100 بازی برتر تاریخ از نگاه مجله معتبر EDGE

( Layken )

عضو تحریریه
مجله معتبر EDGE در یک رتبه بندی جدید به گردوآوری 100 بازی برتر تاریخ اقدام کرده که با هم مرور میکنیم:

super-mario-galaxy-656x370.jpg

در این رتبه بندی مجله سعی کردند تا در سری بازی یک عنوان رو انتخاب کنن و رویکرد مدرن رو داشتن.

In compiling the list, we worked to simple criteria: all formats – console, PC, portable, coin-op, touchscreen – were eligible; we could include only a single entry from any series that features straight-up sequels; and each game had to stand up today rather than making the cut for reasons of nostalgia or historic significance.”

100 – WarioWare Inc – GBA
99 – Spec Ops: The Line
98 – Papers, Please
97 – DriveClub
96 – Braid
95 – Super Hexagon
94 – Her Story
93 – Super Monkey Ball
92 – Final Fantasy XII
91 – Prince of Persia: The Sands of Time
90 – Katamari Damacy
89 – Animal Crossing: New Leaf
88 – Resogun
87 – Puzzle Bobble
86 – F-Zero GX
85 – The Sims 3
84 – R-Type Final
83 – Elite: Dangerous
82 – Bomberman
81 – Starcraft II
80 – Pac-Man Championship Edition
79 – BioShock
78 – CoD 4: Modern Warfare
77 – Puzzle & Dragons
76 – Tearaway
75 – League of Legends
74 – Super Meat Boy
73 – Xenoblade Chronicles
72 – Titanfall
71 – Outrun 2006: Coast 2 Coast
70 – Left 4 Dead 2
69 – Counter-Strike Global Offensive
68 – Civilization IV
67 – Rez
66 – Battlefield 4
65 – Metroid Prime
64 – Hearthstone
63 – Castlevania SotN
62 – Limbo
61 – Towerfall: Ascension
60 – Earthbound
59 – Batman: Arkham Knight
58 – Transistor
57 – Puyo Puyo
56 – FTL Advanced Edition
55 – Persona 4 Golden
54 – Mass Effect 2
53 – Okami
52 – The Stanley Parable
51 – XCOM: Enemy Unknown
50 – Monster Hunter 4 Ultimate
49 – The Witcher III
48 – Far Cry 4
47 – LittleBigPlanet 3
46 – Trials Fusion
45 – Nidhogg
44 – Fez
43 – Super Mario 3D World
42 – Journey
41 – Fire Emblem: Awakening
40 – Dead Space
39 – Dota 2
38 – Vanquish
37 – Super Mario Maker
36 – Shadow of the Colossus
35 – Halo 3
34 – Legend of Zelda: Majora’s Mask
33 – Spelunky HD
32 – Destiny
31 – Legend of Zelda: A Link to the Past
30 – Kerbal Space Program
29 – Dishonored
28 – Splatoon
27 – Legend of Zelda: Wind Waker
26 – Rock Band 3
25 – Skyrim
24 – Drop7
23 – Uncharted 2
22 – Ico
21 – Super Metroid
20 – Demon’s Souls
19 – Advance Wars
18 – Mario Kart 8
17 – Ultra Street Fighter IV
16 – MGS V: The Phantom Pain
15 – Super Mario World
14 – Red Dead Redemption
13 – Super Mario 64
12 – Portal
11 – Bayonetta 2

10 – Minecraft
9 – Resident Evil 4
8 – Legend of Zelda: Ocarina of Time
7 – Super Mario Galaxy 2
6 – Tetris
5 – Half-Life 2
4 – Bloodborne
3 – The Last of Us
2 – GTA V
1 – Dark Souls
منبع

آخرین ویرایش:
فاز خاصی ندارم فقط با این فکت صادر کردنا از روی هوا مشکل دارم!

حالا کسی نگفته این بازی حتما حتما حتما باید اول باشه. بالاتر من خودم گفتم که اصلا ربته اول و دوم و سوم هم حتی نمیشه به عنوان فکت برای یه بازی تاریخ صادر کرد. هیچ سنجشی برای این کار وجود نداره، اما دارک سولز 1 و یا حتی بلادبورن رو نمیتونم قبول کنم که داره بزرگ نمایی میشه. لیاقت هرچی تعریف و تمجیده رو دارن اینا. شاید هم بشه گفت فکته که این سری توی تاریخ موندگار هستن.

