3DS vs. iPhone vs. PSP vs. DS

شما کدام را انتخاب میکنید ؟

• 3DS

رای‌ها: 52 38.5%
  • PSP

رای‌ها: 38 28.1%
  • iPhone

رای‌ها: 41 30.4%
  • DS

رای‌ها: 4 3.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    135
iphone games

splinter cell:conviction

tom-clancys-splinter-cell-conviction-iphone-gdc-2.png

tom-clancys-splinter-cell-conviction-iphone-teaser-trailer_1.jpg

split second

split-second-iphone-1.jpg

splitsecond-iphone-hands-on-20100512103709609-000.jpg

fifa 10

fifa2010_iphone_ipod_touch_00.jpg

FIFA-2010-for-iPhone-and-iPod-touch_3.jpg

pes 2010

pes2010_1.jpg

prince of persia

prince-of-persia-warrior-within-20100505084158745_640w_1277339372.jpg

Prince+of+Persia+Warrior+Within+IPA+1.07.jpg

انشاالله که از عکس بازی ها خوشتون بیاد.
ببخشید اگه خیلی تو صفحه جاگرفت.l-)

airborne و cod ی که دوست عزیز گذاشتی برای کنسول خانگی هست نه ایفون! ایفون نداره cod! با یکم دقت توی عکسها هم کاملا مشخصه...

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
اين يكيو خودمم كف كردم خداييش !! :d

من قبلا گفته بودم هنوز توليد كنندگان به سمت بازي سازي با قدرت سخت افزاري ايفون 4 نرفتن !

اما گويا ديگه شروع شده !! Rage , cod , و حالا هم كه اين !

شما يك كنسول ميخري مهمترين عامل انتخابت كه گرم شدن باتري هست مستوني ايفون نخري دوست گرامي :)

ايفون نه تنها بازي هاي عالي و پر گرافيكي داره (كه مخصوصا در نسل چهارمش) كه يكي قبلا گذاشتم بطوذر مثال يكي هم الان ميذارم

4a2dededfc41d8a9dab419cb1ac68f6d.jpg

012c5c784a413b4f872cd66286dc3cfa.jpg

9cca1839929d013cdf578cd684ba5253.jpg

edd59e5e22608e9a49d0cce34c8418ed.jpg

9aa3b1d42c1bcf8015f550df7ed28b25.jpg

GT Racing: Motor Academy

بلكه داراي سنسور هاي زيادي هست كه بطور مثال شتابسنج
سنسور ها جهات اصلي (افقي عمودي چرخش و ..) يك سري نرم افزار هاي فان و بازي فوق العاده ( يكسري = هزاران) داره دا نهايت لذت رو ميتونيد از اين سنسورهاي حركتي و تاچ گوشي ببريد !
به كمك ال سي دي فوق العاده ( فوق العاده ) باعث شده ايفون قوي ترين مولتي مديا پلير بشه كه توي كنسول دستي ميتونه بشه !
در عين حال تلفن هم هست.
حرفي فكذر نكنم توش بمونه !

اينم يه شوتر ديگه:

Modern Combat 2: Black Pegasus

3c506308994610f2b81de1f1cfcafbed.jpg

3893d6d4b5abec0d17b5d84d0a504e9c.jpg

3c36cde426e7f2eb85ee4bc9f19e639f.jpg

c203caf8176a5abaab854c1afa80a903.jpg

9bdfbc5eaa20cd8510f24da0c212efdf.jpg
با این که دیر شده ولی:
اول اینکه من ایفون میخرم یا نمی خرم ربطی به شما نداره(البته با عرض معذرت:) ;) )
من چن ساله psp دارم حدود یه سالی هم میشه که ایفونو خریدم واقعا تموم شدن سریع باتری ایفون یه مشکل بزرگه که مهمترین علتشم همین داغ کردنه شما اگه با psp بازی کنی به هیچ عنوان داغ شدن و نمی بینی
در ضمن دوست عزیز گرافیک نشونه ی عالی بودن یه بازی نیست!
در کل بازی کردن بازی های ارکید با ایفون واقعا لذت بخشه بازی هایی مثل:
doodle jump
angry birds ,...
ولی وقتی سراغ بازی هایی با گراقیک بالاتر میری چن تا مشکل پیش میاد
داغ کردن یکیشه و مشکل کنترلی که تقریبا همه ی بازیهای گرافیک بالا دارن

http://beefjack.com/news/call-duty-iphone-app-launched/

دقيقا واسه ايفون هست !
توقع نداشتيد از ايفون؟;)
ببخشد شما متن خبری که گذاشتید رو خوندید؟!
این فقط یک برنامه هستش که اطلاعات داخل بازی کنسول و کامپیوتر رو به شما میگه!
برای همه بازی ها هم هست!
You won’t exactly be sneaking or sniping in the iPhone ‘version’, but you can now keep track of detailed stats, leaderboards and will also provide news and updates in one convenient place.

ببخشد شما متن خبری که گذاشتید رو خوندید؟!
این فقط یک برنامه هستش که اطلاعات داخل بازی کنسول و کامپیوتر رو به شما میگه!
برای همه بازی ها هم هست!

