100 بازی برتر تاریخ از نگاه مجله معتبر EDGE

( Layken )

عضو تحریریه
مجله معتبر EDGE در یک رتبه بندی جدید به گردوآوری 100 بازی برتر تاریخ اقدام کرده که با هم مرور میکنیم:

super-mario-galaxy-656x370.jpg

در این رتبه بندی مجله سعی کردند تا در سری بازی یک عنوان رو انتخاب کنن و رویکرد مدرن رو داشتن.

In compiling the list, we worked to simple criteria: all formats – console, PC, portable, coin-op, touchscreen – were eligible; we could include only a single entry from any series that features straight-up sequels; and each game had to stand up today rather than making the cut for reasons of nostalgia or historic significance.”

100 – WarioWare Inc – GBA
99 – Spec Ops: The Line
98 – Papers, Please
97 – DriveClub
96 – Braid
95 – Super Hexagon
94 – Her Story
93 – Super Monkey Ball
92 – Final Fantasy XII
91 – Prince of Persia: The Sands of Time
90 – Katamari Damacy
89 – Animal Crossing: New Leaf
88 – Resogun
87 – Puzzle Bobble
86 – F-Zero GX
85 – The Sims 3
84 – R-Type Final
83 – Elite: Dangerous
82 – Bomberman
81 – Starcraft II
80 – Pac-Man Championship Edition
79 – BioShock
78 – CoD 4: Modern Warfare
77 – Puzzle & Dragons
76 – Tearaway
75 – League of Legends
74 – Super Meat Boy
73 – Xenoblade Chronicles
72 – Titanfall
71 – Outrun 2006: Coast 2 Coast
70 – Left 4 Dead 2
69 – Counter-Strike Global Offensive
68 – Civilization IV
67 – Rez
66 – Battlefield 4
65 – Metroid Prime
64 – Hearthstone
63 – Castlevania SotN
62 – Limbo
61 – Towerfall: Ascension
60 – Earthbound
59 – Batman: Arkham Knight
58 – Transistor
57 – Puyo Puyo
56 – FTL Advanced Edition
55 – Persona 4 Golden
54 – Mass Effect 2
53 – Okami
52 – The Stanley Parable
51 – XCOM: Enemy Unknown
50 – Monster Hunter 4 Ultimate
49 – The Witcher III
48 – Far Cry 4
47 – LittleBigPlanet 3
46 – Trials Fusion
45 – Nidhogg
44 – Fez
43 – Super Mario 3D World
42 – Journey
41 – Fire Emblem: Awakening
40 – Dead Space
39 – Dota 2
38 – Vanquish
37 – Super Mario Maker
36 – Shadow of the Colossus
35 – Halo 3
34 – Legend of Zelda: Majora’s Mask
33 – Spelunky HD
32 – Destiny
31 – Legend of Zelda: A Link to the Past
30 – Kerbal Space Program
29 – Dishonored
28 – Splatoon
27 – Legend of Zelda: Wind Waker
26 – Rock Band 3
25 – Skyrim
24 – Drop7
23 – Uncharted 2
22 – Ico
21 – Super Metroid
20 – Demon’s Souls
19 – Advance Wars
18 – Mario Kart 8
17 – Ultra Street Fighter IV
16 – MGS V: The Phantom Pain
15 – Super Mario World
14 – Red Dead Redemption
13 – Super Mario 64
12 – Portal
11 – Bayonetta 2

10 – Minecraft
9 – Resident Evil 4
8 – Legend of Zelda: Ocarina of Time
7 – Super Mario Galaxy 2
6 – Tetris
5 – Half-Life 2
4 – Bloodborne
3 – The Last of Us
2 – GTA V
1 – Dark Souls
منبع

آخرین ویرایش:
ما از اول حرفمون همینه که الان داری میگی، اما این شماها بودید که سعی در کوچیک جلوه دادن این بازی کردید. والا نمیدونم مشکل چیه الان :دی

در ضمن وقتی من اونجا حرف از سبک وخاص بود زدم، منظورم سری سولز و بلادبورن همشون باهم بود. دیگه قرار نبود که دونه دونه اسم همرو بنویسم.

