AMD: شرکت Nvidia دستش به گوشت نمی‌رسد می‌گوید پیف پیف

  • Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

ps4_amd_apu_prin.jpg

درود.

بی‌شک شرکت AMD با قراردادی که با دو شرکت بزرگ سونی و ماکروسافت برای ساخت چیپ گرافیک و CPU ها بست، یک قدم از رقیب دیرینه خود یعنی Nvidia در مورد سود کلان دستگاهای بازی پیش افتاد. در همین راستا آقای Robert Hallock مدیر روابط عمومی شرکت AMD در بخش بازی و گرافیک در طی مصاحبه‌ای که داشت ادعای سرکت انودیا را مبنی بر سود پایین در کسب و کار کنسولی را مورد انتقاد قرار داد و اذعان کرد، در این موقعیت این حرف بیشتر شبیه همان انگور ترش است. ( یا به قول معروف، گربه دستش به گوشت نمی‌رسه می‌گه پیف پیف).

وی در ادامه افزود، "واقعیت این است اگر بخواهیم به سخنان مرد افسانه‌ای دنیای گیم یعنی آقای John Carmack استناد کنیم، ایشان یک کنسول استاندارد را این چنین توصیف می‌کنند: کنسولی را بساز که هم ساخت بازی‌های مولتی‌پلتفرم برایش آسان باشد و هم ارزان قیمت باشد." وی در ادامه می‌افزاید "این مسئله باعث می‌شود سازندگان به جای دستکاری خاص معماری، در زمان صرفه جویی نمایند و کیفیت بازی‌های خود را بهبود ببخشند. ما افتخار داریم که تونستیم یک همچین اکوسیستمی را برای سازندگان باز کنیم تا آن‌ها از آن بهره ببرند و بیش از آن از این مسئله هیجان زده هستیم که این سیستم فقط در سخت افزاری که ما خلق کرده‌ایم کار می‌کند. واقعا درک این مطلب که چرا برخی‌ها می‌خواهند از این وضعیت مطلوب صرفه نظر کنند برایم سخت است."

شایان ذکر است در ماه مارچ انودیا کار با سونی را به خاطر مسائل قیمتی کنسل و رد نمود.

gamingbolt
 
اتفاقا این برداشت شماست از نیاز خیلی از افراد .
ببین اون کسی که در خودش نیازی میبینه نیازش تهیه میکنه شاید به نظر شما این جوری به صرفه تر باشه شاید به نظر بقیه نباشه نظرت برای خودت محترم اما نمیتونی به همه این نظر بسط بدی همون جوری که تو دنیا هر ساله ملت کلی کنسول تهیه میکنن با وجود اینکه به نظر شما به صرفه تر هستش به جای اینکه pc پیشرفته داشته باشن .
در اینکه تبلت نمیتونه جای PC بگیره شکی درش نیست اما این رشد استفاده از تبلت ها نشون میده نیاز های بیشتر مردم تبلت ها میتونن بر طرف کنن حالا چه بتونه جای PC بگیره چه نتونه .

ببین آمار و ارقام دنیا داره چیز دیگه ای نشون میده من خودم معتقدم تبلت ها یه تب زودگزر هستن اما جوابگو نیاز های خیلی از افراد هستن .

خوب بله منم بر مبنایی نیازم وسیله تهیه میکنم این برداشت اشتباهیه که ملت ما دارن نمیدونم چرا شما در آمریکا هم زندگی کنی و ارزش پولت زیاد هم باشه بازم میبنی که همه آمریکایی ها و اروپایی ها سیستم های خدا ندارن بلکه بر مبنایی نیاز های کاریشون سیستم تهیه میکنن منم قرار نیست به شخصی که بلد نیست از یک PC درست درمون استفاده کنه و تمام بخش های PC استفاده کنه پیشنهاد بدم بره پولش بریزه تو چاه که چی فقط به خاطر اینکه میتونه یک بازی که شکل کلیش مشخصه برمبنای قدرت کنسول ها داره پیش میره بره پولش بریزه دور که چند فریم بیشتر بگیره یا اینکه چند تا تسکچر و... بهتری داشته باشه .

