کجا میترسونه این بازی ؟ اصا سبک Horror نیست که هدفش ترسوندن باشه ! بیشتر جوش سنگینه تا ترسناک !
من جفتشو گرفتم.اگر می تونی بگیر جفتشونو.هم از لحاظ داستانی یکمی جلو می ره,هم گیم پلیش(به خصوص تو dlc دوم)نوآوری داره و خیلی باحال می شه.معما های پلتفورمینگ هم اضافه شده بود تو دومی!همچنین آخر صحنه ی dlc دوم یه مهر تایید گنده برای نسخه ی بعدیه...کسی DLC ها رو خریده ؟!
میخوام بخرم اگه ارزش داره بگیرم !!!
امیدوارم نسخه بعدیش بیاد ...... ماکروسافت دیگه مثله قدیم رو این بازی مانور نمیده چون هم از لجاظ فروش و هم از نظر نظر منتقدین و امتیاز ها با اون هایپی که براش شده بود در حد عالی ظاهر نشد....ولی طرفداران و فن های پرشماری بدست آورد .......یکی از سه بازی انحصاری برتری بود که رو X360 بازی کردم .من جفتشو گرفتم.اگر می تونی بگیر جفتشونو.هم از لحاظ داستانی یکمی جلو می ره,هم گیم پلیش(به خصوص تو dlc دوم)نوآوری داره و خیلی باحال می شه.معما های پلتفورمینگ هم اضافه شده بود تو دومی!همچنین آخر صحنه ی dlc دوم یه مهر تایید گنده برای نسخه ی بعدیه...
بازی تو BC اینقدر هایپ شده بود.اتفاقا مایکرو خیلی براش تبلیغ نکرده بود(در مقایسه با تبلیغی که برای ریچ کرد)خود رمدی هم که اصلا تو این کار ها نیست.بازی یه ذره تو BC اورهایپ شد....امیدوارم نسخه بعدیش بیاد ...... ماکروسافت دیگه مثله قدیم رو این بازی مانور نمیده چون هم از لجاظ فروش و هم از نظر نظر منتقدین و امتیاز ها با اون هایپی که براش شده بود در حد عالی ظاهر نشد....ولی طرفداران و فن های پرشماری بدست آورد .......یکی از سه بازی انحصاری برتری بود که رو X360 بازی کردم .
من میخوام یکی از DLC ها شو بخرم ( متاسفانه فقط پول یکیشو دارم ) ، میخواستم بدونم داستان DLCها به هم ربط داره ؟من جفتشو گرفتم.اگر می تونی بگیر جفتشونو.هم از لحاظ داستانی یکمی جلو می ره,هم گیم پلیش(به خصوص تو dlc دوم)نوآوری داره و خیلی باحال می شه.معما های پلتفورمینگ هم اضافه شده بود تو دومی!همچنین آخر صحنه ی dlc دوم یه مهر تایید گنده برای نسخه ی بعدیه...
منم نخریدم ولی بله کاملا به داستان ربط داره و میشه گفت حاکی از نسخه بعدی بازی هم هست (البته تو نسخه اصلی هم مشخص بود)من میخوام یکی از DLC ها شو بخرم ( متاسفانه فقط پول یکیشو دارم ) ، میخواستم بدونم داستان DLCها به هم ربط داره ؟
اگه میشه سریع تر جواب بدین .
ای بابا ! پس باید اول The Signal رو بخرم .منم نخریدم ولی بله کاملا به داستان ربط داره و میشه گفت حاکی از نسخه بعدی بازی هم هست (البته تو نسخه اصلی هم مشخص بود)
فکر کنم اولیش تو اواخر بازی اتفاق میفته ولی دومیش فکر کنم سرنوشت آلن نشون میده اگه اشتباه نکنم