100 بازی برتر تاریخ از نگاه مجله معتبر EDGE

( Layken )

عضو تحریریه
مجله معتبر EDGE در یک رتبه بندی جدید به گردوآوری 100 بازی برتر تاریخ اقدام کرده که با هم مرور میکنیم:

super-mario-galaxy-656x370.jpg

در این رتبه بندی مجله سعی کردند تا در سری بازی یک عنوان رو انتخاب کنن و رویکرد مدرن رو داشتن.

In compiling the list, we worked to simple criteria: all formats – console, PC, portable, coin-op, touchscreen – were eligible; we could include only a single entry from any series that features straight-up sequels; and each game had to stand up today rather than making the cut for reasons of nostalgia or historic significance.”

100 – WarioWare Inc – GBA
99 – Spec Ops: The Line
98 – Papers, Please
97 – DriveClub
96 – Braid
95 – Super Hexagon
94 – Her Story
93 – Super Monkey Ball
92 – Final Fantasy XII
91 – Prince of Persia: The Sands of Time
90 – Katamari Damacy
89 – Animal Crossing: New Leaf
88 – Resogun
87 – Puzzle Bobble
86 – F-Zero GX
85 – The Sims 3
84 – R-Type Final
83 – Elite: Dangerous
82 – Bomberman
81 – Starcraft II
80 – Pac-Man Championship Edition
79 – BioShock
78 – CoD 4: Modern Warfare
77 – Puzzle & Dragons
76 – Tearaway
75 – League of Legends
74 – Super Meat Boy
73 – Xenoblade Chronicles
72 – Titanfall
71 – Outrun 2006: Coast 2 Coast
70 – Left 4 Dead 2
69 – Counter-Strike Global Offensive
68 – Civilization IV
67 – Rez
66 – Battlefield 4
65 – Metroid Prime
64 – Hearthstone
63 – Castlevania SotN
62 – Limbo
61 – Towerfall: Ascension
60 – Earthbound
59 – Batman: Arkham Knight
58 – Transistor
57 – Puyo Puyo
56 – FTL Advanced Edition
55 – Persona 4 Golden
54 – Mass Effect 2
53 – Okami
52 – The Stanley Parable
51 – XCOM: Enemy Unknown
50 – Monster Hunter 4 Ultimate
49 – The Witcher III
48 – Far Cry 4
47 – LittleBigPlanet 3
46 – Trials Fusion
45 – Nidhogg
44 – Fez
43 – Super Mario 3D World
42 – Journey
41 – Fire Emblem: Awakening
40 – Dead Space
39 – Dota 2
38 – Vanquish
37 – Super Mario Maker
36 – Shadow of the Colossus
35 – Halo 3
34 – Legend of Zelda: Majora’s Mask
33 – Spelunky HD
32 – Destiny
31 – Legend of Zelda: A Link to the Past
30 – Kerbal Space Program
29 – Dishonored
28 – Splatoon
27 – Legend of Zelda: Wind Waker
26 – Rock Band 3
25 – Skyrim
24 – Drop7
23 – Uncharted 2
22 – Ico
21 – Super Metroid
20 – Demon’s Souls
19 – Advance Wars
18 – Mario Kart 8
17 – Ultra Street Fighter IV
16 – MGS V: The Phantom Pain
15 – Super Mario World
14 – Red Dead Redemption
13 – Super Mario 64
12 – Portal
11 – Bayonetta 2

10 – Minecraft
9 – Resident Evil 4
8 – Legend of Zelda: Ocarina of Time
7 – Super Mario Galaxy 2
6 – Tetris
5 – Half-Life 2
4 – Bloodborne
3 – The Last of Us
2 – GTA V
1 – Dark Souls
منبع

آخرین ویرایش:
لیستش خیلی هول هولکی جمع شده که همه بازی های جدید توش باشه
FC4 که کلا پسرفت خالص بود نسبت به 3 تو لیست بهترین هاس معلومه کلا خواستن ی لیست فقط جمع کرده باشن و فکری پشتش نبوده
حالا 10 تای اولش میشه به عنوان نظرشخصیشون و این که فکر شده روشون دید