من قبول ندارم که همه این نیاز داشته باشن همه من نیستن همه شما نیستن همه مهندس نیستن همه با کارهای گرافیکی سرو کله ندارن همه ملت هنوز نمیدونن با PC چه کارهایی میشه کرد بعد من بیام برای ملت نسخه ببندم که ملت کامپیوتر بگیری بهتره تا کنسول اما طرف نتونه از بقیه جنبه های PC استفاده کنه جز اینکه من کاری کردم پولش دور بریزه هیچ کار دیگه ای نکردم .
بله این یک امر سلیقه ایه و منم قبول دارم . بالاخره میدونم هر چیزی مزایای خاص خودش رو داره و نمیه به اونی که کنسول میخره توحین کرد یا برعکس .
تبلت ها ها و موبایل هم درسته جواب گوی نیاز خیلی افرادن اما همیشه افرادی هستند که برای کارشون نیاز به یه pc قوی دارند هر چند تعدادشون کمه اما بازم دلیل نمیشه pc نسلش منقرض بشه .

اون نیاز های هم شامل علاقه هم میشه که این علاقه خودش یه بخشش سلقه ایه . به خاطر همون جند فریم /( که گاهی دو برابر فریم همون بازی در کنسول میشه ) عده ای هستند که سیستم های قوی میبندند تا به قول خودشون بازی ها جلوشون زانو بزنند و یه حس خاص بودن داره ! . عده ای هم هستند به خاطر انحصاری های pc یه سیستم قوی میبندند و ... ( انحصاری هم یه عمره سلیقه ایه و واردش زیاد نمیشم )
من نسخه نبستم که کامپیوتر بهتره من فقط گفتم خریدش به صرفه تره . من خودم هم اول از دوست داران کنسول جدید سونی بودم اما بعد نظرم عوض شد به دلایلی . می خوام بگم این ها همه سلیقه ایه و سلیقه ی هر کس ممکنه عوض بشه .
من دارم یه راه با یه مقدار دلیل به یکی نشون میدم انوقت اگه اون فرد بیاد تو راه من گناهی ندارم و اون عقلش اون رو مجبور به این کار کرده حالا چه نتونه از همه ی جنبه هاش استفاده کنه چه بتونه من خودم هم الان تو بخش pc چه از بخش سخت افزار و چه نرم افزار خیلی اطلاعاتم کمه اما به راحتی میشه اطلاعات به دست اورد و منی هم که اطلاعاتم کمه با این وجود بازم کلی استفاده از pc میکنم .
حرف های پست ها تون تو این بخش کاملا منطقی بود و با بار علمی زیاد . اگه نتونستم پا با پا تون بیام معذرت . :d
ببخشید یکم تو این پست اسپم دادم . البته مربوط به pc و انویدیا و کنسول بود پس اسپم نمیشه :d
 
R!HANNA


اول اینکه باید یه APU 8 هسته ای رو میگفتی نه 3 هسته و اینکه اون کارت با اون APU از نظر قدرت همخونی نداره
دوم اینکه شما از قطعات داخلی کیس همینارو میشناسی ؟! یعنی چیزه دیگه ای نیاز نیست ؟!
سوم هر جوری هم که پیچ و تابش بدی باز هم نمیتونی با اون بودجه یه کیس واسه همین نسل هم ببندی نسل بعد پیشکش ...
درود
اول اینکه همون سی پی یو هم کفایت میکنه . چون بنده gpu رو انتخاب کردم که خیلی خیلی قوی تر از 7850 موجود در ps4 هست .
دوم اینکه در بازی های pc نیازی به هماهنگی بین سی پی یو و جی پی یو نیست . چون بازی ساز 90 درصد رندرینگ رو به عهده جی پی یو میزاره و اساسا کلمه " بهینه سازی و هماهنگی " برای کنسول ها به کار میره .
سوم اینکه apu که من معرفی کردم از apu موجود بر روی کنسول ps4 ضعیف تر هست . ولی با این حال به شما قول میدم قول میدم که این سیستم در بازی های نسل بعد به هیچ وجه کم نمیاره . به خاطر وجود 7970 که براتون معرفی کردم تازه این کارت گرافیکی به تنهایی دارای 3 گیگ رم ddr5 هست و ps4 تنها 5 گیگ رم برای استفاده مشترک بین cpu , gpu در دسترس قرار داده .
ونکته مهم این هست که gpu دسترسی بهتری به این 3 گیگ رم داره

