اظهارات تازه کوجیما در مورد Death Stranding

Hamid Payne

کاربر سایت
zo0y_death-stranding-image1-555x328.png

اولین تریلر عنوان جدید هیدئو کوجیما به نام "Death Stranding" که قرار است بر روی دو پلتفرم PC و PS4 منتشر شود، هفته گذشته در مراسم E3 به نمایش آمد و سوال هایی زیادی را در ذهن طرفداران به جا گذاشت. هنوز پاسخی دقیقی برای تمامی ابهامات این ویدیو ارائه نشده با این حال کوجیما به تازگی در مصاحبه ای جدید اعلام کرده که تیزر نمایش داده شده، نمایانگر عنوان نهایی است.
کوجیما در مصاحبه با یوروگیمر گفت: "ویدیو نمایش داده شده نماینده عنوان نهایی است و هر چیری که در آن مشاهده کردید، در بازی نیز وجود خواهد داشت."
در ادامه این مصاحبه همانطور که انتظار می رفت، کوجیما تایید کرد که تریلر نمایش داده شده پر از سرنخ است. او به عمد ویدیو را به این صورت طراحی کرده تا همین موضوع باعث بحث میان طرفداران در مورد معنا و مفهوم آنها شود.
"Death Stranding زمان می برد تا تکمیل شود، اما بازی از هم اکنون برای من آغاز شده. من دائما با کاربران در تعامل هستم و با آنها ارتباط برقرار کرده و بحث خواهم کرد."
کوجیما از ارائه جرئیات بیشتر در مورد تریلر خودداری کرد، به اعتقاد او صحبت بیشتر در مورد این موضوع، مانند این می ماند که در مورد هویت قاتل در یک رمان معمایی توضیح داده شود.

دیگر جزئیات مهم مصاحبه:
  • کودکی که در ویدیو نمایش داده شد، کلون شخصیت ریداس نیست.
  • در مورد گمانه زنی هایی که در مورد گردنبند شخصیت ریداس بوجود آمده و احتمال اینکه او از یک سیاه چاله عبور کرده باشه نیز کوجیما گفت: "چیزی که می تونم بگم اینه که... می خواهم مردم کاشف این جزئیات باشند."
  • هیچ ارتباطی میان ویدیو و کونامی وجود ندارد.
در نهایت کوجیما تایید کرد که Death Stranding هنوز وارد مرحله ساخت نشده. مراحل تولید بازی زمانی که آغاز می شود که موتور انتخاب شود و به گفته کوجیما خیلی زود این اتفاق خواهد افتاد.
کوجیما هفته گذشته با حضور در کنفرانس E3 2016 سونی Death Stranding را معرفی کرد. این بازی بر روی کنسول ها در انحصار PS4 است و بر روی PC نیز عرضه خواهد شد. اشاره ای به تاریخ عرضه Death Stranding نشده و به گفته کوجیما به این زودی نباید منتظر آن بود.

یه عده نمیخوان بپذیرن که IP عنوان Death Stranding توسط Sony Interactive Entertainment ثبت شده حتی اگه توی خود سایت kojima productions هم به این واضحی نوشته شده باشه Death Stranding یک نشان تجاری برای Sony Interactive Entertainment America LLC میباشد:lol:زیرشم نوشته لوگوی PS4 و لوگوی خانواده (PS) نشان تجاری Sony Interactive Entertainment America Inc هستند:Whistling:
57elr22zx4sughwszqq2.jpg

منظور این نیست که به هیچ عنوان روی PC نمیاد منظور اینه اومدن یا نیومدنش دست Sony هست همونجور که اومدن یا نیومدن The Order روی PCدست سونیه. اگه بازم نمیخواید متوجه بشید خب نشید چون دیگه کاری از کسی ساخته نیست:laughing:

همینه
اگر انحصاری های ماکرو برای سونی بیاد خداوکیلی فنای ماکرو عصبانی نمیشن?!
ولی در کل حساب پی سی رو بایس از این رقابت جدا کرد

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
بحث اینجاست که اصلا MGS انحصاری نبوده، یک نسخش انحصاری شد فقط:دی