بنظر من لیست کاملا چرندیه هیچ کدوم از نسخه های Max Payne ،God of War ،Mafia ،Killzone ،Dragon Age ،Diablo و Gears of War توش نیست :| بودن PoP ،LBP3 و Spec Ops تو این لیست هم واقعا خنده داره :-j

منظورت از PoP که احتمالا شماره 91 و Prince of Persia: The Sands of Time نیست که؟:-/ :)

قصد ندارم سری souls رو کمتر از اونی که هست جلوه بدم ، حالت تهاجمی هم نسبت به این سری ندارم . ولی لطفا بیاید واقع بین باشیم ، درسته این سری نکات مثبت زیادی داشته و ایده هایی داشته که به مذاق خیلی ها خوش اومده ، اما نکات منفی زیادی هم داشته که نباید فراموش بشن . من نسخه ی ps3 نسخه ی اول dark souls رو بازی کردم ، این بازی کلکسیونی بود از اشکالات فنی و باگ . frame rate افتضاح بازی با توجه به این که گرافیک فنی بازی در خوش بینانه ترین حالت متعلق به دوران ps2 بود ، غیر قابل قبول بود ........ مشکلات فنی این بازی به قدری بود که اگر این بازی خرمنی از عسل هم بود ، باز هم گیمر نمیتونست اون تلخی مشکلات فنی بازی رو فراموش کنه . من در مورد نسخه ی ps3 بازی دارم مینویسم ، و بی اطلاع هستم که اون بنده های خدا که نسخه ی pc رو بازی کردن ، چه عذابی کشیدند !
این بازی پر بود از مشکلات فنی ، پس اگه حتی این بازی به شدت متناسب با سلیقه ی شماست میتونید خیلی دوستش داشته باشید ، ولی لطفا در اون حدی که هست ببینیدش . بازی های دیگه ای هم بودن که به شدت سلیقه ای بودن و ایده هایی داشتن که برای عده ای به شدت جذاب بوده ، ولی تا اندازه این بازی ، تا این حد overrated نبودن . مثلا بازی vampire: masquerade-bloodline یا بازی alpha protocol یا مثلا سری بازی gothic هم طرفداران خیلی افراطی و متعصبی دارن ، اما در نهایت این بازی ها در همون حدی که هستن ، شناخته شدن .
در مورد سختی غیر منصفانه ی این بازی باید بگم شاید تنها عاملی نبوده که باعث شناخته شدن این سری شده اما بدون شک مهمترین عامل بوده . در جواب اون دوستی که گفت این بازی سخت نیست و فقط به حوصله احتیاج داره باید بگم حرفی که شما میزنید حرف درستی نیست . بازی های crpg رو معمولا افراد با حوصله دنبال میکنن و علاقه مند به این ژانر هستن ... کسی که بازی مثل wasteland 2 رو بازی کرده باشه ، مطمئن باشید که فرد با حوصلیه ای هست . من به عنوان یک طرفدار بازی های crpg این بازی رو به طرز نا عادلانه ای سخت میدونم . من دلیل مرگ های بی اندازه ای که توی این بازی داشتم رو درجه ی سختی غیر منصفانه ی این بازی میدونم و نه چیز دیگه ای .
در مورد این که عده ای میگن این بازی به تاکتیک و ذهن خلاق نیاز داره ، باز هم با این گفته مخالفم . توی این بازی تنها عامل موفقیت مهارت در دکمه زنی و به موقع اجرا کردن dodge و parry و block و jump و این جور موارد هست و از این لحاظ بیشتر شبیه به بازی های اکشن هست . به نظر من بازی مثل divinity : original sin یا مثلا xcom : enemy unknown به تاکتیک یا ذهن خلاق احتیاج دارن .
داستان این بازی در سطح داستان سایر بازی های مطرح توی این ژانر نیست . البته امکان داره عده ای از طریقه ی خاص روایت داستان توی این بازی خوششون بیاد ، ولی عده ای هم از این نوع روایت داستان خوششون نمیاد .
در کل dark souls بازی خاصیه که عده ای عاشقش هستن و عده ای هم عاشقش نیستن ، ولی اون عده ای که عاشقش هستن هم باید بدونن به هیچ عنوان یک بازی با این حجم مشکلات فنی لیاقت بهترین بازی تاریخ بودن رو نداره ، چون مسلما بازی های خوب بسیار کم نقص تری از این بازی وجود داره .
در کل باید بگم جایگاه dark souls کم اهمیت ترین اشکال این لیسته . این لیست احمقانست !
(( لیستی 100 بازی برتر تاریخ ای که baldurs gate 2 در ان جایی نداشت !!!!! )) =))

