اظهارات تازه کوجیما در مورد Death Stranding

Hamid Payne

کاربر سایت
zo0y_death-stranding-image1-555x328.png

اولین تریلر عنوان جدید هیدئو کوجیما به نام "Death Stranding" که قرار است بر روی دو پلتفرم PC و PS4 منتشر شود، هفته گذشته در مراسم E3 به نمایش آمد و سوال هایی زیادی را در ذهن طرفداران به جا گذاشت. هنوز پاسخی دقیقی برای تمامی ابهامات این ویدیو ارائه نشده با این حال کوجیما به تازگی در مصاحبه ای جدید اعلام کرده که تیزر نمایش داده شده، نمایانگر عنوان نهایی است.
کوجیما در مصاحبه با یوروگیمر گفت: "ویدیو نمایش داده شده نماینده عنوان نهایی است و هر چیری که در آن مشاهده کردید، در بازی نیز وجود خواهد داشت."
در ادامه این مصاحبه همانطور که انتظار می رفت، کوجیما تایید کرد که تریلر نمایش داده شده پر از سرنخ است. او به عمد ویدیو را به این صورت طراحی کرده تا همین موضوع باعث بحث میان طرفداران در مورد معنا و مفهوم آنها شود.
"Death Stranding زمان می برد تا تکمیل شود، اما بازی از هم اکنون برای من آغاز شده. من دائما با کاربران در تعامل هستم و با آنها ارتباط برقرار کرده و بحث خواهم کرد."
کوجیما از ارائه جرئیات بیشتر در مورد تریلر خودداری کرد، به اعتقاد او صحبت بیشتر در مورد این موضوع، مانند این می ماند که در مورد هویت قاتل در یک رمان معمایی توضیح داده شود.

دیگر جزئیات مهم مصاحبه:
  • کودکی که در ویدیو نمایش داده شد، کلون شخصیت ریداس نیست.
  • در مورد گمانه زنی هایی که در مورد گردنبند شخصیت ریداس بوجود آمده و احتمال اینکه او از یک سیاه چاله عبور کرده باشه نیز کوجیما گفت: "چیزی که می تونم بگم اینه که... می خواهم مردم کاشف این جزئیات باشند."
  • هیچ ارتباطی میان ویدیو و کونامی وجود ندارد.
در نهایت کوجیما تایید کرد که Death Stranding هنوز وارد مرحله ساخت نشده. مراحل تولید بازی زمانی که آغاز می شود که موتور انتخاب شود و به گفته کوجیما خیلی زود این اتفاق خواهد افتاد.
کوجیما هفته گذشته با حضور در کنفرانس E3 2016 سونی Death Stranding را معرفی کرد. این بازی بر روی کنسول ها در انحصار PS4 است و بر روی PC نیز عرضه خواهد شد. اشاره ای به تاریخ عرضه Death Stranding نشده و به گفته کوجیما به این زودی نباید منتظر آن بود.

برادر همه استودیو ها ناتی داگ نیستن که گرافیکی مثل آنچارتد 4 رو روی پی اس 4 پیاده کنن!اگه بازی انحصاری بشه میتونه توی گیم پلی و گرافیک تاثیر داشته باشه ولی نه اونقد زیاد.شما باید محدودیت های کنسول رو هم در نظر بگیرید
شما e3 رو يه نگاه ديگه بندازيد، متوجه ميشيد كه بيشتر بازيها با كيفيت انحصاري هستن،
gow-horizen-daysgone-spiderman-dreams-zelda-detroit- و غيره همين foroza و gears كه ميبينيد كيفيت بالايي دارن چون اينكه انحصاري بودن البته بگذريم كه گرافيك syndicate رو pc از u4 بيشتره :D

• Like
Reactions: 19Rodar and saruman
شما e3 رو يه نگاه ديگه بندازيد، متوجه ميشيد كه بيشتر بازيها با كيفيت انحصاري هستن،
gow-horizen-daysgone-spiderman-dreams-zelda-detroit- و غيره همين foroza و gears كه ميبينيد كيفيت بالايي دارن چون اينكه انحصاري بودن البته بگذريم كه گرافيك syndicate رو pc از u4 بيشتره :D
گرافیک خیلی بازی های مولتی پلتفرم روی Pc از PS4 بیشتره.ولی اصلا تاپیک در این باره نیست که شما بحث رو به اینجا میکشونی
من قبلا گفتم من فن هیچ پلتفرمی نیستم حالا شما تا صبح واسه من بازی لیست کن.فقط یچیزی فکت هست و نمیشه تغییرش داد پس الکی جوش نزنید
PC>PS4