اساسا سازنده های بازی برای کنسول ها از قدرت سی پی یو استفاده می کنن . در گیمینگ pc شما نیاز به سی پی یو خیلی قوی ندارید . البته به علت نوع ساختار cpu ها ، اساسا استفاده از اونها به عنوان gpu بازده کمی میده نمونش رو در cell دیدیم .
قطعات داخلی کیس هم میتونید یه مادر بورد آشغالی استفاده کنید . ( کاری که من کردم و نتیجه مثبت گرفتم ) یه مادر برد 13 دلاری هم کفایت میکنه .
بلوری هم که نیازی نیست چون بازی های پی سی روی دی وی دی عرضه میشه .
دیگه چی می خوای ؟ :d
اما یک نکته
این سیستم بازی های نسل بعد رو با همون کیفیت کنسول ها ساپرت میکنه . یعنی فردا نیای بگی که فلان بازی رو من دوست دارم تو شرایط VH بازی کنم .!
می دونی منظورم چیه ؟

(( چه اعتماد به نفسی من دارم ))



سوم هر جوری هم که پیچ و تابش بدی باز هم نمیتونی با اون بودجه یه کیس واسه همین نسل هم ببندی نسل بعد پیشکش ...

برای این نسل !
من با سیستم زغالیم کرایسیس 1 رو بازی کردم فکر نمی کنم همه بازی های کنسولیتون رو روی هم بزارید بتونه به کرایسیس 1 نزدیک بشه ! ;)
من مترو لست لایت رو توری بازی کردم که بهترین بازی های کنسولی رو هضم میکرد . با سیستم زغالیم


خیلی ممنون نمیخواد معرفی کنید

ببین اگر تا الان با PC بازی نکردی مشکل من نیست . می تونی از بچه ها ی دیگه که سیستم ضعیف دارن سوال کنی .
لطفا یه کم اطلاعاتتون رو ببرید بالا
 
مقایسه PC با کنسول اشتباهه!چون مطمئنم که شاید الان مثلا گرافیک 7950 از لحاظ عددی با PS4 یکی باشه ولی وقت امدن کنسول میبینید خیلی از رقبای خودش رو بر روی کاغذ شکست میده!
همین نسل رو مقایسه کنید نسل بعد هم همین طوری هست!شما هم هی دلتون به این اعداد خوش باشه!
من موقعی که داشتم سیستم میبستم گرافیک 8800 رو برای خودم بستم و از روی عدد خیلی از نسل حاضر قوی تر بود ولی این آخرها یه بازی درست حسابی روش اجرا نمیشد!هر چند از لحاظ عددی قوی تر بود!
من به این نتیجه رسیدم که به عمد بازی ها رو بد میسازن که قدرت پردازشی زیادی بخواد تا بتونن قطعاتشون رو تو پاچمون کنن حالا هی شما بیاین مقایسه کنید پایان نسل میبینیم!
ز همین حالا حاضرم قسم بخورم 6 سال دیگه پایان دوره PS4 همین گرافیک 7970 هیچ بازی رو نمیکشه!
 
ببین اگر تا الان با PC بازی نکردی مشکل من نیست . می تونی از بچه ها ی دیگه که سیستم ضعیف دارن سوال کنی .
لطفا یه کم اطلاعاتتون رو ببرید بالا
:))
مشخصات سیستمم تو پروفایلمه + عکس دو تا سیستم ها مشخصاتشون توی این تاپیک هست پست214 یکی دیگه هم دارم میبندم در حال حاضر خواستی از اونم برات عکس بگیرم
راجع به بازی نکردن با pcهم خواستی لینک اکانت بتلفیلدمو نشونت بدم پس خوهشا برا ما از این چیزا صحبت نکنید از شما توی pc گیمینگ تجربمون بیشتر نباشه کمتر نیست
---------------------------------------------------------------------------
خانوم با اطلاعات زیاد شما هنوز نمی دونید سیستم نسل بعدی یه مین نسل بعدی یه cpu coolerخوب یه کیس برا کولینگ خوب پاور خوب موس و کیبورد خوب برا گیم میخواد انتظار دارید من چی بگم الان؟
مگه کیلویه برم باقی پولو رم بخرم؟
اینا رو با باد هوا میخرید؟
 