اگر سری Souls ساخته نمیشد الان جزو بهترین بازی های تاریخ هم نبودن. trolololo

این اگر با اون اگر ها فرق داره. وضعیت Souls مثل یه قمارباز میمونه که این بار شانسش گرفته. میازاکی هم اینجا حکم Gambling man رو داره.

البته شما بجای این پست اگر یه Gif گوگوری مگوری میذاشتی بالای 100 تا لایک میگرفت. برادران همیشه در صحنه همیشه حضور دارن. اینو که میگم در مورد شما و یه سری دیگه کاملا ثابت شده.

آخرین ویرایش:
نقل کردم که بگم بالاخره یکی پیدا شد یه اسمی از Resonance of Fate بیاره :(( دیگه داشتم این فکرو میکردم که کسی اصلا بازیش نکرده :( یکی از بهترین بازیای عمرم

برای من جزو بهترین ده تا بازی نسل پیش بود.....واقعا با بازی عشق کردم.....هنوزم که هنوزه یاد بازیش میوفتم آرزو میکنم کاش Tri-Ace یه بازی دیگه بر اساس اون دنیای Melancholic و رمانتیک بسازه.....واقعا شاهکار بود که خیلی Under appreciated شدش

داستان این بازی در سطح داستان سایر بازی های مطرح توی این ژانر نیست . البته امکان داره عده ای از طریقه ی خاص روایت داستان توی این بازی خوششون بیاد ، ولی عده ای هم از این نوع روایت داستان خوششون نمیاد .
یعنی عالی‌بودن این بازی توی کلاس‌ها و بالانس‌بودن‌شون، تنوع آیتم‌ها، طراحی مرحله‌، طراحی دشمن‌ها و لوکیشن‌ها و مثل این‌ها یه طرف (خودم اینا رو قبول دارم) ولی واقعاً کسایی که فکر می‌کنن Dark Souls داستان و روایت خیلی خفنی داره رو اصلاً نمی‌تونم درک کنم. :|
مشکل از بی‌خبرانی مثل منه یا تو هم همچین حسی داری؟! :d

ق
در مورد این که عده ای میگن این بازی به تاکتیک و ذهن خلاق نیاز داره ، باز هم با این گفته مخالفم . توی این بازی تنها عامل موفقیت مهارت در دکمه زنی و به موقع اجرا کردن dodge و parry و block و jump و این جور موارد هست و از این لحاظ بیشتر شبیه به بازی های اکشن هست . به نظر من بازی مثل divinity : original sin یا مثلا xcom : enemy unknown به تاکتیک یا ذهن خلاق احتیاج دارن .

