Ace Combat: Assault Horizon | PC

درود خوب بی شک سری بازی های Ace Combat یکی از بهترین بازی های سبک نبردهای هوای بوده . هست

شاید باورتون نشه این بار اخرین ورژن بازی که 1 سال قبل برای کنسول منتشر شد قرار هست برای pcمنتشر شود

به گفته Namco Bandai بازی برای 3 ماهه اول سال جدید برای pc منتشر می شود

آخرین ویرایش:
خب، نامکو اطلاعاتی در رابطه با نسخه PC منتشر کرده:

1- همونجور که همه حدس میزدن، برای بخش چندنفره، بازی از G4WL پشتیبانی میکنه.
2- گفته شده این نسخه از ویژگی های کنترلی و گرافیکی بهره خواهد برد که برای PC بهینه شده.
3- نسخه PC شامل تمام DLC هایی خواهد بود که قبلا برای نسخه های کنسولی منتشر شده.

اوق
آخه اینا چیه منتشر می کنن؟! اون رد دد رو بدید بعد از چند سال تاخیر بازم ارزش داره :دی این آشغال روز اولم روی پی سی منتشر می شد همین اوضاعش بود چه برسه به الان

اوق
آخه اینا چیه منتشر می کنن؟! اون رد دد رو بدید بعد از چند سال تاخیر بازم ارزش داره :دی این آشغال روز اولم روی پی سی منتشر می شد همین اوضاعش بود چه برسه به الان
برای شما شاید جالب نباشه ، ولی برای من که جزو طرفدارای Ace هستم بسیار خبر خوشحال کننده ای بود ، حالا میتونم با این نسخه که رو PC قراره بیاد یه مولتی ناب و بدون دردسر بازی کنم :|

چند وقت چشمام از تعجب گرد نشده بود که باخوندن این خبر شد
همین که بعضی حصارها داره شکسته میشه جای شکرش باقیه
این دومین خبر خوش امروز بود واسم بعداز اینکه سایت آمازون فرانسه فروش نسخه PC بازی GTA V رو آغاز کرده..
ولی یه آرزو دارم که هیچوقت برآورده نمیشه اونم اومدن Read dead واسه PC ه

آخرین ویرایش:
دوستان PC باز برن و حالشو ببرن .. برای اولین بار یه نسخه از بازی برای رایانه های شخصی عرضه شد . بعد از ضد حال HAWX 2 روی PC ، این نسخه میچسبه!;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or