یوشیدا: واکنش های شدید علیه Xbox منبع خوبی برای چیدن استزاتژی PS4 بود.

• Thread starter Thread starter Gojira
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Gojira

Remembering
کاربر سایت
こんにちは
yoshida.jpg

یوشیدا

Shuhei Yoshida رئیس استودیو های بین الملی Sony Computer Entertainment گفت:"
سیاست های سونی فقط برای مبارزه با DRM و بازی های دست دوم Xone بوجود نیامد، بلکه سیل عکس العمل های منفی از طرفداران یک "منبع مفید" برای فهمیدن اینکه چه کارهایی را انجام ندیم بود."

در یک مصاحبه منتشر شده در مجله Famitsu، یوشیدا در مورد واکنش های منفی در مورد Xone نظر داد:"

خیلی از مردم قبل از نمایش E3 نظر خودشان را در این مورد به اکانت تویتر من رساندند.
نمی شود گفت که تمام سیاست های سخت افزاری ما مبنی بر این واکنشها بود، ولی وقتی که ما داشتیم فکر می کردیم که ما چه کارهایی را باید انجام دهیم ، و آنها را چگونه انجام دهیم، این منبع خیلی خوبی بود.

kawano-481x250.jpg

هیروشی کاوانو
Hiroshi Kawano، رئیس SCE ژاپن اضافه کرد:"
من فکر می کنم که ما داریم پاسخ های مثبتی دریافت می کنیم.برای این دستگاه، ما لیستی از انتظارات مردم درست کرده و در مورد همه آنها بحث کردیم. باز خورد گیمر ها در مرکز لیست ما قرار داشت.
کسانی که نرم افزار درست می کنند هم به ما می گویند که دارند با PS4 چیزهای جالبی درست می کنند. یک پلتفورم پایه اشکال جدید بازی کردن است، پس من می خواهم که بازار را را زنده کند."
مسئله دیگر تفاوت 100$ دلاری قیمت بین Xone و PS4 است، اگرچه سونی می خواهد جزییات بیشتری در مورد قیمت برای ژاپن اعلام کند.
کا وانا گفت:"
چیزی که من الان می توانم بگویم این است که ما یک معرفی کامل دیگر برای ژاپن خواهیم داشت، ولی من فکر می کنم که همه در ژاپن می دانند که قیمت چگونه است. ما نظر های مناسبی برای قیمت دستگاه داشتیم، ولی در آخر قیمت نباید برای ما مناسب باشد، بلکه باید برای مردم خوب و قابل قبول باشد. وقتی که ما اینطور به چیزها نگاه کردیم، قیمت 399$ دلار را برای PS4 انتخاب کردیم.”

Source

آخرین ویرایش:
Sony cut PS Eye from PS4 to beat Xbox One price - Report
Sony Sacrificed the PlayStation 4 Camera to Beat Microsoft on Price - IGN

Multiple sources have told IGN that Sony originally planned to launch the PlayStation 4 at $500. However, in the months leading up to E3, Sony reportedly abandoned plans to include a PlayStation Eye camera with every unit, thus bringing the price down to $400--a full $100 below Microsoft's Xbox One.​

خوب ماکرو چون احساس کرده بود سونی هم میخواد سیستم DRM بگزاره اونها هم این سیستم رو گذاشتن که وقتی سونی کشید کنار ماکرو هم این سیستم رو برداشت..
چه سیاست گذارهای در پیت داره که خودشون مستقل عمل نمی کنن و چشمشون به دست ابر کنسول بازی ساز با تجربه sony هستش
دیگه کم کم داره با ورم میشه بخش xbox one دست چنتا دانشجو افتاده که دارن باهاش پایان نامشون رو مینویسن اونم با آزمون و خطاهای احمقانه و سیاستگذاری غلط و عقب گرد پی در پی

دمش گرم ماکرو که به حرف مشتری هاش گوش کرد و عمل کرد نه اینکه وایسه ببین طرف چیکار می کنه بعد بیاد بگه ما به فکر مشتری هامون هستیم ماکرو بیدی نیست با دوتا بازی انحصاری مقابل بلرزه سحر نزدیک است حالا هی تز بدید

به قول یه بنده خدایی اوایل هر نسلی از این حرف و حدیثها زیاده یادمه دقیقا اوایل همین نسل بودیم سونی کلی منم منم کرد ولی همه چیز از سال دوم کاملا برعکس شد..!!الان از ساپورت psvita بگیر تا پشتیبانی آنلاینش..............با هزار بدبختی رفتیم یه ویتا خریدم 5 تا بازی درست درمون نداره که باهاش حال کنم..!!بخدا یکی باید به سونی بفهمونه همه چیز اسم ورسم نیست..!!ساپورت کمپانیهای دیگه از ویتا خیلی بده :( امیدوارم مثله این نسل شعار دادنش که خوبه عملش هم خوب باشه..!!نه اینکه با این وضع گرونی خداتومن پوله ویتا بدیم بشینیم با 30 سال سن little big planet بازی کنیم..!!!!