ببین همون سریع Dodge و Parry و Block هم همه خاهان یه ذهن آماده هستن.....مثلا Bloodborne مثال بارز هستش برای این قدرت ذهنی فردی که داره بازی میکنه.....رمز موفقیت توی این سری بازیها سریع یاد گرفتن الگو حرکتی دشمنا و بهترین و Efficient ترین راه برای شکست دادنشون هستش.....مرگ متعدد نمی دونم داستانش چیه، توی سری Souls و Bloodborne ادم زیاد میمیره ولی خیلی به نظرم دارید اغراق میکنید، تعداد مرگهای آدم به اون حد و اندازه ای که گفته میشه نیست.....من به شخصه واقعا واقعا با وجود اینکه ادعایی هم ندارم اصلا از این لخاظ (خودمو یه کسی میدونم که اگرم توی بعضی بازیها خوب هستم بخاطر غریضه گیمریم میمونه نه بخاطر محارت بیش از حدم) به اون اندازه توی این بازی ها نمردم، شاید توی Dark Souls بجز یکی دوتا باس فایت بیشتر از یه بار نمرده باشم....توی Demon's Souls و Bloodborne هم این مسئله صدق میکنه.....مثلا یکی از بچه ها به من گفته بود که یه باس Old Yarnham اون رو 40 بار کشت و خیلی فرم سوم حمله هاش نامردیه و سرعتش بیش از حد زیاده.....ولی من توی دفعه اول برخوردم شکستش دادم......لولم هم از لول اون دوستم 2 تا پایینتر بود.....یه باس فایت خیلی هیجان انگیز بود ولی به صورت ناجوانمردانه سخت نبود....باس ناجوانمردانه به باس آخر MGR روی Hard میگن که کلا اصلا Damage نمی شد.....توی بازیهای میازاکی، معمولا اگر لول آدم با مرحله ای که داره میره مناسب باشه خیلی راحت میشه موانع رو از سر راه برداشت......

راجع به نبود BG II هم به لیست اعتراضی نکردم ولی آره نبودن این بازی هم واقعا زور داره.....(بهترین RPG تاریخ)

برای من جزو بهترین ده تا بازی نسل پیش بود.....واقعا با بازی عشق کردم.....هنوزم که هنوزه یاد بازیش میوفتم آرزو میکنم کاش Tri-Ace یه بازی دیگه بر اساس اون دنیای Melancholic و رمانتیک بسازه.....واقعا شاهکار بود که خیلی Under appreciated شدش

برا منم واقعا جز 10 بازی برتر بود :(( تا حدی که بازی رو جوییدمش تا جایی رسیدم که هیچی تو بازی نبود که انجام نداده باشم :d

راستی اونایی که میگن سولز به خاطر سختیش معروف شده یا چون بازی تاکتیکیه که با استراتژیک بری جلو (که تا حدی قبول ندارم) اینجوری باشه این بازی باید شاهکار تمام دوران باشه :d

