اظهارات تازه کوجیما در مورد Death Stranding

Hamid Payne

کاربر سایت
zo0y_death-stranding-image1-555x328.png

اولین تریلر عنوان جدید هیدئو کوجیما به نام "Death Stranding" که قرار است بر روی دو پلتفرم PC و PS4 منتشر شود، هفته گذشته در مراسم E3 به نمایش آمد و سوال هایی زیادی را در ذهن طرفداران به جا گذاشت. هنوز پاسخی دقیقی برای تمامی ابهامات این ویدیو ارائه نشده با این حال کوجیما به تازگی در مصاحبه ای جدید اعلام کرده که تیزر نمایش داده شده، نمایانگر عنوان نهایی است.
کوجیما در مصاحبه با یوروگیمر گفت: "ویدیو نمایش داده شده نماینده عنوان نهایی است و هر چیری که در آن مشاهده کردید، در بازی نیز وجود خواهد داشت."
در ادامه این مصاحبه همانطور که انتظار می رفت، کوجیما تایید کرد که تریلر نمایش داده شده پر از سرنخ است. او به عمد ویدیو را به این صورت طراحی کرده تا همین موضوع باعث بحث میان طرفداران در مورد معنا و مفهوم آنها شود.
"Death Stranding زمان می برد تا تکمیل شود، اما بازی از هم اکنون برای من آغاز شده. من دائما با کاربران در تعامل هستم و با آنها ارتباط برقرار کرده و بحث خواهم کرد."
کوجیما از ارائه جرئیات بیشتر در مورد تریلر خودداری کرد، به اعتقاد او صحبت بیشتر در مورد این موضوع، مانند این می ماند که در مورد هویت قاتل در یک رمان معمایی توضیح داده شود.

دیگر جزئیات مهم مصاحبه:
  • کودکی که در ویدیو نمایش داده شد، کلون شخصیت ریداس نیست.
  • در مورد گمانه زنی هایی که در مورد گردنبند شخصیت ریداس بوجود آمده و احتمال اینکه او از یک سیاه چاله عبور کرده باشه نیز کوجیما گفت: "چیزی که می تونم بگم اینه که... می خواهم مردم کاشف این جزئیات باشند."
  • هیچ ارتباطی میان ویدیو و کونامی وجود ندارد.
در نهایت کوجیما تایید کرد که Death Stranding هنوز وارد مرحله ساخت نشده. مراحل تولید بازی زمانی که آغاز می شود که موتور انتخاب شود و به گفته کوجیما خیلی زود این اتفاق خواهد افتاد.
کوجیما هفته گذشته با حضور در کنفرانس E3 2016 سونی Death Stranding را معرفی کرد. این بازی بر روی کنسول ها در انحصار PS4 است و بر روی PC نیز عرضه خواهد شد. اشاره ای به تاریخ عرضه Death Stranding نشده و به گفته کوجیما به این زودی نباید منتظر آن بود.

Metal Gear Solid Guns of the Patriots که ناشرش کونامی بود فقط برای PS3 اومد اونوقت چطور بعضی ها انتظار دارند Death Stranding که ناشرش خود سونی هست برای PC هم بیاد!

Metal Gear Solid Guns of the Patriots که ناشرش کونامی بود فقط برای PS3 اومد اونوقت چطور بعضی ها انتظار دارند Death Stranding که ناشرش خود سونی هست برای PC هم بیاد!
ببین کسی که رو هوا به این نتیجه نرسیدن.
تائیدیه سایتها، خود تریلر، و حرفهای کوجیما کفه ترازو رو به سمت ریلیز بازی روی PC سنگینتر میکنه.
این بحث خسته کننده شده دیگه،همونطور که قبلا گفتم باید تا تائیدیه سونی یا کوجیما منتطر بمونیم.
این بحثها بی فایدست. بیاید دیگه ادامه ندیم، چون بحث به سمت کنسول VS پی سی میره و...

