AMD: شرکت Nvidia دستش به گوشت نمی‌رسد می‌گوید پیف پیف

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

ps4_amd_apu_prin.jpg

درود.

بی‌شک شرکت AMD با قراردادی که با دو شرکت بزرگ سونی و ماکروسافت برای ساخت چیپ گرافیک و CPU ها بست، یک قدم از رقیب دیرینه خود یعنی Nvidia در مورد سود کلان دستگاهای بازی پیش افتاد. در همین راستا آقای Robert Hallock مدیر روابط عمومی شرکت AMD در بخش بازی و گرافیک در طی مصاحبه‌ای که داشت ادعای سرکت انودیا را مبنی بر سود پایین در کسب و کار کنسولی را مورد انتقاد قرار داد و اذعان کرد، در این موقعیت این حرف بیشتر شبیه همان انگور ترش است. ( یا به قول معروف، گربه دستش به گوشت نمی‌رسه می‌گه پیف پیف).

وی در ادامه افزود، "واقعیت این است اگر بخواهیم به سخنان مرد افسانه‌ای دنیای گیم یعنی آقای John Carmack استناد کنیم، ایشان یک کنسول استاندارد را این چنین توصیف می‌کنند: کنسولی را بساز که هم ساخت بازی‌های مولتی‌پلتفرم برایش آسان باشد و هم ارزان قیمت باشد." وی در ادامه می‌افزاید "این مسئله باعث می‌شود سازندگان به جای دستکاری خاص معماری، در زمان صرفه جویی نمایند و کیفیت بازی‌های خود را بهبود ببخشند. ما افتخار داریم که تونستیم یک همچین اکوسیستمی را برای سازندگان باز کنیم تا آن‌ها از آن بهره ببرند و بیش از آن از این مسئله هیجان زده هستیم که این سیستم فقط در سخت افزاری که ما خلق کرده‌ایم کار می‌کند. واقعا درک این مطلب که چرا برخی‌ها می‌خواهند از این وضعیت مطلوب صرفه نظر کنند برایم سخت است."

شایان ذکر است در ماه مارچ انودیا کار با سونی را به خاطر مسائل قیمتی کنسل و رد نمود.

gamingbolt

تایین نمیکنم, ولی قائدتا قدرت GPU ه PC واسه کسی که کنسولی ه و با PC کاری نداره ربطی نداره
;;)
1-تعیین کردی رفت
2-میگم خداییش پست اول منو خوندی ؟نه خدایی ؟
منظورم از پست اول این بود دوباره میزارمش:
معیار اصلی ساخت بازی ها کنسول ها حالا nvidiaبیاد هزار برابر ps4کارت بزنه اختلاف هیچوقت زیاد نمیشه
نمیدونم موضوع نقل قولی که بعد از پست اول من کردید چه ربطی داشت اصلا به پست من یه wtfهم همینجوری گزاشتی که نفهمیدم اصلا مال چی بود خواستی فقط یچیزی بگی به ما حداقل یچیز منطقی میگفتی
...........................------------------------------..........................
خبر در مورد gpuکنسول ها هم هست
شما میزان و معیار ربط داشتن خبرو تعیین میکنی؟مدیری شما؟ناظمی؟ربطش به شما چیه دقیقا؟
جلل خالق عزیز من گفتم ربط داشتن نگفتم موضوع خبر که شما میاید پست خودمو برا خودم میزارید اصلا چه ربطی داشتن بهم بزور چسبوندینش
شما برای من اومدید تعیین تکلیف کردید به شمای کنسول باز مربوط نیست درسته منم بیام همونو به شما بگم به شمایی که pcبازی مربوط نیست؟

NVIDIA to launch more cards this year, Maxwell in Q1 2014 | VideoCardz.com
---------------------------
مطمئنا هیچ کدوم از دوستان متن انگلیسی خبر رو نخواندند!!
هیچ جای این خبر به تعداد ترانزیستور های Maxwell و قدرت خام پردازشی اش اشاره نکرده.
ضمنا در خبر هم گفته شده که TSMC تا ژوئن 2014 قادر به تولید انبوه نیست. یعنی اینکه اگر maxwell در سه ماه اول سال 2014 عرضه بشه، فناوری ساختش 20 نانومتری نخواهد بود.