آخرین ویرایش:
مقایسه PC با کنسول اشتباهه!چون مطمئنم که شاید الان مثلا گرافیک 7950 از لحاظ عددی با PS4 یکی باشه ولی وقت امدن کنسول میبینید خیلی از رقبای خودش رو بر روی کاغذ شکست میده!
همین نسل رو مقایسه کنید نسل بعد هم همین طوری هست!شما هم هی دلتون به این اعداد خوش باشه!
من موقعی که داشتم سیستم میبستم گرافیک 8800 رو برای خودم بستم و از روی عدد خیلی از نسل حاضر قوی تر بود ولی این آخرها یه بازی درست حسابی روش اجرا نمیشد!هر چند از لحاظ عددی قوی تر بود!
من به این نتیجه رسیدم که به عمد بازی ها رو بد میسازن که قدرت پردازشی زیادی بخواد تا بتونن قطعاتشون رو تو پاچمون کنن حالا هی شما بیاین مقایسه کنید پایان نسل میبینیم!
ز همین حالا حاضرم قسم بخورم 6 سال دیگه پایان دوره PS4 همین گرافیک 7970 هیچ بازی رو نمیکشه!

ببینید
یک زمان هست شما می خواهید با 8800 بازی رو در شرایط یکسان با کنسول هال نسل 7 بازی کنید . یعنی 30 فریم و 720 رزولوشن

یک زمان هست شما می خوای بازی های PC , و بازی های مولتی پلتفورم رو در شرایط HE و بهترین شرایط گرافیکی بازی کنید .
این 2 تا موضوع با هم فرق داره .
اگر می خواهید قدرت قطعات PC رو با قیمت محدود کنید مثلا بگید که هم تراز با قیمت کنسول ها باشه پس باید بازی رو هم در همون شرایط بازی کنید .

کی میگه 8800 کم میاره ؟ همین الان 8800 بازی های مولتی پلتفرم رو در شرایط یکسان کنسول ها اجرا میکنه . ( البته شاید هم بهتر )

ولی
اگر منظور شما از اینکه 8800 تان بازی های آخر نسل رو اجرا نکرده . خوب بله مثلا 8800 قطعا نمی تونه مترو لست لایت رو در بهترین شرایط اجرا کنه . ولی اگر نگاهی به مترو لست لایت ورژن های کنسولی بیندازید و تنظیمات مترو رو در حالت کم و ضعیف قرار بدید قطعا بازی اجرا خواهد شد .
می دونید منظور من چیه ؟ میگیرید مطلب رو ؟
من میگم
اگر قرار باشد قدرت سخت افزرا PC را محدود به قیمت کنسول ها کنیم پس الزاما کیفیت بازی ها هم محدود به کیفیت بازی های کنسولی می شود .


خانوم با اطلاعات زیاد شما هنوز نمی دونید سیستم نسل بعدی یه مین نسل بعدی یه cpu coolerخوب یه کیس برا کولینگ خوب پاور خوب موس و کیبورد خوب برا گیم میخواد انتظار دارید من چی بگم الان؟
مگه کیلویه برم باقی پولو رم بخرم؟
اینا رو با باد هوا میخرید؟

سی پی یو کولینگ خوب ! کولینگ خوب برای کیس!
البته این چیز هایی که شما میفرمائید برای کسی هست که اورکلاک میکنه . وگرنه مهندسین شرکت AMD روی کارت گرافیکی و APU فن عرضه نمی کردن . شما این سیستم رو ببند با فن ها و کولینگ خود شرکت . اگر سیستمتون مشکل خورد بیا من پولش رو بهتون تقدیم می کنم .
کی برد خوب و ماس خوب هم لازم نیست با همین بنجل ها میشه بازی کرد . تازه شما باید یه پولی هم جدا برای دوربین PS4 پرداخت کنید!
 
آخرین ویرایش:
ببینید
یک زمان هست شما می خواهید با 8800 بازی رو در شرایط یکسان با کنسول هال نسل 7 بازی کنید . یعنی 30 فریم و 720 رزولوشن

یک زمان هست شما می خوای بازی های PC , و بازی های مولتی پلتفورم رو در شرایط HE و بهترین شرایط گرافیکی بازی کنید .
این 2 تا موضوع با هم فرق داره .
اگر می خواهید قدرت قطعات PC رو با قیمت محدود کنید مثلا بگید که هم تراز با قیمت کنسول ها باشه پس باید بازی رو هم در همون شرایط بازی کنید .

