3DS vs. iPhone vs. PSP vs. DS

شما کدام را انتخاب میکنید ؟

• 3DS

رای‌ها: 52 38.5%
  • PSP

رای‌ها: 38 28.1%
  • iPhone

رای‌ها: 41 30.4%
  • DS

رای‌ها: 4 3.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    135
پدر شما از سهانداران اندرويد هستن كه اينطوري داري براش دست و پا ميزني؟

من اگر اشتباهي كردم ماشالله سايت پر از بچه هاي با تربيت و با شخصيت هست كه من بخوام اطلاعات بگيرم ازشون و اطلاعات خودمو كامل كنم
هيچ دليلي نميبينم با يه ادم بي تربيت و بي فرهنگ مثل تو بحث كنم !
نمونه بي تربيتي همين قبلي و همون كامنت حجم بازيا.

در هر صورت ....
هنوزم كه هنوزه اندرويد به اون حد نرسيده و نميرسه !
به زودي يه سيستم خيلي معمولي ميشه و اون اب و تاب نواوريش ميوفته زمين

-----------------------------------------------------------------
شمارو هم با اپولو تون تنها ميذارم (اندرويد)

حرفي داري پيام خصوصي كن و تاپيك رو ديگه بيشتر از اين به گند نكش !

آخرین ویرایش:
بازی های PSP خیلی قوی تر هستن.کافیه شما با کابل مخصوص TV وصلشوون کنید به TV تا از محدوده این LCD قدیمی رها شید تا ببینید بازی هاش در چه سطحی هستن.گاد آف وار جدید PSP تو خود PSP میتونه کم و بیش با گاد آف وار PS2 مقایسه شه اما وقتی به TV وصل کردیم گرافیک و نور پردازی چنان خودش رو نشون داد که میشه گفت از گاد آف وار 2 نسخه ps2 هم بهتر بود.

من چند تا بازی و سال عرضه بازی ها مینویسم ببینید زمانی که عرضه شدن بازی ای بود که بتون با این کنسول حتی پاش هم برسه؟

بازی گاد آف وار سال یک نمونه سال 2008 و نمونه بعد سال 2010:
God-of-War-Ghost-of-Sparta4.jpg
godofwdgd.jpg
e3_2010_25308.jpg
gow-ghost-of-sparta-02.jpg
http://gamerinvestments.com/video-g...d-of-war-ghost-of-sparta-psp-e3-screens-1.jpg
god-of-war-ghost-of-sparta-psp-screenshot.jpg
GodOfWarGhostOfSpartaE32010DebutTrailer.jpg
e3-2010-god-of-war-ghost-of-sparta-screens-20100615040803630_640w.jpg

میدنایت کلاب 3 سال 2005-2006:>:)):
midnight-club-3-dub-edition-remix-20060313061933144_640w.jpg

midnight_club_3_dub_edition_002.jpg
inside_media.php

midnight-club-3-dub-edition-psp-20050527054016789_640w.jpg

باززی تیکن دارک و 6 سال 2007-2009:
tekken6.jpg

tekken6newscr002large.jpg

رسیستنس 2008:
resistance-retribution-20080715033716895.jpg
psp_resistance.jpg

متال گیر 2010:
metal-gear-solid-peace-walker-20090716025505623.jpg
metal-gear-solid-2-1.jpg

gta لایب 2005-2006:
grand-theft-auto-liberty-city-stories-20051024060446618.jpg
GTA_REVIEW_GENERAL016--screenshot.jpg

موت استرم 2009:
motorstorm_1a.jpg
motorstorm-arctic-edge-imp2.jpg

motorstorm_ae_impressions.jpg

آخرین ویرایش:
بازی های PSP فقط گرافیک هنری بهتری نسبت به آیفون دارن که اونم بخاطر بودجه ای که روش سونی میزاره.
آیفون اگه یکم بیشتر رو بازیاش سرمایه گذاری کنه میتونه خیلی فوق العاده ظاهر شه
البته اومدن بازهایی مثه rage یکم اوضاع رو بهتر کرده