• Like
Reactions: saruman
من نمیدونم چرا یه عده خوششون نمیاد چند نفر بیشتر بازی رو تجربه کنن.....خوب بذارین رو pc هم بیاد و طرفدارای بیشتری ازبازی لذت ببرن(شده جریان تاپیک MGS5 که می گفتن رو PC اومد و ماهیت بازی داغون شد و ...... )
تازه بازی هم که هیچی ازش مشخص نیس:Dتنها چیزی که از بازی ساخته شده همین تریلر بعد دارین رو پلتفرمش دعوا می کنید

.
دقیقا از بازی هیچ چیزی معلوم نیست دارن فخر فروشی هم میکنن یه عده:دی
حالا صبر کنید لاقل ریلیز که هیچ-چهار تا تریلر ازش بیاد ببینید چی به چیه بعد:دی

بحث اینجاست که اصلا MGS انحصاری نبوده، یک نسخش انحصاری شد فقط:دی

البت تصحیح کنم که از ابتدا اکثر نسخه هاش انحصار سونی بوده یبارم فک کنم انحصار ایکس باکس بود که بعدن برای سونی هم اومد اگه درس یادم باشه

آخرین ویرایش:
یه عده نمیخوان بپذیرن که IP عنوان Death Stranding توسط Sony Interactive Entertainment ثبت شده حتی اگه توی خود سایت kojima productions هم به این واضحی نوشته شده باشه Death Stranding یک نشان تجاری برای Sony Interactive Entertainment America LLC میباشد:lol:زیرشم نوشته لوگوی PS4 و لوگوی خانواده (PS) نشان تجاری Sony Interactive Entertainment America Inc هستند:Whistling:
57elr22zx4sughwszqq2.jpg

منظور این نیست که به هیچ عنوان روی PC نمیاد منظور اینه اومدن یا نیومدنش دست Sony هست همونجور که اومدن یا نیومدن The Order روی PCدست سونیه. اگه بازم نمیخواید متوجه بشید خب نشید چون دیگه کاری از کسی ساخته نیست:laughing:
تایید میشه خصوصن بند آخر

• Like
Reactions: YAKUZA_2
حالا من کاری ندارم ولی یه طرف داستان به شدت بوکمارک هاش بالا میاد چند وقت دیگه. خدا رو چه دیدی، شاید از خودم بوکمارک در اومدx_x:D
حالا اگه روی PC هم اومد توی اصل قضیه که IPیش برای سونی هست تفاوتی ایجاد میکنه که میگی بوکمارک هاش در میاد؟

• Like
Reactions: saruman
حالا اگه روی PC هم اومد توی اصل قضیه که IPیش برای سونی هست تفاوتی ایجاد میکنه که میگی بوکمارک هاش در میاد؟
نه دیگه متوجه نشدی یعنی بازم دست سونی نبوده که روی PC امده اصلا به صاحب IP و ناشر بر نمیگرده چیکار میخواد بکنه بلکه به طراح اون بر میگرده .=))

فرداست که کارگردان Resistance بیاد بگه من بازیم روی PC و X360 و X1 عرضه میکنم سونی چیکارست که بازی هم ناشرش بوده هم IP برای اون بوده الان یکی میاد میگه شما از قرارداد کوجیما خبر ندارین من دارم این با اون فرق میکنه ما هم میگیم قرارداد نشون بده بازم همون حرف تکرار میکنه .:-@

من امیدوارم روزی برسه که انحصارطلب هایی که بخاطر چهار تا بازی انحصاری اسم خودشونو گذاشتن گیمر و کارشون اینه که عین اسباب بازی بازی های پلتفرمشون رو بزنن تو سر اطرافیان کلا از جمعیت گیمرها منقرض بشه! شاید روزی این اتفاق، با یکپارچه شدن کل صنعت و استفاده تمام بازی کن ها از یه سرور ابری اتفاق بیوفته!