حالا کسی نگفته این بازی حتما حتما حتما باید اول باشه. بالاتر من خودم گفتم که اصلا ربته اول و دوم و سوم هم حتی نمیشه به عنوان فکت برای یه بازی تاریخ صادر کرد. هیچ سنجشی برای این کار وجود نداره، اما دارک سولز 1 و یا حتی بلادبورن رو نمیتونم قبول کنم که داره بزرگ نمایی میشه. لیاقت هرچی تعریف و تمجیده رو دارن اینا. شاید هم بشه گفت فکته که این سری توی تاریخ موندگار هستن.
این که سری سولز رو این همه بالا ببری و همه بازی های دیگه رو کنار بزنی کار اشتباهیه و میشه بزرگنمایی، همین نسل قبل تو اکثر زمینه ها اوریجینز یا حتی ویچر۲ بهتر از سولز هست ولی هیشکی یادی از اونا نمی کنه و همه فقط سولز سولز می کنن. من با این مساله مشکل دارم و میگم سولز داره بزرگنمایی میشه!

زمانی میشه با این لیست ها کنار اومد که به درک نظر شخصی برسیم. نظر شخصی این مجله این لیسته.
---
دارک سولز دمون سولز و بلادبورن از یک نظر به نظر من حق اول بودن تو هر لیست را دارند. جز معدود بازی هایی هستند که تا براشون ارزش قائل نشی نمیتونی بازی کنی. من ترجیح میدم بازی که مجبورم می کنه خوب بازی کنم تا برم جلو را بهترین بدونم تا بازی که قدم به قدم چک پوینت میده و همه شانسی هم شده تمومش می کنند. شما میگید بازی های این استودیو بزرگنمایی شدن ولی به نظر من ارزش بازی های فرام سافور هنوز کشف نشده و شاید 10 سال دیگه تازه گیمر ها به ارزش بازی های این استودیو پی ببرند.

این که سری سولز رو این همه بالا ببری و همه بازی های دیگه رو کنار بزنی کار اشتباهیه و میشه بزرگنمایی، همین نسل قبل تو اکثر زمینه ها اوریجینز یا حتی ویچر۲ بهتر از سولز هست ولی هیشکی یادی از اونا نمی کنه و همه فقط سولز سولز می کنن. من با این مساله مشکل دارم و میگم سولز داره بزرگنمایی میشه!

رو چه حساب این حرف رو میزنی؟ کل دنیا ستایش کردن دارک سولز. مثل این میمونه که بگیم The Last of Us داره بزرگ نمایی میشه و بازی های خیلی بهتر از اونا هم هستن. چیزی که بزرگ هست نیازی به بزرگ نمایی نداره. الان به نظر من هم بازی چرت تری از ویچر نداریم. هیچ کودوم از شماره هاشو نتونستم تحمل کنم. در جریان هم شاید هستی خودت. اما دلیل بر این نیست که ویچر بازی کوچیکیه. کسی هم بازی های دیگه رو کنار نزده الان. حداقل من در مورد خودم دارم نظر میدم.

رو چه حساب این حرف رو میزنی؟ کل دنیا ستایش کردن دارک سولز. مثل این میمونه که بگیم The Last of Us داره بزرگ نمایی میشه و بازی های خیلی بهتر از اونا هم هستن. چیزی که بزرگ هست نیازی به بزرگ نمایی نداره. الان به نظر من هم بازی چرت تری از ویچر نداریم. هیچ کودوم از شماره هاشو نتونستم تحمل کنم. در جریان هم شاید هستی خودت. اما دلیل بر این نیست که ویچر بازی کوچیکیه. کسی هم بازی های دیگه رو کنار نزده الان. حداقل من در مورد خودم دارم نظر میدم.
من نمی گم سولز سری ضعیفیه میگم بهتر از اون هم هست، همین Last of Us که میگی فرقش اینه که هرجا اسمی ازش برده میشه رقباش هم هستن، بعضی جاها اون رو بهتر می دونن و بعضی های دیگه باقی بازیهای هم سبکش ولی سولز اینجور نیست، یه جوری برخورد میشه انگار یگانه شاهکار این سبکه و هیچ رقیبی حتی نزدیک بهش هم نداریم، من به این میگم بزرگنمایی نه واسه یه بازی مثل Last of Us!

من نمی گم سولز سری ضعیفیه میگم بهتر از اون هم هست، همین Last of Us که میگی فرقش اینه که هرجا اسمی ازش برده میشه رقباش هم هستن، بعضی جاها اون رو بهتر می دونن و بعضی های دیگه باقی بازیهای هم سبکش ولی سولز اینجور نیست، یه جوری برخورد میشه انگار یگانه شاهکار این سبکه و هیچ رقیبی حتی نزدیک بهش هم نداریم، من به این میگم بزرگنمایی نه واسه یه بازی مثل Last of Us!