یکی مثل مرد بیاد واسه من توضیح بده که این 3DS چیه که از همه بیشتر بهش رأی دادید ؟
همین طرفداری های الکی باعث شده نینتندو هنوز سر کار باشه...با زرنگ بازی

شاي لرد جان كور شديم برادر
اون چه طرز كامنت گذاشتنه؟ :laughing:

در مورد سيمبين 3 من چيزي نميدونم و نظري نميدم. ولي گويل خيلي بهبود پيدا كرده
بگذريم !!
دوست گرامي پورت شدن به نظرم فرق ميكنه !
همون شيفت كه شما مثالش رو زديد از ايفون 178 مگابايت ميرسه به اندرويد ميشه 40 مگابايت ميرسه به وين موبايل ميشه 2 مگابايت !
اما فرقشون در چيه؟

2d582e001eeb84c410f3e69b2904700a.jpg

c0e48012dc8afea0c038e7420d348755.jpg

9be55e5f2b62bf5595a185801661d759.jpg

فكر كنم خود شما با راحتي تشخيص بدي چه فرقي بين پورت شدن هست.
در مورد داغي باتري هم كه قبلا عرض كردم اين مشكل حل شده در iOS جديد و ايفون جديد
--------------------------------------------------------------------------
و بازم ميگم ايفون علاوه بر يك مالتي مدياي قوي و صفحه ي فوق العاده و قدرت پردازش بالاي گرافيكي يك تلفن همراه هم هست كه خيلي محاسن نسبت به كنسول دستي داره !
--------------------------------------
دوست عزیز فکر کنم شما اطلاعاتتون در مورد سیستم عامل های موبایل خیلی کم هست ولی سعی دارید که خودتون رو اثبات کنید
این اسکرین شاتی که از بازی ویندوز موبایل گذاشتید ورژن جاوای بازی هست =))
همون NFS SHIF که برای ایفون ساخته شد رو با همون گرافیک الان برای ویندوز موبایل هم پورت کردن تا قدرت گوشی HD2 V, نشون بدم
حجم بازی هم دود 70 مگ هست و در موقع نصب بیشتر هم می شه
می خوای تا از گوشی خودم اسکرین شات بزارم ؟
بازی SIMS3 هم برای ویندوز موبایل پورت کردن که بازم قدرت HD2 رو نشون بدن
این حجمش حدود 3 مگ هست که موقع نصب بیشتر می شه
می خوای تا از SIMS 3 روی گوشی خودم اسکرین شات بزارم ؟
در مورد بازیهای ایندروزد هم باید بگم که مثلا اسفالت 5 تو ایفون حدود 250 مگ هست ولی تو اندروید می شه 100 مگ که این به برنامه نویسان مربوط می شه و نمی دونم چه جوری همون بازی رو با همون گرافیک اینقدر حجمشون رو کم می کنند
تو خیلی از فرومها هم اومدن بازیهای پورت شده ی ایفون رو با اندروید مقایسه کردن که گرافیکشون دقیقن مثل هم هست ولی نمی دونم چرا شما اینقدر اسرار دارید گرافیکش می یاد پایینتر

دوست عزيز اپل اگر عامه گرا بود چيزي به اين كيفيت نميساخت و انقدر روش انحصار و وابستگي به خود اپل نميذاشت و اون قيمت گزاف رو هم ايجاد نميكرد كه هر از راه رسيده اي بتونه يكي بگيره دستش !

دوست گرامي در جوامع بشري به ادمايي مثل تو ميگن عوام !

