خیلی خوبه داستان شما ، من درباره دالیا هیچ قضاوتی نداشتم ! فقط این یک نظر هست ، من میگم هر فردی با برداشتی که از خوب یا بد داره داستانی از سایلنت هیل میسازه ، اینم خیلی خوبه خیلی
آخرین ویرایش:
یک جورای کاراکتر رو بد ولی مظلوم جلوه داده بودین که من از این خیلی خوشم اومد.دوستان قبل از اینکه داستان کراکتر سوم رو شروع کنم می خواستم یه سوالی از شما بپرسم :
آیا بعد از خوندن داستان جاستین شما یه حس دوگانگی به شما دست نداد (یعنی منظورم اینکه درست مثل داستان جیمز در سایلنت هیل 2 که شما نمی دونستید که باید از اون متنفر باشید یا ببخشیدش)
این سوال رو برای اینکه اولا حس داستان نویسیم یه جورایی بهبود پیدا کنه و دوم اینکه بفهمم ایا تونستم اون حس تامل برانگیزانه رو به خواننده منتقل کرده باشم می پرسم لطفا جواب بدین
ممنون می شم
دوستان قبل از اینکه داستان کراکتر سوم رو شروع کنم می خواستم یه سوالی از شما بپرسم :
آیا بعد از خوندن داستان جاستین شما یه حس دوگانگی به شما دست نداد (یعنی منظورم اینکه درست مثل داستان جیمز در سایلنت هیل 2 که شما نمی دونستید که باید از اون متنفر باشید یا ببخشیدش)
این سوال رو برای اینکه اولا حس داستان نویسیم یه جورایی بهبود پیدا کنه و دوم اینکه بفهمم ایا تونستم اون حس تامل برانگیزانه رو به خواننده منتقل کرده باشم می پرسم لطفا جواب بدین
ممنون می شم