3DS vs. iPhone vs. PSP vs. DS

شما کدام را انتخاب میکنید ؟

• 3DS

رای‌ها: 52 38.5%
  • PSP

رای‌ها: 38 28.1%
  • iPhone

رای‌ها: 41 30.4%
  • DS

رای‌ها: 4 3.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    135
داداش شما مطمئنی که این اسکرین شاتها واسه ایفونه؟!!!!!!!!:-o
اگه اینطور باشه که فقط یه کلمه در وصفش میتونم بگم:معرکهههههههههه!
من اتفاقا خیلی طلبه بودم iPhone 4 بگیرم ولی مشکل انتن دهیش منو خیلی ترشوند.میخواستم بدونم توی تولیدات جدید این مشکل هنوز پابرجاس یا هنوزم ادامه داره؟

والا اینها شات هایی هست که Epic Games منتشر کرده حالا باید ۵ روز دیگه صبر کرد تا بازیو بدن بیرون ببینیم واقعا همینه یا نه !
در مورد آیفون ۴ یسری این مشکل رو دارند ولی یسری هم ندارند مثل دوست خودم که این مشکل رو نداره
پیشنهاد میکنم یه سر به سایت زیر بزنید و ببنید شرکت های معروف حتی کلون بازیایی مثل Starcraft , َUncharted و حتی فاینال رو در دست ساخت دارند اون هم با چه کیفیت و جزئیاتی
این سایت واسه خودش گیم اسپات آیفونه :d
Slidetoplay

جهته اطلاعه شما دوسته عزیز که با آندروید 1.6 و 2.1 کار کردی بگم که گیمهایه آندروید اونایی که حجمه بالایی دارن اطلاعاتشون رویه SD ذخیره میشه. مثلا بازی مثله Dungeon Hunter یه چیزی حدوده 250 MB رویه SD میریزه و بازیهایه دیگه ای مثل Hawx و Asphalt 5 و Gangstar و Sandstorm.... اینها همه بالایه 150-200 MB حجم دارن. تا اینجا OK? این بازیهایی که گفتم همه رو آندروید هستن ها آقایه دانشمند. همین یازیهایی که گفتم رو Iphone هم هستا. کیفیتشون هم تقریبا یکیه. تو جمله قبلیمم گفتم تقریبا پس جوش نیار. تفاوت اونقدرها نیست...
در مورده اینکه فرمودید Android توانایی اینکه برنامه ها رو خارج از مموری گوشی بریزه رو نداره فقط میتونم بگم =)) یعنی لول... شمایی که با آندروید 1.6 و 2.1 کار کردی اصلا اسمه برنامه ای به نامه App2SD به گوشت خورده؟ اگه نخورده حتما یه سرچی تو گوگل بزن.
در مورده اینکه گفتی بازیهایه آندروید در حده سیمبین و وین موبایله!!!! لوللللل... این جملتم که اصلا جواب نمیخواد... بیشتر خنده داره... فقط جایه دیگه نگو این حرفو. من دوست ندارم یه کاربره BC جایی ضایع بشه.
در کل منظوره بحثه من این بود که بازی با موبایل و با تاچ حال نمیده حالا میخواد رو ابر قدرته Iphone باشه یا سیستم عامله دره پیتی مثله آندروید :-"
در ضمن یه سری حتما تو اینترنت سرچ کن ببین کدوم سیستم عامل داره قبضه میکنه بازارو ...
در مورده DS هم بگم که اون دو تا صفحه تصاویره متفاوتی نشون میدن و خیلی وقتها ادامه تصویر رویه صفحه پایینی DS هست. پس باید اندازه 2 تا رو با هم جمع کرد.

