AMD: شرکت Nvidia دستش به گوشت نمی‌رسد می‌گوید پیف پیف

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

ps4_amd_apu_prin.jpg

درود.

بی‌شک شرکت AMD با قراردادی که با دو شرکت بزرگ سونی و ماکروسافت برای ساخت چیپ گرافیک و CPU ها بست، یک قدم از رقیب دیرینه خود یعنی Nvidia در مورد سود کلان دستگاهای بازی پیش افتاد. در همین راستا آقای Robert Hallock مدیر روابط عمومی شرکت AMD در بخش بازی و گرافیک در طی مصاحبه‌ای که داشت ادعای سرکت انودیا را مبنی بر سود پایین در کسب و کار کنسولی را مورد انتقاد قرار داد و اذعان کرد، در این موقعیت این حرف بیشتر شبیه همان انگور ترش است. ( یا به قول معروف، گربه دستش به گوشت نمی‌رسه می‌گه پیف پیف).

وی در ادامه افزود، "واقعیت این است اگر بخواهیم به سخنان مرد افسانه‌ای دنیای گیم یعنی آقای John Carmack استناد کنیم، ایشان یک کنسول استاندارد را این چنین توصیف می‌کنند: کنسولی را بساز که هم ساخت بازی‌های مولتی‌پلتفرم برایش آسان باشد و هم ارزان قیمت باشد." وی در ادامه می‌افزاید "این مسئله باعث می‌شود سازندگان به جای دستکاری خاص معماری، در زمان صرفه جویی نمایند و کیفیت بازی‌های خود را بهبود ببخشند. ما افتخار داریم که تونستیم یک همچین اکوسیستمی را برای سازندگان باز کنیم تا آن‌ها از آن بهره ببرند و بیش از آن از این مسئله هیجان زده هستیم که این سیستم فقط در سخت افزاری که ما خلق کرده‌ایم کار می‌کند. واقعا درک این مطلب که چرا برخی‌ها می‌خواهند از این وضعیت مطلوب صرفه نظر کنند برایم سخت است."

شایان ذکر است در ماه مارچ انودیا کار با سونی را به خاطر مسائل قیمتی کنسل و رد نمود.

gamingbolt

دوستانی که دم از طراحی nvidia میزنید تایتان با همون طراحی قیلی ولی با هسته کودای بیشنر و سری 700 با همان معماری و کمی تحول ولی با قیمت بالا که واقعا هر فردی نمیتونه بخره ....شما ها به این چی میگید ایا توهین به شعور خریدار نهایی نیست....به بنچمارک ها یک نگاه یندازید میبینید که در بیشتر بازی ها amd پا به پای nvidia فریم میداد...با یه سرچ کوچیک بنچ مارک ها قابل رویت هست

من بعد از مدت‌ها واسه یکی از سیستم‌های خونمون کارت AMD خریدم (7870ghz)، از نظر خنک بودن کارت که عالی هست و از نظر کارایی هم توی این رنج قیمت متاسفانه کارت Nvidiaـیی نبود که بشه تهیه کرد. در کل خیلی راضی بودم و به عنوان کسی که بیشتر از هر چیزی گیم و فیلم واسم مهمه، بسیار راضی هستم و دیدگاه منفیمو نسبت به AMD تغییر داد.

دوستانی که میگن amd خیلی کارش درسته خواهشا توجه کنن .. در مباحث سخت افزاری برای مقایسه درست بین کارتهای گرافیکی همیشه قویترین single gpu با قویترین single gpu شرکت رقیب مورد بررسی قرار میگیره .

در حال حاضر قویترین single gpu دنیا تایتان TITAN هست که با اختلاف وحشتناکی رقیب خودشو 7970 پشت سر گذاشته له کرده.
سینگل GPU رو ول کن، Nvidia هم مولتی GPUـی مثل Ares II هم نمی‌تونه بسازه :-j :d

بعد طرف پیام خصوصی میده من خیلی اطلاعاتم خفنه کلی مقاله نوشتم

690 متشکل از 2 تا 660ـه ؟! جدا ؟! :|

حالا خوبه AMD تو بازار PC هم وضعش خراب نیست اگه بود دیگه چی میگفتن

AMD retakes GPU sales Q2 2013

پ.ن: خیلیا هنوز نمیدونن کدوم کارت رقیب کدوم کارته ، کدوم سری رقیب کدوم سریه بعد میان نظرات تخصصی هم میدن ، کارت 1000 دلاری از کارت 450 دلاری قویتره !!! نه بابا میخواستی ضعیف تر باشه :|