در هر حال maxwell با PS4 و X1 اختلاف وحشتناکی از نظر کارایی خواهد داشت و بهتر هستش که اصلا کنسول های نسل بعد با GK110 و Maxwell مقایسه نشه.
-------------------
AMD Hawaii graphics card to cost less than $600 | VideoCardz.com

در این خبر هم گفته شده که قیمت کارت های گرافیک High-END سری 9000 زیر 600 دلار خواهد بود. یعنی 500 دلار یا 550 دلار.
و AMD هم به احتمال زیاد در 25 سپتامبر از سری 9000 رسما رونمایی می کنه و مشخصات دقیقش معلوم خواهد شد.

ما الان بحثمون قدرت بود و نه پول ولی خودت خواستی: :d و اونجوری من هم میتونم بگم که من بازیها رو کرک شده و تقریبا مجانی میزنم به بدن ولی تو باید بابت هر بازی 60 دلار پول بدی... و این جدای این موضوع هست که با PC به غیر از تجربه ی بهترین نوع Gaming, میشه بسیاری کارهای دیگه هم انجام داد که PS4 محدود تو حتی خوابشو هم نمیتونه ببینه ;)

برای چی خودم خواستم ؟ خودت مقایسه کردی شما گفتی نیومده مرد خوب وقتی مقایسه صورت میگیره قیمت دو محصول هم با هم مقایسه میشه.
ببخشید شما وقتی بخوای از بخش آنلاین بازی ها لذت ببری باید روی PC هم شده 60 دلار پول بدی هیچ فرقی نداره ما داریم به صورت صحیح مقایسه میکنیم وگرنه چند وقت دیگه هم PS4 کپی خور میشه دیگه اون موقع چی ؟
به قولی هرچقدر پول بدی روی PC کیفیت میگیری چیز عجیبی نیست اما کنسول یک وسیله بازی با قیمت در حدود کامپیوتر های متوسط بازار اما قدرتی در حد متوسط HIGH-END ها در زمان عرضه اگه قرار بود بهتر باشه پول بیشتری باید بدی این یه حقیقت هستش چیز عجیبی نیست .

ببخشید کنسول یک وسیله بازیه قرار نیست بیاد موشک هوا کنه اسمش روشه کنسول گیم .

سیستمی که شما میگی گرافیکش میشه 1000 تا, مادربورد هم 240 تا, CPU هم 350 تا, شد 1590:
1590/400=3 و 975 هزارم. این وسط مشکل اینجاست:
قیمت این پیسی 4 برابره, ولی قدرتش 8-7 برابر:lol:

نه بابا چطور حساب کردی اون وقت ؟
بی خیال نخندون منو کارتی 7970 که گفته شده نزدیکترین کارت گرافیک به GPU PS4 هستش قیمتش خودتون ببینید لینک

فقط کارت در امده 344 دلار چی میگی برای خودت حالت خوبه ؟ بله کارتش 344 دلار CPU حدود 150 دلار فقط 50 دلار Main دستگاهه از اون طرف هم اگه مانیتور و رم و هارد درایو و اسپیکر و بقیه چیز ها رو حساب نکنیم بازم قیمت بیشتر از PS4 در میاد پس بیخودی بقیه نخندونین .

اگه مقایسه ای باشه با نزدیکترین PC به قطعه های کنسول مقایسه میشه که اینجوری بازم کنسول برتری خودش نسبط به قطعه و قیمت خودش داره .

دفعه بعد خواستی حساب کتاب کنی 2+2=4 .