در کل باز هم تاکید میکنم بالا برید پایین بیاید، از طرف خود سونی این بازی برای PC رسما تایید شده (شاید به سونی ربطی هم نداشته باشه چون تو توضیح قرار داد با کوجیما به این موضوع اشاره شده)، این برای بار سه هزارم! اگر مالتی پلتفرم شدن این بازی انقدر برای شماها سنگینه، می تونید کنسولتون رو بندازید تو سطح آشغال یا اینکه با انحصاری های دیگه ــش خوش باشید.

باز هم فرار رو به جلو عزیز من بازی که هیچیش مشخص نیست چیه چیش داریم تو سر شما و بقه میزنیم ؟ حالت خوبه ؟ پولش به جیب ما میره یا اینکه از اینکه بقیه بازی نکنن چیزی به ما میرسه من به شخصه میگم اطلاعات غلط نده عزیز من طرف کلی صبر میکنه برای بازی بعدم حالش گرفته میشه وقتی نه سونی نه کوجیما رسما چیزی اعلام نکردن شما چی هی تو هر تاپیکی میرسی تایید میکنی برای خودت ؟ اگه گیمر بودن به غیر منطقی بودن 1000 سال شما اون مدل گیمر باش حتما اون موقع هم انحصاری سرویس های خاص همیشه وجود خواهد داشت همون جوری که ماکروسافت بازی هاش روی Steam نمیده و یا Ea بیشتر بازی هاش روی Origin عرضه میکنه یا Ubi میگه روی Uplay بیا بازی کن .

از این توهم بیا بیرون که اول از همه انحصاری شکسته بشه همیشه یک انحصاری حتی شده به یک نرم افزار خاص وجود خواهد داشت چه خوشت بیاد چه نیاد همون جوری که PC گیمر های طرفدار Steam نمیتونن وجود ماکروسافت استور ببینن همین الان روزی 1000 بار بهش تیکه میندازن با وجود اینکه هر دوتا داره روی یه ویندوز همون بازی اجرا میکنه .

شما بهتره به جای حرف از روی هوا منبع صحبت تایید شده توسط سونی و کوجیما بدی حتی پست اول تاپیک هم مشخصا داره میگه بر مبنای صحبت زمانی بوده که کوجیما هنوز بازی تایید نکرده بوده و نتیجه گیری خودشون .

@vivanred
من به شما چندین و چند منبع معرفی کردم، اما مطمئنم شما همین الان هم کوچک ترین اطلاعاتی از هیچکدوم نداری، فقط از این طرف اون طرف یه چیزی شنیدید و اینجا پیس می کنید، مثل چیزی که در مورد مصاحبه کوجیما شنیده بودند و به شما گفته بودند کوجیما گفته سونی جلوم ظاهر شده و گفته بیا بازی گنده بساز! تنها چیزی که شما بهش اشاره کردی، سایت Death Stranding بود، اونم به هیچ وجه تایید صد در صد نیست!
برای من مفهوم انحصاری اهمیت نداره، فوقش اینه که بازی رو تجربه نمی کنم، بازی کوجیما هم ذره ای اهمیت نداره، همونطور که MGS V رو تجربه نکردم، اشتیاقی نسبت به تجربه بازی جدیدش هم ندارم، اینکه شما نمیخوای متوجه بشی که این بازی برای PC تایید شده هم اصلا برای من اهمیت نداره اما نمی تونم بپذیرم شما بیای تو هر تاپیک جار برنی این بازی انحصاری کنسول منه.
شما با این رفتارت جایگاه کنسول گیمرها رو پایین میاری و اصرار داری که ثابت کنی تمام ارزش کنسولتون به چهار تا انحصاری ــش هست!
انقدر هم صحبت از منبع نکنید خواهشا، تمام کاری که شما انجام دادی این بوده که 200 بار لینک سایت Death Stranding رو اینجا پیس کردید که این نام برای سونیه، باشه قبول، اما جا داره بپذیرید که قبلا اتفاق های خیلی قابل استنادی در مورد انحصاری کنسولی بودن بازی برای PS4 و عرضه رو PC هم منتشر شده و معتبرترین سایت ها جهان همین الان دارند بهش استناد می کنند!
با این حال من قبلا هم گفتم، باید صبر کرد تموم کند این بحث رو!

