.:Soheil:.
کاربر سایت
The Writer هم مثل اینکه اومد روی xbl ...
هر کی دانلود کرد بگه آخرش چی شد :d ...
هر کی دانلود کرد بگه آخرش چی شد :d ...
من بهش اعتبار می دم ...
همین 2 تا پست بالاتر توضیح داده بودم فکر کنم.دوستان اين DLCها رو ديسك عرضه ميشن؟ اگه اره كي؟
هر کدوم 560 پوینتحالا این DLC ها قیمتش چند هست من فکر کنم یک 900 پوینتی داشته باشم
6 اپيزود و 5 -6 ساعت گيم پلي دارهبچه ها خود بازی چن ساعت گیم پلی و چن تا چپتر داره؟ من تازه شروعش کردم؟
6 اپيزود و 5 -6 ساعت گيم پلي داره
خوب من یکمی از این اپیزود جدید را رفتم!الان سردرد گرفتم داستان هی داره پیچیده تر می شه من اصلا نمی فهمم کجا هستم!باید یه بار آخر اپیزود کلا کات سینس های هر 8 اپیزود را ببینم!اما گیم پلی خیلی خوب.تقریبا همون پیم پلی signal هست.فقط یکمی بعضی جا ها بپر بپر اضافه شده که جالبه.آلن تو خواب و خیال انگار قوی تر شده!در کل این را هم تموم کردم تو تاپیک داستان بازی که داستان 7 اپیزود قبلی هست,اپیزود هشت را هم می زارم.
ببین یه سری المان ها به گیم پلی تو سیگنال اضافه شد,مثل اینکه مثلا وسط جنگ رو آسمون یه سری کلمات مثل Bang نوشته,نور را روش بگیری یهو یه فلش بنگ می ترکه!بازی تو رویا های آلن ادامه پیدا می کنه.(داستانش را تو صفحات آخر تاپیک داستان alan wake نوشتم)امروز بالاخره اچیومنت های بازی رو 1000 کردم واقعا بازی عالی هست آدم این بازی های آبکی بچه پسند رو با این مقایسه میکنه بیشتر به ارزش این بازی پی میبره.
چی میگی 5 ساعت گیم پلی داره حداقل 8 ساعت تازه بخوای روی درجه سختی آخر بری که خیلی طولانی هست.
ارزش خرید داره.؟
خوب شما که تموم کردی یه Guide درسا حسابی ازش بزار !امروز بالاخره اچیومنت های بازی رو 1000 کردم واقعا بازی عالی هست آدم این بازی های آبکی بچه پسند رو با این مقایسه میکنه بیشتر به ارزش این بازی پی میبره.