آخرین ویرایش:
نه بابا چطور حساب کردی اون وقت ؟
بی خیال نخندون منو کارتی 7970 که گفته شده نزدیکترین کارت گرافیک به GPU PS4 هستش قیمتش خودتون ببینید لینک

فقط کارت در امده 344 دلار چی میگی برای خودت حالت خوبه ؟ بله کارتش 344 دلار CPU حدود 150 دلار فقط 50 دلار Main دستگاهه از اون طرف هم اگه مانیتور و رم و هارد درایو و اسپیکر و بقیه چیز ها رو حساب نکنیم بازم قیمت بیشتر از PS4 در میاد پس بیخودی بقیه نخندونین .

اگه مقایسه ای باشه با نزدیکترین PC به قطعه های کنسول مقایسه میشه که اینجوری بازم کنسول برتری خودش نسبط به قطعه و قیمت خودش داره .

دفعه بعد خواستی حساب کتاب کنی 2+2=4 .
از لحاظ قیمت pc به صرفه تره

ps4 هم نیاز به مانیتور و اسپیکر داره:dباید میگفتی موس و کیبور;)

بهتره بگیم از چه نظر به صرفه تر هستش از اینکه چند کاره هستش ؟ شما میگی برای بازی کامپیوتر میبندم خدا بعد میگی خوب چند کاره هستش به صرفه تره خنده داره شما جز بازی کردن برای PC چه نیازی به کارت گرافیک به این قدرت داری که به صرفه تر هستش شما داری یه همچین سیستمی میبندی که بازی کنی پس از بخش بازی بهش نگاه کن اگه بخوایم از نظر دیگه نگاه کنیم شما داری برای وب گردی و فیلم تماشا کردن یا حتی برای کارهای معمولی سیستم 2.5-3 میلیونی یا به قولی 800 -900 دلاری سیستم نزدیک PS4 میبندی مشخصه به صرفه بودن یعنی چی .

ps4 هم نیاز به مانیتور و اسپیکر داره:dباید میگفتی موس و کیبور;)

به هر حال تو هر خونه ای یه TV دیگه الان وجود داره .;) پس نیازی به اسپیکر و مانیتور نیست . من هم کلی گفتم.;)

بهتره بگیم از چه نظر به صرفه تر هستش از اینکه چند کاره هستش ؟ شما میگی برای بازی کامپیوتر میبندم خدا بعد میگی خوب چند کاره هستش به صرفه تره خنده داره شما جز بازی کردن برای PC چه نیازی به کارت گرافیک به این قدرت داری که به صرفه تر هستش شما داری یه همچین سیستمی میبندی که بازی کنی پس از بخش بازی بهش نگاه کن اگه بخوایم از نظر دیگه نگاه کنیم شما داری برای وب گردی و فیلم تماشا کردن یا حتی برای کارهای معمولی سیستم 2.5-3 میلیونی یا به قولی 800 -900 دلاری سیستم نزدیک PS4 میبندی مشخصه به صرفه بودن یعنی چی .
همین انجام دادن کار های مختلف علاوه بر بازی با pc یک مزیته که شما نادیده میگیرید . به علاوه کی گفته سیستم قوی فقط برای بازیه ؟ کار های گرافیکی . نرم افزار های مهندسی پیشرفته . کامپیوتر مرکزی و لذت بردن از سرعت در عین حجم زیاد برنامه ها . و ... همه به سیستم های قوی نیاز مندن .
شما با pc هم بهترین تجربه رو تو بخش بازی میکنی هم بهترین تجربه تو بخش های دیگه . قیمتش هم به صرفه تره .

همین انجام دادن کار های مختلف علاوه بر بازی با pc یک مزیته که شما نادیده میگیرید . به علاوه کی گفته سیستم قوی فقط برای بازیه ؟ کار های گرافیکی . نرم افزار های مهندسی پیشرفته . کامپیوتر مرکزی و لذت بردن از سرعت در عین حجم زیاد برنامه ها . و ... همه به سیستم های قوی نیاز مندن .
شما با pc هم بهترین تجربه رو تو بخش بازی میکنی هم بهترین تجربه تو بخش های دیگه . قیمتش هم به صرفه تره .