تا وقتی تو بحثاتون فقط معیارتون قدرت باشه نه قدرت بر اساس قیمت بحث کردن با شما مثل اب در هاونگ کوبیدنه
من میخوام از گرافیکی که میخرم بهترین بازدهی رو بگیرم حالا میخواد توش 100 تا gpu باشه یا یک دونه
تایتان هم 1000 دلاره اما 7990 حدود 730 دلار و بازدهی 7990بیشتره
دیگه من کاری ندارم توش چیه فریم بالا میخوام فقط

چه تراشه چه کنسول چه هر چیزه دیگه
در کنار امکانات و قدرتش مهمترین مسله قیمتشه.اگه قیمت مقایسه نشه این بحثا مفت نمی ارزن

گیمر از کارت گرافیک پشتیبانی بهتر از بازی با فریم ریت بالا میخاد کاری نداره توش چیه.البته با قیمت مناسب

وقتی میری کارت بخری نمیگی قوی ترین سینگل یا دول سوبل GPu که توش این باشه اون باشه رو میخام.میگی مثلا 500 تومن بودجمه بهترین کارت تو این رنج کدومه.یا یه مدل خاص رو میگی

آخرین ویرایش:
AMD = Samsung

Nvidia = Apple

کیفیت رو مقایسه کنید ...:)

اونایی که میگن فلان کارت قویتره ولی قیمتش از Nvidia پایینتره بهتره یه خورده تحقیق کنید دلیلش رو راحت میفهمید :)
بنده که 10 ساله دارم از PC استفاده میکنم همه چی هم با هم مقایسه میکنم هنوز دلیل این قیمت گذاری های مسخره رو نمیدونم!!!!

8000 پس چی ؟
سری 8000 برای لپ تاپ ها عرضه شدند.

خوب دوست عزیز این سری 9000 رو باید با سری بعدی nvidia مقایسه کنی که میشه سری 800...نه با این نسل....تو این نسل باید قوی ترین سینگل gpu رو باهم مقایسه می کدیم که amd جوابی واسه تایتان نداشت..لطفا نگید که 7990 و ... چون الان بحث قدرت نه قیمت..درضمن باید 7990 سینگل نیست باید با 2تا تایتان مقایسه بشه که در اون صورت لح میشه ;):d
سری 9000 با سری 700 مقایسه خواهد نه سری 800!
همانطور که سری 7000 با سری 600 مقایسه میشه.

خب مگه 690 دو هسته ای نیست؟
HD 7990 vs GTX 690
7990 بهتر ظاهر شد...

نه دیگه....690 رو باید با 7970 مقایسه کرد که تو این مورد شکست خورده بود (چون در زمان عرضه رقیب هم بودن) که بعد amd اومد این مدل و بهینه و اصلاح کرد و مدل gh و این 7990 رو زد...ولی در آخر اگه می خواین قویترین کارت (بدون در نظر گرفتن قیمت) رو بگین قطعا تایتان هست
:">
این لینک واسه sli هست که نشون میده از همه کارتهای nvidia قویتره:
Multi-GPU Results: Crysis 3 - Nvidia GeForce GTX 780 Review: Titan’s Baby Brother Is Born

در کل باید 2 تا تایتان با 1 7990 مقایسه کرد.

سری 9000 با سری 700 مقایسه خواهد نه سری 800!
همانطور که سری 7000 با سری 600 مقایسه میشه.

