Genres/[Action Adventure]
Platforms/[Nintendo Switch, Microsoft Windows, Xbox Series X and Series S, PlayStation 5]
Developer/[Asobo Studio]
Publisher/[Focus Home Interactive]
Release Date/[2022]
اطلاعات بیشتر به زودی ....
آخرین ویرایش:
مجبور نشدی چون برای بار اول امکان پر کردن هر 3 شاخه وجود نداره. Opportunism از 4 بخش تشکیل شده، مهارت هایی مثل Alcgemy knowledge و Nothing Lost در حین بازی برای بار اول بدست میارید. گزینه سوم متریال به ترکیب عناصر و استفاده ازشون به طرق مختلف برمی گرده، اما گزینه چهارم Pure Product به هیچکدوم اینا کار نداره و ازتون می خواد در مراحل به سراغ Workbench ها و Secret Chestـها برید و مهارت های خودتونو به بالاترین حد برسونید. چون گیمرهای حرفه ای یا تروفی هانترها بخاطر تجربشون همه جای بازی رو برای بار اول شخم می زنن، در ابتدای نیوگیم پلاس تمام آپگریدها رو دریافت می کنن و به سراغ این مواردی که ذکر کردم دیگه نمی رن چون نیازی بهش ندارن، ولی پر کردن Pure Product رابطه مستقیمی با ایشون داره و فقط باید وقتتونو روی این موارد و لوت کردن های بی خاصیت! منظورم Recycle ها بذارید و صرفا دکمه بزنید تا به حساب بیاد، نباید می ذاشتنش گزینه آخر چون کسی که به آخرین شاخه آپگرید می رسه قطعا از برخی موارد بی نیاز می شه. به عنوان مثال شما یک شاخه دارید توی درخت مهارت که با پرت کردن حواس دشمنان خط اسکیل ها پر می شه و اینکار احمقانه بنظر نمیاد! ولی این گزینه چرابرای ۱۰۰ کردن بازی مجبور شدم دوبار تموم کنم، یکبار معمولی و یکبار نیو گیم ولی متاسفانه باز هم اچیومنت مربوط به مهارت سوم پر نشد. دوستان راه حلی به ذهنیتون میرسه؟ واقعا اعصاب خردکن شده
دقیقا هرچی ویدیو نگاه میکردم طرف نهایت چپتر ۱۰ میگرفت تروفی رو، به خاطر همین گفتم مجبور شدم.مجبور نشدی چون برای بار اول امکان پر کردن هر 3 شاخه وجود نداره. Opportunism از 4 بخش تشکیل شده، مهارت هایی مثل Alcgemy knowledge و Nothing Lost در حین بازی برای بار اول بدست میارید. گزینه سوم متریال به ترکیب عناصر و استفاده ازشون به طرق مختلف برمی گرده، اما گزینه چهارم Pure Product به هیچکدوم اینا کار نداره و ازتون می خواد در مراحل به سراغ Workbench ها و Secret Chestـها برید و مهارت های خودتونو به بالاترین حد برسونید. چون گیمرهای حرفه ای یا تروفی هانترها بخاطر تجربشون همه جای بازی رو برای بار اول شخم می زنن، در ابتدای نیوگیم پلاس تمام آپگریدها رو دریافت می کنن و به سراغ این مواردی که ذکر کردم دیگه نمی رن چون نیازی بهش ندارن، ولی پر کردن Pure Product رابطه مستقیمی با ایشون داره و فقط باید وقتتونو روی این موارد و لوت کردن های بی خاصیت! منظورم Recycle ها بذارید و صرفا دکمه بزنید تا به حساب بیاد، نباید می ذاشتنش گزینه آخر چون کسی که به آخرین شاخه آپگرید می رسه قطعا از برخی موارد بی نیاز می شه. به عنوان مثال شما یک شاخه دارید توی درخت مهارت که با پرت کردن حواس دشمنان خط اسکیل ها پر می شه و اینکار احمقانه بنظر نمیاد! ولی این گزینه چرا
برای اینکه مطمئن بشید اون مهارت رو دریافت کردید کافیه پس از اتمام هر مرحله یا پس از کات سین اسکیل رو چک کنید که چقدر خط پر شده. اگر کم هم پر شده درسته و مثل گزینه های دیگه دستودلبازی نمی کنه. اگر پر نشده بود چپتر سلکت کنید و از ابتدای اون مرحله شروع کنید. گرفتنش هم تا لحظه آخر ممکنه طول بکشه.
ببین من کجا تروفی رو دریافت کردم