتره .
قیمت ها فرقی نمیکنن, مثلا 860 همون قیمتیه که 760 الان هست.

خوب دیگه همون 760 یا 660 رو هم پولش رو ندارم . :d ما با یک 520 داریم سر میکنیم داداش . ما بچه ی پایینیم . با سختی بزرگ شدیم . :d
مگه من چی دارم؟ 9800GT=)) تا 2014 خدا کریمه, پولش جور شد که هیچ, پولش جور نشد هم میریم جمع میکنیم که سال 2015 که 900 اومد بخریم=))

8 برابر قویتر از PS4 !!! PS4 نیومده از دور خارج شد. lol

بله قویتره پولش هم قشنگتره .;) شما داری با 400 دلار کنسول کامل میگیری از اون طرف با 500-1000 دلار فقط یک عدد کارت به این قدرت .

پول مادربرد مناسبش هم حساب کن و cpu خوبی که با بقیه چیزا مچ بشه بعدم مقایسه انجام میدیم .;)

WTF؟:| به شما کنسول گیمر ها که از اولشم قرار نبوده که ربطی داشته باشه و ربطی نداره, این خبر واسه ما هاست که میخوایم ببینیم سری جدید کارت گرافیک چقدر از کنسولی که هنوز نمیومده:lol:قویتره.

- - -ویرایش - - -

قیمت ها فرقی نمیکنن, مثلا 860 همون قیمتیه که 760 الان هست.
huh?شما میزان و معیار ربط داشتن خبرو تعیین میکنی؟مدیری شما؟ناظمی؟ربطش به شما چیه دقیقا؟ خبر در مورد gpuکنسول ها هم هست تو رو خدا قبل فتوا ول دادن متن خبرم بخون بد نیست
معیار اصلی ساخت بازی ها کنسول ها حالا nvidiaبیاد هزار برابر ps4کارت بزنه اختلاف هیچوقت زیاد نمیشه

چه خیال پردازیهایی کردین راجب کارتهای nvidia من که قبلا استفاده میکردم و الان که رفتم تو کار amd دیدم فقط داشتم پول حروم میکردم سر دو یا سه فریم اضافه. amd از نظر قدرت و قیمت بسیار انتخاب مناسبیه

بله قویتره پولش هم قشنگتره .;) شما داری با 400 دلار کنسول کامل میگیری از اون طرف با 500-1000 دلار فقط یک عدد کارت به این قدرت .

پول مادربرد مناسبش هم حساب کن و cpu خوبی که با بقیه چیزا مچ بشه بعدم مقایسه انجام میدیم .;)
سیستمی که شما میگی گرافیکش میشه 1000 تا, مادربورد هم 240 تا, CPU هم 350 تا, شد 1590:
1590/400=3 و 975 هزارم. این وسط مشکل اینجاست:
قیمت این پیسی 4 برابره, ولی قدرتش 8-7 برابر:lol:

- - -ویرایش - - -

huh?شما میزان و معیار ربط داشتن خبرو تعیین میکنی؟مدیری شما؟ناظمی؟ربطش به شما چیه دقیقا؟ خبر در مورد gpuکنسول ها هم هست تو رو خدا قبل فتوا ول دادن متن خبرم بخون بد نیست
معیار اصلی ساخت بازی ها کنسول ها حالا nvidiaبیاد هزار برابر ps4کارت بزنه اختلاف هیچوقت زیاد نمیشه
من تایین نمیکنم, ولی قائدتا قدرت GPU ه PC واسه کسی که کنسولی ه و با PC کاری نداره ربطی نداره;;)
خبر در مورد gpuکنسول ها هم هست
شما میزان و معیار ربط داشتن خبرو تعیین میکنی؟مدیری شما؟ناظمی؟ربطش به شما چیه دقیقا؟

ما الان بحثمون قدرت بود و نه پول ولی خودت خواستی: :d و اونجوری من هم میتونم بگم که من بازیها رو کرک شده و تقریبا مجانی میزنم به بدن ولی تو باید بابت هر بازی 60 دلار پول بدی... و این جدای این موضوع هست که با PC به غیر از تجربه ی بهترین نوع Gaming, میشه بسیاری کارهای دیگه هم انجام داد که PS4 محدود تو حتی خوابشو هم نمیتونه ببینه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or