گرافیک خیلی بازی های مولتی پلتفرم روی Pc از PS4 بیشتره.ولی اصلا تاپیک در این باره نیست که شما بحث رو به اینجا میکشونی
من قبلا گفتم من فن هیچ پلتفرمی نیستم حالا شما تا صبح واسه من بازی لیست کن.فقط یچیزی فکت هست و نمیشه تغییرش داد پس الکی جوش نزنید
PC>PS4
درسته گرافیک بازی های مولتی پلت‌فرم رو PC بیشتره (همیشه هم همینطور بوده و خواهد بود) اما دیگه اختلاف اونقدری که بعضیا جو میدن هم نیست :دی

الان اگه فردا تائید بشه قراره بازی بعدی ND انحصاری PC باشه همین کسایی که روی عرضه بازی روی PC اصرار دارن و میگن چه ایرادی داره بازی رو ی عده ی بیشتری انجام بدن کف خون قاطی میکنن و بساط ترول هم را میندازن
به این می گن سناریو تخیلی ساختن و محکوم کردن یه عده برای اتفاقاتی که تو تخیل شما می افته.

درسته گرافیک بازی های مولتی پلت‌فرم رو PC بیشتره (همیشه هم همینطور بوده و خواهد بود) اما دیگه اختلاف اونقدری که بعضیا جو میدن هم نیست :D

اتفاقا اختلاف همونقدی هست که بعضیا جو میدن ! من اختلاف 6-7 تا بازی رو دیدم ، روونی و شارپ بودن علاوه بر تنظیمات گرافیکیه دیگه تفاوت عمده ای ایجاد میکنه

درسته گرافیک بازی های مولتی پلت‌فرم رو PC بیشتره (همیشه هم همینطور بوده و خواهد بود) اما دیگه اختلاف اونقدری که بعضیا جو میدن هم نیست :D
اتفاقا بازی کردن روی ۱۰۰ فریم و رزولوشن 3400x1400 اونم با گرافیک اولترا اختلافش خیلی زیاده با کنسولا هیچ گونه جوی هم نیست.دوست عزیز اگه شما ندیدین دلیلی بر این نیست که وجود دنداره
من به شخصه دیگه یه ثانیه هم نمیتونم بازی ۳۰ فریم رو تحمل کنم

اتفاقا بازی کردن روی ۱۰۰ فریم و رزولوشن 3400x1400 اونم با گرافیک اولترا اختلافش خیلی زیاده با کنسولا هیچ گونه جوی هم نیست.دوست عزیز اگه شما ندیدین دلیلی بر این نیست که وجود دنداره
من به شخصه دیگه یه ثانیه هم نمیتونم بازی ۳۰ فریم رو تحمل کنم
والا ما بازی رو اولترا شصت فریم تجربه کردیم، بر این اساس میگیم فرق چندانی نداره اون 4k و 100فریم دیگه جداست بحثش :دی
_________
تریلر عالی بود :دی

در نهایت کوجیما تایید کرد که Death Stranding هنوز وارد مرحله ساخت نشده. مراحل تولید بازی زمانی که آغاز می شود که موتور انتخاب شود و به گفته کوجیما خیلی زود این اتفاق خواهد افتاد.
بله و کلا هیچی به هیچکجا نیست و ملت دارن به به چهچه میکنن واسه گیمی که هنوز وجود نداره! :دی.

من نمیدونم چرا یه عده خوششون نمیاد چند نفر بیشتر بازی رو تجربه کنن.....خوب بذارین رو pc هم بیاد و طرفدارای بیشتری ازبازی لذت ببرن(شده جریان تاپیک MGS5 که می گفتن رو PC اومد و ماهیت بازی داغون شد و ...... )
تازه بازی هم که هیچی ازش مشخص نیس:Dتنها چیزی که از بازی ساخته شده همین تریلر بعد دارین رو پلتفرمش دعوا می کنید

.

