<{ALTAIR}>
کاربر سایت
باید اون دیسکی که تو پکش هست را داشته باشی,نمی دونم یه چیزی تو مایه های bounce diskکسی تا حالا اوارد شو ازاد نکرده:dاگه کرده بگه ماهم ازاد کنیم
باید اون دیسکی که تو پکش هست را داشته باشی,نمی دونم یه چیزی تو مایه های bounce diskکسی تا حالا اوارد شو ازاد نکرده:dاگه کرده بگه ماهم ازاد کنیم
من آزاد کردم توی بنس دیسکه بازی بود یک لباس قرمز با شالگردن و شلوار کرم زیاد چیزه مالی نیستکسی تا حالا اوارد شو ازاد نکرده:dاگه کرده بگه ماهم ازاد کنیم
یادمه شنیدم صدای یکی از تسخیر شده ها رو در می اورد!:dدوستان نمیدونم دیدد یا نه ولی آخر توی کردیت توی قسمت Voice Over Direction یه آقایی به نام نوید خوانساری رو نوشته ! :d
کسی اطلاعی چیزی داره یا نه ؟
فکر نمیکنم !یادمه شنیدم صدای یکی از تسخیر شده ها رو در می اورد!:d
کی گفته مجانیه؟!دوستان اين دي ال سي جديد كه بياد با توجه به اينكه ماكرو گفته مجاني هستش - و با توجه به اينكه
شخص بنده نسخه كپي بازي رو تهيه كردم امكان خريد اين دي ال سي از بيرون و بازي كردن اون برام وجود داره ؟
لطفا يه نفر شفاف جواب بده !
کی گفته مجانیه؟!
فقط برای اونهایی که Collector Edition بازی رو تهیه کردن مجانی است، نه برای همه! قیمتش هم 560MP است...
نه دیگه! DLC رو فقط میشه از Live خرید و دانلود کرد. برای خرید از Live هم باید Microsoft Point داشته باشی. حالا بعدا رو دیسک بیاد یا نه رو من نمیدونم!با همه اينا كه گفتي - من يكم گيراييم ضعيفه ! بالاخره با توجه به اينكه من ديسك كپي تهيه كردم - امكانش هست مثلا از فروشگاهي اين دي ال سي رو بخرم و بازي كنم ؟!
به مجاني يا پولي بودن دي ال سي اصلا مهم نيست- ميخوام بدونم كساني كه نسخه كپي ديسك بازي رو خريدن اين امكان واسشون وجود داره كه بتونن اين دي ال سي رو بازي كنن ؟
ممنون.