• Like
Reactions: killer8800
اینکه خود بازی رو کلا ول کردید و کل تمرکزتون رو روی "واسه PC نمیاد" گذاشتین خیلی برام جالبه. انگار انحصاری بودن از خود بازی مهمتره براتون:))
یعنی شک داشتی؟ :D سالهای ساله که مسئله اصلی برای خیلی ها فقط و فقط همینه. یعنی این بحث انقدر مهمه که کوجیما و ای پی جدیدش میرن به حاشیه! حالا جالبه چه روی پی سی بیاد و چه نیاد همش به زودی مشخص میشه ولی انگار اومدن اسم پی سی توی خبر بازی سنتر قراره نظر سازنده ها روذهم عوض کنه:D که البته خوبه. چون نشون میده چقدر بازی سنتر مهم شده براشون:D

اولین تریلر عنوان جدید هیدئو کوجیما به نام "Death Stranding" که قرار است بر روی دو پلتفرم PC و PS4 منتشر شود،

تو متن خبر که GS گذاشته اصلا این جمله وجود نداره و صراحتا گفته شده:

it also left us with a lot of questions about the PS4 and PC game. While Kojima is not ready to answer those,

هنوز مشخص نیست بازی برای PC میاد یا نه. یعنی کوجیما اصلا چیزی نگفته.

تائیدیه سایتها، خود تریلر، و حرفهای کوجیما کفه ترازو رو به سمت ریلیز بازی روی PC سنگینتر میکنه.

دقیقا کی تایید کرده؟ اتفاقا همونطور که دو خط بالاتر نوشتم همه گفتن هنوز مشخص نیست. خلاصه هیچ کس هنوز هیچی تایید نکرده. شاید برای PC هم بیاد، شاید هم نیاد، به هر صورت الان هیچی مشخص نیست و تایید نشده.

چیزی که توی بحث انحصاری بودن یا نبودن بازی مورد توجه قرار نگرفته اینه که به همون اندازه ای که ی سری اصرار دارن بازی انحصاریه ی سری هم اصرار دارن بازی انحصاری نیست و برای PC هم عرضه میشه ! اینم که ی سری دوست دارن بازی انحصاری کنسول مورد علاقشون باشه کاملا طبیعیه و اینم که ی سری این علاقه رو مورد تمسخر قرار میدن عجیب ! الان اگه فردا تائید بشه قراره بازی بعدی ND انحصاری PC باشه همین کسایی که روی عرضه بازی روی PC اصرار دارن و میگن چه ایرادی داره بازی رو ی عده ی بیشتری انجام بدن کف خون قاطی میکنن و بساط ترول هم را میندازن !:D در کل این که ی عده دوست دارن بازی انحصاری بشه ( مثل خودم ) اصلا ایراد نیست ! اگه تائید بشه بازی انحصاریه خودم شخصا میرم پزش رو میدم و سری از دوستانم که فن XB یا PC هستن رو ترول میکنم :D

ناشر هرکی میخواد باشه فرقی نمیکنه.این که بازی واسه Pc بیاد یا نه دست شخص کوجیماست چون استودیوش مستقل هست

it also left us with a lot of questions about the PS4 and PC game. While Kojima is not ready to answer those,

متن کامل "The first trailer for Hideo Kojima's Death Stranding was definitely unique; it also left us with a lot of questions about the PS4 and PC game. While Kojima is not ready to answer those,"

"اولین تریلر Death Stranding هیدئو کوجیما قطعا منحصر به فرد بود؛ و همچنین ما را به پرسش های بسیاری در مورد این بازی PC و PS4 (منظور Death Stranding) تنها گذاشت. در حالی که کوجیما آماده پاسخ گویی به این سوال ها نیست..."