• Like
Reactions: Hamid Payne
هیچ موردی نداره رو PC بیاد چون کوجیما هم قبل معرفیها اینو میخواست، IGN فقط احتمال داده ابتدا روی PS4 میاد بعد PC، حمایت از بازی کوجیما هم از طرف فنهای سونی مطمئنا بالاستو همیشه خودشونو این خانواده بزرگ نشون دادن، خب اونجا بحث اومدن نیومدنش پیش میاد، مثلا کی بخواد بیاد یا اصلا نیاد، شاید فنهای سونی راضی باشن یا همین الان به فکر امضا جمع کردن در change.org برای تغییر نظر کوجیما باشن یا خود کوجیما نظرش عوض شه ، هر چیزی ممکنه پس الان نمیشه براش فکت صادر کرد، امیدوارم امیدتون ناامید نشه :D

• Like
Reactions: saruman
من نمیدونم چرا یه عده خوششون نمیاد چند نفر بیشتر بازی رو تجربه کنن.....خوب بذارین رو pc هم بیاد و طرفدارای بیشتری ازبازی لذت ببرن(شده جریان تاپیک MGS5 که می گفتن رو PC اومد و ماهیت بازی داغون شد و ...... )
تازه بازی هم که هیچی ازش مشخص نیس:Dتنها چیزی که از بازی ساخته شده همین تریلر بعد دارین رو پلتفرمش دعوا می کنید.

به شخصه صحبت من اینکه چرا یک عده ای خودشون به در دیوار میزنن که بازی برای PC میاد وقتی بازی همچیش برای سونی هستش ؟ IP برای سونی ناشر بازی سونی .
من نمیتونم این درک کنم بقیه بحث ها الکی هستش اینکه بازی برای PC بیاد هیچ مشکلی ندارم حتی برای X1 بیاد اما سوال اینجاست که شما بازی دیدین که IP برای سونی باشه و ناشر بازی سونی باشه برای PC عرضه کرده باشه ؟ جز بازی های که بخش PC سونی که چندوقت قبل MMO میساخت و تعطیل شد بازی برای PC داده باشه ؟ اینکه کوجیما قبلا گفته بود میخواد بازی بسازه که برای PC هم عرضه میشه آیا مدرک هستش که بازی برای PC هم عرضه میشه با توجه به IP و ناشر بودن سونی ؟

بحث مسخره ای هستش سونی داره کنسول جدید میده که از مهاجرت کنسول گیمر ها به PC جلوگیری کنه اون وقت بیاد بازی که هم IP و هم ناشر بازی خودش برای PC عرضه کنه منطقی به نظر شما ؟:-?/:) الان بازم سونی میتونه بازی برای PC عرضه کنه و هیچ مشکلی درش وجود نداره چون خود سونی خواسته ناشر بازی IP هم برای اون اما اینکه بگیم کوجیما این وسط چون قبلا گفته بود بازی بعدیش احتمالا برای PC و PS4 فقط عرضه میشه و بعدش IP و ناشر بازی سونی شده دلیل بر عرضه اون نیست تا وقتی هم مشخصا سونی و کوجیما اعلام نکنن که تا الان نکردن هر کسی باشه بازی انحصاری در نظر میگیره چه دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم.

تازه بازی هم که هیچی ازش مشخص نیس:Dتنها چیزی که از بازی ساخته شده همین تریلر بعد دارین رو پلتفرمش دعوا می کنید

.
MGS 5 روی PC هیچی، یادمه وقتی گفتن روی Xbox ها هم میاد یه سری عصبانی بودن به کوجیما فحش می دادن که چرا دیگه انحصاری PS نیست:))

MGS 5 روی PC هیچی، یادمه وقتی گفتن روی Xbox ها هم میاد یه سری عصبانی بودن به کوجیما فحش می دادن که چرا دیگه انحصاری PS نیست:))
همینه
اگر انحصاری های ماکرو برای سونی بیاد خداوکیلی فنای ماکرو عصبانی نمیشن?!
ولی در کل حساب پی سی رو بایس از این رقابت جدا کرد

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or