Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یه سوالی داریم توی تاپیکش هم کسی نیست جواب بده !
من Page اولی از Nightmare اپیزود 3 رو پیدا نکردم !
کسی گرفته بیاد جاش رو دقیقا برای ما توضیح بده ؟

دوستان یه سوالی داریم توی تاپیکش هم کسی نیست جواب بده !
من Page اولی از Nightmare اپیزود 3 رو پیدا نکردم !
کسی گرفته بیاد جاش رو دقیقا برای ما توضیح بده ؟
یعنی یک نفر توی این سایت و این بخش نیست این Page رو گرفته باشه ؟!! :d

نه دیگه! DLC رو فقط میشه از Live خرید و دانلود کرد. برای خرید از Live هم باید Microsoft Point داشته باشی. حالا بعدا رو دیسک بیاد یا نه رو من نمیدونم!

مرسي - ولي نشد ديگه !! از اين خبر داريكه تا حالا شده "دي ال سي" بازي هاي ديگه كه همين حالت رو

دارن بعد از مدتي رو ديسك قابل خريداري و بازي كردن واسه افرادي مثل بنده كه ديسك كپي خريدن باشه ؟

--------------------------------

خوب ديروز بازي رو رو "هارد" تموم كردم - ميشه گفت زياد با "نورمال" فرقي نداشت ! ...

اميدوارم "نايت مير" واقعا سخت باشه يه حاله اساسي بكنيم ...

سلام
دوستان میشه خواهش کنم این موزیک های داخل خود بازی بهتر بگم در حین بازی کردن پخش میشن رو برام بگذارید؟
؛مخصوصا اوایل بازی که تو جنگل هست و موزیک ترسناکی داره

سلام
دوستان میشه خواهش کنم این موزیک های داخل خود بازی بهتر بگم در حین بازی کردن پخش میشن رو برام بگذارید؟
؛مخصوصا اوایل بازی که تو جنگل هست و موزیک ترسناکی داره
اینجا هست...
lممنون اما این لینکی که دادید مسدوده:(
من خودم که مشکل ندارم.میره.
این چی

آخرین ویرایش:
این نوید خوانساری توی GTA SA سرپرست صداگذاری بود توی Max Payne هم به عنوان یکی از موشن کپچر ها فکر میکنم خود مکس پین ایفای نقش داشت و تو بخش صداگذاری هم یک کاره ای بود کلا توی R* کار میکنه ولی انگار بعد از پروژه MP با رمدی هم کار میکنه.

کسی این دیسک اضافه رو کپی شده اش رو سراغ نداره جاییی بفروشه؟ آخه شنیدم پشت صحنه و... بازی توشه :d.
----------------
اوه پسر من اون موقع که بازی رو تموم کردم به شکلی بسیار بد از رمدی عصبی بودم کلا انتظار داشتم بعد از 5 سال هرچی گفته بودند رو عملی کنند ولی نصفش نبود ولی الان که سه بار بازی رو تموم کردم واقعا دلم میخواد یکبار دیگه برم.

این نوید خوانساری توی GTA SA سرپرست صداگذاری بود توی Max Payne هم به عنوان یکی از موشن کپچر ها فکر میکنم خود مکس پین ایفای نقش داشت و تو بخش صداگذاری هم یک کاره ای بود کلا توی R* کار میکنه ولی انگار بعد از پروژه MP با رمدی هم کار میکنه.
برم.
تو Credits بازی Manhunt 2 هم بود یه زن هم بود به اسم الهام پروانه;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or