قصد ندارم سری souls رو کمتر از اونی که هست جلوه بدم ، حالت تهاجمی هم نسبت به این سری ندارم . ولی لطفا بیاید واقع بین باشیم ، درسته این سری نکات مثبت زیادی داشته و ایده هایی داشته که به مذاق خیلی ها خوش اومده ، اما نکات منفی زیادی هم داشته که نباید فراموش بشن . من نسخه ی ps3 نسخه ی اول dark souls رو بازی کردم ، این بازی کلکسیونی بود از اشکالات فنی و باگ . frame rate افتضاح بازی با توجه به این که گرافیک فنی بازی در خوش بینانه ترین حالت متعلق به دوران ps2 بود ، غیر قابل قبول بود ........ مشکلات فنی این بازی به قدری بود که اگر این بازی خرمنی از عسل هم بود ، باز هم گیمر نمیتونست اون تلخی مشکلات فنی بازی رو فراموش کنه . من در مورد نسخه ی ps3 بازی دارم مینویسم ، و بی اطلاع هستم که اون بنده های خدا که نسخه ی pc رو بازی کردن ، چه عذابی کشیدند !
این بازی پر بود از مشکلات فنی ، پس اگه حتی این بازی به شدت متناسب با سلیقه ی شماست میتونید خیلی دوستش داشته باشید ، ولی لطفا در اون حدی که هست ببینیدش . بازی های دیگه ای هم بودن که به شدت سلیقه ای بودن و ایده هایی داشتن که برای عده ای به شدت جذاب بوده ، ولی تا اندازه این بازی ، تا این حد overrated نبودن . مثلا بازی vampire: masquerade-bloodline یا بازی alpha protocol یا مثلا سری بازی gothic هم طرفداران خیلی افراطی و متعصبی دارن ، اما در نهایت این بازی ها در همون حدی که هستن ، شناخته شدن .
در مورد سختی غیر منصفانه ی این بازی باید بگم شاید تنها عاملی نبوده که باعث شناخته شدن این سری شده اما بدون شک مهمترین عامل بوده . در جواب اون دوستی که گفت این بازی سخت نیست و فقط به حوصله احتیاج داره باید بگم حرفی که شما میزنید حرف درستی نیست . بازی های crpg رو معمولا افراد با حوصله دنبال میکنن و علاقه مند به این ژانر هستن ... کسی که بازی مثل wasteland 2 رو بازی کرده باشه ، مطمئن باشید که فرد با حوصلیه ای هست . من به عنوان یک طرفدار بازی های crpg این بازی رو به طرز نا عادلانه ای سخت میدونم . من دلیل مرگ های بی اندازه ای که توی این بازی داشتم رو درجه ی سختی غیر منصفانه ی این بازی میدونم و نه چیز دیگه ای .
در کل dark souls بازی خاصیه که عده ای عاشقش هستن و عده ای هم عاشقش نیستن ، ولی اون عده ای که عاشقش هستن هم باید بدونن به هیچ عنوان یک بازی با این حجم مشکلات فنی لیاقت بهترین بازی تاریخ بودن رو نداره ، چون مسلما بازی های خوب بسیار کم نقص تری از این بازی وجود داره .
در کل باید بگم جایگاه dark souls کم اهمیت ترین اشکال این لیسته . این لیست احمقانست !

من با گرافیکش مشکل نداشتم اما فریم درسته که کاملا معلوم بود داغون بود اما بازی سنگینی داره که به گیم پلی آسیب زیادی نمیرسوند

بعدشم اگه بخوای اینجوری ببینی غیر از این بازی هم تو اون لیست هست که مشکلات فنی داشت

فکر میکنم شما زیادی حساسی چون خیلی داری میگی "پره از مشکلات فنی" :d حالا هرکی ندونه انگار زمان PS3 و 360 همه بازیا بهترین حالت رو داشتن :d نسل پیش نسلی بود که فریم زیر 30 و باگ یه چیز معمول بود

یه چیزی هم همین الان که یادم نرفته بگم

اتفاقا به نظر من سری سولز زیاد و اونطور که شایستشه زمان خودش جنجال نکرد :d درسته نمره های خوبی گرفت اما مثلا همینجا چند نفر قبل Bloodborne اصلا میدونستن سولز رو همین سازنده ساخته؟ :d همین الانشم خیلیا هستن سولز رو فداش میشن نه به خاطر اینکه بازیش کردن به خاطر اینکه میازاکی ساختتش پس زمان خودش اصلا Overrate نشده

شما حالا نظرته اما به نظر من تو تک تک چیزا داری اشتباه میکنی :d سختی بازی مهمترین عامل شناخته شدنشه؟ درسته یه عامل مهم بود اما دیگه نه در این حد اگه بازی به سختی باشه Super Meat Boy الان باید تو همه لیستا بهترین بازی باشه :d سختی بازی نبود بلکه نوع خاص گیم پلی بود یه گیم پلی که قبلا دیده نشده بود گیم پلی که فقط این نبود که بری یه کومبو 40 تایی بزنی یا اینکه عین خیار بری جلو و خیالت راحت باشه که هیچیت نمیشه اگرم شد سریع جونتو پر میکنی :d اتفاقا کسایی که بازیای سولز یا Blood رو 2-3 ساعت بازی کنن کامل متوجه میشن چجوری باید بازی رو رفت و بعدش نه تنها سخت نمیشه بلکه لذت بخش هم میشه

و بزرگترین مخالفتم با قسمت داستانه که گفتین :d اولش گفتین داستان بعدش گفتین روایتش که این 2 تا کاملا تفاوت دارن.