لول. شما با این حرفات معلومه بیشتر تو جوه Iphone هستی ...
کیفیتشون یکی هست :-o:-o:-o:-o
عزیز بی خیال شما معلوم هست که گیم های ایفون 4 را از نزدیک ندیدی بهت توصیه می کنم یک سرچ کوچک تو اینترنت بزن دو تا ویدیو از گیم های ایفون 4 ببین بعد بیا بگو کیفیتشون یکی هست
بعد منظور شما از این حرف چی هست که بازار کی قبضه کرده هر چی که زیاد باشه دلیل به خوب بودن نیست
عزیز ایفون 4 از نظر سخت افزاری خیلی قوی شده اون وقت شما می ای کیفیت اندرود را با سیستم عامل ایفون مقایسه می کنی و می گی بازی هاشون از نظر کیفیت مثل هم هست یعنی چه

آخرین ویرایش:

نمی دونم چرا این ایفوندارها فکر می کنند طلا دارن و خیلی از بقیه مردم بالاتر هستن
ایفون هم اصلا نمی شه به عنوان یک کنسول بازی روش حساب کرد
چون باتریش خیلی ضعیفه
بازی کردن با تاچ و کنترل بازیهایی مثل FIFA و پرس اف پرشیا توش خیلی سخته
همین بازی اسفالت 5 رو وقتی عکساشو می بینید با خودتون می گید وای چه گرافیکی دار ولی وقتی بازیش میکنید می بینید اصلا گیم پلی ندار و از یک بازی ماشین چند سال پیش PSP هم بدتر
اینارو گفتم چون من خودم هر ستای اینارو داشتم و اسفالت 5 رو هم تموم کردم

گیمرهای حرفه ای فکر نکم اصلا بتونند با ایفون بازی کنند

البته این نظر شخصی شما ست
از حرف های شما کاملا مشخص هست که دارید یک طرفه قضاوت می کنید و طرف دار psp هستید b-)
عزیز فقط شتاب سنج و هیجان که با اون ایجاد میکنه را کنسول های دستی فعلا ندارند علاوه بر ان با سخت افزار جدیدی که ایفون 4 به کار برده از همی الان شرکت ها رو اوردند به بازی های انحصاری با گرافیک بالا برای این گوشی

جهته اطلاعه شما دوسته عزیز که با آندروید 1.6 و 2.1 کار کردی بگم که گیمهایه آندروید اونایی که حجمه بالایی دارن اطلاعاتشون رویه SD ذخیره میشه. مثلا بازی مثله Dungeon Hunter یه چیزی حدوده 250 MB رویه SD میریزه و بازیهایه دیگه ای مثل Hawx و Asphalt 5 و Gangstar و Sandstorm.... اینها همه بالایه 150-200 MB حجم دارن.

Modern Combat: Sandstorm v1.0
4f410b6f7b10a490a056fdf928a9464e.jpg
Added : 2010.11.10Downloads:2666
  • Version: 1.0
  • Size: 3516 kb
  • License: Share
=========================================
Gangstar: West Coast Hustle v3.3.8
3c864dfeeecbdded1e80ea8c376e0fe2.jpg
Added : 2010.11.08Downloads:4555
  • Version: 3.3.8
  • Size: 42174 kb
=======================================
Asphalt 5 v3.0.7
60c9800726c4cd6b60e3d3ac486982ad.jpg
Added : 2010.11.08Downloads:9017
  • Version: 3.0.7
  • Size: 55094 kb
====================================
Dungeon Hunter v3.1.1
8a82dd52f9ac409744ac0fa2e387754d.jpg
Added : 2010.11.04Downloads:3845
  • Version: 3.1.1
  • Size: 4409 kb
==================================
كو 250 مگابايت؟ كو بالاي 150-200 مگابايت؟ :-/
اهان اينا همه بالاي 200 هستن . من تو جو ايفون هستم نميبينم :))

داداش من چه ربطي به ضايع شدن كاربر بازي سنتر داره؟ شما هم بچه اي ها ;)
در مورد گرافيك كه هيچي ولش كن.

عزيزم من در مورد سيستم عاملش صحبت ميكنم نه نرم افزار رفع ايراد اندرويد :))مهم اينه كه فرقي براي اندرويد نميكنه. اندرويد راه زيادي در پيش داره تا برسه به رغبا، زماني هم كه اندرويد برسه به وضع الان بقيه سيستم ها اونا رسيدن به فضا

شاي لرد جان كور شديم برادر
اون چه طرز كامنت گذاشتنه؟ :laughing:

در مورد سيمبين 3 من چيزي نميدونم و نظري نميدم. ولي گويل خيلي بهبود پيدا كرده
بگذريم !!
دوست گرامي پورت شدن به نظرم فرق ميكنه !
همون شيفت كه شما مثالش رو زديد از ايفون 178 مگابايت ميرسه به اندرويد ميشه 40 مگابايت ميرسه به وين موبايل ميشه 2 مگابايت !
اما فرقشون در چيه؟