بهتر از دارک سولز؟ اصلا تو این سبک بازی داریم؟ چون اسم سبکش RPG ـه دلیل بر اینه که مثل ویچر یا درگون ایجه؟ اینم یه فکت دیگه است که این بازی سبک و اتمسفر و جو مخصوص به خودش رو داره و هیچ بازی ای تا حالا نداشتیم که شبیه به این باشه. کلا سری سولز به مسیر خاصی برای خودشون دارن که هیچ مشابهی ندارن. چه از نظر گیم پلی چه از نظر داستان و سبک و روایت چه از هر نظر دیگری.

بهتر از دارک سولز؟ اصلا تو این سبک بازی داریم؟ چون اسم سبکش RPG ـه دلیل بر اینه که مثل ویچر یا درگون ایجه؟ اینم یه فکت دیگه است که این بازی سبک و اتمسفر و جو مخصوص به خودش رو داره و هیچ بازی ای تا حالا نداشتیم که شبیه به این باشه. کلا سری سولز به مسیر خاصی برای خودشون دارن که هیچ مشابهی ندارن. چه از نظر گیم پلی چه از نظر داستان و سبک و روایت چه از هر نظر دیگری.
اگه اینجوری بخوای دسته بندی کنی که پس هیچ بازی مثل اون یکی نیست و به اندازه کل بازی های ساخته شده سبک وجود داره، در حالی که به نظرم اینجور نیست، دارک سولز یه RPG هست همونجور که اوریجینز و ویچر هستن پس مقایسشون هم کار اشتباهی نیست، خیلی راحت میشه نحوه مبارزات یا کلاس بندی و یا روایت داستان سولز رو با اون دوتا مقایسه کرد بدون این که مشکلی پیش بیاد!

درسته دارک سولز یا بلادبورن هم Fantasy-RPG حساب میشه و هم سبک با Witcher و Dragon Age و .... ولی در حقیقت خیلی با اینا تفاوت داره و اصلا فازش جداست. فازش از همه بازی ها جداست و بیشتر واسه همینه که یه حساب جدا باز میکنن واسش تو صنعت. که این شاید به مزاج بعضی خوش نیاد و فکر کنن بیش از حد بزرگ شده در حالی که از نظر من حتی بیشتر از اینا باید بهش توجه بشه و جایزه مایزه ببره :دی

آخرین ویرایش:
تمام اینا نظرشخصیه.چه مقالات edge و چه نظرات من و شماو دوستان.به نظر من و خیلیای دیگه سری سولز و بلادبورن بهترین بازی تو سبک خودشونن.به نظر خیلیای دیگه ویچر و یا دراگون ایج بهترینن.
مثلا من با اینکه ویچر 3 رو مدت زیادیه رو کنسولم نصب دارم ولی بیشتر از چند ساعت بازیش نکردم.خودت در جریانی ویچر 2 رو هم تا اخر بردم ولی اون موقع هم هیچ حس خاصی نسبت به بازی نداشتم.همین چند روز پیش دارکسولز 2 رو تمام کردم.با اینکه بازیای خیلی بزرگی رو کنسولم بود ولی دارکسولز رو روزی 4 ساعت بازی میکردم و به اونا دست نمیزدم.
کلا انتخاب بهترین بازی یه چیز کاملا شخصیه بهتره تو اینجور تاپیکها کامنتهای همدیگرو نقل قول نکنیم چون هرکسی براساس نظر خودش یه بازی رو خدا میبینه.

بازی انقدری که الان معروفه تا یه سال اول ریلیزش معروف نبود،یعنی زمان که میگذره جای اینکه محو بشه داره پررنگ تر میشه و این عظمت بازی رو داره نشون میده،نتیجه اینکه باید بیشتر عادت کنیم به دیدن دارک سولز در بین برترین های تاریخ :دی

این لیست ک همه ی بازیها توشه
خخخ
ب نظر من بهترین بازی فقط سری متالگر هست البته انحصاری های سونی ک عالی هستن ولی باز هم متالگر
خدای صنعت گیم کوجیما

کل دنیا
Dark Souls رو ستایش نکردن. می‌تونم خیلی راحت مثال نقض بیارم برات و نقدهایی رو به عنوان نمونه بذارم که توش زیاد بازی رو تحویل نگرفتن. تازه خودِ ما مگه جزئی از همین «کل دنیا» نیستیم؟! خب این حرفت درسته که این بازی، ماندگار شده و خیلی هم پُرطرفداره (Fact) ولی دلیل نمی‌شه چون اکثریت، این بازی رو دوست دارن پس اقلیت هم مجبور باشن که همین حس رو نسبت به بازی داشته باشن. :d
خب نظر شخصی یعنی همین دیگه. به قول خودت از نظر تو The Witcher بازی چرتیه. وقتی نظرت اینه، خب فکر نمی‌کنم چیزی مهم‌تر از این وجود داشته باشه. دلیل نمی‌شه چون من و خیلی‌های دیگه این بازی رو دوست داریم پس حتماً شما هم باید از این بازی خوش‌تون بیاد و مجبور باشید بگید که The Witcher بازی بزرگیه. :d

