AMD: شرکت Nvidia دستش به گوشت نمی‌رسد می‌گوید پیف پیف

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

ps4_amd_apu_prin.jpg

درود.

بی‌شک شرکت AMD با قراردادی که با دو شرکت بزرگ سونی و ماکروسافت برای ساخت چیپ گرافیک و CPU ها بست، یک قدم از رقیب دیرینه خود یعنی Nvidia در مورد سود کلان دستگاهای بازی پیش افتاد. در همین راستا آقای Robert Hallock مدیر روابط عمومی شرکت AMD در بخش بازی و گرافیک در طی مصاحبه‌ای که داشت ادعای سرکت انودیا را مبنی بر سود پایین در کسب و کار کنسولی را مورد انتقاد قرار داد و اذعان کرد، در این موقعیت این حرف بیشتر شبیه همان انگور ترش است. ( یا به قول معروف، گربه دستش به گوشت نمی‌رسه می‌گه پیف پیف).

وی در ادامه افزود، "واقعیت این است اگر بخواهیم به سخنان مرد افسانه‌ای دنیای گیم یعنی آقای John Carmack استناد کنیم، ایشان یک کنسول استاندارد را این چنین توصیف می‌کنند: کنسولی را بساز که هم ساخت بازی‌های مولتی‌پلتفرم برایش آسان باشد و هم ارزان قیمت باشد." وی در ادامه می‌افزاید "این مسئله باعث می‌شود سازندگان به جای دستکاری خاص معماری، در زمان صرفه جویی نمایند و کیفیت بازی‌های خود را بهبود ببخشند. ما افتخار داریم که تونستیم یک همچین اکوسیستمی را برای سازندگان باز کنیم تا آن‌ها از آن بهره ببرند و بیش از آن از این مسئله هیجان زده هستیم که این سیستم فقط در سخت افزاری که ما خلق کرده‌ایم کار می‌کند. واقعا درک این مطلب که چرا برخی‌ها می‌خواهند از این وضعیت مطلوب صرفه نظر کنند برایم سخت است."

شایان ذکر است در ماه مارچ انودیا کار با سونی را به خاطر مسائل قیمتی کنسل و رد نمود.

gamingbolt

دعوای ماکروسافت سونی کم بود
همین دیگه مونده بود amd vs nvidia هم اضافه بشه.

این دعوا قدمتی شاید حتی بیشتر از مایکروسافت VS سونی داره!!!
فقط همیشه تو جبهه متفاوتی انجام میشده و فقط PC گیمرها بهش توجه می کردن ولی مثل این که دیگه اینجوری نیست!!!

من که همیشه انویدیا داشتم ولی با خریدن AMD فهمیدم Amd بهتره! حداقل واسه من تو بازیا اینطوری بوده....ولی شاید بقیه نظرشون روی انویدیا باشه

در این نسلی که داره تموم میشه ،اول نسل وقتی که شنیدم جی پی یو های ایکس باکس رو AMD طراحی کرد و پلی استیشن 3 رو انویدیا به خودم گفتم صد در صد جی پی یو های کنسول سونی به مراتب قوی تر هستش ولی بعد ها دیدیم که در عمل واقعا جی پی یو هایی که AMD برای کنسول مایکرو سافت طراحی کرده بود واقعا قدرتمند و عالی بودن.

در کل نظر من به نظر AMD نزدیک ترست ..............
.

آخرین ویرایش:
واقعا هم همینطوره Nvidia از دور کم کم عقب افتاد کارت گرافیک های بسیار گرونش به جایی نرسوندش ولی در عوض Amd اکثر بازار رو تو دستش گرفت
خودم بیشتر Nvidia داشتم ولی بعدا که AMD خریدم تفاوت رو احساس کردم هم قیمت پایین تر و هم کارایی بهتر .
جهش AMD تویه پیشرفت نسبت به NVIDIA خیلی بیشتر بوده موفق هم شده و همینطور که کنسول های نسل بعد هم از AMD استفاده میکنن

پیشرفت کارتهای AMD تو این چند ساله خیلی چشمگیر بوده و حتی در برخی از موارد بهتر از انویدیا ظاهر شده و این یه حقیقته!
در هر حال پیشرفت این دوتا شرکت در هر زمینه ای به سود گیم و پی سی گیمراست

فعلا که بازار کنسولا دست amd هستش....کارت گرافیک سری hd8000 برای لپتاب که تونست کرایسیس رو 40 فریم به نمایش بزاره و سری 9000 که با اسنادی که به بیرون درز کرد سری 700 nvidia رو رسوا کنه...دیگه فکر نکنم بحثی باقی بمونه

فعلا که بازار کنسولا دست amd هستش....کارت گرافیک سری hd8000 برای لپتاب که تونست کرایسیس رو 40 فریم به نمایش بزاره و سری 9000 که با اسنادی که به بیرون درز کرد سری 700 nvidia رو رسوا کنه...دیگه فکر نکنم بحثی باقی بمونه

خوب دوست عزیز این سری 9000 رو باید با سری بعدی nvidia مقایسه کنی که میشه سری 800...نه با این نسل....تو این نسل باید قوی ترین سینگل gpu رو باهم مقایسه می کدیم که amd جوابی واسه تایتان نداشت..لطفا نگید که 7990 و ... چون الان بحث قدرت نه قیمت..درضمن باید 7990 سینگل نیست باید با 2تا تایتان مقایسه بشه که در اون صورت لح میشه ;):d

احتمالا چون کم آورده داره این حرفو میگه!سطح کاریه NVIDIA خیلی بالاتر از این حرفاست و اونقدر احمق نیست که بیاد تراشه های ارزون قیمت برای کنسول بسازه...

