Genres/[Action Adventure]
Platforms/[Nintendo Switch, Microsoft Windows, Xbox Series X and Series S, PlayStation 5]
Developer/[Asobo Studio]
Publisher/[Focus Home Interactive]
Release Date/[2022]
اطلاعات بیشتر به زودی ....
آخرین ویرایش:
نسخه اول A Plague Tale Innocence که سال 2019 اومده.سلام
آقا این بازی چند تا نسخس؟ به ترتیب کدومو بازی کنیم ؟ داستانا به هم ربط داره؟
ببین من مشکل مشابه تو بازی دیگه داشتم شاید به درد شما بخوره من وقتی بازی رو ران میکردم کیبوردم رو فارسی بود ، شما بازی ببند بزار رو انگلیسی بد ران کن ببین حل میشه.دوستان یک مشکلی که دارم اوایل بازی این قسمت هایی که راهنمایی میکنه کدوم کلید ها رو باید بزنیم فقط یک مربع سفید نمایش داده میشه !
ایراد از چی میتونه باشه
View attachment 275156
باگه . برای من هر مرحله می ره و میاد . قاطی دارهدوستان یک مشکلی که دارم اوایل بازی این قسمت هایی که راهنمایی میکنه کدوم کلید ها رو باید بزنیم فقط یک مربع سفید نمایش داده میشه !
ایراد از چی میتونه باشه
View attachment 275156
ممنون اره دقیقا مشکل از همین بود و حل شدببین من مشکل مشابه تو بازی دیگه داشتم شاید به درد شما بخوره من وقتی بازی رو ران میکردم کیبوردم رو فارسی بود ، شما بازی ببند بزار رو انگلیسی بد ران کن ببین حل میشه.
یه روزه 10 مرحله رفتی؟بازی به غایت زیباست . محیط های بسیار زیبای دارد . چپتر 10 رسیدم خیلی خوبه .
یک روز و نیم // بازی از هر لحاظ پخته تر شده . گیم پلی روان تر . گرافیک که واقعا خیلی خفنه .یه روزه 10 مرحله رفتی؟
یه چندتا عکس بدون اسپول بذار حال کنیم
نسبت ب نسخه اول چ پیشرفتایی داشته؟
الان نه فرصت بازی دارم و راستش ترجیح میدم همیشه صبر کنم بازی فول آپدیت و DLC بیاد بعد بازی کنم.یک روز و نیم // بازی از هر لحاظ پخته تر شده . گیم پلی روان تر . گرافیک که واقعا خیلی خفنه .
سایت بازی سنتر خیلی خیلی کند برای من باز می شه و گاهی هم خطا می دهد / وگرنه عکس می زاشتم
چرا بازی استارت نمی زنی ؟