3DS vs. iPhone vs. PSP vs. DS

شما کدام را انتخاب میکنید ؟

• 3DS

رای‌ها: 52 38.5%
  • PSP

رای‌ها: 38 28.1%
  • iPhone

رای‌ها: 41 30.4%
  • DS

رای‌ها: 4 3.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    135
دوست عزيز خودت رو به اون راه نزن !
بحث رو هم الكي با 4 تا (=))) به نفع خودت پيش نبر !

شما اصلا متوجه نيستي چي ميگي !
جالبه برام ادم انقدر سطحي !!!
تبلت منظورم با استفاده از امكانات گوشي و نرم افزار موبايل هست !

نميدونم تبلت رو تو ياد من دادي سيمبين3 رو تو يادم دادي !!! كلي ثواب كردي فكر كنم بري بهشت !!!
نه صبر كن !
فكر نكنم ...

آخرین ویرایش:
من هيچوقت سيمبين 3 رو با اندرويد مقايسه نكردم، با سيمبين s60 و اينا مقايسه كردم
میدونی Open source چیه ؟ میدونی چقد تو پیشرفت یه سیستم عامل میتونه کمک کنه ؟ میدونی چقد Android سیستم عامل رو به رشدیه ؟
همین الانشم آندروید 2.1 از لحاظ قدرت و کارایی کمی از iOs 4 نداره ... غیر از پشتیبانی اپل از سیستم عاملش که خیلی هم بالاست iOS و آندروید با هم برابرند . آندروید اول راهه . با پشتیبای بیشتر گوگل خیلی بهتر از اینا هم میشه . الان هم خیلی خوب خودشو تثبیت کرده .

میدونی Open source چیه ؟ میدونی چقد تو پیشرفت یه سیستم عامل میتونه کمک کنه ؟ میدونی چقد Android سیستم عامل رو به رشدیه ؟
همین الانشم آندروید 2.1 از لحاظ قدرت و کارایی کمی از iOs 4 نداره ... غیر از پشتیبانی اپل از سیستم عاملش که خیلی هم بالاست iOS و آندروید با هم برابرند . آندروید اول راهه . با پشتیبای بیشتر گوگل خیلی بهتر از اینا هم میشه . الان هم خیلی خوب خودشو تثبیت کرده .
نمی دونم چرا این دوستمون حرفای مارو قبول نمی کنه
شاید خرفای شما که کاربر فعال هستید رو قبول کنه ( چون حرفای ما عام رو قبول نمی کنه )

اپن سورس يعني قابليت دسترسي به فايل هاي سيستمي !
حالا يا سيستم عامل يا نرم افزارهاي جانبي !
خب؟

البته تا جايي كه من ميدونم سوني اريكسون حتي گوشي هاي اندرويدش رو اپن سورس نذاشته ( اگر اشتباه ميكنم بگيد )
دوست گرامي من قبلا هم گفتم !
من خودم اولين نفري بودم كه گفتم اندرويد اول راهه و خيلي راه داره تا برسه به اوج موفقيت.(برگرديد بررسي كنيد متوجه ميشيد) اما منظورمم اين بود كه شما بقيه سيستم هاي عامل رو هم در حال رشد ببينيد.
اگر وين موبايل ios و سيمبين همينجا وايسن ... بله اندرويد دو سال ديگه همه دنيا رو ميتركونه !
اما بقيه هم بيكار نميشينن. بازار رقابتي هست، هر كدوم تكاپوي بهبود خودشون رو دارن ...
در جهت راضي كردن مشترياشون !

بر فرض مثال وين 7 واقعا وين عالي ايه توش شكي نيست، اما تونست طرفداران مكينتاش رو راضي كنه؟ طرفداران اوبنتو رو؟

در مورد اينكه پتانسيل اندرويد بالاست حرفي نيست اما من هنوزم ميگم يك سيستم عامل موقت و زود سير كننده هست و بزودي يكي سيستم عامل معمولي ميشه و از اب و تاب ميوفته. نتيجش يكي دوساله معلوم ميشه !

مشكل ما با دوستان سره اين قبضه ي بازار دنيا توسط يك چيز بود كه يعني حرف مفت، كشك.
--------------------------------------------------------------------------------
shylord جان؟
شما چه چيز درستي فرمودين كه من قبول نكردم؟
تو ميگي اندرويد خداست دنيا رو قبضه كرده و ...
منم قبول نكردم دلايلم رو هم اوردم ! اگر غير از اونه بگو.
در مورد مموري اندرويد در اشتباه بودم كه اون رو قبول كردم قبلا، بله !
ديگه چه چيز درستي شما فرمودين كه من قبول نكردم ؟:)
--------------------------------------------------------------------------------

اپن سورس يعني قابليت دسترسي به فايل هاي سيستمي !
حالا يا سيستم عامل يا نرم افزارهاي جانبي !
خب؟

البته تا جايي كه من ميدونم سوني اريكسون حتي گوشي هاي اندرويدش رو اپن سورس نذاشته ( اگر اشتباه ميكنم بگيد )
دوست گرامي من قبلا هم گفتم !
من خودم اولين نفري بودم كه گفتم اندرويد اول راهه و خيلي راه داره تا برسه به اوج موفقيت.(برگرديد بررسي كنيد متوجه ميشيد) اما منظورمم اين بود كه شما بقيه سيستم هاي عامل رو هم در حال رشد ببينيد.
اگر وين موبايل ios و سيمبين همينجا وايسن ... بله اندرويد دو سال ديگه همه دنيا رو ميتركونه !
اما بقيه هم بيكار نميشينن. بازار رقابتي هست، هر كدوم تكاپوي بهبود خودشون رو دارن ...
در جهت راضي كردن مشترياشون !

