کوجیما در مصاحبه با یوروگیمر گفت: "ویدیو نمایش داده شده نماینده عنوان نهایی است و هر چیری که در آن مشاهده کردید، در بازی نیز وجود خواهد داشت."
در ادامه این مصاحبه همانطور که انتظار می رفت، کوجیما تایید کرد که تریلر نمایش داده شده پر از سرنخ است. او به عمد ویدیو را به این صورت طراحی کرده تا همین موضوع باعث بحث میان طرفداران در مورد معنا و مفهوم آنها شود.
"Death Stranding زمان می برد تا تکمیل شود، اما بازی از هم اکنون برای من آغاز شده. من دائما با کاربران در تعامل هستم و با آنها ارتباط برقرار کرده و بحث خواهم کرد."
کوجیما از ارائه جرئیات بیشتر در مورد تریلر خودداری کرد، به اعتقاد او صحبت بیشتر در مورد این موضوع، مانند این می ماند که در مورد هویت قاتل در یک رمان معمایی توضیح داده شود.
دیگر جزئیات مهم مصاحبه:
- کودکی که در ویدیو نمایش داده شد، کلون شخصیت ریداس نیست.
- در مورد گمانه زنی هایی که در مورد گردنبند شخصیت ریداس بوجود آمده و احتمال اینکه او از یک سیاه چاله عبور کرده باشه نیز کوجیما گفت: "چیزی که می تونم بگم اینه که... می خواهم مردم کاشف این جزئیات باشند."
- هیچ ارتباطی میان ویدیو و کونامی وجود ندارد.
کوجیما هفته گذشته با حضور در کنفرانس E3 2016 سونی Death Stranding را معرفی کرد. این بازی بر روی کنسول ها در انحصار PS4 است و بر روی PC نیز عرضه خواهد شد. اشاره ای به تاریخ عرضه Death Stranding نشده و به گفته کوجیما به این زودی نباید منتظر آن بود.