تا اونجا که من می دونم....سری 9000 تاخیر خورده و اگه بخواد بیاد شاید تا 6-8 ماه دیگه نیاد که میشه تقریبا با معرفیه سری جدید nvidia . (چون amd رقیب سری 700 رو معرفی نکرد پس میشه بین 700و800 فک کنم) ...باید تا آخر September وایستاد و دید که تو معرفیه سریه جدید amd چیکار می کنه

با عرض شرمندگی اطلاعاتم درست نبود..بهتره به پست #42 مراجعه کنید :">

تا وقتی تو بحثاتون فقط معیارتون قدرت باشه نه قدرت بر اساس قیمت بحث کردن با شما مثل اب در هاونگ کوبیدنه
من میخوام از گرافیکی که میخرم بهترین بازدهی رو بگیرم حالا میخواد توش 100 تا gpu باشه یا یک دونه

اینجا 2 تا دیدگاه وجود داره. 1) یکی فقط قدرت و می خواد ببینه ( می خواد بدونه قدرتمند ترین تو این نسل چی بوده) 2) یکی دیگه می خواد نسبت به توانایی مالی خودش ببینه کدوم کارت بهتره ...من تو پست قبلیم فقط قدرتو مدنظر داشتم......

آخرین ویرایش:

7990 تخفیف خورده اومده روی 600 دلار کسی مگر واقعا اطلاعاتش بسیار پایین باشه که به عنوان پرچم دار این کارتو نخره..

بعد طرف پیام خصوصی میده من خیلی اطلاعاتم خفنه کلی مقاله نوشتم

حالا خوبه AMD تو بازار PC هم وضعش خراب نیست اگه بود دیگه چی میگفتن

AMD retakes GPU sales Q2 2013

پ.ن: خیلیا هنوز نمیدونن کدوم کارت رقیب کدوم کارته ، کدوم سری رقیب کدوم سریه بعد میان نظرات تخصصی هم میدن ، کارت 1000 دلاری از کارت 450 دلاری قویتره !!! نه بابا میخواستی ضعیف تر باشه :|

ماتریس - معرفی کارت گرافیک GTX690 شرکت MSI
عزیز من کارت گرافیک 690GTX روی برد خودش از دو عدد تراشه 28 نانومتری که GK104 هست بهره میبره دارای 1536 هسته CUDA و 32واحد ROP

نمای داخلی کارت گرافیک 690 انویدیا
که از دو تراشه 680 GTX یا همون GK104 تشکیل شده اگه از دو عدد تراشه GK110 تایتان تشکیل میشد که همه باید فرار میکردن .
61.jpg

GK104تراشه رده میانی انویدیاست که تازه 256بیتی هست

شماها 7970 که 384 بیتی هست با تراشه 680 که 256 بیتی هست مقایسه میکنید

:d
GK104 =680GTX
GK110=TITAN

مراحل تو لید تراشه های انویدیا برای این شرکت هزینه بیشتری به همرا داره نسبت به شرکت رقیب برای همین انویدیا تراشه هاشو گرون تر میفروشه

الان شما سی پی یو اینتل رو هم بخوای بخری خیلی گرون تر از ای ام دی در میاد.

ایران چون اکثرا همه در فقر بسر میبرن همون تراشه ای ام دی براشون بهتره

انویدیا تایتان عرضه نکرد چون همون تک تراشه تایتان به تنهایی کارت گرافیک دوال هسته 7990 که از تو تراشه 7970 درون خودش بهره میبره قورت میده و دلیلی نداره وقتی اینقدر اختلاف زیاده بیاد کارت گرافیکی بزنه که فعلا نیازی به تولیدش نیست .

آخرین ویرایش:
مقایسه های نادرست در این تاپیک انجام شد که لازم هستش توضیح داده بشه تا کاربران دچار اشتباه نشوند.

1- 7970 قبل از سری 600 عرضه شد و هدف AMD رونمایی از معماری GCN بود که نسبت به نسل قبل خودش سری 6000 پیشرفت خیلی خوبی محسوب می شد. در ماه مارس 2012 هم شرکت NVIDIA هم 680 رو عرضه کرد که از 7970 حدودا 7 تا 10 درصد سریعتر بود. در نهایت 7970 رقیب 670 شد. AMD هم در ماه ژوئن 2012 کارت 7970GHZ رو عرضه کرد که کارایی نسبتا یکسانی با 680 داره.
اشتباه دوستان اینجاست که 7970 رو با 690 مقایسه کنند!!!! (DUAL GPU VS Single GPU)
انویدیا در واقع با عرضه 690 می خواست یک کارت گرافیک لوکس 1000دلاری عرضه کنه که متشکل از دو تا GK104 یا 680 روی یک برد(PCB) هستش.
شرکت AMD هم برای رقابت با 690 با اختلاف 11 ماه در April امسال 7990 رو عرضه کرد که متشکل از دو تا 7970 روی یک برد هستش.