از نظر روایت من موافقم یکم زیادی دیگه تو مخی بود اما شماره دوم بهتر شد و تو Blood خیلی بهتر شد

از نظر داستان هم به نظر من بین همشون سولز 1 بهترین بود و با اختلاف زیادی برا من بهترین Lore ممکن تو صنعت گیم سازی رو داره :d کسایی که اون ویدئو های تعریف داستان سولز 1 رو دیده باشن مطمعنا متوجه منظورم میشن.

ولی آخرش یه چیزی بگم با این مثلایی که شما زدین به نظر من ماها نیستیم که طرفدار یه بازی به گفته شما "خاص" هستیم و برعکس شمایید که خاص پسندین :d

the one
به احتمال زیاد مشکل از بی خبرانی مثل من و توئه !
roter jager
حرفت رو در مورد اهمیت یاد گرفتن الگو های حرکتی و تهاجمی دشمنا و پیدا کردن بهترین راه برای شکست دشمن قبول دارم ، ولی در مورد این سری داره خیلی اغراق میشه در مورد تاکتیکی بودن مبارزات . شاید توی این بازی تاکتیک هم وجود داشته باشه اما از این نظر در مقابل بازی مثل divinity : original sin این بازی ،بازی تاکتیکی ای حساب نمیشه .
در مورد درجه ی سختی هم که خودت داری میگی که فردی 40 بار از یک باس شکست خورده . به نظر خودت همین مثالی که خودت زدی نمیتونه مصداقی برای غیر منصفانه بودن درجه ی سختی بازی باشه ؟!

اتفاقا کسایی که بازیای سولز یا Blood رو 2-3 ساعت بازی کنن کامل متوجه میشن چجوری باید بازی رو رفت و بعدش نه تنها سخت نمیشه بلکه لذت بخش هم میشه
و بزرگترین مخالفتم با قسمت داستانه که گفتین :d اولش گفتین داستان بعدش گفتین روایتش که این 2 تا کاملا تفاوت دارن.
از نظر روایت من موافقم یکم زیادی دیگه تو مخی بود اما شماره دوم بهتر شد و تو Blood خیلی بهتر شد
از نظر داستان هم به نظر من بین همشون سولز 1 بهترین بود و با اختلاف زیادی برا من بهترین Lore ممکن تو صنعت گیم سازی رو داره :d کسایی که اون ویدئو های تعریف داستان سولز 1 رو دیده باشن مطمعنا متوجه منظورم میشن.
یه سوال از شما دارم. این سوال رو واسه‌ی این می‌پرسم چون به نظرم کل بحث به همین سوال بستگی داره و وقتی این سوال جواب داده بشه به نظرم نیازی به خیلی‌ از بحث‌های بیهوده نیست دیگه.
شما از Grind کردن لذت می‌بری؟ از این‌که یه کاری رو صد بار تکرار کنی لذت می‌بری؟ مثلاً حاظری یه کتاب 10 صفجه‌ای رو 30 بار بخونی؟ یا فرضاً حاظری یه فیلم 5 دقیقه‌ای (مثلاً فیلم کوتاه) رو 20 بار ببینی؟ لذت می‌بری واقعاً؟

یه سوال از شما دارم. این سوال رو واسه‌ی این می‌پرسم چون به نظرم کل بحث به همین سوال بستگی داره و وقتی این سوال جواب داده بشه به نظرم نیازی به خیلی‌ از بحث‌های بیهوده نیست دیگه.
شما از Grind کردن لذت می‌بری؟ از این‌که یه کاری رو صد بار تکرار کنی لذت می‌بری؟ مثلاً حاظری یه کتاب 10 صفجه‌ای رو 30 بار بخونی؟ یا فرضاً حاظری یه فیلم 5 دقیقه‌ای (مثلاً فیلم کوتاه) رو 20 بار ببینی؟ لذت می‌بری واقعاً؟