واقعا از این بازی موش گربه خسته نشدی ؟ دوباره برگشتی سر خونه اول ؟ به خدا اگه صبر کنی تا بازی تایید بشه که برای PC میاد یا نه توسط سونی و کوجیما به صورت رسمی کسی نمیگه کم آوردی .;)

تا اون موقع انقدر ملت به اشتباه ننداز و بزار زمان خودش همچی مشخص میکنه .:!! فردا روزی هم سونی بیاد تایید کنه بازی برای PC میاد هیچ مشکلی از نظر من نداره حتی شاید سبک مورد علاقه من نباشه بازی و حتی تهیش هم نکنم شاید هم ازش خوشم بیاد بخوام با کیفیت بیشتر بازی کنم روی PC بازی کنم .:)

• Like
Reactions: 19Rodar and saruman
@vivanred
من به شما چندین و چند منبع معرفی کردم، اما مطمئنم شما همین الان هم کوچک ترین اطلاعاتی از هیچکدوم نداری، فقط از این طرف اون طرف یه چیزی شنیدید و اینجا پیس می کنید، مثل چیزی که در مورد مصاحبه کوجیما شنیده بودند و به شما گفته بودند کوجیما گفته سونی جلوم ظاهر شده و گفته بیا بازی گنده بساز! تنها چیزی که شما بهش اشاره کردی، سایت Death Stranding بود، اونم به هیچ وجه تایید صد در صد نیست!
برای من مفهوم انحصاری اهمیت نداره، فوقش اینه که بازی رو تجربه نمی کنم، بازی کوجیما هم ذره ای اهمیت نداره، همونطور که MGS V رو تجربه نکردم، اشتیاقی نسبت به تجربه بازی جدیدش هم ندارم، اینکه شما نمیخوای متوجه بشی که این بازی برای PC تایید شده هم اصلا برای من اهمیت نداره اما نمی تونم بپذیرم شما بیای تو هر تاپیک جار برنی این بازی انحصاری کنسول منه.
شما با این رفتارت جایگاه کنسول گیمرها رو پایین میاری و اصرار داری که ثابت کنی تمام ارزش کنسولتون به چهار تا انحصاری ــش هست!
انقدر هم صحبت از منبع نکنید خواهشا، تمام کاری که شما انجام دادی این بوده که 200 بار لینک سایت Death Stranding رو اینجا پیس کردید که این نام برای سونیه، باشه قبول، اما جا داره بپذیرید که قبلا اتفاق های خیلی قابل استنادی در مورد انحصاری کنسولی بودن بازی برای PS4 و عرضه رو PC هم منتشر شده و معتبرترین سایت ها جهان همین الان دارند بهش استناد می کنند!
با این حال من قبلا هم گفتم، باید صبر کرد تموم کند این بحث رو!
خیلی بچگونه حرف میزنی دادا اینجور که پیداست کلن با کلمه ی انحصار مشکل داری
ولی عزیز دلم این حق شرکتهاست برای اینکه بتونن رقابت کنن اگه نه اگه همه بازی ها مولتی بود دیگه چه فرقی میکرد چه پلتفرمی باشی اینجور رقابتی هم نبود در نتیجه لذتی هم نبود هیجانی هم نبود شاید درآمدی هم نبود و یا اینکه این صنعت تک گردشی میشد من نمیفهمم درک این موضوع خیلی مشکله?!
همین الان بهت قول میدم بیشتر 80% پی سی گیمرها توی کف انحصاری های سونین یعنی با کرایه کاری هم شده بازی کردن کاری به اهن و تلپشون نداشته باش
خوده من خیلی دلم میخواست رایس رو بازی کنم کاری به نمره ها. و بازی خوبی نبود و این حرفا ندارم ولی نمیتونم. چون ایکس باکس ندارم حالا فرض به اینکه فضا رقابتی نبود چی میشد? که منه گیمر مثلن برای خوشگلی برم سراغ مایکرو یا سونی یا ...

• Like
Reactions: YAKUZA_2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or