2d582e001eeb84c410f3e69b2904700a.jpg

c0e48012dc8afea0c038e7420d348755.jpg

9be55e5f2b62bf5595a185801661d759.jpg

فكر كنم خود شما با راحتي تشخيص بدي چه فرقي بين پورت شدن هست.
در مورد داغي باتري هم كه قبلا عرض كردم اين مشكل حل شده در iOS جديد و ايفون جديد
--------------------------------------------------------------------------
و بازم ميگم ايفون علاوه بر يك مالتي مدياي قوي و صفحه ي فوق العاده و قدرت پردازش بالاي گرافيكي يك تلفن همراه هم هست كه خيلي محاسن نسبت به كنسول دستي داره !
--------------------------------------

من اتفاقا خیلی طلبه بودم iPhone 4 بگیرم ولی مشکل انتن دهیش منو خیلی ترشوند.میخواستم بدونم توی تولیدات جدید این مشکل هنوز پابرجاس یا هنوزم ادامه داره؟

دوست گرامي اون مشكل قرار بود با بروز رساني سيستم عامل درست بشه ، اما بگير نگيري شد
يعني يه سري دارن يه سري ندارن. ولي عملا اكثرا بدون مشكل هستن

اره واسه ایفون هست.
این بازی با انریال انجین3 ساخته شده...

جهته اطلاعه شما دوسته عزیز که با آندروید 1.6 و 2.1 کار کردی بگم که گیمهایه آندروید اونایی که حجمه بالایی دارن اطلاعاتشون رویه SD ذخیره میشه. مثلا بازی مثله Dungeon Hunter یه چیزی حدوده 250 MB رویه SD میریزه و بازیهایه دیگه ای مثل Hawx و Asphalt 5 و Gangstar و Sandstorm.... اینها همه بالایه 150-200 MB حجم دارن.

Modern Combat: Sandstorm v1.0
4f410b6f7b10a490a056fdf928a9464e.jpg
Added : 2010.11.10Downloads:2666
  • Version: 1.0
  • Size: 3516 kb
=========================================
Gangstar: West Coast Hustle v3.3.8
3c864dfeeecbdded1e80ea8c376e0fe2.jpg
Added : 2010.11.08Downloads:4555
  • Version: 3.3.8
  • Size: 42174 kb
=======================================
Asphalt 5 v3.0.7
60c9800726c4cd6b60e3d3ac486982ad.jpg
Added : 2010.11.08Downloads:9017
  • Version: 3.0.7
  • Size: 55094 kb
====================================
Dungeon Hunter v3.1.1
8a82dd52f9ac409744ac0fa2e387754d.jpg
Added : 2010.11.04Downloads:3845
  • Version: 3.1.1
  • Size: 4409 kb
==================================
كو 250 مگابايت؟ كو بالاي 150-200 مگابايت؟ :-/
اهان اينا همه بالاي 200 هستن . من تو جو ايفون هستم نميبينم :))

داداش من چه ربطي به ضايع شدن كاربر بازي سنتر داره؟ شما هم بچه اي ها ;)
در مورد گرافيك كه هيچي ولش كن.

عزيزم من در مورد سيستم عاملش صحبت ميكنم نه نرم افزار رفع ايراد اندرويد :))مهم اينه كه فرقي براي اندرويد نميكنه. اندرويد راه زيادي در پيش داره تا برسه به رغبا، زماني هم كه اندرويد برسه به وضع الان بقيه سيستم ها اونا رسيدن به فضا

برادره من اینا سایزه APK (فایل اجرایی) بازی هست. وقتی شما اینو اجرا میکنی تو گوشیت ازت میخواد فایلهایه بازی رو دانلود کنی که معمولا بالایه 100 MB هست. مثلا همین Dungeon Hunter که زدی 4.5 MB !!! یا بقوله شما 4409 kb . این بازی یه چیزی حدوده 250 مگابایت دانلود میکنه برایه اولین بار که بازی میخواد اجرا بشه و اون 250 مگابایتو رو SD میریزه. یا Asphalt 5 چیزی حدوده 100 مگابایت دانلود میکنه و ...
آخه به عقلت میرسه این بازیه RPG با این همه کانتنت با 4.5 مگابایت اجرا بشه؟
DungeonHunterII_iPhone_screen_04.jpg