مشکل بعضی ها اینه که The Witcher > All :دی

وقتی پایه سلیقه وسطه خیلی نمیشه ایراد گرفت.

ولی نبود خیلی از عناوین که بچه ها هم اشاره ردن باعث میشه احساس خوبی به لیست نداشته باشم.

نبود FF X تو صدتا بازی برتر حداقل برای من یکی خیلی غیر قابل قبویه.

به بقیه لیست کاری ندارم چون منم مثل اکثریت قریب به اتفاق عزیزان با کلیت لیست کاملا مخالفم ولی همینکه okami تو لیست هست خوشحالم:bighug:

یعنی deus ex و god of war و witcher و crash و heavy rain و حداقل یه نسخه از اساسین نباید باشن تو لیست؟کلی بازی شاهکار دیگه مثل neverhood هم در لیست نیستش

اخه بهترین نسخه متال گیر phantom pain??????

میخواستم اصن لیستو نبینم اما علاقه من به اینجور چیزا باعث شد گند زده بشه به اعصابم

راستی fifa یا pes بازی حساب نمیشن؟؟؟؟؟؟

بنظر من لیست کاملا چرندیه هیچ کدوم از نسخه های Max Payne ،God of War ،Mafia ،Killzone ،Dragon Age ،Diablo و Gears of War توش نیست :| بودن PoP ،LBP3 و Spec Ops تو این لیست هم واقعا خنده داره :-j

رتبه هایی که به Mass Effect 2 ،BioShock ،Batman و COD 4 داده فاجعه ست و اصلا برام قابل هضم نیست :| تنها چیزی که خوشم اومد انتخاب Dark Souls و Bloodborne به عنوان بازی های برتر هستش :d

من تا یادم میاد هر لیستی که از هر سایتی اعلام شد چون افراد با دید خودشون و بازی های مورد علاقه خودشون نگاه کردن اکثرا شاکی بودن:dهمیشه این طور بوده و دلیل اش نظرات و علاقه های مختلف هست
به نظر من بیشتر به صورت فان به قضیه نگاه کنید و زیاد حساس نباشید چون هیچ وقت لیستی نمیاد که همه راضی باشن:d
در مورد اینکه نگیم بهترین بازی تاریخ هم من کاملا موافق ام.اصلا این عنوان درست نیست و به قول فردین و طائل 1 لیست بهترین های تاریخ داریم و نمیشه بین شون انتخاب کرد

اقا وقتی بازی محبوبتون در اون جایگاهی نیست که باید باشه چرا عناوین دیگه رو زیر سوال میبرین؟

مگه منحصربه فرد تر از ساخته های میازاکی هم داریم؟ اغلب کسایی که به ساخته های میازاکی گیر میدن در همون باس فایت اولی موندن.

کاری به بقیه عناوین ندارم ولی همین تاپ 10 رو من خودم نگاه میکن و هیچ ایرادی نداره هر کدومشون هم اول یا دوم میشد باز هم جایگاهشون درست بود چون هر کدوم در جایگاه خودش بزرگه.

مهم تر از بحث در مورد شایستگی DS I بعنوان بهترین بازی تاریخ، چرت بودن کلی لیست هست به نظرم. صرف نظر از اولین بازی، تو این لیست جایگاه خیلی از بازی ها هم مسخره هست، بگذریم که خیلی از بازی های اصلا حضور ندارد...
در کل اساس این لیست ها به نظرم چرته (خصوصا با ربطه بندی)، هر کس لیست خودشو و داره دلیلی هم نداره که در این مورد بحث بشه... اینجور تاپیک ها فقط باعث بحث میشه و به نظر من کلا مذخرف هستند.