مقایسه سری 7000 و 600 هم به این صورت هستش:

GTX 690 VS AMD HD 7990
GTX 680 VS 7970GHZ
GTX 670 VS 7970
GTX 660TI VS 7950Boost

2- GTX Titan هم بخاطر رونمایی از معماری GK110 با 7.1 میلیارد ترانزیستور در ماه فوریه امسال عرضه شد. به دلیل اینکه در زمان عرضه خودش رقیبی نداشت با قیمت 1000 دلار عرضه شد. دوباره اشتباه دوستان اینجاست که دو تا Titan رو با 7990 مقایسه می کنند. (2000 دلار در برابر 730 دلار!!!! )
در ماه May هم 780 با معماری GK110 با قیمت 650 دلار عرضه شد.
در حال حاضر هم سری 700 رقیب از طرف AMD نداره و باید منتظر عرضه شدن سری 9000 در ماه October باشیم.
کارت Titan هم فعلا خریدش توصیه نمیشه. چراکه کارت های 780 غیر رفرنس با قیمت 680 دلار کارایی ای بیشتر از تایتان 1000دلاری دارند.
البته کارت های 780 و Titan این پتانسیل رو دارند که با Overclock کارایی شون به 7990 و 690 خیلی نزدیک بشه.

----------------------------------------------

با توجه به ضعف سری 700 خصوصا 770 احتمال اینکه AMD دوباره GPU ارزان تر با کارایی بیشتر عرضه کنه بسیار زیاد هستش.
کارت 770 متاسفانه از معماری GK104 بهره می بره. انگار 680 رو اورکلاک کردند با نام 770 با قیمت 400 دلار می فروشند. 770 از 7970GHZ حداکثر 5درصد سریعتر هستش. یعنی اینکه GPU های High-ENDسری 9000 به راحتی می تونن با قیمت کمتر کارایی ای یکسان یا حتی بیشتر از 780 و تایتان رو ارائه بدهند.
البته ناگفته نماند 780 و تایتان مصرف کمی دارند و مصرف این کارت ها حتی از 7970GHZ هم کمتره! و AMD هم باید به مسئله مصرف در سری 9000 خیلی توجه کنه.

ارقام کارگر سرنگون کن آیا؟:-/

08778118291168879293.jpg

آخرین ویرایش:
مقایسه های نادرست در این تاپیک انجام شد که لازم هستش توضیح داده بشه تا کاربران دچار اشتباه نشوند.

1- 7970 قبل از سری 600 عرضه شد و هدف AMD رونمایی از معماری GCN بود که نسبت به نسل قبل خودش سری 6000 پیشرفت خیلی خوبی محسوب می شد. در ماه مارس 2012 هم شرکت NVIDIA هم 680 رو عرضه کرد که از 7970 حدودا 7 تا 10 درصد سریعتر بود. در نهایت 7970 رقیب 670 شد. AMD هم در ماه ژوئن 2012 کارت 7970GHZ رو عرضه کرد که کارایی نسبتا یکسانی با 680 داره.
اشتباه دوستان اینجاست که 7970 رو با 690 مقایسه کنند!!!! (DUAL GPU VS Single GPU)
انویدیا در واقع با عرضه 690 می خواست یک کارت گرافیک لوکس 1000دلاری عرضه کنه که متشکل از دو تا GK104 یا 680 روی یک برد(PCB) هستش.
شرکت AMD هم برای رقابت با 690 با اختلاف 11 ماه در April امسال 7990 رو عرضه کرد که متشکل از دو تا 7970 روی یک برد هستش.

مقایسه سری 7000 و 600 هم به این صورت هستش:

GTX 690 VS AMD HD 7990
GTX 680 VS 7970GHZ
GTX 670 VS 7970
GTX 660TI VS 7950Boost

2- GTX Titan هم بخاطر رونمایی از معماری GK110 با 7.1 میلیارد ترانزیستور در ماه فوریه امسال عرضه شد. به دلیل اینکه در زمان عرضه خودش رقیبی نداشت با قیمت 1000 دلار عرضه شد. دوباره اشتباه دوستان اینجاست که دو تا Titan رو با 7990 مقایسه می کنند. (2000 دلار در برابر 730 دلار!!!! )
در ماه May هم 780 با معماری GK110 با قیمت 650 دلار عرضه شد.
در حال حاضر هم سری 700 رقیب از طرف AMD نداره و باید منتظر عرضه شدن سری 9000 در ماه October باشیم.
کارت Titan هم فعلا خریدش توصیه نمیشه. چراکه کارت های 780 غیر رفرنس با قیمت 680 دلار کارایی ای بیشتر از تایتان 1000دلاری دارند.
البته کارت های 780 و Titan این پتانسیل رو دارند که با Overclock کارایی شون به 7990 و 690 خیلی نزدیک بشه.

