Genres/[Action Adventure]
Platforms/[Nintendo Switch, Microsoft Windows, Xbox Series X and Series S, PlayStation 5]
Developer/[Asobo Studio]
Publisher/[Focus Home Interactive]
Release Date/[2022]
اطلاعات بیشتر به زودی ....
آخرین ویرایش:
سیستمت چیه؟یک ساعتی بازی کردم . گیم پلی روانی داره . گرافیک فنی و طبیعی بودن بافت ها عالیه . گرافیک هنری و طراحی محیط فوق العاده هست . جزییات محیط عالی // بازی توی کات سین ها کمی سنگین می شود ولی در کل اونقدرها که در موردش می گفتن سنگینه و فلانه نیست . اغراق می کردند
سوال اصلی اینه که سیستم شما چیه؟ بگی تا بهتر بتونیم اطلاعات بدیم.سیستمت چیه؟
گرافیک؟ سی پی یو؟ رم؟ هارد یا اس اس دی؟
چه فریمی میگیری؟ چه رزولوشن و کیفیتی؟
من یک نگاه تو یوتیوب انداختم با کارت خودم کلا پشیمون شدم رسما انگار مرحله بهینه سازی رو اسکیپ کردن دادن بیرون.من 970 دارم فکر کنم نصب نکنم سنگین تره
ویندوز 10 ورژن 21H2سیستمت چیه؟
گرافیک؟ سی پی یو؟ رم؟ هارد یا اس اس دی؟
چه فریمی میگیری؟ چه رزولوشن و کیفیتی؟
گرافیک بازی خیلی عالیه و در بعضی بخشها واقعا نکست جنه اینطور نیست که بهینه اصلا نباشه. ولی خب ایدهآل هم نیست و سنگینه ولی وقتشه دیگه یکم پول خرج کنید با کارت گرافیک 7 سال پیش چه انتظاری دارید.من یک نگاه تو یوتیوب انداختم با کارت خودم کلا پشیمون شدم رسما انگار مرحله بهینه سازی رو اسکیپ کردن دادن بیرون.
حق با شماس ولی این بازی خیلی داغونه ، spider man با یه ذره بالا پاییی کردن با اینکه open world راحت شصت بازی کردم ، ولی در کل حرف شما درسته من پولشم گذاشتم کنار منتظر mid range سری 40 هستم احتمالا 4070 بگیریم چون کم کم داره اذیت میکنه .گرافیک بازی خیلی عالیه و در بعضی بخشها واقعا نکست جنه اینطور نیست که بهینه اصلا نباشه. ولی خب ایدهآل هم نیست و سنگینه ولی وقتشه دیگه یکم پول خرج کنید با کارت گرافیک 7 سال پیش چه انتظاری دارید.
کلا کارت گرافیک اگر 1070 به بالا هست میتونید روی 1080p و فریم آبرومندانه بازی کنید ولی پایینتر بیخیال بشید کلا. سری 900 که اصلا حرفش نزن.
درست میگی، اتفاقا الان که قیمتا هم خوب شده چند وقته تو فکر کارت گرافیکم ولی خب وقتی میبینم اینقدر پورت خوب میاد که همین Rx580 من راحت با یکم دستکاری تنظیمات 60 ـو میده واسه همین زیاد واسم مهم نبودگرافیک بازی خیلی عالیه و در بعضی بخشها واقعا نکست جنه اینطور نیست که بهینه اصلا نباشه. ولی خب ایدهآل هم نیست و سنگینه ولی وقتشه دیگه یکم پول خرج کنید با کارت گرافیک 7 سال پیش چه انتظاری دارید.
کلا کارت گرافیک اگر 1070 به بالا هست میتونید روی 1080p و فریم آبرومندانه بازی کنید ولی پایینتر بیخیال بشید کلا. سری 900 که اصلا حرفش نزن.
حرفت درسته بعد 7 ، 8 سال دیگه نباید از 970 انتظار داشت ولی اینا خودشون زر زر کردن که 970 کافیه برا 30 فریم ، در صورتی که حداقل 1060 میخواد.گرافیک بازی خیلی عالیه و در بعضی بخشها واقعا نکست جنه اینطور نیست که بهینه اصلا نباشه. ولی خب ایدهآل هم نیست و سنگینه ولی وقتشه دیگه یکم پول خرج کنید با کارت گرافیک 7 سال پیش چه انتظاری دارید.
48 گیگ رم؟ویندوز 10 ورژن 21H2
گرافیک : 1080TI
سی پی یو : 9700K Core i7
رم : 48 گیگ باس 3200
هارد ssd 500GB
رزولوشن : 1920 در 1080 . تنظیمات روی مدیوم . فریم بین 40 تا 50 متغییر
مانیتور منم 1080 هست. پس در این صورت مشکلی ندارم ردیفهویندوز 10 ورژن 21H2
گرافیک : 1080TI
سی پی یو : 9700K Core i7
رم : 48 گیگ باس 3200
هارد ssd 500GB
رزولوشن : 1920 در 1080 . تنظیمات روی مدیوم . فریم بین 40 تا 50 متغییر
من ویندوز 11سوال اصلی اینه که سیستم شما چیه؟ بگی تا بهتر بتونیم اطلاعات بدیم.
شما روی 1080p با تظیمات بازی کنی میتونی 60 فریم بازی کنی سیستم خوبی داری تازه بازی DLSS هم که داره.من ویندوز 11
رم 16 گیگ 3200
روی ssd میزنم
cpu core i5 12400
VGA 3060
فکر کنم 1080 بتونم 60 فریم بگیرم