اگر سری Souls و مخصوصا اون اولی Demon's Souls رو رسانه ها و منتقدین بخاطر سختی بیش از حد و محدود کردن گیمر و باج ندادن سازنده به گیمر شدیدا میکوبیدن هیچ وقت سری Souls اصلا معروف نمیشد. اگر گیم اسپات Demon's Souls رو Goty نمیکرد و منتقد ها بر حسب سلیقه شخصیشون بازی رو بخاطر سختی بیش از حد و غیرمنصفانه میکوبیدن الان سری Souls در زباله دانی تاریخ گیم به سر میبرد. میگم سختی منظورم محدود کردن گیمره وگرنه من خودم شدیدا موافق بازی های چالش برانگیز هستم. برای مثال Ninja Gaiden بازیه سختیه ولی شما رو محدود نمیکنه بلکه تواناییتونو به چالش میکشه و وقتی شکست میخورید سازنده ها رو مقصر نمیدونید بلکه عدم مهارت کافی خودتون رو دلیل بر ضعفتون میدونید.
با این حال من خودم هم از سری Souls خوشم میاد ولی بهترین بازی تاریخ؟؟!!!!

------------
ویرایش:

salam-x
در ضمن من 2&1 Dark Souls رو تموم کردم و تو باس فایت اولش گیر نکردم.:d یه گیمر عاشق سبک Dungeon Crawling ( مغلطه اسکاتلندی واقعی رو داشتین؟:d)تو هیچ بازی گیر نمیکنه.:d (البته به استثنای بعضی Adventure های کلاسیک point & click مغز آب کن:d)
پیشنهاد میکنم سری Legend of Grimrock رو بازی کنید که فرنچایز نسبتا جدیدی هست و البته سخته ولی چون ایندیه زیاد دیده نشده.

آخرین ویرایش:
اگر سری Souls و مخصوصا اون اولی Demon's Souls رو رسانه ها و منتقدین بخاطر سختی بیش از حد و محدود کردن گیمر و باج ندادن سازنده به گیمر شدیدا میکوبیدن هیچ وقت سری Souls اصلا معروف نمیشد. اگر گیم اسپات Demon's Souls رو Goty نمیکرد و منتقد ها بر حسب سلیقه شخصیشون بازی رو بخاطر سختی بیش از حد و غیرمنصفانه میکوبیدن الان سری Souls در زباله دانی تاریخ گیم به سر میبرد. میگم سختی منظورم محدود کردن گیمره وگرنه من خودم شدیدا موافق بازی های چالش برانگیز هستم. برای مثال Ninja Gaiden بازیه سختیه ولی شما رو محدود نمیکنه بلکه تواناییتونو به چالش میکشه و وقتی شکست میخورید سازنده ها رو مقصر نمیدونید بلکه عدم مهارت کافی خودتون رو دلیل بر ضعفتون میدونید.
با این حال من خودم هم از سری Souls خوشم میاد ولی بهترین بازی تاریخ؟؟!!!!

اول خواستم مخالفت کنم باهات ولی دیدم توی امضات Hitchens' razor رو نوشتی خیلی حال کردم....بیخیال شدم :d Quod Gratis Asseritur, Gratis Negatur :D :D :D
سری Souls هم فقط بگم آدم رو محدود نمی کنن.....Bloodborne که اصلا گیمر رو محدود نمی کنه هیچ بازی تا به حال اینقدر دست من رو باز نگذاشته......اون کسانی که سری Souls واقعا غیر قابل انجام واسشون پروسه یادگیری واقعا کندی دارن، به نظر من یادگیری سیستم های اونها خیلی راحت تر از یادگیری سیستم هایی مثل Ninja Gaiden یا مثلا Resonance of Fate میمونه..........نامردیه بگیم بازی آدم رو محدود میکنه، ادم توی این بازیها برای ابتکار عمل خیلی دستش بازه.....