تو هنوز از این شنمو نکشیدی بیرون؟:دی

ولی این TGS قراره بازی های خیلی خوبی برای Vita معرفی بشه. SE رسما گفته علاقه مند به Vita شده و میخواد FF رو بیاره رو این کنسول. امیدوارم یه Dissidia بسازن براش حال کنیم! از یه KH هم استقبال میشه!

اگه این شایعه درست باشه و اونی که فکر میکنیم باشه که Megatonــیه برا خودش فقط تکلیف ما (خودمو میگم :دی) که نسخه های قبلیش رو بازی نکردیم چی میشه؟ :(:دی
ای بابا خب بگید شایعه ساخت داخله دیگه :دی الکی دلمونو صابون زدیم... :دی

بابا ما داریم از خودمون شایعه میسازیم نشر اکاذیب میکنیم!:دی چرا جدی میگیری تو؟:دی
large.jpg

به هر حال مارک سرنی کارمند سگا بود و چند ماه پیش یه دیداری با استـــاد (این یکی واقعا استاده:دی!) Yu Suzuki داشته؛ اون خانومی که عکس رو گرفته گفته داشتن در مورد شنمو 3 برای PS4 صحبت می کردن!:دی
اگر صحت داشته باشه من بعد بازی کردن شنمو 3 در اوج از دنیای گیم خداحافظی می کنم:دی!

آخرین ویرایش:
کلاً مشتری مداری سونی جداً حرف نداره ، کیا این عکس رو یادشون میاد ؟ :d
56752176872340197017.jpg

Sony apologizes to PSN users in humble Japanese Style
کلا این فرهنگ ژاپنیاس که اینطوریه
اتفاق مثل این کم نیست نمونش خم شدن و معذرت خواهیه رئیس کل شرکت تویوتا جلوی میلیون ها بیننده تلویزونی به خاطر مرجوع خودروهای معیوبش و یا رئیس پاناسونیکو...
من که داشتم تصاویر معذرت خواهی رئیس تویوتا رو اون موقع میدیدم عین مجسمه ماتم برده بود!:d

کلاً مشتری مداری سونی جداً حرف نداره ، کیا این عکس رو یادشون میاد ؟ :d

56752176872340197017.jpg

Sony apologizes to PSN users in humble Japanese Style

این مشتری مداریه..؟ این قضیه بعد از یک ماه تعطیلی PSN به خاطر ضعف های امنیتی سونی بود که اطلاعات کارتهای اعتباری میلیون ها نفر دست هکر ها افتاد وچون هکر ها از نوع کلاه سفید بودن از این کارتهای اعتباری سوء استفاده نکردن وگرنه سران سونی این عکس رو باید با لباس زندن می انداختن..

آخرین ویرایش:
این مشتری مداریه..؟ این قضیه بعد از یک ماه تعطیلی PSN به خاطر ضعف های امنیتی سونی بود که اطلاعات کارتهای اعتباری میلیون ها نفر دست هکر ها افتاد وچون هکر ها از نوع کلاه سفید بودن از این کارتهای اعتباری سوء استفاده نکردن وگرنه سران سونی این عکس رو باید با لباس زندن می انداختن..
خوب چنین کاری رو به نظرت مایکروسافت در قبال Xbox های سه چراغ شده انجام داد؟!!
حتی تا مدت ها بعد از اون همه گزارش خرابی به روی مبارک هم نمی اورد. تا اینکه گندش در اومد!!

خوب چنین کاری رو به نظرت مایکروسافت در قبال Xbox های سه چراغ شده انجام داد؟!!
حتی تا مدت ها بعد از اون همه گزارش خرابی به روی مبارک هم نمی اورد. تا اینکه گندش در اومد!!

به هر نفر یک عدد کنسول نو داد و کنسول رو 3 سال گارانتی تعویض کرد این برای هیچ شرکتی سابقه نداشته که کنسولش رو سه سال گارانتی تعویض کنه..؟

به هر نفر یک عدد کنسول نو داد و کنسول رو 3 سال گارانتی تعویض کرد این برای هیچ شرکتی سابقه نداشته که کنسولش رو سه سال گارانتی تعویض کنه..؟
این دقیقاً ماله زمانی هست که گندش دراومد!
بنده قبل از اون رو عرض کردم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or