عوام نه مفهومي كه الان ميرسه به ذهنت ( در نتيجه نيا بگو شما طرفداراي اپل خواص !!! )

اپل در طول كارش 4 مدل گوشي داده ( دو تا وسطي ها يه تغييرات جزئي با هم داشتن كه) و يك ساختار نرم افزاري روي سيستم عامل.
اما اين به قدري هم ظاهر گوشي هم سخت افزاري هم نرم افزاري زيبا و چشم نواز و راحت در استفاده هست كه طرفداران اپل رو از همون ابتدا حفظ كرده تا اخرش هم ميبره !
چه بسا همين ايفون 4 چقدر طرفداران رو بيشتر كرده كه من خودم چندين نفر رو ميشناسم اپل رو فحش ميدادن و با اومدن 4 يكي ازش خريدن و لذت ميبرن.
اما برند هاي ديگه، سوني اريكسون ... سامسونگ =))
ههفته اي يه مدل ...
سامسونگ اندازه ادم هاي روي زمين طرح و ديزاين گوشي داره :))
موتورولا ...

همه دارن اندرويد ميزنن !
كيو سراغ داري به تمام معنا ( به تمام معنا) هم از گوشيش راضي باشه هم از سخت افزارش هم نرم افزارش ..
الان مياي ميگي من !
اما دوست من اينطوري نيست.
اندرويد سيستم عامل عامه ي مردم هست.
مثل سيمبين بود كه بازم سيمبين 3 اومد و خودش رو از اين منجلاب كشيد بيرون.

در هر صورت شما خوش باش با نرم افزار ريختن روي مموري !
سيستم عاملي كه مورد بحثش شده استفاده از مموري يا نه ... ، همون بهتر كه من چيزي ازش ندونم و صاحباش بدونن.

اپل توي قاره امريكا و اروپا جزو برند هاي محبوب و پر مصرف هست و حتي توي استراليا.
اندرويد هم هست اما هيچوقت محبوبيت اپل رو نميتونه بدست بياره.
نه نرم افزارش نه كمپاني هاي توليد كننده ي گوشيش
ختم كلام !
--------------------------------------------------------------------------------

خب ايفون خوبه يا دي اس يا پي اس پي ! :)
بله اقا درسته شما خاصی و ما عوام
ایفون هم برای شما خواص
هیچ کس هم نگفت ایفون بد خیلی هم گوشی خوبی هست
ولی دیگه قرار نبود به بقیه برندها توهین کنی
مثلا شما گوشیهای جدید سامسونگ رو دیدین ؟
چند مورد :
http://www.gsmarena.com/samsung_p1000_galaxy_tab-3370.php
http://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s-3115.php
http://www.gsmarena.com/samsung_i9010_galaxy_s_giorgio_armani-3625.php
اینم گوشی ساخته شد سامسونگ با سیستم عامل ویندوز فون 7 :
http://www.gsmarena.com/samsung_i8700_omnia_7-3537.php
سامسونگ در تمام ضمینه ها گوشی می سازه که هم ما عوام بتونیم استفاد کنیم و هم شما خواص
گوشی ها جدید HTC رو دید ؟
تمام گوشیهای که می سازه یا اندروید هست یا ویندوز فون 7
گوشیهای جدید موتورولا هم که دیگه نیازی به گفتن نیست
شما هم خیلی زود با حرفهای دیگران تحت تاثیر قرار می گیرد مثل این حرف :
كه بازم سيمبين 3 اومد و خودش رو از اين منجلاب كشيد بيرون.
خوبه شما که تا دیروز من بگم سیمبین^3 هم هست نمی دونستید هست یا نه و امروز که هنوز هیچی ازش معلوم نیست می یاد می گید که به به اجب چیزی هست
در ضمن گوگل گفته که اندروید 3 رو فقط برای بازی خواد ساخت وتمام

بازی های PSP فقط گرافیک هنری بهتری نسبت به آیفون دارن که اونم بخاطر بودجه ای که روش سونی میزاره.
آیفون اگه یکم بیشتر رو بازیاش سرمایه گذاری کنه میتونه خیلی فوق العاده ظاهر شه
البته اومدن بازهایی مثه rage یکم اوضاع رو بهتر کرده