صحبت سر نیاز افراد مختلفه بعدشم همه مردم این نیاز ها رو ندارن همه مردم مهندس عمران و طراحی و معماری و کامپیوتر نیستن که نیاز به یه همچین گرافیکی داشته باشن جز افراد خاص بعدشم کسی که سیستم برای بازی میبنده با کسی که سیستم برای کار میبنده که در کنارش بازی کنه فرق داره .

کامپیوتر مرکزی شما فکر کنم فقط یک چیزی از این کلمه شنیدی به خاطر اینکه کامپیوتر مرکزی در ساختمان نیازی به گرافیک نداره نیاز به Power supply قوی داره و CPU که بتونه سیستم های ساختمانی مدیریت کنه .

مهندس های ما بیشتر نیاز به CPU دارن تا GPU به خاطر اینکه کار های مهندسی بیشتر ربط به محاسبات پیدا میکنه تا بخش طراحی بخش طراحی هم بعضی از مهندسین نیاز دارن که اون هم بر میگرده به سیستم کار کسی که برای کار میبنده برای کار بهش نگاه میکنه نه به عنوان سیستم بازی که بخواد با کنسول بازی مقایسه بشه .

ملت ما فکر میکنن هرچیزی قوی تر باشه بهتره نگاه نمیکنن بر مبنایی نیاز هاشون چیزی تهیه کنن نیاز شما بازی یه همچین سیستمی نیاز داری بله حق داری اما دلیل نمیشه شما بیای با کنسول بازی مقایسه کنی سیستمی که بستی بر مبنای قیمتش با کنسول بازی مقایسه میشه نه بر مبنایی کار مهندسی که قرار انجام بده شما سیستم مهندسی میخوای پس اولویت شما کاریه نه بازی در کنارش شما میخوای بازی کنی نه سیستم بازی ببندی که در کنارش سیستم بازی هم باشه .

همه مردم به PC قدرتمند نیازی ندارن همون جوری که داری میبینی تبلت ها دارن جای PC ها و لپ تاب ها رو میگرن به خاطر چیه به خاطر اینکه ملت نیازی به سیستم قوی ندارن برای کار های روز مره کسایی هم که PC میخرن به هر دلیلی برای نیاز هاشون سیستم تهیه میکنن کسی که میخواد اتوکد کار کنه نمیاد سیستم گرافیک دار ببنده یا کسی که میخواد فتوشاپ کار کنه نیازی به یه همچین گرافیکی نداره برای همینه همه بر مبنایی نیاز های کاریشون سیستم تهیه میکنن ملت نمیگن بیا یه سیستم خفن ببندیم بازی کنیم در کنارش کار هم میکنیم .

بزار درستش کنم اون بخش کامپیوتر مرکزی که گفتی برای Smart House استفاده میشه و شما نیازی به سیستم خدا نداری و نه به عنوان personal computer استفاده میشه لطفا قبل از اینکه در مورد چیزی نظر بدی لطفا قبلش یکم در موردش اطلاعات عمومی داشته باش .

من مهندس کامپیوترم خودم با یک نفر این وسط اینجوری صحبت بکن که ندونه این وسط نیاز های مردم از کامپیوتر به چه بخش های بر میگرده از این نظر های مثل شما زیاد دیدم کللل PC و کنسول هم نیست بلکه صحبت سر نیازی های که افراد مختلف دارن که شما نمیتونی این بسط بدی به همه و کار همه توجیح کنی .;)

صحبت سر نیاز افراد مختلفه بعدشم همه مردم این نیاز ها رو ندارن همه مردم مهندس عمران و طراحی و معماری و کامپیوتر نیستن که نیاز به یه همچین گرافیکی داشته باشن جز افراد خاص بعدشم کسی که سیستم برای بازی میبنده با کسی که سیستم برای کار میبنده که در کنارش بازی کنه فرق داره .

کامپیوتر مرکزی شما فکر کنم فقط یک چیزی از این کلمه شنیدی به خاطر اینکه کامپیوتر مرکزی در ساختمان نیازی به گرافیک نداره نیاز به Power supply قوی داره و CPU که بتونه سیستم های ساختمانی مدیریت کنه .

