Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستان میشه خواهش کنم این موزیک های داخل خود بازی بهتر بگم در حین بازی کردن پخش میشن رو برام بگذارید؟
؛مخصوصا اوایل بازی که تو جنگل هست و موزیک ترسناکی داره

ممنون از دوستان
من لینک های این دو پست ها رو دانلود کردم گویا یکی بودند اما اون موزیک های داخل بازی نیستند
من موزیک های در حین بازی کردن رو میخوام

موزیک هایی که شما می خواید داخل فایل های بازیه ( چه باهوش!! )
به زودی آموزش استخراج Sound و Music بازی Alan Wake رو در تایپیک " استخراج Sound و Music از بازی‌ها" قرار می دم.
راستی اون موزیک های ترسناکی که اوایل بازیه و در بالا اشاره کردید، مربوط به کدوم Episode و مرحله میشه؟

موزیک هایی که شما می خواید داخل فایل های بازیه ( چه باهوش!! )
به زودی آموزش استخراج Sound و Music بازی Alan Wake رو در تایپیک " استخراج Sound و Music از بازی‌ها" قرار می دم.
راستی اون موزیک های ترسناکی که اوایل بازیه و در بالا اشاره کردید، مربوط به کدوم Episode و مرحله میشه؟

ممنون از توجه و پاسخگویی شما

آخه مومن خدا موزیک ها رو چجوری میشه استخراج کرد؛این بازی که کامپیوتری نیست که دستکاریش کرد بازی ایکس باکس هست

اون موزیک ترسناک هم فکر کنم اپیزود 1 و 2 بود بیشتر تو جنگل های تاریک پخش میشد
:x

ممنون از توجه و پاسخگویی شما

آخه مومن خدا موزیک ها رو چجوری میشه استخراج کرد؛این بازی که کامپیوتری نیست که دستکاریش کرد بازی ایکس باکس هست

اون موزیک ترسناک هم فکر کنم اپیزود 1 و 2 بود بیشتر تو جنگل های تاریک پخش میشد

کاملا اشتباه می کنید!
نه تنها موزیک خیلی از بازی های XBOX360 ، بلکه موزیک بازی های N64 ، Sega Saturn ، GameCube ، Wii ، PS2, PS1 و خیلی از کنسول های دیگه رو میشه استخراج کرد.

اگه به تایپیک "استخراج Sound و Music از بازیها" یه سری می زدید که احتمالا نزدید! ، مشاهده می کردید که علاوه بر آموزش استخراج موزیک های بازی های PC ، آموزش استخراج موزیک بازی های متنوعی از کنسول XBOX360 مثل Bayonetta ، FIFA WC 2010 و Forza MotorSport هم وجود داره.

من در حال حاضر تمام فایل های صوتی و موزیک های Alan Wake - چه موزیک های باکلام و چه بی کلام - رو از داخل فایل های این بازی استخراج کردم. به زودی آموزشش رو در تایپیک "استخراج Sound و Music از بازیها" قرار می دم. یکم نوشتن آموزش طول می کشه.

• Like
Reactions: test84
کاملا اشتباه می کنید!
نه تنها موزیک خیلی از بازی های XBOX360 ، بلکه موزیک بازی های N64 ، Sega Saturn ، GameCube ، Wii ، PS2, PS1 و خیلی از کنسول های دیگه رو میشه استخراج کرد.

اگه به تایپیک "استخراج Sound و Music از بازیها" یه سری می زدید که احتمالا نزدید! ، مشاهده می کردید که علاوه بر آموزش استخراج موزیک های بازی های PC ، آموزش استخراج موزیک بازی های متنوعی از کنسول XBOX360 مثل Bayonetta ، FIFA WC 2010 و Forza MotorSport هم وجود داره.

من در حال حاضر تمام فایل های صوتی و موزیک های Alan Wake - چه موزیک های باکلام و چه بی کلام - رو از داخل فایل های این بازی استخراج کردم. به زودی آموزشش رو در تایپیک "استخراج Sound و Music از بازیها" قرار می دم. یکم نوشتن آموزش طول می کشه.

سلام
برادر من به اون تایپک هم قبلا سر زده ام و یه سری موزیک هایی رو توانستم برای کامپیوتر در بیارم اما نمیدانستم برای بازی های کنسولی هم میشه استخراج کرد
آخه جور در نمیاد دی وی دی بازی کنسولی رو اگر بزاریم تو کامپیوتر که هیچی نشون نمیده دو سه تا فایل کله گنده هست
اگر اینطوری باشه که بشه موزیک های بازی رو استخراج کرد که خیلی عالی است خیلی از بازی ها رو موزیک هاشو میخوام
در هر صورت گرامی ما منتظر این آموزش هستیم
:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or