این ترجمه تحت اللفظی متن هست، اما برای اینکه نگارش درست باشه نیازه که متن تغییر کنه، منم بر اساس نگارشی که به نظر خودم استاندارد هست، متن رو تا جایی که ترجمه تغییر نکنه، ویرایش کردم! شما هم اگر درست متن رو مطالعه کنید، متوجه میشید اون قسمت مقدمه و در حقیقت زمینه شروع متن اصلی خبر هست، تو مقدمه خبر کسی به صحبت های کوجیما اشاره نکرده، اون قسمت زمینه نقل قول گفته کوجیما هست که قسمت پایین با علامت "" نوشته شده!
در مورد اینکه عرضه بازی رو PC تایید شده یا نه، تایید شده، خود پلی استیشن هم تایید کرده و همه سایت ها و پوشش دادند و بهش اشاره می کنند!
در کل من امیدوارم به هر شکلی که شده این بازی روی پلتفرم های بیشتر منتشر بشه و جمعیت بیشتری از گیمرهای واقعی موفق به تجربه بازی بشند، و این باعث بشه شما بری سراغ همون انحصاری های واقعی!
خبر کاملا مشخصه، منبع داره، منبع هم بسیار معتبره! اگر مشکلی هست، نویسنده اصلی خبر مطمئننا پاسخ گو هست، حقیقت عدم تایید بازی رو PC رو بهش گوشزد کنید، هر زمان خبر ویرایش شد، منم ویرایش می کنم در غیر این صورت بحثی ندارم!

آخرین ویرایش:

دقیقا کی تایید کرده؟ اتفاقا همونطور که دو خط بالاتر نوشتم همه گفتن هنوز مشخص نیست. خلاصه هیچ کس هنوز هیچی تایید نکرده. شاید برای PC هم بیاد، شاید هم نیاد، به هر صورت الان هیچی مشخص نیست و تایید نشده.
نگفته که در مورد اومدنش واسه PC سوال دارن، گفته تریلری که نشون دادن سوالات زیادی در مورد این بازی PC و PS4 ایجاد کرد. در مورد خود بازی سوال دارن نه پلتفرم هاش. می خواد گیر بدید درست ترجمه کنید و متن ها رو هم کامل بزارید، نه تیکه ای که خودتون می خواید:)
چیزی که توی بحث انحصاری بودن یا نبودن بازی مورد توجه قرار نگرفته اینه که به همون اندازه ای که ی سری اصرار دارن بازی انحصاریه ی سری هم اصرار دارن بازی انحصاری نیست و برای PC هم عرضه میشه ! اینم که ی سری دوست دارن بازی انحصاری کنسول مورد علاقشون باشه کاملا طبیعیه و اینم که ی سری این علاقه رو مورد تمسخر قرار میدن عجیب ! الان اگه فردا تائید بشه قراره بازی بعدی ND انحصاری PC باشه همین کسایی که روی عرضه بازی روی PC اصرار دارن و میگن چه ایرادی داره بازی رو ی عده ی بیشتری انجام بدن کف خون قاطی میکنن و بساط ترول هم را میندازن !:D در کل این که ی عده دوست دارن بازی انحصاری بشه ( مثل خودم ) اصلا ایراد نیست ! اگه تائید بشه بازی انحصاریه خودم شخصا میرم پزش رو میدم و سری از دوستانم که فن XB یا PC هستن رو ترول میکنم :D
این علاقه به انحصاری بودن کودکانه ترین چیزیه که یک نفر می تونه بگه در مورد چیزی که مستقیما سودی بهش نمی رسونه و باید تمسخر بشه، اصلا هم طبیعی نیست، فکت:) حالا مثلا تو زمان قاجار طرف میاد قرارداد امضا می کنه فلان جنس انحصاری من، خوب اون حق داره دفاع کنه، انحصاری منم بود دفاع می کردم:D ولی یه بازی که چه انحصاری باشه چه نباشه شما 60 دلار از جیبت میره انحصاری بودن یا نبودنش مهم نیست واقعا! فرضا بازی بعدی ND انحصاری PC شد(:)))، خوشحال می شم که بازیش واسه PC میاد، هفته بعدی تایید می شه واسه 600 تا پلتفرم دیگه هم میاد، خوب به من چه؟ تجربه من خدشه دار می شه؟ نه.
_____