----------------------------------------------

با توجه به ضعف سری 700 خصوصا 770 احتمال اینکه AMD دوباره GPU ارزان تر با کارایی بیشتر عرضه کنه بسیار زیاد هستش.
کارت 770 متاسفانه از معماری GK104 بهره می بره. انگار 680 رو اورکلاک کردند با نام 770 با قیمت 400 دلار می فروشند. 770 از 7970GHZ حداکثر 5درصد سریعتر هستش. یعنی اینکه GPU های High-ENDسری 9000 به راحتی می تونن با قیمت کمتر کارایی ای یکسان یا حتی بیشتر از 780 و تایتان رو ارائه بدهند.
البته ناگفته نماند 780 و تایتان مصرف کمی دارند و مصرف این کارت ها حتی از 7970GHZ هم کمتره! و AMD هم باید به مسئله مصرف در سری 9000 خیلی توجه کنه.

امیر محمدود جان یک نکته رو خدمت عرض میکنم منطقی حرف میزنی اما بیا کاربرانو گیج نکنیم

بیا کمی بحثو ساده کنیم تا دوستان متوجه بشن

بیا برا اینکه دوستان بفهمن کدوم شرکت در طراحی تراشه گرافیکی قوی تره مقایسه ایی بکنیم

من میخوام قویترین Single GPU انویدیا که تایتان نام داره مقابل قوی ترین Single GPU ای ام دی قرار بدم که 7970 نام داره

هردو 28 نانو متری هستند و 384 بیت درسته ؟؟ پس اینجا دقیقا قدرت تراشه انویدیا قابل لمس میشه
:))

فرض بر اینکه سری 9000 AMD عرضه شد

هم من میدونم هم شما
که در معماری تراشه TITAN اخرین واحد SMX غیر فعال گذاشته شده برای روز مبادا .. بنابراین مطمئن باش اگه سری بعدی هم هر دو شرکت رو تراشه 28 نانو متری کار کنن مثلا AMD 9970 عرضه کنه انویدیا هم جهت اطلاع شما داره روی TITAN2 کار میکنه که اخرین SMX فعال خواهد شد.

پس خیلی هم نمیشه خوش بین بود برای AMD

این تازه سری کپلر بود درضمن من هنوز حرفی در مورد معماری ماکس ول و GM110 نزدم

موفق باشی

بزرگترين اشتباه انویديا

اين بود که بجاي اينکه تراشه رده مياني خودشو GK104 با اسم 660GTX روانه بازار کنه وقتي ديد تراشه رده ميانيش هم ميتونه بهترين تراشه AMD له کنه اومد اسم
GK104 گذاشت 680GTX

مگرنه توجه کنيد در اصل تايتان GK110 بايد با همون اسم 680GTX منتشر ميشد

انويديا اين نام گذاري براش گرون تموم شد چون اکثرا کم سواد ها نميدونن که 680GTX جزو رده مياني کارتهاي انويديا قرار ميگيره و مثل 580GTX که قوي ترين تراشه سري فرمي بود نيست

آخرین ویرایش:
nVidia باید راه و روش درست تجارت امروز رو از AMD باد بگیره.
فعلا که یک نسل رو بطور کامل واگذار کرد. مهم نیست کی چی میزنه، مهم اینه که کی شریک بیشتری داره.
گیریم تایتان ابر سینگل. به چه دردی میخوره وقتی نمیتونه توی بازار فروش قد علم کنه. الان هم که بازار رو به 780 داره واگذار میکنه.
ولی 7970 آروم و بی سروصدا داره کار خودشو میکنه.
من خودم انویدیا فنم منتها باید با انصاف به مسائل نگاه کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or