Ace Combat: Infinity | PS3

از نظر تروفی چطوره ؟
سخت گیره ؟ :D

تروفی داره ولی پلات نداره و تعداد تروفیش هم کمه
اره خیلی سخته چون پول کم میده و عذاب اور اساسی تا بتوانی سریع هواپیما بخری خیلی سخته
بعد منم بنزین عادی ندارم باید برم بخرم فعلا بیخیال بنزین عادی شدم و یه بنزین دیگه دارم که اون سه تا میده و هر دونه اش چهارساعت طول میکشه و هر سه تا رو اگر بخوام با هم بازی کنم یه 12 ساعتی طول میکشه

خیلی ابدیته خوبی یه گزینه امده به نام بلیط هر وقت بازی کنی یه یه دونه میده و میتوانی باهاش بری بنزین بخری و یا چیزهای دیگه و متاسفانه اون چیزها رو که میتوانی باهاش بخری محدود هستن مثلا بنزین 20 تا بیشتر نمیداد و صدا و تم برای هواپیما و این جور چیزها داشت در کل خوب شد ابدیتش خوبش کرد
دو تا هواپیما هم داده که انها هم برای خودشون غولیند

دوستان جاتون خالی من و حسین هرشب آنلاین می زنیم خیلی هم فاز می ده .اگه کس دیگه ای هم هست که آنلاین می زنه لطفا همینجا اعلام کنه که ادش کنیم و با هم بازی کنیم .

ماهان ابدبت کردی دیدی چه قدر هواپیما بهش اضافه شد دیدی چه قدر زیاد شده تا عمر که داریم هی باید بازی کنیم و هی باید بگیریمشون یا خدا

ماهان ابدبت کردی دیدی چه قدر هواپیما بهش اضافه شد دیدی چه قدر زیاد شده تا عمر که داریم هی باید بازی کنیم و هی باید بگیریمشون یا خدا

مخلص همه بامرام ها به خصوص داداش حسین گلم هم هستیم.بیا داداش اینم لینک آخرین آپدیت که خواسته بودی :
http://b0.ww.np.dl.playstation.net/...B31347_00-ACECOMBATINF0001-A0204-V0100-PE.pkg

سلام..
کسی از رفقا هنوز ace میزنه؟؟
از رفقا کسی تویه اکانتش destiny دیجیتالی رو داره ...؟ که بتونم از اکانتش دانلودش کنم بعد باهم حساب کنیم.؟؟

سلام..
کسی از رفقا هنوز ace میزنه؟؟
از رفقا کسی تویه اکانتش destiny دیجیتالی رو داره ...؟ که بتونم از اکانتش دانلودش کنم بعد باهم حساب کنیم.؟؟

من هنوز بازی میکنم ولی الان دو روزه سعی میکنم برم داخل بازی ولی نمیشه نتم خیلی داغون شده

من هنوز بازی میکنم ولی الان دو روزه سعی میکنم برم داخل بازی ولی نمیشه نتم خیلی داغون شده
سلام حاج حسین...
صبح ها بعد از ظهرا خوب جواب میده... البته به نت بستگی داره... که شدیدا شیلتره در حال حاظر...
آیدیت چی بود؟

سلام حاج حسین...
صبح ها بعد از ظهرا خوب جواب میده... البته به نت بستگی داره... که شدیدا شیلتره در حال حاظر...
آیدیت چی بود؟
اره خودم تازگی ها متوجه شدم که شب ها اصلا نت من خوب نیست ولی برعکس ظهرها نمیدونم چرا خوب جواب میده
فقط من در حال حاضر میرم جائزه هاشو میگیرم خوب جائزه میده
این ابدیت خیلی وحشت ناک بود خیلی هواپیما بهش اضافه کرد و همین دیگه چیزه خاصی نیست ولی ای کاش سرورشو قوی میکرد یکمی به نظرم سرورش صغیفه

دیروز با هزار بدبختی اخر وصل شد
بعد دیدم که یه اطلاعیه امده نوشت بود ببخشید این چند وقت سرورهای ما یکمی با مشکل مواجه شده بود و الان رفع اشکال کردیم یعنی منو بگو که این همه رفتم توی شرکت اینترنتیم دعوا و سروصدا کردم تو نگو مشکل از اون ور بود خلاصه امروز هم دوباره رفتم کلا دیگه اینکاری مشکل برطرف شده
اها راستی یه مرحله دیگه هم به بازی اضافه شده که اونو باید از استور بخری و قیمتش هم 9 دلار ناقابل هست حالا شاید خودم خردیم نمیدونم والله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or