احتمالا چون کم آورده داره این حرفو میگه!سطح کاریه NVIDIA خیلی بالاتر از این حرفاست و اونقدر احمق نیست که بیاد تراشه های ارزون قیمت برای کنسول بسازه...
عزیز منبع در امدشون همین چیزاست دیگه پس فکر کردی این پولو از کجا بدست میارن یکی هم همین کنسول هاست

خوب دوست عزیز این سری 9000 رو باید با سری بعدی nvidia مقایسه کنی که میشه سری 800...نه با این نسل....تو این نسل باید قوی ترین سینگل gpu رو باهم مقایسه می کدیم که amd جوابی واسه تایتان نداشت..لطفا نگید که 7990 و ... چون الان بحث قدرت نه قیمت..درضمن باید 7990 سینگل نیست باید با 2تا تایتان مقایسه بشه که در اون صورت لح میشه ;):d
افرین . ممنونم که بدرستی اشاره کردید .. و مشخصه اطلاعات کاملی از معماری تراشه های گرافیکی دارید .. سپاسگزارم

دوستانی که میگن amd خیلی کارش درسته خواهشا توجه کنن .. در مباحث سخت افزاری برای مقایسه درست بین کارتهای گرافیکی همیشه قویترین single gpu با قویترین single gpu شرکت رقیب مورد بررسی قرار میگیره .

در حال حاضر قویترین single gpu دنیا تایتان TITAN هست که با اختلاف وحشتناکی رقیب خودشو 7970 پشت سر گذاشته له کرده.

اون دوستی که داره حرف از قدرت 7990 میزنه توجه کن برادر من این کارت گرافیک از دو عدد DUAL تراشه 7970 تشکیل شده که روی برد اصلی کارت قرار گرفتن

درست این هست که شما بیاین دوتا کارت گرافیک titan SLI با کارت 7990 مقایسه کنید بعد میفهمید چقدر انویدیا قوی تره =))

روزی که از AMD دست کشیدم و با کوداکورها اشنا شدم تازه فهمیدم کارت گرافیک یعنی چی ..

مطلبی بسیار مهم .. ایا میدانستید ؟؟؟
هنوز که هنوزه دارندگان کارتهای گرافیکی AMD نتونستن از دیدن PhysX در بازی ها لذت ببرن؟ :d کارتهای AMD فاقد این ویژگی بینظیر هستند..

درکل بازهم تکرار میکنم

GK110 یا همون تایتان (سری کپلر) در حال حاضر قدرتمند ترین single gpu جهان محسوب میشه با امدن GM110 ( درسری ماکس ول ) در اینده باز هم اختلاف بیشتر از چیزی که فکر میکنید خواهد شد :d

درضمن میدونستید که تایتان مثل بنز اورکلاک میشه اگه فرکانس کاری تایتان اور کنید AMD که هیچی بابای AMD هم نمیتونه بگیرتش =))

حالا AMD بره با تراشه کنسولی خودش خوش باشه

بدرود

آخرین ویرایش:
افرین . ممنونم که بدرستی اشاره کردید .. و مشخصه اطلاعات کاملی از معماری تراشه های گرافیکی دارید .. سپاسگزارم

دوستانی که میگن amd خیلی کارش درسته خواهشا توجه کنن .. در مباحث سخت افزاری برای مقایسه درست بین کارتهای گرافیکی همیشه یک single gpu با یه single gpu شرکت رقیب مورد بررسی قرار میگیره .

در حال حاضر قویترین single gpu دنیا تایتان TITAN هست که با اختلاف وحشتناکی رقیب خودشو 7970 پشت سر گذاشته له کرده.

اون دوستی که داره حرف از قدرت 7990 میزنه توجه کن برادر من این کارت گرافیک از دو عدد DUAL تراشه 7970 تشکیل شده که روی برد اصلی کارت قرار گرفتن

درست این هست که شما بیاین دوتا کارت گرافیک titan SLI با کارت 7990 مقایسه کنید بعد میفهمید چقدر انویدیا قوی تره =))

روزی که از AMD دست کشیدم و با کوداکورها اشنا شدم تازه فهمیدم کارت گرافیک یعنی چی ..

مطلبی بسیار مهم .. ایا میدانستید ؟؟؟
هنوز که هنوزه دارندگان کارتهای گرافیکی AMD نتونستن از دیدن PhysX در بازی ها لذت ببرن؟ :d کارتهای AMD فاقد این ویژگی بینظیر هستند..

درکل بازهم تکرار میکنم

GK110 یا همون تایتان (سری کپلر) در حال حاضر قدرتمند ترین single gpu جهان محسوب میشه با امدن GM110 ( درسری ماکس ول ) در اینده باز هم اختلاف بیشتر از چیزی که فکر میکنید خواهد شد :d

بدرود

برادر من خریدار که نمی خواد کَنکاش بکنه..؟ طرف می خواد با کمترین پول بهترین بازده رو بگیره دیگه کاریش نیست سینگل و دوبل و سوبل واینها چی هست

7990 با این کاهش قیمتی که داده یک چیز بسیار عالی و به صرفه هست و بهترین کارایی ممکن هم میده..

خب مگه 690 دو هسته ای نیست؟
HD 7990 vs GTX 690
7990 بهتر ظاهر شد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or