mzl.riofhvne.480x480-75.jpg

یا مثلا Sandstorm رو زدی 3516 kb.
آخه به عقلت میرسه این بازی با 3.5 مگابایت اجرا بشه؟
modern-combat-sandstorm-20090910031450218-000.jpg

modern-combat.png

این اعداد و ارقام رو از کجا آوردی؟ نکنه مثله همون قضیه COD هست که عکسایه نسخه Xbox رو گذاشتی میگی ماله Iphone ??? دوسته عزیز من که از خودم حرف در نمیارم. من همه این بازیها رو رویه گوشیم ریختم و همه بالایه 100 MB رو SD ذخیره کردن. فایله اینستالیه بازی معمولا همون 5 تا 10 مگابایت هست ولی بعدش ازت میخواد حداقل 100 مگابایت دانلود کنی برایه اجرایه بازی که همش رو SD سیو میشه.

این عکسو از گوشیه خودم گرفتم. حجمه بازیه Dungeon Hunter هست که حدوده 285 مگابایته.

2lr8d288pe184qf2mu.png

این بازیهAsphalt5
zoxex44idn9udlsp7y0.png

حدودا 103 مگابایت
اینم Let's Golf
xz5oslcl034eg94neni6.png

حدودا 161 مگابایت

همین الان عکسها رو گرفتم.

• Like
Reactions: Ayuna
پس بايد ستاپ رو بگيري بعد بشيني فلان قدرم داونلود كني ...
خوبه اقا خوش ميگذره بهتون :d

ميدوني به عقل من نميرسيد، چون چيزي توي اندرويد نميبينم كه برام بيشتر از اون 4 5 مگ ارزش داشته باشه :-/

حالا خوش به حالت كه 280 مگابايته، الان خوشحالي؟

بذار نسل جديد ايفون بيوفته توي دور برا بازي سازي اونوقت ببينم كجاي كاري . البته شروع شده كم كم
----------------------------------------
اندرويد همه چيزش رو فداي سرعتش كرده.
در كل موقتيه :)

آخرین ویرایش:
پس بايد ستاپ رو بگيري بعد بشيني فلان قدرم داونلود كني ...
خوبه اقا خوش ميگذره بهتون :d

ميدوني به عقل من نميرسيد، چون چيزي توي اندرويد نميبينم كه برام بيشتر از اون 4 5 مگ ارزش داشته باشه :-/

حالا خوش به حالت كه 280 مگابايته، الان خوشحالي؟

بذار نسل جديد ايفون بيوفته توي دور برا بازي سازي اونوقت ببينم كجاي كاري . البته شروع شده كم كم
اندرويد همه چيزش رو فداي سرعتش كرده.
در كل موقتيه :)

این چه طرزه حرف زدنه؟ شما اطلاعاته غلط میدی و اینم از رو بی اطلاعیته. من خوشحال نیستم که یه بازی 280 مگابایته، اینا رو گفتم که که حداقل چهار نفره دیگه که این تاپیک رو میخونن با حرفهایه شما به اشتباه نیفتن. گرچه فکر کنم دوستان تو این انجمن اینقدر اطلاعات دارن که با دو سه تا حرفه بی پایه و اساس به اشتباه نیفتن.
کسی هم به Iphone شک نداره ولی شما وقتی میای میگی Android در حده سیمبین و وین موبایله و حجمه بازیاش نمیدونم از 4-5 مگابایت بالاتر نیست داری به شعوره بچه هایه اینجا توهین میکنی. من بازیه 280 مگابایتی برات مثال زدم بعد میای میگی فکرشو نمیکردم و نمیدونم حالا خوشحال شدی و از این حرفها. آخه اگه نمیتونی بحثه منطقی کنی حداقل اینجا حرفهایه بی پایه و اساس نزن و در مورده چیزی که زیاد اطلاعات نداری نظر نده.
البته با این اطلاعاتت نباید هم آندروید برات ارزشی داشته باشه. شما برو تو همون جوه Iphone. الان آندروید بازارو قبضه کرده تویه دنیا و همینجور داره پیشرفت میکنه... درباره سیستم عامله آندروید صحبت میکنی و ادعا میکنی که با ورژن 1.6 و 2.1 کار کردی در صورتیکه اینقدر اطلاعات نداری که خیلی از برنامه ها مقداره زیادیش رویه SD (مموری) ذخیره میشه.
بگذریم، قکر کنم خیلی چیزا روشن شده باشه. البته روشن بود ولی برایه شما روشن شد.

