اظهارات تازه کوجیما در مورد Death Stranding

Hamid Payne

کاربر سایت
zo0y_death-stranding-image1-555x328.png

اولین تریلر عنوان جدید هیدئو کوجیما به نام "Death Stranding" که قرار است بر روی دو پلتفرم PC و PS4 منتشر شود، هفته گذشته در مراسم E3 به نمایش آمد و سوال هایی زیادی را در ذهن طرفداران به جا گذاشت. هنوز پاسخی دقیقی برای تمامی ابهامات این ویدیو ارائه نشده با این حال کوجیما به تازگی در مصاحبه ای جدید اعلام کرده که تیزر نمایش داده شده، نمایانگر عنوان نهایی است.
کوجیما در مصاحبه با یوروگیمر گفت: "ویدیو نمایش داده شده نماینده عنوان نهایی است و هر چیری که در آن مشاهده کردید، در بازی نیز وجود خواهد داشت."
در ادامه این مصاحبه همانطور که انتظار می رفت، کوجیما تایید کرد که تریلر نمایش داده شده پر از سرنخ است. او به عمد ویدیو را به این صورت طراحی کرده تا همین موضوع باعث بحث میان طرفداران در مورد معنا و مفهوم آنها شود.
"Death Stranding زمان می برد تا تکمیل شود، اما بازی از هم اکنون برای من آغاز شده. من دائما با کاربران در تعامل هستم و با آنها ارتباط برقرار کرده و بحث خواهم کرد."
کوجیما از ارائه جرئیات بیشتر در مورد تریلر خودداری کرد، به اعتقاد او صحبت بیشتر در مورد این موضوع، مانند این می ماند که در مورد هویت قاتل در یک رمان معمایی توضیح داده شود.

دیگر جزئیات مهم مصاحبه:
  • کودکی که در ویدیو نمایش داده شد، کلون شخصیت ریداس نیست.
  • در مورد گمانه زنی هایی که در مورد گردنبند شخصیت ریداس بوجود آمده و احتمال اینکه او از یک سیاه چاله عبور کرده باشه نیز کوجیما گفت: "چیزی که می تونم بگم اینه که... می خواهم مردم کاشف این جزئیات باشند."
  • هیچ ارتباطی میان ویدیو و کونامی وجود ندارد.
در نهایت کوجیما تایید کرد که Death Stranding هنوز وارد مرحله ساخت نشده. مراحل تولید بازی زمانی که آغاز می شود که موتور انتخاب شود و به گفته کوجیما خیلی زود این اتفاق خواهد افتاد.
کوجیما هفته گذشته با حضور در کنفرانس E3 2016 سونی Death Stranding را معرفی کرد. این بازی بر روی کنسول ها در انحصار PS4 است و بر روی PC نیز عرضه خواهد شد. اشاره ای به تاریخ عرضه Death Stranding نشده و به گفته کوجیما به این زودی نباید منتظر آن بود.

:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))
0p53yegccz5nu7d60w9m.jpg

بالا بری پایین بیای چپ بری راست نیای IP عنوان Death Stranding برای سونیه چه برای PC بیاد چه نیاد
:)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))
ميگم اصلا من كار به صحبت دوستمون hamid payne ندارم اما شما همين لينكي كه دادي داخلش نوشته شده ps4 console exlusive معمولا انحصاريها سوني رو ميزنه ps4 exlusive حالا اگه اشتباه ميكنم لطفا تصيح كن :D

ميگم اصلا من كار به صحبت دوستمون hamid payne ندارم اما شما همين لينكي كه دادي داخلش نوشته شده ps4 console exlusive معمولا انحصاريها سوني رو ميزنه ps4 exlusive حالا اگه اشتباه ميكنم لطفا تصيح كن :D
بحث اصلا سر اومدن یا نیومدنش روی PC نیست اگه کامنت های قبلی رو میخوندی این موضوع روشن شده که IP توسط Sony ثبت شده و هم توی سایت SIE و هم KP این موضوع کاملا آشکاره.حالا یه عده ای نمیخوان مالکیت سونی رو روی این IP بپذیرن احتمالا به دکتر نیاز دارن چون چیزی به این روشنی رو نمیشه انکار کرد.باز نیای بگی ps4 console exlusive یا ps4 exlusive:Dحالا اگه گیرت اون یه کلمس بیا خوبه:D
dbd76tg3lfon931qauxi.jpg

SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT AMERICA UNVEILS EXTRAORDINARY GAMING EXPERIENCES FOR PLAYSTATION®4 AND PLAYSTATION®VR AT E3 2016

صحبت سر مالکیت سونی بود که اثبات شد حالا شاید سونی بخواد Death Stranding رو به غیر از PS4 روی 10تا پلتفرم دیگه از جمله PC هم منتشر کنه این دیگه به خودش مربوطه چون این IP بنام خودشه.

پ.ن" الان دوباره یکی دیگه میاد میگه اگه بعدا واسه PC اومد چی=))

بحث اصلا سر اومدن یا نیومدنش روی PC نیست اگه کامنت های قبلی رو میخوندی این موضوع روشن شده که IP توسط Sony ثبت شده و هم توی سایت SIE و هم KP این موضوع کاملا آشکاره.حالا یه عده ای نمیخوان مالکیت سونی رو روی این IP بپذیرن احتمالا به دکتر نیاز دارن چون چیزی به این روشنی رو نمیشه انکار کرد.باز نیای بگی ps4 console exlusive یا ps4 exlusive:Dحالا اگه گیرت اون یه کلمس بیا خوبه:D
dbd76tg3lfon931qauxi.jpg

SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT AMERICA UNVEILS EXTRAORDINARY GAMING EXPERIENCES FOR PLAYSTATION®4 AND PLAYSTATION®VR AT E3 2016

صحبت سر مالکیت سونی بود که اثبات شد حالا شاید سونی بخواد Death Stranding رو به غیر از PS4 روی 10تا پلتفرم دیگه از جمله PC هم منتشر کنه این دیگه به خودش مربوطه چون این IP بنام خودشه.

پ.ن" الان دوباره یکی دیگه میاد میگه اگه بعدا واسه PC اومد چی=))
اونو كه ميدونم ديگه مثل روز روشنه كه ip ماله كيه ، واسه خودمم سئوال شده بود كه سوني دلش ميخواد رو pc بده يا نه، كه ديدم هنوز تو هاله اي از ابهامه :D

• Like
Reactions: YAKUZA_2
البت تصحیح کنم که از ابتدا اکثر نسخه هاش انحصار سونی بوده یبارم فک کنم انحصار ایکس باکس بود که بعدن برای سونی هم اومد اگه درس یادم باشه

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
درست یادت نیست، نسخه های MG که مال NES بودن، MGS 1 که 2 سال بعد تو نسخه خفن ترش واسه PC هم اومد، یه ریمیکی هم داشت انحصاری گیم کیوب. MGS 2 هم سال بعدش باز نسخه خفن ترش واسه Xbox و PC هم اومد. MGS 3 هم به خاطر وضع داغون Xbox و PC Gaming در اون زمان نیومد، که چند سال بعد واسه X360 و 3DS اومد. PW هم تقریبا به دلیل اینکه فقط PSP امکانش رو داشت فقط واسه PSP اومد، که بعدش بیخیال کنسول دستی بودن شدن و واسه X360 و PS3 هم اومد. فقط 4 انحصاری بوده تو این سری!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or