من چون عجله داشتم هول هولكي فقط يه خبر سرچ كردم، بعد اون خط اول رو خوندم گفتم لابد همينه ديگه ... :d
بله معذرت ميخوام !
------------------------------------------

اقاي موسي جان، شما مختاري در اين مورد !
مشكل گرم باتري در ايفون 4 و ورژن 4 به بالاي iOS حل شده تقريبا.
همچنين تموم شدن سريع باتري.

با عرض معذرت !
دوست گرامي مارو چي فرض كردي؟؟؟ =))
من خودم با اندرويد كار كردم 1.6 و 2.1
بازي هاي اندرويد در حد وين موبايل و سيمبين بيشتر نيست
در حد ايفونه؟ :))
بازي هاي سيمبين و اندرويد و وين موبايل اوج اوجش به 5 مگابايت برسه !
بازي براي ايفون ميخوي نشونت بدم 900 مگابايت؟
850 مگابايت؟ ;)
تنها سيستم عامل موبايلي كه در حد ايفون قدرت بازياش هستن سيستم Bada از سامسونگ هست كه فقط روي گوشي هاي Wave 1 و 2 نصب هست و البته دردسر پيدا كردن بازيا و بلرنامه هاش

اخه دوست عزيز به كي داري ميگي؟
اندرويد توانايي اين رو نداره كه برنامه هارو خارج از مموري گوشي بريزه ( روي مموري استيك و غيره فقط روي مموري داخلي گوشي ) اونوقت بالاترين مموري گوشي هاي اندرويدي چيه؟
فكر كنم ديزاير اچ دي از اچ تي سي باشه ... 700 مگابايته !
اونوقت با اين حافظه ميشه سيستم عامل ريخت برنامه هاي لازمه رو ريخت بازي در حد ايفون هم ريخت؟ =))=))
بله شما راست ميگيد LoL . نميدونيد چرا يه چيزي ميگيد؟
البته گوگل قول داده در ورژن 2.2 اندرويد اين مشكل ناتواني در استفاده از مموري استيك رو برطرف كنه ... ارواح عمش ! :d

حالا ميشه اون اكثر بازي هاي شاخ اندرويد كه در حد ايفون هستن رو نام ببريد ما هم بازي كنيم لذت ببريم.

و سوال اخر اينكه دي اس دو تا صفحه داره پس بايد دو برابر بشه ... يعني دوتا صفحه تركيب يك تصوير رو نشون ميدن؟ كه بايد دو برابر حساب بشه؟ يعني باعث ميشه تصوير بزرگتر بشه كه بايد اونجا دوبرابرش كنن؟ :)

جهته اطلاعه شما دوسته عزیز که با آندروید 1.6 و 2.1 کار کردی بگم که گیمهایه آندروید اونایی که حجمه بالایی دارن اطلاعاتشون رویه SD ذخیره میشه. مثلا بازی مثله Dungeon Hunter یه چیزی حدوده 250 MB رویه SD میریزه و بازیهایه دیگه ای مثل Hawx و Asphalt 5 و Gangstar و Sandstorm.... اینها همه بالایه 150-200 MB حجم دارن. تا اینجا OK? این بازیهایی که گفتم همه رو آندروید هستن ها آقایه دانشمند. همین یازیهایی که گفتم رو Iphone هم هستا. کیفیتشون هم تقریبا یکیه. تو جمله قبلیمم گفتم تقریبا پس جوش نیار. تفاوت اونقدرها نیست...
در مورده اینکه فرمودید Android توانایی اینکه برنامه ها رو خارج از مموری گوشی بریزه رو نداره فقط میتونم بگم =)) یعنی لول... شمایی که با آندروید 1.6 و 2.1 کار کردی اصلا اسمه برنامه ای به نامه App2SD به گوشت خورده؟ اگه نخورده حتما یه سرچی تو گوگل بزن.
در مورده اینکه گفتی بازیهایه آندروید در حده سیمبین و وین موبایله!!!! لوللللل... این جملتم که اصلا جواب نمیخواد... بیشتر خنده داره... فقط جایه دیگه نگو این حرفو. من دوست ندارم یه کاربره BC جایی ضایع بشه.
در کل منظوره بحثه من این بود که بازی با موبایل و با تاچ حال نمیده حالا میخواد رو ابر قدرته Iphone باشه یا سیستم عامله دره پیتی مثله آندروید :-"
در ضمن یه سری حتما تو اینترنت سرچ کن ببین کدوم سیستم عامل داره قبضه میکنه بازارو ...
در مورده DS هم بگم که اون دو تا صفحه تصاویره متفاوتی نشون میدن و خیلی وقتها ادامه تصویر رویه صفحه پایینی DS هست. پس باید اندازه 2 تا رو با هم جمع کرد.

http://beefjack.com/news/call-duty-iphone-app-launched/

دقيقا واسه ايفون هست !
توقع نداشتيد از ايفون؟;)

لول. شما با این حرفات معلومه بیشتر تو جوه Iphone هستی ...