نيست شما خيلي با ادبانه صحبت ميكني ادم مشتاق ميشه اونطوري بهت جواب بده
در هر صورت بحث سر كنسول هاي دستيه كه با وجود شما كلا به بيراهه رفت خداروشكر !
اندروير غول بي شاخ و دميه، فقط نميدونم چرا در موردش اين مثال رو ميزنن:
اندرويد مثل بچه اي ميمونه كه تو زمستون واسه اينكه خودش رو گرم كنه خودشو خيس ميكنه.
اما اون گرما خيلي زود جاي خودش رو ميده به سرماي خيلي بيشتر !

بازار كجارو قبضه كرد؟
ايفون طرفداراي خودشو داره وين موبايل هم همينطور!
الان فقط بازار سيمبين و جاوا دست اندرويده اونم دليلش اينه كه ديگه كمپانيا ديگه سيمبين كار نميكنن.

اگرم در مورد حجم بازيا (:))) اشتباهي كردم شما به بزرگي خودت ببخش
-----------------------------------------
دوست عزيز حرف من بي پايه و اساس نيست.
شما يه گوشي خام اندرويد رو بگير روي مموريش برنامه بريز !
ميتوني؟ بسم الله !
من اولم همينو گفتم. گفتم مشكل سيستم عامل .....
حالا بيا روشنفكر بازي در بيار !
من هنوزم ميگم اندرويد در دزار مدت بي مصرفه !
از بچه هاي بازي سنتر مايه نذار، حداقل بچه هاي اينجا هم اطلاعاتشون بالا هست هم گيراييشون !!!!! :)
----------------------------------------------

ديگه هم اسپم نزنيد تا تاپيك كج نره.
هرچي كه توي ذهن و فكر شما هست درسته. من قبول دارم.
مرسي !

دوست عزيز حرف من بي پايه و اساس نيست.
شما يه گوشي خام اندرويد رو بگير روي مموريش برنامه بريز !
ميتوني؟ بسم الله !
من اولم همينو گفتم. گفتم مشكل سيستم عامل .....
حالا بيا روشنفكر بازي در بيار !
من هنوزم ميگم اندرويد در دزار مدت بي مصرفه !

دوسته خوب باز داری اطلاعاته غلط میدی؟
نخیر آندروید و گوشیاش احتیاج به Jailbreak و این جور بامبولها برایه انجامه خیلی از کارا ندارن.
من همون گوشیه خامی که مده نظرته (هر گوشی که تو بگی با سیستم عامل آندروید) رو رویه مموریش برنامه میریزم. همون خام تویه مغازه. خوبه؟ کاره خاصی هم نمیکنم چون هر کی 2 روز با آندروید کار بکنه میدونه چجوری رو مموریش برنامه نصب کنه. اصلا خیلی برنامه ها که حجمشون بالایه 4-5 مگابایته بصورته Default رویه مموری (SD Card) نصب میشن. من نمیدونم شما که زیاد درباره آندروید اطلاعات نداری چرا اینقدر اصرار به نظر دادن داری؟

الان فقط بازار سيمبين و جاوا دست اندرويده اونم دليلش اينه كه ديگه كمپانيا ديگه سيمبين كار نميكنن.

گیریم حرفه شما درست باشه من نمیدونستم آیفون و Apple اصلا بازاره سیمبین و جاوا براش مهم نیست؟؟؟ یعنی آیفون دودستی اومده گفته بیا آندروید جون اینم بازاره سیمبین و جاوا دسته شما... ما طرفدارایه خودمون برامون کافین. :))
ملت عقل دارن میفهمن کدوم سیستم عامل بهتره میرن سمته اون.

آخرین ویرایش:
دوست عزيز اپل اگر عامه گرا بود چيزي به اين كيفيت نميساخت و انقدر روش انحصار و وابستگي به خود اپل نميذاشت و اون قيمت گزاف رو هم ايجاد نميكرد كه هر از راه رسيده اي بتونه يكي بگيره دستش !