اتفاقا بودجه خیلی کمی براش میزارن نمونش میدنایت کلاب 3 که اوایل اومد.
اما برای کنسول های دیگه همیشه بعد از مدتی بازی ها کیفیتشون بیشتر میشد اما برای PSP حدودا ثابت موند.
در مورد حجم هم نید فور اسپید شیفت برای PSP بیش از 1 گیگ حجمشه که کدوم کنسول دستی این حجم رو داره؟
کدوم بازی کنسول دستی 800 تا ماشین داره و رو 60 فریم اجرا میشه؟؟؟؟؟گرن توریسمو فقط تو psp
psp یک پردازنده جدا برای گرافیک داره و یکی دیگه هم برای پردازش چیزای دیگه.
اما آیفون فقط cpu داره.تازه بازی های آیفون بیشتر روشون کار میشه چون آیفون فروش خیلی زیادی داره پس برای فروش بیشتر آیفون بازی بهتر میسازن نه برای درآمد از بازی.در صورتی که psp در آمدش از بازی و خود کنسوله.نه فقط خود کنسول.
منظورم اینه که قرار باشه یه بازی برای آیفون با هزینه 2 میلیون دلار ساخته بشه که 2 میلیون دلار هم صود داشته باشه به خاطر فروش آیفون میسازن اما اگه قرار باشه یک بازی psp دو میلیون دلار صود داشته باشه اجازه بیشتر از 1 میلیون دلار هزینه برای ساخت بازی رو نمیدن.
وگرنه وضع بازی های psp این نبود.
البته قدرت cpu آیفون خیلی زیاده اما مداری که برای psp طراحی شده هم باید قبول کرد بهترینه.

==========

قبلا یه عکس درست کرده بودم که خیلی خنده دار بود و مطلب مهمی توش بود موضوع این بود که هر کدوم قابلیت خودشون رو دارن.عکس رو گم کردم و درست کردنش هم سخت و وقت گیره فقط میگم چی بود:

عکس به این شکل بود که 2 تا psp بودن 2000 و go یکی از psp ها با umd خودش زد تو سر آیفون و بعد هردوشون خودشون رو وصل کردن به tv و بازی ها رو با رزولوشن 720p به نمایش گذاشتن و بزرگ بودن صفحات رو نشون میدادن.آیفون هم زنگ زد دوستاش 10 تا آیفون با باتوم اومدن psp ها رو محاصره کرردن آیفون هم به 2 تا psp گفت حالا زنگ بزنید به پلیس تا نزنیمتون=)):))

این چه طرزه حرف زدنه؟ من خوشحال نیستم که یه بازی 280 مگابایته،
شما وقتی میای میگی Android در حده سیمبین و وین موبایله و حجمه بازیاش نمیدونم از 4-5 مگابایت بالاتر نیست داری به شعوره بچه هایه اینجا توهین میکنی. من بازیه 280 مگابایتی برات مثال زدم
الان آندروید بازارو قبضه کرده تویه دنیا و همینجور داره پیشرفت میکنه....
عزیز به نظر ایشون نه بلکه به نظر خیلی ها هم اندرود در حد سیمبین هست حالا با کمی پیشرفت چونه خودت از حجم بازی گفتی که مثلا 280 مگاباتی داره به قول خودت خواب ایفون بازی داره در حد بالای 700 مگابایت خواب به نظر شما تفاوت زیاد نیست
بعد یک چیز دیگه این چه حرفی هست که اندرود بازار قبضه کرده مگه هر چیز زیاد باشه دلیل بر بهتر بودنشون هست :-o:-o

نخیر آندروید و گوشیاش احتیاج به Jailbreak و این جور بامبولها برایه انجامه خیلی از کارا ندارن.
. من نمیدونم شما که زیاد درباره آندروید اطلاعات نداری چرا اینقدر اصرار به نظر دادن داری؟