به نظر در حال حاضر دو طرف بحث اشتباه می کنن چون معلوم نیست چیزی. حالا نهایت یک ماه دیگه یک طرف بحث درست در میاد حرفش:D

Last edited by a moderator:
متن کامل "The first trailer for Hideo Kojima's Death Stranding was definitely unique; it also left us with a lot of questions about the PS4 and PC game. While Kojima is not ready to answer those,"

"اولین تریلر Death Stranding هیدئو کوجیما قطعا منحصر به فرد بود؛ و همچنین ما را به پرسش های بسیاری در مورد این بازی PC و PS4 (منظور Death Stranding) تنها گذاشت. در حالی که کوجیما آماده پاسخ گویی به این سوال ها نیست..."

این ترجمه تحت اللفظی متن هست، اما برای اینکه نگارش درست باشه نیازه که متن تغییر کنه، منم بر اساس نگارشی که به نظر خودم استاندارد هست، متن رو تا جایی که ترجمه تغییر نکنه، ویرایش کردم! شما هم اگر درست متن رو مطالعه کنید، متوجه میشید اون قسمت مقدمه و در حقیقت زمینه شروع متن اصلی خبر هست، تو مقدمه خبر کسی به صحبت های کوجیما اشاره نکرده، اون قسمت زمینه نقل قول گفته کوجیما هست که قسمت پایین با علامت "" نوشته شده!
در مورد اینکه عرضه بازی رو PC تایید شده یا نه، تایید شده، خود پلی استیشن هم تایید کرده و همه سایت ها و پوشش دادند و بهش اشاره می کنند!
در کل من امیدوارم به هر شکلی که شده این بازی روی پلتفرم های بیشتر منتشر بشه و جمعیت بیشتری از گیمرهای واقعی موفق به تجربه بازی بشند، و این باعث بشه شما بری سراغ همون انحصاری های واقعی!
خبر کاملا مشخصه، منبع داره، منبع هم بسیار معتبره! اگر مشکلی هست، نویسنده اصلی خبر مطمئننا پاسخ گو هست، حقیقت عدم تایید بازی رو PC رو بهش گوشزد کنید، هر زمان خبر ویرایش شد، منم ویرایش می کنم در غیر این صورت بحثی ندارم!
یه لینک می دی لطفا؟ نمی گم بهت شک دارم ها، می خوام ببینم خودم:دی

یه لینک می دی لطفا؟ نمی گم بهت شک دارم ها، می خوام ببینم خودم:D
خبرش فک کنم اینجا پوشش داده شد، من چند روز قبل هم بهش اشاره کردم با این حال تو این خبر (بعلاوه هر سایت معتبری که فکرش رو بکنی) بهش اشاره شده، جزئیات کاملش هم هنوز اینجا موجوده. پرسش و پاسخ توسط مدیر روابط عمومی پلی استیشن اروپا ارسال شده، به طور واضح در مورد ابهامات قرارداد صحبت کرده اما مطلب بعد چند ساعت حذف شد، نویسنده PC گیمر در مورد اینکار گفته "I have a suspicion that Sony may have preferred all eyes on PlayStation"، در کل دلیلش به نظر من مشخصه، نیازی به بحث نیست.

نگفته که در مورد اومدنش واسه PC سوال دارن، گفته تریلری که نشون دادن سوالات زیادی در مورد این بازی PC و PS4 ایجاد کرد. در مورد خود بازی سوال دارن نه پلتفرم هاش. می خواد گیر بدید درست ترجمه کنید و متن ها رو هم کامل بزارید، نه تیکه ای که خودتون می خواید:)

این علاقه به انحصاری بودن کودکانه ترین چیزیه که یک نفر می تونه بگه در مورد چیزی که مستقیما سودی بهش نمی رسونه و باید تمسخر بشه، اصلا هم طبیعی نیست، فکت:) حالا مثلا تو زمان قاجار طرف میاد قرارداد امضا می کنه فلان جنس انحصاری من، خوب اون حق داره دفاع کنه، انحصاری منم بود دفاع می کردم:D ولی یه بازی که چه انحصاری باشه چه نباشه شما 60 دلار از جیبت میره انحصاری بودن یا نبودنش مهم نیست واقعا! فرضا بازی بعدی ND انحصاری PC شد(:)))، خوشحال می شم که بازیش واسه PC میاد، هفته بعدی تایید می شه واسه 600 تا پلتفرم دیگه هم میاد، خوب به من چه؟ تجربه من خدشه دار می شه؟ نه.
_____