دوست گرامي در جوامع بشري به ادمايي مثل تو ميگن عوام !

عوام نه مفهومي كه الان ميرسه به ذهنت ( در نتيجه نيا بگو شما طرفداراي اپل خواص !!! )

اپل در طول كارش 4 مدل گوشي داده ( دو تا وسطي ها يه تغييرات جزئي با هم داشتن كه) و يك ساختار نرم افزاري روي سيستم عامل.
اما اين به قدري هم ظاهر گوشي هم سخت افزاري هم نرم افزاري زيبا و چشم نواز و راحت در استفاده هست كه طرفداران اپل رو از همون ابتدا حفظ كرده تا اخرش هم ميبره !
چه بسا همين ايفون 4 چقدر طرفداران رو بيشتر كرده كه من خودم چندين نفر رو ميشناسم اپل رو فحش ميدادن و با اومدن 4 يكي ازش خريدن و لذت ميبرن.
اما برند هاي ديگه، سوني اريكسون ... سامسونگ =))
ههفته اي يه مدل ...
سامسونگ اندازه ادم هاي روي زمين طرح و ديزاين گوشي داره :))
موتورولا ...

همه دارن اندرويد ميزنن !
كيو سراغ داري به تمام معنا ( به تمام معنا) هم از گوشيش راضي باشه هم از سخت افزارش هم نرم افزارش ..
الان مياي ميگي من !
اما دوست من اينطوري نيست.
اندرويد سيستم عامل عامه ي مردم هست.
مثل سيمبين بود كه بازم سيمبين 3 اومد و خودش رو از اين منجلاب كشيد بيرون.

در هر صورت شما خوش باش با نرم افزار ريختن روي مموري !
سيستم عاملي كه مورد بحثش شده استفاده از مموري يا نه ... ، همون بهتر كه من چيزي ازش ندونم و صاحباش بدونن.

اپل توي قاره امريكا و اروپا جزو برند هاي محبوب و پر مصرف هست و حتي توي استراليا.
اندرويد هم هست اما هيچوقت محبوبيت اپل رو نميتونه بدست بياره.
نه نرم افزارش نه كمپاني هاي توليد كننده ي گوشيش
ختم كلام !
--------------------------------------------------------------------------------

خب ايفون خوبه يا دي اس يا پي اس پي ! :)

آخرین ویرایش:
^^^
فعلا که هر از راه رسیده ای بدونه معلومات داره آیفون آیفون میکنه... (نمونش شما)...

کسی نگفت آیفون بده... هزار بار... اتفاقا خیلی هم خوبه... چرا بحثو عوض میکنی؟ شما یه سری حرفهایه بی ربط و بی پایه و اساس در مورده آندروید گفتی منم اومدم ثابت کردم که همچین چیزایی نیست.
به خودم نگفتم آخه با شمایی که حتی نمیدونی آندروید بازیه بالایه 200 مگابایت هم داره مگه میشه بحثه منطقی کرد؟
ار همون اول با صحبتهایی که در باره آندروید و حجمه بازیهاش و استفاده از مموری کردی معلوم بود با چه آدمی از لحاظه سطحه معلومات دارم بحث میکنم. حالا هم که تک تکه حرفهایی رو که زدی خلافشو ثابت کردم زدی به جاده خاکی و بحث عوام و خواص و یه سری حرفهایه ... رو شروع کردی. چیزه دیگه نداری بگی که زدی به قیمت و عوام و خواص و ؟
بازم میگم کسی در باره آیفون چیزه بدی نگفته ولی شمایی که پشیزی در مورده آندروید اطلاعات نداری که میگی بازیه بالابه 4-5 مگ روش اجرا نمیشه لطفا در بازه این سیستم عامل نظر نده. خب؟
والسلام.

پ.ن: اگه واقعا میدونستم داری بحثه منطقی در باره سیستم عامل میکنی و چیزی بارت هست میومدم در باره Tethering ، قابلیته پخشه فلش، مولتی تسک، Browsing و ... بحث میکردم (Froyo و Apple OS 4) ولی وقتی چیزی واسه گفتن نداری و میزنی به خاص و عام همون بهتر که بحث همینجا تموم بشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or