ملت عقل دارن میفهمن کدوم سیستم عامل بهتره میرن سمته اون.
حالا Jailbreak شد بامبول :-o:-o:-o:-oاین چه حرفی هست عزیز الان این حرف شما شد منطق به نظر خودت شما
اگه دوست داشته باشی این کار نمی کنی خواب میری برنامه های گوشی می خری حالا اگه یکی دلش می خواد گوشی
Jailbreakکنه که کاری نداره کمتر از چند دقیقه این کار می کنه
عزیز من این اقا را خیلی وقت هست می شناسم و خودش هم زیاد با اندروید سر کله زده چون حالا از اندروید انتقاد میکنه هیجی حالیش نیست b-)

عزیز به نظر ایشون نه بلکه به نظر خیلی ها هم اندرود در حد سیمبین هست حالا با کمی پیشرفت چونه خودت از حجم بازی گفتی که مثلا 280 مگاباتی داره به قول خودت خواب ایفون بازی داره در حد بالای 700 مگابایت خواب به نظر شما تفاوت زیاد نیست
بعد یک چیز دیگه این چه حرفی هست که اندرود بازار قبضه کرده مگه هر چیز زیاد باشه دلیل بر بهتر بودنشون هست :-o:-o

والا الان تو خیلی از فرومها Symbian 3 رو با آیفون OS 4 مقایسه میکنن. شما خیلی تو ابرها و آسمونها تشریف دارین. همیچین میگی آندروید در حده سیمبین 3 هست که انگار سیمبین 3 یه سیستم عامله دره پیته. من حاظرم قسمت به قسمت سیستم عامله آندروید 2.2 رو با Apple OS 4 مقایسه کنم. از مولتی تسکینگ تا Browsing و Push و sync و Application و Customization و فلش پلیر و ... بعد ببینیم کدوم سیتم عامل بهتره و یا اینکه تفاوت چقدره. ولی دوسته عزیز شما اینکاره نیستی و اینجا هم جاش نیست. ولی اگه خواستی تو یه تاپیکه جدا در خدمتم.

حالا Jailbreak شد بامبول :-o:-o:-o:-oاین چه حرفی هست عزیز الان این حرف شما شد منطق به نظر خودت شما
اگه دوست داشته باشی این کار نمی کنی خواب میری برنامه های گوشی می خری حالا اگه یکی دلش می خواد گوشی
Jailbreakکنه که کاری نداره کمتر از چند دقیقه این کار می کنه
عزیز من این اقا را خیلی وقت هست می شناسم و خودش هم زیاد با اندروید سر کله زده چون حالا از اندروید انتقاد میکنه هیجی حالیش نیست b-)

اولا درباره اون Jailbreak بحث چیزه دیگه ای بود. Jailbreak کاره خاصی نداره، بحث سره اینجا بود که این دوستمون میگفت شما میتونی رو گوشی خام آندروید برنامه بریزی؟ و منم گفتم حتی میشه رو گوشیه خام (منظور گوشیه که روت نشده باشه) میشه برنامه ریخت حتی برنامه هایه هک شده. گفتم مثله آیفون نیست که Jailbreak بخواد.

بگذریم، عزیزم این آقایی که شما خیلی وقته میشناسی و مشخصه که کلی با آندروید سر و کله زده!!! داره چپ و راست اطلاعاته غلط میده بعد میگی داره انتقاد میکنه؟ میگه بازیهایه آندروید بالایه 4-5 مگ نیستن، رو مموری ذخیره نمیشن، نمیدونم عکسه COD نسخه کنسول رو میذاره میگه ماله آیفونه... و 100 تا چیزه دیگه... اینا اسمش انتقاده؟ جالبه...

shy ... |-)
دوست گرامي بزرگ بشيد، شما گفتي سيمبين 3 بعد من تازه فهميدم چي به چيه؟

بحث سر چيز ديگه ايه
سر بازارهاي موبايل بود كه گفتم اپل 4 تا گوشي داره يك سيستم عامل همينم براي حفظ و بهبود بازارش كافيه
اما برندهاي ديگه هستن كه براي بهبود بازارخودشون 1000 مدل گوشي ميسازن و تو سر و كله ي هم ميزنن !
همون زماني بود كه تا ايپد توليد شد زرتي سامسونگ و Dell و غيره يادشون افتاد تبلت بزنن!:))