بر فرض مثال وين 7 واقعا وين عالي ايه توش شكي نيست، اما تونست طرفداران مكينتاش رو راضي كنه؟ طرفداران اوبنتو رو؟

در مورد اينكه پتانسيل اندرويد بالاست حرفي نيست اما من هنوزم ميگم يك سيستم عامل موقت و زود سير كننده هست و بزودي يكي سيستم عامل معمولي ميشه و از اب و تاب ميوفته. نتيجش يكي دوساله معلوم ميشه !

مشكل ما با دوستان سره اين قبضه ي بازار دنيا توسط يك چيز بود كه يعني حرف مفت، كشك.
سیستم عامل کاملا رایگان ... داشتن Android shop که نسبتا خوبه ... قابلیت open source ـش که واقعا به پیشرفتش خیلی کمک میکنه ...
آندروید یه نیروی محرکه قوی پشت سرش داره و اون Open source بودنشه که بغیر از هسته اصلی سیستم عامل که بخاطر موارد امنیتی Open source نیست بقیش کاملا Open source .
بعدشم شما مثه این که گوگلو نشناختی ... اگه اینو نمیدونم نوکیا یا سونی اریکسون زده بودن شما میتونستی همچین چیزی رو بگی اما برای گوگل همچین چیزی صادق نیست ... و گرنه باید راحت بازار سرچ انجین ها رو از دست میداد که اینطور نیست !

آندروید سرعت پیشرت انقد بالا هست که بقیه به نظر کنارش ساکن بیان ! غیر از i OS هیچ سیستم عاملی تاب رقابت باهاشو نداره ... iOS هم بخاطر پشتیبانی عظیم اپله که گوگل هم داره شروع به همین کار میکنه رو آندریود و تو این کار اوله راهه !
آندروید تا وقتی سیاست های گوگل پشتش خوابیده نهتنها تب و تابش نمی خوابه بلکه عظیم تر هم میشه ...

• Like
Reactions: taherism

100 البته، من خودم ادم اهل تنوع هستم. همونطوري كه برا تست اندرويد ايفونم رو فروختم و اندرويد گرفتم. اما در فعل نتونست راضيم كنه و من نظرم برگشت به گذشته !
در اينده اگر روزي حس كنم اندرويد جوابگو خواهد بود ... خب باز برميگردم روش. اما همچين اينده اي براش نميبينم فعلا!
دوست عزيز انشاءالله هميني كه شما ميگيد خواهد شد !
بحث اينجاست كه حرفاي من و شما مربوط به ايندست !
شما اينده ي خيلي موفقي ميبيني من براش اينده ي معمولي و عادي ميبينم.
هر دو به دلايلي !
پس فقط ميشه منتظر اينده موند و ديد كه چي سر اندرويد مياد !
نه؟ :)
پس حالا ما نميتونيم همديگه رو راضي كنيم !

hamid
من هيچوقت سيمبين 3 رو با اندرويد مقايسه نكردم، با سيمبين s60 و اينا مقايسه كردم:d
و اينكه بله من قبول كردم اندرويد ميتونه بازي بريزه تو مموري!!!!!!!!!! :d
زماني كه دستم بود انقدر باهاش يخ كردم كه كارم به اينجاهاش نرسيد بخوام بفهمم !
و بازم دليلي نميبينم به حرف تو گوش بدم و قبلا دليلشو گفتم
من بي اطلاعي خودمو بيشتر قبول دارم تا اطلاعات زياد بدون تربيت خانوادگي تورو !

-------------------------------------

سیمبین 3 رو با s60 مقایسه کردی یا آندروید رو با s60? اگه آندروید رو با s60 مقایسه کردی که باید بگم ول معطل!!! ما رو بگو وقتمون رو بیخود صرفه بحث با کی کردیم ...
در ضمن اون کسی تربیته خوانوادگی نداره که فکر میکنه اگه کسی آیفون دستش باشه بخاطره گرونتر بودنش جزوه خواصه و بقیه جزوه عوام. مشخصه چه تربیت خوانوادگیه بالایی دارین.

عیب نداره... شما تندروی کردی منم جواب دادم. خلاصه من نه مشکلی با آیفون دارم و نه با شما و به جفتتون هم احترام میزارم. در هر صورت تو کل کل هم نقل و نبات خیر نمیکنن، این بحث هم از اول جنبه کل کل گرفت به خودش، کاری هم ندارم مقصر کیه ولی احساس میکنم شما همون پسته اوله منو تو این تاپیک بد برداشت کردی و تند برخورد کردی که درست نبود و کلا بنظره من یکی مغرضانه نسبت به آندروید قضاوت میکنی. خیلیها ممکنه Apple OS 4 که الحق سیستم عامله خوبیه و ایراداتشو هم خوب برطرف کرده رو سیستم عامله برتر بدونن ولی اینجوری که شما آندروید رو میکوبی هم درست نیست بنظره من. بگذریم من اگر چیزی هم گفتم در جوابه حرفهایه شما بود گر نه ما مخلصه همه بچه هایه باحاله بازیسنتر هم هستیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or