باید با چراغ قوه روش بندازی تا از بین بره یا با اون flare ها هم میتونی این کار رو بکنی.>:d<سلام به دوستان
ببخشيد تو بازي آلن ويك فكر كنم آخر اپيزود 4 وقتي كمباين به سمتم مياد بايد چيكار كنم؟
با تشكر.
جونتو زیاد میکنه ! (همون دمیج بازی منظورمه :d)این cofee thermos ها که توی بازی وجود داره به چه دردی میخوره؟؟؟
آره خیلی بازی قشنگی بود حالا هرچی هم که میخوان بگن...جونتو زیاد میکنه ! (همون دمیج بازی منظورمه :d)
اما خدائی بازی خیلی قشنگی هست
رو چه درجه ای گذاشتی میگی راحت بود ؟!آره خیلی بازی قشنگی بود حالا هرچی هم که میخوان بگن...
فقط یکمی زیادی راحت بود.:d
آره خیلی بازی قشنگی بود حالا هرچی هم که میخوان بگن...
فقط یکمی زیادی راحت بود.:d
اینو قبول دارم وقتی تیر تموم میکردی :dبا کجاش راحت بود اونقدرا هم راحت نبود بازی راحت فقط پرینس آف پرشیا سیختم فقط نینجا گایدن 2 ولی اونجاهایی که تیر تموم می کردی دهنت سروس می شد .
شما بشین EP6 رو هم برو همه چیز برات روشن میشه ! :dبعد از دو روز همین الان Episode 5 رو تموم کردم این Cut Scene آخر رو متوجه نشدم !
سوالمو تو SP میگم تو اسپویلر هم جواب بدید :
قضیه این Thomas Zane چیه !؟ من متوجه نشدم این یارو داستان Alan Wake نوشته ؟ Alan داستان چی رو نوشته حسابی گیچ شدم ! کلا در مورد Cut Scene آخر EP5 یه توضیح بدید که بقیه داستان اسپویل نشه !
شما تیر تمام میکنی چیکار میکنین؟:dاینو قبول دارم وقتی تیر تموم میکردی :d
اغلب فرار می کنیم!!:dشما تیر تمام میکنی چیکار میکنین؟:d
والا اپیزود 6 که زد داغونمون رد!آخرش هیچی نفهمیدم.شما بشین EP6 رو هم برو همه چیز برات روشن میشه ! :d
فقط اینا بدون که توماس زین این وسط خیلی کارا کرده !
عد از دو روز همین الان Episode 5 رو تموم کردم این Cut Scene آخر رو متوجه نشدم ! :biggrin1:
سوالمو تو SP میگم تو اسپویلر هم جواب بدید :
من 2 خط اسپویلتو خوندم خوبه گفتم یه جوری بگید که داستان برام اسپویل نشه !والا اپیزود 6 که زد داغونمون رد!آخرش هیچی نفهمیدم.
ببین,اپیزود آخر را هم برو,بعد یه تاپیک داریم به اسم داستان alan wake,برو اونجا ببین چند تا تئوری راجع به اینکه توماس کی هست نوشته!طبق اطلاعات خود بازی توماس هم یک نویسنده بوده که قبلا تو کلبه زندگی می کرده به همراه باربارا(زنش)که همون اتفاقات برای توماس می افته و تاریکی زنش را می گیره و توماس مجبور به نوشتن داستان می کنه,بعد توماس هم فرار می کنه اما آخر سر نمی تونه به کلبه برگرده و داستان را برگردونه....
حالا تاریکی الان تو جلد باربارا هست.اون نامه ی آخر اپیزود نوشته شده توسط توماس هست,که می گه کسی به نام آلن میاد,می گه او باید با کلیکر تاریکی که در جسم باربارا هست را نابود کنه و به کلبه برگرده تا داستان را خوب تموم کنه!
اما خیلی تئوری ها هست که می گه توماس چه جوری از قضیه ی کلیکر خبر داشته و اصلا توماس دست اون چی کار می کنه!یه سری می گن توماس بابای آلن هست.من یه تئوری دارم که توماس را خود آلن اونجایی که داستان را می نوشته وارد داستان کرده....خلاصه بلبشویی داره آخرش...
خب عزیزه من بازیو تموم کن!بعد برو تو تاپیک داستان بازی قشنگ توضیح داده!!من 2 خط اسپویلتو خوندم خوبه گفتم یه جوری بگید که داستان برام اسپویل نشه !