فکر کنم با یه نگاه کردن به آواتار و کلا پروفایلم متوجه میشین که طرفدار بازیای JRPG هستم و تو این بازیا Grind کردن از کارای پایه ای بازیه :d بله برا من تا یه حدی لذت بخشه

البته به گیم پلی هم ربط داره وقتی شما یه بازی لذت بخش از دید گیم پلی داری هرکاری توش میتونه کاری کنه که بهت خوش بگزره اینم جز اون بازیاست

البته بماند یه سری Inhuman وجود دارن که بازی رو تو کمتر از 2 ساعت تموم کردن و اونا دیگه به Grind که هیچی دشمنای معمولی سر راه هم نمیکشن :d

بعد نمیدونم شما شاید فکر کنی Grind کردن کار بیهوده ایه اما به نظر من نه

نباید بازی جوری باشه که یه مسیر رو رفتی دیگه نری اونجا و دشمنای اونجا رو نکشی یا اینکه سریع انقدر قویت کنه که نیازی به این کار نباشه. تو Grind وقتی میبینی به هدف اعظم قوی شدن داری میرسی همه چیز حل میشه :d

- - -ویرایش - - -

ای کسانی هم که فکر میکنید Dark Souls داستان بدی داره یا اصلا داستان نداره بهتره این ویدئو هارو ببینید بعد خیلی راحت سر به بیابون بزارید البته میدونم غرور بی موردتون بهتون این اجازه رو نمیده که بعد دیدنش بیاین بگین که معرکست

https://www.youtube.com/playlist?list=PLWLedd0Zw3c5RCXboUsPwHsZJlXB2CzCz

کانال این بشر فقط مربوط به بازیای میازاکیه و طرف یه اعجوبه ایه صدای خیلی خفنی هم داره و توضیح دادن رو لذت بخش کرده

یکی از دوستان چند وقت پیش همه ویدئو هاشو مستقیم گذاشته بود که نمیتونم پیدا کنم

این اگر با اون اگر ها فرق داره. وضعیت Souls مثل یه قمارباز میمونه که این بار شانسش گرفته. میازاکی هم اینجا حکم Gambling man رو داره.

البته شما بجای این پست اگر یه Gif گوگوری مگوری میذاشتی بالای 100 تا لایک میگرفت. برادران همیشه در صحنه همیشه حضور دارن. اینو که میگم در مورد شما و یه سری دیگه کاملا ثابت شده.

یعنی حاضرید یه داستان سرهم کنید و به خودتون القا کنید که میازاکی 4 تا بازی تو سری Souls داده بیرون همشون از روی شانس و اتفاقی مورد استقبال قرار گرفتن تا اینکه قبول کنید این بازی عالیه. مغز انسان واقعا چیز خارق العاده ایه، ببین کجاها که نمیره.

کوته فکرترین حرفی که میشه در مورد این بازی زد اینه که اونو مصداق grind کردن بدونید. تو این بازی یه مسیر رو ممکنه 100 بار طی کنی و بری به سمت boss ولی همه اون 100 بار مبارزه نفس گیرن و چالش بزرگی توشون هست که بازیکن رو مجبور میکنه تمرکز کنه، یادبگیره و راه های مختلف رو امتحان کنه. تا اینکه بالاخره اون boss رو شکست بده. لذتی که بعد از کشتن اون boss و پشت سر گذاشتن چالش هست رو با grind کردن مقایسه می کنید. smh

تو سری Souls علاوه بر اینکه کاراکترتون level up میکنه، خودتون هم level up میکنید، یعنی هر چی جلوتر میرید بازی کردن شخص خودتون بهتر میشه. چیزی که تو بازی های دیگه مصداق به ندرت پیدا میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or