اول خواستم مخالفت کنم باهات ولی دیدم توی امضات Hitchens' razor رو نوشتی خیلی حال کردم....بیخیال شدم :d Quod Gratis Asseritur, Gratis Negatur :D :D :D
سری Souls هم فقط بگم آدم رو محدود نمی کنن.....Bloodborne که اصلا گیمر رو محدود نمی کنه هیچ بازی تا به حال اینقدر دست من رو باز نگذاشته......اون کسانی که سری Souls واقعا غیر قابل انجام واسشون پروسه یادگیری واقعا کندی دارن، به نظر من یادگیری سیستم های اونها خیلی راحت تر از یادگیری سیستم هایی مثل Ninja Gaiden یا مثلا Resonance of Fate میمونه..........نامردیه بگیم بازی آدم رو محدود میکنه، ادم توی این بازیها برای ابتکار عمل خیلی دستش بازه.....

نقل کردم که بگم بالاخره یکی پیدا شد یه اسمی از Resonance of Fate بیاره :(( دیگه داشتم این فکرو میکردم که کسی اصلا بازیش نکرده :( یکی از بهترین بازیای عمرم

کاربر Kasra-M تمام پستت غلطه،یک اینکه همه اعتباری که سولز کسب کرده رو گذاشتی رو سختیش،یعنی با این حرکت اتمسفر و غنای گیم‌پلی و تنوع و روایت داستان و مخصوصا لول دیزاین بازی رو گذاشتی یه ور ترازو مقداری پشم هم گذاشتی اونور ترازو :دی دیگه هر کی لول دیزاین بازی رو قبول نداشته باشه جزو بیخبرانه دیگه :دی

دو اینکه هم انقدر «اگر» ردیف کردی که...اگر گیم سپات گوتیش نمیکرد،اگر منتقدا خوششون نمیومد،اگر متای بازی فلان نمیشد.خب این اگر ها واسه جی تی ای هم رخ بده همین داستانه دیگه،کلا خیلی کلّی گویی کردی این قسمت رو، :دی

سه اینکه کی گفته سولز دست و پا تو میبنده؟کی گفته پلیر ها بعد شکست بازی ساز رو مقصر میدونن؟یعنی این جمله‌ای که گفتی «وقتی شکست میخورید سازنده ها رو مقصر نمیدونید بلکه عدم مهارت کافی خودتون رو دلیل بر ضعفتون میدونید.» مصداق دارک سولزه،بعد اینو برای انکارش به کار بستی :دی

چار اینکه نظر شمائه و قابل احترام.البته اینکه دارک سولز جاش تو «زباله دونی تاریخ بود»(اگر اون «اگر» ها اتفاق میفتاد:دی) برای من قابل احترام نیست،همین جور فرمالیته میگم قابل احترام :دی

پنج اینکه باز با این اوصاف از دارک سولز خوشت میاد قابل احترامه :دی

به نظر من برای "بهترین بازی تاریخ" میشه بجای یه بازی, چندتا عنوان رو کاندید کرد و گفت اینا بهترین بازی تاریخن. این به مراتب درست تره. چون حالا انتخاب از بین این گروه ان تایی کاملا سلیقه ای هست. یه موردش رو همین الان داریم میبینیم. Dark Souls قطعا میتونه جزو این لیست که میگم باشه و اینکه حالا واقعا از بین باقی بازی ها بهترینشون هم هست یا نه اصلا متر و مقیاسی جز سلیقه و نظر شخصی نداره. در نتیجه واقعا نمیشه روی رتبه فعلی DS بحث کرد!

ولی در کل این لیست شر و وری نیست. بنظرم حتی نباید اسم سلیقه شخصی رو گذاشت روش چون اینم انتخاب ها بیشتر حاصل جوگیرین تا یه نظر و منطقی. چون قشنگ معلومه همه بجای بازی های بزرگ و یا شماره های بزرگ برن بعید ترین چیزهارو انتخاب کنن. در نتیجه از نظر من این لیست کلا فاقد اعتباره! یعنی حداقل من نمیتونم توش یه منطق و دلیلی برای رسیدن به این رتبه ها پیدا کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or