Alan Wake | پست اول تاپیک حتمآ خوانده شود

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آموزش استخراج Sound و موزیک بازی Alan Wake رو در تایپیک " آموزش استخراج Music و Sound از بازی‌ها" قرار دادم.
> اگه در استخراج فایل های صوتی بازی Alan Wake در تعیین Sample rate یا Channel یک فایل دچار مشکل شدید، اسم و نشانی اون فایل رو در تایپیک "
آموزش استخراج Music و Sound از بازی‌ها" به من بدید تا Sample rate یا Channel مناسب رو پیدا کنم.

Signal DLC برروی لایو قرار گرفته با 560پوینت قیمت ! حجم 380mb
اگه tokenCard نسخه ارجینالو دارید میتونید مجانی DL کنید. حالا این چی هست ؟! :d با کله رفتم واسه دانلود گفت: پول بده !!

Signal DLC برروی لایو قرار گرفته با 560پوینت قیمت ! حجم 380mb
اگه tokenCard نسخه ارجینالو دارید میتونید مجانی DL کنید. حالا این چی هست ؟! :d با کله رفتم واسه دانلود گفت: پول بده !!
خوب احتمالا فروشگاها میارن دیگه نمیارن ؟:(

Retail ـش شاید بعدا بیاد !
صفحه قبل گفته شد ....
Retailـش شاید بیاد، ولی حالا حالاها نه!
هیچ وقت 380 مگ DLC رو نمیان رو دیسک عرضه کنند. یکی دو تا دیگه DLC ازش بیاد، ممکن است سال دیگه خود بازی رو با DLC هاش به عنوان Game of the Year Edition عرضه کنند.

کل تغییرات گرافیکی تو خود dlc هست!!!!
تنها چیزه خاصی که من دیدم,امکان تخریب درها بود!!!:|که خوب هم بود!!

یعنی اگه بازی کردی وظیفه ی شرعی و عرفیته که ماهایی رو که دسترسی نداریم از خماری در بیاری!

سلام عليکم...

سايت GAMESPOT بعد از انتشار اولين DLC بازي آلن ويک THE SIGNAL يه ريويو زده که خيلي جالبه مخصوصا اين قسمتش :

The Bad : Story lacks direction

ماشالا همه بچه ناف لندنن .....ولي خيلي دلم ميخواد معنيشو با فونت بزرگ و رنگی بنويسم :

داستان فاقد جهت...

داستان فاقد سمت و سو ....

داستان فاقد هدف....

داستان فاقد ......

اصلا داستاني نداريم !!!!

آقا پادشاه لباس نداره .............................

امتیازی هم که داده محشره : 7

آخرین ویرایش:
دوستان من چند وقت پیش چیزی کشف کردم که شاید شما میدونستید ولی خوب من نمیدونستم. من بازی رو بار اول رو نرمال تموم کرده بودم و یه بار دیگه هم رو نایتمر شروع کردم. ولی کلا حرفاشون فرق میکرد. ولی کات سین ها همونن. یعنی روی یه کات سین سه نوع صحبت گذاشتن. خوب به همین دلیله که دهنشون با حرفاشون هماهنگ نیست. خوب کشف جدید من این بود.:d
توی DLC هم به همین شکله یا فرق میکنه؟
در مورد داستان DLC هم من هنوز بازی نکردم ولی فکر کنم داستانش با DLC های دیگه کامل و تکمیل میشه. تو خود بازی هم تک تک اپیزود ها داستان ندارن بلکه در مجموع داستان بازی رو شکل میدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or