Genres/[Action Adventure]
Platforms/[Nintendo Switch, Microsoft Windows, Xbox Series X and Series S, PlayStation 5]
Developer/[Asobo Studio]
Publisher/[Focus Home Interactive]
Release Date/[2022]
اطلاعات بیشتر به زودی ....
آخرین ویرایش:
حالا چرا نسخه ویندوز استور؟دارم نسخه Razor1911 دانلود می کنم
50 گیگ
رم ۴۸ یا علی عشق رم که میگن اینهالفاتحه
با 1080TI و رم 48 چند فریم می گیرم ؟ تنظیمات روی مدیوم
مشکل خاصی داره توی نصب و اجرا ؟حالا چرا نسخه ویندوز استور؟
gog یا steam پیشنهاد میکنم
نسخه های ویندوز استور هزار جور مشکل دارنمشکل خاصی داره توی نصب و اجرا ؟
کرک شده دیگه .
ممکنه بعد از نصب و اجرا بعد چند ساعت گیم پلی که اجرا بشه کرش کنه و مشکلاتی بوجود بیاره ؟؟؟نسخه های ویندوز استور هزار جور مشکل دارن
ممکنه آپدیتاش کرک نشه
ممکنه رو ورژن های مختلف ویندوز مشکل بوجود بیاد
بعضی هاشون مجبوری در درایو C نصب کنی
برای نصب و کرک بعضی وقتا مجبوری ی تنظیماتی انجام بدی
و...
نسخه استیم بگیر راحت و بی دردسر
اینو ک نمیشه گفت ولی خب من قبلا سر کرک یکی دو عنوان خیلی مشکل داشتمممکنه بعد از نصب و اجرا بعد چند ساعت گیم پلی که اجرا بشه کرش کنه و مشکلاتی بوجود بیاره ؟؟؟
دارم نسخه ELAmigos را می گیرم . اونو پاک کردم (35 گیگ دانلود کرده بودم)اینو ک نمیشه گفت ولی خب من قبلا سر کرک یکی دو عنوان خیلی مشکل داشتم
میگفت برو دولوپر مد بذار باز جواب نمیداد یا موقع کرک خطا میداد ک اصلا معلوم نبود چی به چیه
نمیدونم چرا استیم، gog ول کردی رفتی ویندوز استور
هنوزم دیر نشده برگرد نسخه استیم بگیر
بر اساس ویدئوهای یوتیوب این بازی در آخرین جزئیات روی برای تقریبا 60 فریم ثابت توی qhd به یه 3060ti به همراه dlss quality احتیاج داره..بازی شدید سنگینه شدید. کارت سری 10 دارید کلا فاتحه بخونید براش! کارتهای سری 30 انویدیا و 6000 AMD هم زیرش زاییدن. من با 6700XT و رایزن 5600X روی 1440p تنظیمات هم Medium - High فریم بین 40 و 50 هست در صورتیکه با همین تنظیمات همه بازیها رو راحت 70-80 فریم یا حتی بیشتر میتونم بازی کنم. با 1070 و 1080 فکر کنم روی 1080p و تنظیمات Low فریم بتونه گاهی اوقات به 60 برسه.
خب دیگه خودتم میگی با DLSS. بدون اون اصلا نمیشه 60 فریم گرفت. زحمت هم نکشیدن FSR 2 بزارن واسه AMD.بر اساس ویدئوهای یوتیوب این بازی در آخرین جزئیات روی برای تقریبا 60 فریم ثابت توی qhd به یه 3060ti به همراه dlss quality احتیاج داره..
نمیدونم کاسه ای زیر نیم کاسه برای این بازی هست یا واقعا dlss3 اینجور کولاک کرده...در حالت quality+framerate generation در حالی که حتی کیفیت بازی بهتر هم به نظر میاد به راحتی فریم رو بیش از 2 برابر افزایش میده...خارق العاده ست!!!
فقط حیف که این روزها اصلا حس گیم نیست...یعنی اصلا حس زندگی نیست...خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه!!!
والا توی این اوضاع اصلا حال و حوصله بحث درباره گیم رو ندارم ولی برای اینکه خیالت رو راحت کنم با توجه به بنچمارکهایی که از بازی بیرون اومده این بازی بیشتر پیش درآمدی برای تبلیغ سری 4000 علی الخصوص dlss3 هست و به خاطر همین به طور کلی کارتهای amd نسبت به قدرتشون ضعیف تر از nvidia عمل کردند.خب دیگه خودتم میگی با DLSS. بدون اون اصلا نمیشه 60 فریم گرفت. زحمت هم نکشیدن FSR 2 بزارن واسه AMD.
میتونم به جرات بگم نسل بعدی ترین بازیه در حال حاظر سرویس گیم پسِ! کیفیت بافت ها - رنگ بندی و فضا سازی ها واقعا عجیب غریب خوبن!اینو که بازی کنین تازه متوجه میشین کراسجن بودن بازیها چقدر چیز مزخرفیه. یک استودیوی aa با یک موتور خانگی همچین چیزی ساخته روی نسل جدید. نورپردازی و تکسچرینگ بازی فوقالعاده8 هستن و من فقط با انیمیشنهای بازی مشکل دارم. ترنزیشن بین انیمیشنها خوب نیستن و تو ذوق میزنن. گیم پلی هنوز خیلی خودشو نشون نداده که نظر بدم، موسیقی هم مثل نسخه اول پرفکته.