به نظر در حال حاضر دو طرف بحث اشتباه می کنن چون معلوم نیست چیزی. حالا نهایت یک ماه دیگه یک طرف بحث درست در میاد حرفش:D
عزیز تو خودت فن هیچ پلتفرمی نیستی برای همین برات تفاوتی نداره :D منم طرف صحبتم با همه نبود و از « ی سری » یا « ی عده » بود که فن ی پلتفرم خاص هستند !
برای مثال برای کسی که فن سونیه خیلی مهم که بازی جدید یکی از بهترین بازی ساز ها برای پلتفرم مورد علاقش انحصاری باشع ! و این خوشحالش میکنه ! فکت:D و افراد خیلی زیادی هم هستند که فن ی پلتفرم خاصی هستند و به نظرم بحث در این مورد خیلی کودکانه نیست !:D

• Like
Reactions: 19Rodar and saruman
والا بنده فن هیچ پلتفرمی نیستم و پی اس 4 هم دارم(به پروفایل Psn توجه کنید:D)ولی بازی کردن روی Pc رو ترجیح میدم.واسه همینم پیگیرم ببینم این بازی واسه پی سی میاد یا نه.در کل از بیخ هم با واژه انحصاری مخالفم و دلم میخواد همه بازی ها برای همه پلتفرما منتشر بشه تا همه حالشو ببرن و نخوان هزینه الکی بکنن واسه یه پلتفرم دیگه...
حالا ما میایم اینجا میگیم بازی ممکنه واسه پی سی بیاد به این دلایل یه سری جوری میپرن به ما انگار مثلا سونی و پی اس 4 و انحصاریاش ناموسشون هست:))بخدا این یه دستگاه بازی بیشتر نیست.خودتون رو کنترل کنید عزیزان
نهایتا واسه پی سی هم نیومد من ذره ای ناراحت نمیشم.بازی رو دست دو میگیرم تمام میکنم:-?

• Like
Reactions: killer8800
حالا فرقي نداره از انحصار در بياد ولي وقتي از انحصار در بياد سيروس قصاب هم كه pc داره مياد با گرافيك low و فريم ١٠ بازي ميكنه در مورد بازي اظهار نظر ميكنه :D بهر حال همه دل دارن ،
١٠ تا انحصاري اينور يكي هم اونور از من باشه همش ماله شما

جدا از اين حرفا ولي قبول كنيد بازي انحصاري كيفيت خيلييييي بالاتري داره تا مولتي
من اگه دوست دارم بازي انحصاري باشه بخاطر حفظ كيفيت بالاشه

• Like
Reactions: saruman
حالا فرقي نداره از انحصار در بياد ولي وقتي از انحصار در بياد سيروس قصاب هم كه pc داره مياد با گرافيك low و فريم ١٠ بازي ميكنه در مورد بازي اظهار نظر ميكنه :D بهر حال همه دل دارن ،
١٠ تا انحصاري اينور يكي هم اونور از من باشه همش ماله شما

جدا از اين حرفا ولي قبول كنيد بازي انحصاري كيفيت خيلييييي بالاتري داره تا مولتي
من اگه دوست دارم بازي انحصاري باشه بخاطر حفظ كيفيت بالاشه
برادر همه استودیو ها ناتی داگ نیستن که گرافیکی مثل آنچارتد 4 رو روی پی اس 4 پیاده کنن!اگه بازی انحصاری بشه میتونه توی گیم پلی و گرافیک تاثیر داشته باشه ولی نه اونقد زیاد.شما باید محدودیت های کنسول رو هم در نظر بگیرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or