Ezio da Firenze
کاربر سایت
من 3DS رو انتخاب میکنم. چون واقعا کنسول قدرتمندیه و تا الان نمایش خوبی داشته. از نظر بازی هم که خیلی از شرکتهای غول صنعت گیم ساپورتش میکنن.
من 3DS رو به عنوان یه کنسول دستی خوب قبول دارم.یه جا خوندم که 3DS قابلیت DS compatibility رو داره. یادم نمیاد کجا خوندم!
iPhone 4 هم گوشی خیلی خوبی هست ولی نمیتونه تو زمینه بازی به پای 3DS برسه.PSP هم دیگه عمر خودشو کرده, سونی باید کم کم PSP2 رو معرفی کنه...حالا میکرو سیم باید از کجا گیر آورد؟!
دیگه اینهمه اغراق نکنید، GOW جدید برای PSP خارقالعاده هست، ولی حتی به GOW I در PS2 هم نمیرسه (نمیتونه برسه) بعد میای میگی که از 3DS هم بهتره!؟ لازم به ذکر هست که 3DS همونجور که از اسمش پیداست 3D ـه، این یک برتری، بعد هم 2 تا صفحه نمایش با رزلوشن بیشتر داره، این دوتا، آخری هم بدون شرح:خوب بالاخره god of war جدید برای psp داره میاد فقط میخوام ببینم کدوم یکی از این کنسول های دستی میتونن گرافیکی نزدیک به این بازی بدن فکر نکنم حتی 3ds هم بتونه بازی بده که به این اندازه گرفیک داشته باشه چون واقعا gow جدید psp با کنسول های خونگی مقایسه میشه نه دستی.:-o:d:d
بد نيست از بازي هايي هم كه با توانايي ستخ افزاري ايفون 4 هم ساخته شدن نگاهي بندازيم !!
اين اولين بازي اچ دي كاملا براي ايفون 4 ساخته شده هست :
قدرت يك كنسول دستي اينجا معلوم ميشه!
عكس ها اشكرين شات هستن نه دستكاري شده
دیگه اینهمه اغراق نکنید، GOW جدید برای PSP خارقالعاده هست، ولی حتی به GOW I در PS2 هم نمیرسه (نمیتونه برسه) بعد میای میگی که از 3DS هم بهتره!؟ لازم به ذکر هست که 3DS همونجور که از اسمش پیداست 3D ـه، این یک برتری، بعد هم 2 تا صفحه نمایش با رزلوشن بیشتر داره، این دوتا، آخری هم بدون شرح:
خداییش اینقدر گرافیک 3DS بالاست که میشه با کنسول های HD هم مقایسش کرد!
اسم این بازی چیه؟
رو چه آیپاد هایی اجرا میشه؟
به هر حال الن همه جا به عنوان کنسول دستی خیلی قدرتمند حساب میشه چه بخواین چه نخواین.به نظر من ایفون فقط گوشی خوبیه شما با PSP چند ساعت بازی کن یه ذره داغ شدن باتری و اینجور مزخرفات حس نمیکنی ولی با ایفون نیم ساعت بازی می کنی شدیدا گوشی داغ میشه و باتری سریع تموم میشه
به طور کلی به ایفون نمیشه گفت کنسول دستی همون گوشی سنگین تره
به هر حال Apple که این همه ادعاش میشه باید فکری به حال این قضیه می کرد که نکرده دمش گرم