کی میگه 8800 کم میاره ؟ همین الان 8800 بازی های مولتی پلتفرم رو در شرایط یکسان کنسول ها اجرا میکنه . ( البته شاید هم بهتر )

ولی
اگر منظور شما از اینکه 8800 تان بازی های آخر نسل رو اجرا نکرده . خوب بله مثلا 8800 قطعا نمی تونه مترو لست لایت رو در بهترین شرایط اجرا کنه . ولی اگر نگاهی به مترو لست لایت ورژن های کنسولی بیندازید و تنظیمات مترو رو در حالت کم و ضعیف قرار بدید قطعا بازی اجرا خواهد شد .
می دونید منظور من چیه ؟ میگیرید مطلب رو ؟
من میگم
اگر قرار باشد قدرت سخت افزرا PC را محدود به قیمت کنسول ها کنیم پس الزاما کیفیت بازی ها هم محدود به کیفیت بازی های کنسولی می شود .
نه حرف شما اشتباه هست متاسفانه خیلی از بازی ها قابلیت اجرا در حد گرافیک کنسولی رو نداره یا هم به دلیل بهینه نبودن بازی یا هزار چیز دیگه امکان اجرا حتی به اندازه یک کنسول رو ندارن!
من روی گرافیک بالا نگفتم فقط در حد ران و یه 1024*768 خیلی ها اجرا نمیشن!
یه سر به دیجیتال فاندری بزنی همه چیز گیرت میاد بعضی اوقات بازی ها رو با pc هم مقایسه میکنه بعد میبینی چه سیستم خوفی بسته تا اندکی گرافیکش از نسل حاضر بهتر باشه یا در همین حد باشه!
 
زومیت با 600$ یه سیستم 1.2x قویتر از ps4 انتخاب کرده ! تا عرضه ی کنسول این عدد کمتر هم میشه:d
DF رو ولش کن . بیا پیش من تا بهت بگم چه سیستمی ببند تا نسل بعد رو تظمینی بازی کنی. DF کلی قطعه زیر دستش هست هر وقت هم بخواد هر کدومش رو با هم میبنده . همین سیستمی که گفتم کفاف میده . شما یک لینک بده از DF ببینیم .
چیکار به DF دارم!
گفتم زومیت:dhttp://www.zoomit.ir/
سیستمی متشکل از قطعات زیر با پلی‌استیشن 4 مقایسه شده است:

  • پردازنده: FX 6300 ای‌ام‌دی به قیمت 130 دلار
  • کارت گرافیک: GTX 660 به قیمت 230 دلار
  • حافظه: 8 گیگابایت Crucial Ballistix Tactical LP به قیمت 53 دلار
  • مادربورد: گیگابایت GA-970A-DS3 به قیمت 80 دلار
  • هارددیسک: سیگیت 500 گیگابایتی به قیمت 53 دلار
  • باقی تجهیزات سیستم: 50 دلار
مجموع قطعات چنین سیستم قدرتمندی 600 دلار هزینه خواهد داشت که هنگام عرضه‌ی پلی‌استیشن 4 ارزان‌تر خواهد شد و تقریبا به قیمتی مشابه پلی‌استیشن خواهد رسید.
اول اینکه باید یه APU 8 هسته ای رو میگفتی نه 3 هسته و اینکه اون کارت با اون APU از نظر قدرت همخونی نداره
مگه قدرت کارتهارو با تعداد هسته هاش بدست میارن؟:-/
 
آخرین ویرایش:
DF رو ولش کن . بیا پیش من تا بهت بگم چه سیستمی ببند تا نسل بعد رو تظمینی بازی کنی. DF کلی قطعه زیر دستش هست هر وقت هم بخواد هر کدومش رو با هم میبنده . همین سیستمی که گفتم کفاف میده . شما یک لینک بده از DF ببینیم .
 
در بازی های pc بازی ساز, 90 درصد رندرینگ رو به عهده جی پی یو میزاره. در pc gaming شما نیاز به سی پی یو خیلی قوی ندارید

این قضیه کاملا درسته چون من خودم بصورت تجربی بهش رسیدم. چند سال پیش سیستمم از یک CPU تک هسته ای P4 3.0 GHz و یک کارت گرافیک قوی 8800 GTS تشکیل شده بود و من با این سیستم بازیهای مولتی پلتفرم رو با کیفیت و فریم ریت بهتری نسبت به کنسولها اجرا می کردم .

مثلا با همین سیستم, کراسیس 1 رو با تنظیمات متوسط و با فریم ریت 25 اجرا میکردم. که همین متوسط چیزی فراتر از نسخه ی کنسولی بود. یا مثلا COD ها یا MOH یا ...