آخرین ویرایش:
با عرض معذرت !
دوست گرامي مارو چي فرض كردي؟؟؟ =))
من خودم با اندرويد كار كردم 1.6 و 2.1
بازي هاي اندرويد در حد وين موبايل و سيمبين بيشتر نيست
در حد ايفونه؟ :))
بازي هاي سيمبين و اندرويد و وين موبايل اوج اوجش به 5 مگابايت برسه !
بازي براي ايفون ميخوي نشونت بدم 900 مگابايت؟
850 مگابايت؟ ;)
تنها سيستم عامل موبايلي كه در حد ايفون قدرت بازياش هستن سيستم Bada از سامسونگ هست كه فقط روي گوشي هاي Wave 1 و 2 نصب هست و البته دردسر پيدا كردن بازيا و بلرنامه هاش

اخه دوست عزيز به كي داري ميگي؟
اندرويد توانايي اين رو نداره كه برنامه هارو خارج از مموري گوشي بريزه ( روي مموري استيك و غيره فقط روي مموري داخلي گوشي ) اونوقت بالاترين مموري گوشي هاي اندرويدي چيه؟
فكر كنم ديزاير اچ دي از اچ تي سي باشه ... 700 مگابايته !
اونوقت با اين حافظه ميشه سيستم عامل ريخت برنامه هاي لازمه رو ريخت بازي در حد ايفون هم ريخت؟ =))=))
بله شما راست ميگيد LoL . نميدونيد چرا يه چيزي ميگيد؟
البته گوگل قول داده در ورژن 2.2 اندرويد اين مشكل ناتواني در استفاده از مموري استيك رو برطرف كنه ... ارواح عمش ! :d

حالا ميشه اون اكثر بازي هاي شاخ اندرويد كه در حد ايفون هستن رو نام ببريد ما هم بازي كنيم لذت ببريم.

و سوال اخر اينكه دي اس دو تا صفحه داره پس بايد دو برابر بشه ... يعني دوتا صفحه تركيب يك تصوير رو نشون ميدن؟ كه بايد دو برابر حساب بشه؟ يعني باعث ميشه تصوير بزرگتر بشه كه بايد اونجا دوبرابرش كنن؟ :)
چرا اطلاعات غلط می دی به مردم
الان تمام بازیهایی که برای ایفون ساخته می شن یک ورژن هم برای اندروید می سازن
مثل asphalt 5 که خیلی وقته برای اندروید پورت شد
مثل : nova . fifa 2010 . nfs shift .gangster . و ...
همین nfs shift که می گید خیلی گرافیکش بالا هست و گوشیهای دیگه نی تونند اجراش کنند الان برای سیمبین ^3 و ویندوز موبایل پورت شد
تو سیمبین ورژن 5 هم روی گوشیهای vivaz . vivapro . omnia hd . satio اجرا می شه و تمام گوشهای سیمبین ^3 مثل n8
تو گوشیهای ویندوز موبایل روی گوشی خودم ( x1 ) تست کردم که کمی تیک می زنه ولی روی گوشی مثل HD2 به خوبی اجرا می شه
جدیدن هم که سیمبین^3 اومد مثل گوشی N8 که بیشتر بازیهارو دارن برای اون هم پورت می کنند
مشکل نصب بازی توی معموری کارت گوشی های اندروید حل شد و می شه با یک پارتیشن بندی ساده درستش کرد و هرچقدر خواستید بازی روش نصب کنید
نمی دونم چرا این ایفوندارها فکر می کنند طلا دارن و خیلی از بقیه مردم بالاتر هستن
ایفون هم اصلا نمی شه به عنوان یک کنسول بازی روش حساب کرد
چون باتریش خیلی ضعیفه
بازی کردن با تاچ و کنترل بازیهایی مثل FIFA و پرس اف پرشیا توش خیلی سخته
همین بازی اسفالت 5 رو وقتی عکساشو می بینید با خودتون می گید وای چه گرافیکی دار ولی وقتی بازیش میکنید می بینید اصلا گیم پلی ندار و از یک بازی ماشین چند سال پیش PSP هم بدتر
اینارو گفتم چون من خودم هر ستای اینارو داشتم و اسفالت 5 رو هم تموم کردم
خودتون برید با PSP فوتبال بازی کنید بعدش برید با ایفون بازی کنید دیگه خودتو باید قضاوت کنید
گیمرهای حرفه ای فکر نکم اصلا بتونند با ایفون بازی کنند

Infinity Blade
سازنده: Epic Games
موتور: Unreal Engine 3

Infinity_Blade_13a.jpg

Infinity_Blade_2a.jpg

Infinity_Blade_17a.jpg

اگر گفتید برای کدوم کنسوله:
iPhone
داداش شما مطمئنی که این اسکرین شاتها واسه ایفونه؟!!!!!!!!:-o
اگه اینطور باشه که فقط یه کلمه در وصفش میتونم بگم:معرکهههههههههه!
من اتفاقا خیلی طلبه بودم iPhone 4 بگیرم ولی مشکل انتن دهیش منو خیلی ترشوند.میخواستم بدونم توی تولیدات جدید این مشکل هنوز پابرجاس یا هنوزم ادامه داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or