مهندس های ما بیشتر نیاز به CPU دارن تا GPU به خاطر اینکه کار های مهندسی بیشتر ربط به محاسبات پیدا میکنه تا بخش طراحی بخش طراحی هم بعضی از مهندسین نیاز دارن که اون هم بر میگرده به سیستم کار کسی که برای کار میبنده برای کار بهش نگاه میکنه نه به عنوان سیستم بازی که بخواد با کنسول بازی مقایسه بشه .

ملت ما فکر میکنن هرچیزی قوی تر باشه بهتره نگاه نمیکنن بر مبنایی نیاز هاشون چیزی تهیه کنن نیاز شما بازی یه همچین سیستمی نیاز داری بله حق داری اما دلیل نمیشه شما بیای با کنسول بازی مقایسه کنی سیستمی که بستی بر مبنای قیمتش با کنسول بازی مقایسه میشه نه بر مبنایی کار مهندسی که قرار انجام بده شما سیستم مهندسی میخوای پس اولویت شما کاریه نه بازی در کنارش شما میخوای بازی کنی نه سیستم بازی ببندی که در کنارش سیستم بازی هم باشه .

همه مردم به PC قدرتمند نیازی ندارن همون جوری که داری میبینی تبلت ها دارن جای PC ها و لپ تاب ها رو میگرن به خاطر چیه به خاطر اینکه ملت نیازی به سیستم قوی ندارن برای کار های روز مره کسایی هم که PC میخرن به هر دلیلی برای نیاز هاشون سیستم تهیه میکنن کسی که میخواد اتوکد کار کنه نمیاد سیستم گرافیک دار ببنده یا کسی که میخواد فتوشاپ کار کنه نیازی به یه همچین گرافیکی نداره برای همینه همه بر مبنایی نیاز های کاریشون سیستم تهیه میکنن ملت نمیگن بیا یه سیستم خفن ببندیم بازی کنیم در کنارش کار هم میکنیم .

بزار درستش کنم اون بخش کامپیوتر مرکزی که گفتی برای Smart House استفاده میشه و شما نیازی به سیستم خدا نداری و نه به عنوان personal computer استفاده میشه لطفا قبل از اینکه در مورد چیزی نظر بدی لطفا قبلش یکم در موردش اطلاعات عمومی داشته باش .

من مهندس کامپیوترم خودم با یک نفر این وسط اینجوری صحبت بکن که ندونه این وسط نیاز های مردم از کامپیوتر به چه بخش های بر میگرده از این نظر های مثل شما زیاد دیدم کللل PC و کنسول هم نیست بلکه صحبت سر نیازی های که افراد مختلف دارن که شما نمیتونی این بسط بدی به همه و کار همه توجیح کنی .;)
خیلی از افراد هستند که برای کارشون سیستم میبندند حتما نباید یه سیستم 18 ملیوی ببندی . ملاک من بر سیستم قوی این هست که از کنسول بازی قوی تر باشه . و یه pc با این قیمت تغریبا نیاز 70 درصد افراده . یکی دوست داره سرعت بارگذاری اطلاعات تو کامپیوترش بره بالا میره یه سیستم قوی با یه cpu قوی تر میبنده . طراح ویدئو و عکس و انیمیشن و کلا کار های گرافیکی یه سیستم قوی میبنده . یه عده ی کثیری هم واسه ی پزش میبندن .
چه فرقی داره ؟ ممکنه هر دو تاش رو نیاز داشته باشه . می خوام بگم با این کار با یه تیر دو نشون میزنی و خیلی هم به صرفه تر از خرید یه کنسوله . ( ممکنه کار به چیز های دیگه ای به جز شغل ختم بشه مثل لذت از سرعت بارگذاری و فوتوشاپ و ... )
بله میدونم . یه سیستمی که cpu قوی داره و یه کارت گرافیک متوسط هم یه سیستم قوی حساب میشه ( + حزینه ای هم که میپردازی زیاده . مثلا یه cpu خیلی قوی حدودا 3 ملیون میشه + رم و ... هم باید مچ باه با قدرت cpu )
بله در بعضی مواقع ممکنه اونی که سیستمش رو برای کار میبنده نتونه استفاده ی کامل رو برای بازی از اون سیستم انجام بده اما میتونه با کمی خرج به قابلیت بازی هم دست پیدا کنه ( مثلا cpu . ram ... ش امادست و فقط یه گرافیک و چند تا قطعه ی دیگه میخواد .
حرف شما درست . به نظرتون یه گیمر نمیتونه محندس یا طراح انیمیشن یا .. باشه ؟ من میگم اون فرد با یک تیر دو نشون میزنه
یه تبلت هیچ وقت نمیتونه جای یه pc قدرتمند رو بگیره .
کامپیوتر مرکزی رو قبول دارم اطلاعات زیادی ازش ندارم و فقط به عنوان مثال میخواستم استفاده کنم .