(این موضوع گذشته از این بود که توی نسلی که گذشت, اکثر سازنده های بازیهای مولتی پلتفرم, پورت های چندان خوبی برای نسخه های PC منتشر نمی کردند )
 
این قضیه کاملا درسته چون من خودم بصورت تجربی بهش رسیدم. چند سال پیش سیستمم از یک CPU تک هسته ای P4 3.0 GHz و یک کارت گرافیک قوی 8800 GTS تشکیل شده بود و من با این سیستم بازیهای مولتی پلتفرم رو با کیفیت و فریم ریت بهتری نسبت به کنسولها اجرا می کردم .

مثلا با همین سیستم, کراسیس 1 رو با تنظیمات متوسط و با فریم ریت 25 اجرا میکردم. که همین متوسط چیزی فراتر از نسخه ی کنسولی بود. یا مثلا COD ها یا MOH یا ...

(این موضوع گذشته از این بود که توی نسلی که گذشت, اکثر سازنده های بازیهای مولتی پلتفرم, پورت های چندان خوبی برای نسخه های PC منتشر نمی کردند )

اتفاقا منم کرایسیس 1 رو اولین بار با سیستمی مشابه تونستم بازی کنم . :d
 
درود
اول اینکه همون سی پی یو هم کفایت میکنه . چون بنده gpu رو انتخاب کردم که خیلی خیلی قوی تر از 7850 موجود در ps4 هست .
دوم اینکه در بازی های pc نیازی به هماهنگی بین سی پی یو و جی پی یو نیست . چون بازی ساز 90 درصد رندرینگ رو به عهده جی پی یو میزاره و اساسا کلمه " بهینه سازی و هماهنگی " برای کنسول ها به کار میره .
سوم اینکه apu که من معرفی کردم از apu موجود بر روی کنسول ps4 ضعیف تر هست . ولی با این حال به شما قول میدم قول میدم که این سیستم در بازی های نسل بعد به هیچ وجه کم نمیاره . به خاطر وجود 7970 که براتون معرفی کردم تازه این کارت گرافیکی به تنهایی دارای 3 گیگ رم ddr5 هست و ps4 تنها 5 گیگ رم برای استفاده مشترک بین cpu , gpu در دسترس قرار داده .
ونکته مهم این هست که gpu دسترسی بهتری به این 3 گیگ رم داره

اساسا سازنده های بازی برای کنسول ها از قدرت سی پی یو استفاده می کنن . در گیمینگ pc شما نیاز به سی پی یو خیلی قوی ندارید . البته به علت نوع ساختار cpu ها ، اساسا استفاده از اونها به عنوان gpu بازده کمی میده نمونش رو در cell دیدیم .
قطعات داخلی کیس هم میتونید یه مادر بورد آشغالی استفاده کنید . ( کاری که من کردم و نتیجه مثبت گرفتم ) یه مادر برد 13 دلاری هم کفایت میکنه .
بلوری هم که نیازی نیست چون بازی های پی سی روی دی وی دی عرضه میشه .
دیگه چی می خوای ؟ :d
اما یک نکته
این سیستم بازی های نسل بعد رو با همون کیفیت کنسول ها ساپرت میکنه . یعنی فردا نیای بگی که فلان بازی رو من دوست دارم تو شرایط VH بازی کنم .!
می دونی منظورم چیه ؟

(( چه اعتماد به نفسی من دارم ))

خب عملا مشخص کردی که از سخت افزار هیچی نمیدونی

و واقعا هم اعتماد به نفس بالایی داری ...

برای این نسل !
من با سیستم زغالیم کرایسیس 1 رو بازی کردم فکر نمی کنم همه بازی های کنسولیتون رو روی هم بزارید بتونه به کرایسیس 1 نزدیک بشه ! ;)
من مترو لست لایت رو توری بازی کردم که بهترین بازی های کنسولی رو هضم میکرد . با سیستم زغالیم

اول اینکه من کنسول ندارم که میگی بازیای کنسولتون

دوم اینکه جنابعالی مسلما کرایسیس رو با تنظیمات متوسط به پایین و مترو رو تا آخرین حد پایین قرار دادید و باز هم فریم قابل قبولی نداشتید "یه X2 و 5770 بیش از این زور ندارن" گوشای من دراز و مخملی نیست که هرچی بگی رو بگم درست میگی ...