دروغ ميگم؟ كي به ساير برندها توهين كرد؟
-------------------------------------------------------------
hamid
من هيچوقت سيمبين 3 رو با اندرويد مقايسه نكردم، با سيمبين s60 و اينا مقايسه كردم:d
و اينكه بله من قبول كردم اندرويد ميتونه بازي بريزه تو مموري!!!!!!!!!! :d
زماني كه دستم بود انقدر باهاش يخ كردم كه كارم به اينجاهاش نرسيد بخوام بفهمم !
و بازم دليلي نميبينم به حرف تو گوش بدم و قبلا دليلشو گفتم
من بي اطلاعي خودمو بيشتر قبول دارم تا اطلاعات زياد بدون تربيت خانوادگي تورو !

-------------------------------------

آخرین ویرایش:
. شما خیلی تو ابرها و آسمونها تشریف دارین. همیچین میگی آندروید در حده سیمبین 3 هست که انگار سیمبین 3 یه سیستم عامله دره پیته. من حاظرم قسمت به قسمت سیستم عامله آندروید 2.2 رو با Apple OS 4 مقایسه کنم. از مولتی تسکینگ تا Browsing و Push و sync و Application و Customization و فلش پلیر و ... بعد ببینیم کدوم سیتم عامل بهتره و یا اینکه تفاوت چقدره. ولی دوسته عزیز شما اینکاره نیستی و اینجا هم جاش نیست. ولی اگه خواستی تو یه تاپیکه جدا در خدمتم.
نمیدونم عکسه COD نسخه کنسول رو میذاره میگه ماله آیفونه... و 100 تا چیزه دیگه... اینا اسمش انتقاده؟ جالبه...
این چه حرفی هست شما می زنید شما مثل اینکه با همه مشکل دارید اینجا یک سایت کاملا دوستانه هست ولی مثل اینکه شما فقط بلدید اشخاص را مسخره کنید
منظورتون از 100 تا چیز دیگه کدوم هست شما فقط کاقیه هست یک نگاهی به گرافیک InfinityBlade بندازی همه چیز دستگیرت میشه

واقعا محصولات اپل الگویی شده برای بزرگترین کمپانی ها...
تا یه چیز جدید میده دیگر شرکت هایی که هیچ چیز از خودشون ندارن و عرضه نوآوری ندارن میان تقلید می کنن ! مخصوصا شرکت های زیر :
LG , Sony Vaio , Samsung , Dell , HP
و البته هر چی گوشی فول تاچ می بینید الگوشون آیفون هست

shy ... |-)
دوست گرامي بزرگ بشيد، شما گفتي سيمبين 3 بعد من تازه فهميدم چي به چيه؟

بحث سر چيز ديگه ايه
سر بازارهاي موبايل بود كه گفتم اپل 4 تا گوشي داره يك سيستم عامل همينم براي حفظ و بهبود بازارش كافيه
اما برندهاي ديگه هستن كه براي بهبود بازارخودشون 1000 مدل گوشي ميسازن و تو سر و كله ي هم ميزنن !
همون زماني بود كه تا ايپد توليد شد زرتي سامسونگ و Dell و غيره يادشون افتاد تبلت بزنن!:))

دروغ ميگم؟ كي به ساير برندها توهين كرد؟

-------------------------------------
واقعا من موندم به شما چی بگم =))
شما فکر می کنید اولین تبلت رو شرکت اپل ساخت ؟! :))
فکر کنم تا وقتی که ایپد نیومد بود شما اصلا نمی دونستید تبلت چی هست به همین خاطر فکر می کنید اولین تبلت رو شرکت اپل زد =))
تو یک فروم دیگه هم یکی مثل شما اومد بود می گفت که وقتی ایپد ساخته شد بقیه اومدن از روش کپی برداری کردن بقیه اشم که دیگه چی بگم =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or