شما که خودت مهندس کامپیوتری چرا ؟ الان خود شما جزء اون دسته افرادی هستید که میتونید با یک تیر دو نشون بزنید و هم با توجه به رشتتون یه سیستم قوی داشته باشین هم باهاش بازی کنید .

اون پستی که شما از من نقل قول کردید خوبه تو جمله ی اولش نوشتم علاوه بر بازی . یعنی شما قبول ندارید که میشه با یه سیتم قدرتمند هم نهایت استفاده رو در بازی هم در کار های که به سیستم قوی نیاز دارند برد ؟

آخرین ویرایش:
همین الان میشه با قیمت برابر با کنسول های نسل بعد یک pc جمع کرد با قدرتی بهتر. کارت 7850 و apu ای ام دی که در ps4 هست زیاد قدرت مند نیستند. x1 هم که ظاهرا از ps4 ظعفتره .

همین الان میشه با قیمت برابر با کنسول های نسل بعد یک pc جمع کرد با قدرتی بهتر. کارت 7850 و apu ای ام دی که در ps4 هست زیاد قدرت مند نیستند. x1 هم که ظاهرا از ps4 ظعفتره .
شما با 399 دلار یه سیستم نسل بعدی بنویس برا ما اینجا

خیلی از افراد هستند که برای کارشون سیستم میبندند حتما نباید یه سیستم 18 ملیوی ببندی . ملاک من بر سیستم قوی این هست که از کنسول بازی قوی تر باشه . و یه pc با این قیمت تغریبا نیاز 70 درصد افراده . یکی دوست داره سرعت بارگذاری اطلاعات تو کامپیوترش بره بالا میره یه سیستم قوی با یه cpu قوی تر میبنده . طراح ویدئو و عکس و انیمیشن و کلا کار های گرافیکی یه سیستم قوی میبنده . یه عده ی کثیری هم واسه ی پزش میبندن .
چه فرقی داره ؟ ممکنه هر دو تاش رو نیاز داشته باشه . می خوام بگم با این کار با یه تیر دو نشون میزنی و خیلی هم به صرفه تر از خرید یه کنسوله . ( ممکنه کار به چیز های دیگه ای به جز شغل ختم بشه مثل لذت از سرعت بارگذاری و فوتوشاپ و ... )
بله میدونم . یه سیستمی که cpu قوی داره و یه کارت گرافیک متوسط هم یه سیستم قوی حساب میشه ( + حزینه ای هم که میپردازی زیاده . مثلا یه cpu خیلی قوی حدودا 3 ملیون میشه + رم و ... هم باید مچ باه با قدرت cpu )
بله در بعضی مواقع ممکنه اونی که سیستمش رو برای کار میبنده نتونه استفاده ی کامل رو برای بازی از اون سیستم انجام بده اما میتونه با کمی خرج به قابلیت بازی هم دست پیدا کنه ( مثلا cpu . ram ... ش امادست و فقط یه گرافیک و چند تا قطعه ی دیگه میخواد .
حرف شما درست . به نظرتون یه گیمر نمیتونه محندس یا طراح انیمیشن یا .. باشه ؟ من میگم اون فرد با یک تیر دو نشون میزنه
یه تبلت هیچ وقت نمیتونه جای یه pc قدرتمند رو بگیره .
کامپیوتر مرکزی رو قبول دارم اطلاعات زیادی ازش ندارم و فقط به عنوان مثال میخواستم استفاده کنم .