این قضیه کاملا درسته چون من خودم بصورت تجربی بهش رسیدم. چند سال پیش سیستمم از یک CPU تک هسته ای P4 3.0 GHz و یک کارت گرافیک قوی 8800 GTS تشکیل شده بود و من با این سیستم بازیهای مولتی پلتفرم رو با کیفیت و فریم ریت بهتری نسبت به کنسولها اجرا می کردم .

خب این به خاطر اینه که CPU تو میتونسته کل توان 8800 رو بکار بگیره و به همون اندازه هم تو بازیا عمل میکرده اما اگه کنار همین CPU حتی یه کارت میان رده نسل فعلی رو بزاری بیش از 50 درصد کاراییش میپره و عملا تفاوت خاصی رو مشاهده نمیکنی واسه همین بود که گفتم CPU باید متناسب با قدرت کارت گرافیک باشه ...
 
خب عملا مشخص کردی که از سخت افزار هیچی نمیدونی
و واقعا هم اعتماد به نفس بالایی داری ...
اول اینکه من کنسول ندارم که میگی بازیای کنسولتون
دوم اینکه جنابعالی مسلما کرایسیس رو با تنظیمات متوسط به پایین و مترو رو تا آخرین حد پایین قرار دادید و باز هم فریم قابل قبولی نداشتید "یه X2 و 5770 بیش از این زور ندارن" گوشای من دراز و مخملی نیست که هرچی بگی رو بگم درست میگی ...
خب این به خاطر اینه که CPU تو میتونسته کل توان 8800 رو بکار بگیره و به همون اندازه هم تو بازیا عمل میکرده اما اگه کنار همین CPU حتی یه کارت میان رده نسل فعلی رو بزاری بیش از 50 درصد کاراییش میپره و عملا تفاوت خاصی رو مشاهده نمیکنی واسه همین بود که گفتم CPU باید متناسب با قدرت کارت گرافیک باشه ...

خدمت دوست عزیز عرض شود که اولا

ما عبارتی به نام نمیکشه یا همخونی نداره برای cpu و کارت گرافیک نداریم بنده برای اولین باره دارم این عبارت از طرف شما میشنوم ( تو پست قبلیتونم همچین چیزی به غلط مطرح کردید )

در اصلاح گفته میشه فلان cpu برای این کارت گرافیک ایجاد گلوگاه میکنه
اما

pc مثل کنسول نیست که محدود باشه ... وقتی cpu برای کارت گرافیک ایجاد گلوگاه میکنه براحتی میشه تا حد زیادی این مشکلو با افزایش فرکانس کاری یا همون overclock حل کرد .

بنده قبل ارتقا سیستم با یه AMD Phenom™ II X4 955 3.2 Ghz BE 8Mb Cache و کارت گرافیک قبلیم GTX 480 1536MB 384Bit DDR5

در حد بسیار مطلوبی در رزولوشن 1080p بازیهای Far Cry 3 / Crysis 3 / mtl اجرا میکردم

اما احساس کردم کمی cpu برای کارت من ایجاد کلوگاه میکنه و با کمی اور کردن فرکانس به نتیجه مطلوب رسیدم


شما برید بازی مترو با ایکس باکس بازی کنید بعد بیاین با همچین سیستمی بازی دوباره بازی کنید .. قول میدم شوکه بشید ..

...........
درهرصورت همیشه گفتم کنسول فقط در انحصاری ها خلاصه میشه همشون خوب هستند حالا هرکی با هرچی عشق میکنه میره همونو میخره ( البته کسی که کنسول سونی داره انحصاری های ماکرو از دست میده و برعکس ) هر دو هم انحصاری pc از دست میدن پس بحث انحصاری های کنسول یه مسئله شخصی و سلیقه ایی حساب میشه.
اما برای بازی های مولتی فقط PC
موفق پیروز باشید

yahoo_21.gif


راجع به بازی نکردن با pcهم خواستی لینک اکانت بتلفیلدمو نشونت بدم پس خوهشا برا ما از این چیزا صحبت نکنید از شما توی pc گیمینگ تجربمون بیشتر نباشه کمتر نیست
پس این نکته رو هم به تجربیات تون توی PC گیمینگ اضافه کنید که هر PC گیمر حرفه ایی باید با اصول اولیه اورکلاک اشنایی کامل داشته باشه
مبحثی تخصصی که کنسول بازان هیچ اطلاعاتی ازش ندارن
 
آخرین ویرایش:
خدمت دوست عزیز عرض شود که اولا

ما عبارتی به نام نمیکشه یا همخونی نداره برای cpu و کارت گرافیک نداریم بنده برای اولین باره دارم این عبارت از طرف شما میشنوم ( تو پست قبلیتونم همچین چیزی به غلط مطرح کردید )

در اصلاح گفته میشه فلان cpu برای این کارت گرافیک ایجاد گلوگاه میکنه
اما

pc مثل کنسول نیست که محدود باشه ... وقتی cpu برای کارت گرافیک ایجاد گلوگاه میکنه براحتی میشه تا حد زیادی این مشکلو با افزایش فرکانس کاری یا همون overclock حل کرد .