پس Bloodborne و Demon Souls اصلاً شبیه به Dark Souls نیستن؟! :d من اصلاً حتی کاری به این بازی‌ها هم ندارم. فقط بهت پیشنهاد می‌کنم سری King's Field (ساخته‌ی همین From Software) که خیلی هم از Dark Souls قدیمی‌تره و دقیقاً مشابه همین بازیه رو امتحان کنی. ;)
پس مشابه Dark Souls هم وجود داره. اما حتی اگه مثل این بازی وجود هم نداشت بازم دلیل بر بهتر بودن این بازی نسبت به بقیه نیست؛ چون این بیش‌تر مربوط می‌شه به نظر شخصی.
خب شما و خیلی‌های دیگه این بازی رو دوست دارید و می‌گید یکی از بهترین بازی‌های تاریخه، من و خیلی‌های دیگه هم این بازی رو دوست داریم اما خب به عنوان یکی از بهترین بازی‌های تاریخ قبولش نداریم، به همین سادگی.

کل دنیا
Dark Souls رو ستایش نکردن. می‌تونم خیلی راحت مثال نقض بیارم برات و نقدهایی رو به عنوان نمونه بذارم که توش زیاد بازی رو تحویل نگرفتن. تازه خودِ ما مگه جزئی از همین «کل دنیا» نیستیم؟! خب این حرفت درسته که این بازی، ماندگار شده و خیلی هم پُرطرفداره (Fact) ولی دلیل نمی‌شه چون اکثریت، این بازی رو دوست دارن پس اقلیت هم مجبور باشن که همین حس رو نسبت به بازی داشته باشن. :d
خب نظر شخصی یعنی همین دیگه. به قول خودت از نظر تو The Witcher بازی چرتیه. وقتی نظرت اینه، خب فکر نمی‌کنم چیزی مهم‌تر از این وجود داشته باشه. دلیل نمی‌شه چون من و خیلی‌های دیگه این بازی رو دوست داریم پس حتماً شما هم باید از این بازی خوش‌تون بیاد و مجبور باشید بگید که The Witcher بازی بزرگیه. :d

پس Bloodborne و Demon Souls اصلاً شبیه به Dark Souls نیستن؟! :d من اصلاً حتی کاری به این بازی‌ها هم ندارم. فقط بهت پیشنهاد می‌کنم سری King's Field (ساخته‌ی همین From Software) که خیلی هم از Dark Souls قدیمی‌تره و دقیقاً مشابه همین بازیه رو امتحان کنی. ;)
پس مشابه Dark Souls هم وجود داره. اما حتی اگه مثل این بازی وجود هم نداشت بازم دلیل بر بهتر بودن این بازی نسبت به بقیه نیست؛ چون این بیش‌تر مربوط می‌شه به نظر شخصی.
خب شما و خیلی‌های دیگه این بازی رو دوست دارید و می‌گید یکی از بهترین بازی‌های تاریخه، من و خیلی‌های دیگه هم این بازی رو دوست داریم اما خب به عنوان یکی از بهترین بازی‌های تاریخ قبولش نداریم، به همین سادگی.

ما از اول حرفمون همینه که الان داری میگی، اما این شماها بودید که سعی در کوچیک جلوه دادن این بازی کردید. والا نمیدونم مشکل چیه الان :دی

در ضمن وقتی من اونجا حرف از سبک وخاص بود زدم، منظورم سری سولز و بلادبورن همشون باهم بود. دیگه قرار نبود که دونه دونه اسم همرو بنویسم.

البته از نظر شخص من لیست خیلی چرت تر از این حرفاس که ما داریم راجب دارک سولز فقط صحبت میکنیم. واقعا هرچی نگاه میکنم جای بازیایی خالیه و بازی هایی هستن به جاشون که اصلا شاخ در میاره آدم. تازه اونایی هم که هستن اصلا جایگاهشون مناسب نیست، کلا اگه اینا بیان بگن رو چه حساب این بازی هارو گزینش کردن خیلی خوبه، اگه فقط سلیقه و نظر شخصی باشه که به درد لای جرز هم نمیخوره، باید وقتی لیست بهترین ها مشخص میشه کاملا اصولی و بدون تعصب چیده بشه، وگرنه یه بچه ده وازده ساله هم میتونه یه لیست ۱۰۰ تایی بده. این مجله با این همه دبدبه و کبکبه باید یه لیست متطقی و علمی(براساس شاخصه های گیمینگ) بده بیذون نه سلیقه و نظر شخصی...
البته اگه سایتا و مجلات بیخیال اینجور لیستا بشن بهمون خیلی لطف میکنن چون گاقعا یکی از یکی بدتر و بی متطق تره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or