شما که خودت مهندس کامپیوتری چرا ؟ الان خود شما جزء اون دسته افرادی هستید که میتونید با یک تیر دو نشون بزنید و هم با توجه به رشتتون یه سیستم قوی داشته باشین هم باهاش بازی کنید .

اون پستی که شما از من نقل قول کردید خوبه تو جمله ی اولش نوشتم علاوه بر بازی . یعنی شما قبول ندارید که میشه با یه سیتم قدرتمند هم نهایت استفاده رو در بازی هم در کار های که به سیستم قوی نیاز دارند برد ؟

اتفاقا این برداشت شماست از نیاز خیلی از افراد .
ببین اون کسی که در خودش نیازی میبینه نیازش تهیه میکنه شاید به نظر شما این جوری به صرفه تر باشه شاید به نظر بقیه نباشه نظرت برای خودت محترم اما نمیتونی به همه این نظر بسط بدی همون جوری که تو دنیا هر ساله ملت کلی کنسول تهیه میکنن با وجود اینکه به نظر شما به صرفه تر هستش به جای اینکه pc پیشرفته داشته باشن .
در اینکه تبلت نمیتونه جای PC بگیره شکی درش نیست اما این رشد استفاده از تبلت ها نشون میده نیاز های بیشتر مردم تبلت ها میتونن بر طرف کنن حالا چه بتونه جای PC بگیره چه نتونه .

ببین آمار و ارقام دنیا داره چیز دیگه ای نشون میده من خودم معتقدم تبلت ها یه تب زودگزر هستن اما جوابگو نیاز های خیلی از افراد هستن .

خوب بله منم بر مبنایی نیازم وسیله تهیه میکنم این برداشت اشتباهیه که ملت ما دارن نمیدونم چرا شما در آمریکا هم زندگی کنی و ارزش پولت زیاد هم باشه بازم میبنی که همه آمریکایی ها و اروپایی ها سیستم های خدا ندارن بلکه بر مبنایی نیاز های کاریشون سیستم تهیه میکنن منم قرار نیست به شخصی که بلد نیست از یک PC درست درمون استفاده کنه و تمام بخش های PC استفاده کنه پیشنهاد بدم بره پولش بریزه تو چاه که چی فقط به خاطر اینکه میتونه یک بازی که شکل کلیش مشخصه برمبنای قدرت کنسول ها داره پیش میره بره پولش بریزه دور که چند فریم بیشتر بگیره یا اینکه چند تا تسکچر و... بهتری داشته باشه .

من قبول ندارم که همه این نیاز داشته باشن همه من نیستن همه شما نیستن همه مهندس نیستن همه با کارهای گرافیکی سرو کله ندارن همه ملت هنوز نمیدونن با PC چه کارهایی میشه کرد بعد من بیام برای ملت نسخه ببندم که ملت کامپیوتر بگیری بهتره تا کنسول اما طرف نتونه از بقیه جنبه های PC استفاده کنه جز اینکه من کاری کردم پولش دور بریزه هیچ کار دیگه ای نکردم .

R!HANNA

اول اینکه باید یه APU 8 هسته ای رو میگفتی نه 3 هسته و اینکه اون کارت با اون APU از نظر قدرت همخونی نداره
دوم اینکه شما از قطعات داخلی کیس همینارو میشناسی ؟! یعنی چیزه دیگه ای نیاز نیست ؟!
سوم هر جوری هم که پیچ و تابش بدی باز هم نمیتونی با اون بودجه یه کیس واسه همین نسل هم ببندی نسل بعد پیشکش ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or