بنده قبل ارتقا سیستم با یه AMD Phenom™ II X4 955 3.2 Ghz BE 8Mb Cache و کارت گرافیک قبلیم GTX 480 1536MB 384Bit DDR5

در حد بسیار مطلوبی در رزولوشن 1080p بازیهای Far Cry 3 / Crysis 3 / mtl اجرا میکردم

اما احساس کردم کمی cpu برای کارت من ایجاد کلوگاه میکنه و با کمی اور کردن فرکانس به نتیجه مطلوب رسیدم

ببخشید اما دیگه لطفا بهونه اینجوری نگیرید کشش نداره با ایجاد گلوگاه میکنه در کل به یک معنی یعنی نمیتونه میزان دیتای مورد نظر انتقال بده هیچ فرقی هم در معنی با هم نمیکنن در هر دو به معنی اینکه محدودتی ایجاد شده چه خواسته چه ناخواسته.

مورد بعدی PC هم محدودیت خاص خودش داره اینکه گفته میشه محدودیت نداره نه اینکه شما یه CPU داری و یه GPU که هیچ محدودیتی ندارن بلکه شما میتونی ارتقاع بدی سیستم خودتون .

شما هم نمیتونید هر GPU و CPU رو overclock کنید باید اجازه و قدرت و کشش این کار داشته باشه بعضی کارت ها over کارخانه هستن بعضی ها رو فقط شما میتونی باهاش این کار بکنید قبلا باید دقت کنید که over شدن یا نه وگرنه شما به کارت ضربه میزنی که بعد از چند وقت ... .

CPU رو هم به همین صورت بعضی از CPU ها به شما اجازه این کار میدن برای مثال خانواده سری K شرکت intel .

هر چیزی در زات خودش محدودیت داره چه PC چه کنسول چه هر چیز دیگه ای . شما نمیتونی خارج از توان هر چیزی ازش کار بکشی .

ببخشید فراموش کردم این رو هم بیان کنم در کنار CPU و GPU شما باید برد اصلی هم کشش این عمل داشته باشه در کنار Power دستگاه که قراره ولتاژ مناسب بده .
 
آخرین ویرایش:
دوم اینکه جنابعالی مسلما کرایسیس رو با تنظیمات متوسط به پایین و مترو رو تا آخرین حد پایین قرار دادید و باز هم فریم قابل قبولی نداشتید "یه X2 و 5770 بیش از این زور ندارن" گوشای من دراز و مخملی نیست که هرچی بگی رو بگم درست میگی .

ببین من کارتم 5750 هست یعنی ضعیف تر از اونی که فکرش رو بکنی.
نمی دونم چرا قبول نمی کنید . من گفتنی ها رو گفتم . حالا می خواهی قبول کن . می خواهی قبول نکن .
من مترو رو در حالتی بازی کردم که تسالیشن رو رو آخرین حد گزاشتم . تنظیمات گرافیکی تقریبارو ی آخرین حد بود . اما رزولوشن روی 720 بود و موشن بلار رو هم ضعیف کرده بودم .


من یه تجربه در pc دارم . اونم اینه که میتونی مادر برد و سیستم کولینگ آشغال ببندی رو سیستمت . و رم و پردازنده متوسط استفاده کنی و یک کارت گرافیکی خوب بزاری کنارشون تا از پس هر بازی بر بیاد .
ممکنه cpu خوب در نتیجه نهایی یک کارت گرافیکی تاثیر داشته باشه ولی چه قدر ؟ 1 فریم ؟ 2 فری؟ 10 فریم ؟ اصلا نتیجش این قدر مهم هست که بخوای هزینه های زیاد کنی تا از نهایت قدرت کارت گرافیکیت بتونی استفاده کنی ؟
من نتایج بنچمارک های تاثیر cpu روی عملکرد gpu رو تا الان بررسی کردم . تاثیر کمی هست .
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or